עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MatanFrenkel,

יש לי טלוויזיה 37" של LG והיא HD READY , חבר שלי אמר שזה 720P וכמובן שזה הגיוני אבל על הטלוויזיה רשום 1080P INPUT וחבר שלי אמר לי שזה לא הגיוני בגלל ש1080P זה FULLHD http://up159.siz.co.il/up1/gynwroikyjwr.jpg אז מה זה אומר ?

2. נידפק לי הכבל של האוזניות אחרי שנה וקצת, ועדיין יש אחריות. הקטע שכתוב בקבלה שלהם שזה לא מכסה את זה\: מה זה הדבר הזה שזה לא מכסה? זה כאילו מה ..לא חלק מהאוזניות יש למשהו ניסיון עם סיטואציה כזאת?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אז נשארנו רק עם אקספון :-\ http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091007_1119238# הקטע החשוב: נודע ל-TheMarker כי לפני כארבע חודשים פנתה פרטנר לחברת Matrix, המייעצת לה בנושאי מחשוב, וביקשה לבחון מספר פתרונות של תעדוף גלישה וניהול רשת. לפרטנר עוד אין תשתית אינטרנט עצמאית והיא רוכשת את החיבור שלה לתשתית מבזק בינלאומי. המחיר שמשלמת פרטנר לבזק בינלאומי תלוי בנפח הגלישה ולכן יש לה אינטרס לצמצם את רוחב הפס של לקוחות כבדים כמו מורידי קבצים.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. למרות שאני משנה בapplication settings שהמידע יהיה זמין רק לי, עדיין רואים אותי באפליקציה. יש עוד מקום שצריך לשחק בו עם ההגדרות? טנקס.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. שלום אני לומד בישיבה כרגע ומעתד {מלשון עתיד.. מילה יפה} לעצמי ללמוד באנקורי או לחמן בסמסטר שיפתח עוד חודשיים שלוש דיברתי איתם כמה פעמים ואמרו לי שיש התחייבות לקבל מעל 90 בכל המקצועות וצריך להיות ב-90% מהשיעורים ולעשות ש"ב כמו שאמרתי אני לומד בישיבה ואין לי שום בגרות השאלה עד כמה זה נכון ואמיתי ואפשרי..?!? תודה רבה נ.ב. המחירים של זה בין 22.000 ל-28.000 {אם קשור או מעניין}

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by My_Name,

אחרי שסיימתי י"ב במגמת אלקטרוניקה בטכני, לאחרונה שיבצו אותי לקורס (קד"צ) בטכני חיפה. שהעבירו לי את הרשימה של הקורסים, סימני "אבנט כחול" כהעדפה ראשונה, וכל השאר בעצם לא עניין אותי (בכל זאת ניסיתי לדרג את הקורסים המעורפלים כדי להתכונן לגרוע מכל). בסופו של דבר, קיבלתי את הקורס שעמד בעדיפות השלישית שלי - טכנאי דרג ד'. כרגע אני מוצב בטכני חיפה, וכל הקורסים כבר החלו לפני כשבועיים (למרות שטכנית - עוד לא התחלתי ללמוד כלום, ושאר הקורסים למדו ימים בודדים בגלל החגים). כרגע אני מנסה להגיע לועדת הערכה, שתקבע אם להעביר אותי קורס או לא. העניין התגלה כלא פשוט, מאחר שהמפקד שלי התגלה כאחד שלא מזיז עניינים. אז נכון לעכשיו - כלום לא קרה :-\ (בין היתר גם בגלל החגים) אני מנסה לגרום לו להעביר א…

• 13 תגובות
    • 9k צפיות
  7. Started by Shasoosh,

השלט הנוכחי שלי תוכנת לטלוויזיה הקודמת, לכן עכשיו כשאני לוחץ על ווליום ומגביר הוא מדליק את האור של הכפתור של הטלויזיה. איך אני מחזיר את זה להגדרות המקוריות, שהווליום נשלט דרך הממיר? (שלט אדום SELECT) קוד 991 ו 975 לא יעזור לי, אני צריך לאפס את ההגדרות של השלט.

• 0 תגובות
    • 12.1k צפיות
  8. Started by Dima67,

אז התקשרתי היום לסניף של KSP בבאר שבע, לברר אם יש זמינות במלאי לחלקים מסוימים. אני מתכוון לבצע רכישה היום אז רציתי להיות בטוח שאני לא אגיע סתם. על ההתחלה ענה לי בחור שדיבר בצורה כל כך לא נעימה. ניסיתי להסביר לו שאני מעדיף לברר קודם אם יש ואז הוא התחיל לי "אם כתוב שיש אז יש". אז הסברתי לו שאני מעדיף לברר קודם ולהיות בטוח ב-100%. אמרתי לו גם "ואם כתוב להתקשר?" אז הוא עונה לי בחוצפה "אז אין. קשה להפעיל קצת שכל?". אמרתי להם תודה רבה וניתקתי. מה זה השירות הגועלי הזה? לקוח מתקשר לברר וככה מתייחסים אליו? אם לא היה להם אופציה של 12 תשלומים ללא ריבית לא הייתי מסתכל עליהם בכלל. עם כזה שירות עדיף לפנות לחנות אחרת.

• 52 תגובות
    • 9.3k צפיות
  9. איך זה הולך? אני חייב לתת את המספר כרטיס אשראי שלי כשאני קונה פריט ממישהו? או שיש דרכים אחרות לתשלום שהן קצת יותר בטוחות כמו לשלם בדואר כשהמוצר מגיעאו שבגלל שזה מכירות מחו"ל בד"כ אז אין אפשרות כזאת? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by i-kramba,

ואחרי שעשיתם שינויים באתר אני רואה רק חצי עמוד בפורומים ואני נאלץ כל הזמן לשנות לרזולוציה גבוה שלא מתאימה לי :'(

11. למישהו יש נסיון איתם? האם יש להם אתר (לא הצלחתי למצוא) בו ניתן להשוות בין הדגמים השונים? תודה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Guy King,

מה לדעתכם האתר החשוב ביותר שהוקם בעשור האחרון? אתרים כמו גוגל, יאהו ואמזון לא ברשימה, כי הם נוסדו בשנות ה-90. אני בוחר בויקיפדיה. ויקיפדיה הוא אחד האתרים שהופכים את האינטרנט לכל כך חשוב. בעזרת ויקיפדיה אפשר למצוא מידע עדכני ביותר, מהימן, ובחינם. לפני ויקיפדיה אנשים היו צריכים להחזיק אנציקלופדיות בבית, שהכילו מספר ערכים מוגבל, היו לא עדכניות, יקרות, לא ניתנות לנשיאה ובעלי תוכן מועט ביותר (בויקיפדיה אפשר לקשר לאתרים רבים רלוונטים אחרים ולמידע נוסף).

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. פרצו לי לסטים אתמול, ושלחתי להם בשעה הזו כמעט בדיוק SUPPORT TICKET עם הוכחות והכל שהחשבון הזה שלי ועדיין לא ענו לי... הם כתבו שיענו לי במייל אבל עוד לא קיבלתי כלום... למישהו יש נסיון איתם? תוך כמה זמן הקקות האלה עונים? במשחק חינמי עם 10 מליון משתמשים רשומים ענו לי מהר יותר.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום רב לכלל גולשי הפורום, אני רוצה לספר לכם סיפור דיי הזוי שקרה לי במהלך חודש וחצי וגם קיבל נקודת מפנה הזויה למדי היום בצהרים . לפני כחצי שנה רכשתי מחבר בפורום זה כרטיס יד שניה מסוג G9800X2 . הכרטיס נקנה ע"י אותו בן אדם מ SKYPC והיה על הכרטיס אחריות לעוד כשנתיים. לפני חודש וחצי הכרטיס (G9800X2) שבק חיים. הלכתי לSKYPC בכדי לממש את האחריות - מראש התקשרתי אליהם ושאלתי אותם אם ניתן להחליף את הכרטיס ללא הקבלה אלא לפי המספר הסריאלי שלו (הסברתי להם שקניתי את הכרטיס מבן-אדם והוא לא מקורי שלי) נאמר לי בטלפון שאין בעיה ושאם עדיין יש לי אחריות על הכרטיס אז הוא יוחלף . היגעתי לסניף, הראתי להם הכרטיס, המספר הסריאלי נסרק ואושר במערכת שלהם. אחרי הבדיקה הופיע כי לכרטיס יש אחריות לעו…

• 409 תגובות
    • 57.1k צפיות
  15. Started by masmddr,

שלום, יש למישהו רעיון איך להיפטר מדברים שנשארו מהצבא? ואני לא מדבר על דברים שאפשר לזרוק למדורה. פשוט חבר של חבר של שכן של הדודה מצא אצלו כמה דברים כאלו בבית

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by finish,

אני מחפש המלצות לסרטים "איכותיים" בזמן האחרון אני לא ממש מוצא כבר... משהו בסגנון של אמריקן ביוטי, רודף העפיפונים, חומות של תקווה, ההחלפה ועוד כאלה... תודה

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  17. המשחק היה כבר אבל הוידאו נשאר מאותו פתיח של המשחק הבאמת נחמד שהיה בין שתי הקבוצות בלי להתייחס לתוצאות. הייתי בשער 11/12 ככה שהצילום היה בהחלט טוב ,וההתרגשות באותו יציע זה משהו מדהים! קישור ל-YouTube: זה לא ספאם אז בבקשה לא למחוק/לנעול את הנושא. תודה ותהנו חברים, תפרסמו לכל מי שאתם מכירים. *אני עברתי על אחד החוקים אני מצטער מראש*

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. Started by matrix66,

יש למישהו מושג איך קוראים למנגינה שסנופקין מהמומינים שר עם המפוחית שלו? (אני מתכוון למנגינה די קצרה)

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. היום לקוח הביא את המחשב שלו והתלונן על רעש ממאוורר המעבד כשפתחנו ראינו את הזוועות הבאות [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by KvodHagab,

קניית מחשב מבחינתי זה אירוע גדול, מעבר לזה שהדבר קורה רק פעם ל3-4 שנים, יש גם את צד ההשקעה הכספית הרבה שאני משקיע בכל קניה (שמסתכם בממוצע של 6 אלף שקל עד כה) לכן חשוב לי שהחנות שאני קונה בה תרגיש "נכונה" ושלא ארגיש פספוס ולא בטוח. על כל פנים, מאז שהוכרז I5 אני מתכן עליו, ועל ה"EVERGREEN" שהוכרז בזמנו, ומהרגע שיצאו כרטיסי ה5870/5850 ניסיתי לחפש חנות נורמאלית בארץ שתרגיש לי נכונה. דיברתי עם כמה חנויות (לא אזכיר כאן שמות של חנויות עם התרשמות רעה, כי זה לא מטרת הפוסט ויש מספיק דיונים כאלו בפורום) ובכל אחת מצאתי פגם זה או אחר, באחת השירות לא היה מספיק אדיב/סובלני, בשניה הרגשתי חוסר התמצאות ומקצועיות (כאשר התעקשו איתי שזכרון 1.8 הוא זכרון שמתאים לחלוטין לI5 למשל) בחנויות אחרות …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by איסתרא בלגינא,

http://www.cracked.com/blog/using-windows-7-may-lead-to-murder לא, זו לא טעות בפורום...

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. הגעתי לישורת האחרונה, כל נציג מנסה לשכנע אותי שהמכון שאותו הוא מייצג הוא הכי טוב וכו' אתם בטח מכירים. יואל גבע נפסל כבר בהתחלה ולא בגלל המחיר. ההתלבטות היא בין קידום (הכי יקר) ולבין היי קיו, סמארט ואנקורי שממנו קיבלתי הצעה ממש נמוכה רק בגלל מקום העבודה שלי (2500 ש"ח במקום 4280 שזהו הסכום שאותו משלם חייל משוחרר ללא ואוצ'ר). צריך תגובות,הצעות,חוות דעת לגבי כל מכון שרשמתי מבעלי ניסיון או כאלו ששמעו,מכירים,יודעים וכו'. בבקשה זה די דחוף אני צריך להחליט עד מחר.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  23. תודה

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  24. פעם, לפני כמה שנים, היו המון אתרים שמכרו מוצרים במכירה פומבית אמיתית: עם מוצר, מחיר התחלתי ושעת סגירת המכירה. בצורה זאת באמת היית מתחרה עם קונים אחרים והמכירה הייתה נסגרת בשעה שנקבעה. לפעמים היה אפשר "לדפוק את המערכת" ולהשיג מציאות. כנראה שהמערכת נדפקה יותר מדי פעמים ועכשיו כל האתרים עברו לשטויות כמו "מכירות אישיות" ו"מכירות קבוצתיות" שזה בתכלס כמו חנות רגילה רק שאתה לא יודע את המחיר. אז אתה זורק באוויר כמה מחירים עד שאתה מגיע למחיר שהחנות רוצה ואז אתה "זוכה" במוצר. שיטה דבילית ומבזבזת זמן ולא יותר זולה מלקנות באתר רגיל. אז האם מישהו יודע על אתרים שעדיין עובדים בשיטה הישנה והטובה (ישראלים) ?

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  25. אני לא ידוע אם זה רק אצלי, אבל לאתר לוקח פי5-6 יותר זמן לעלות מאשר האתר הקודם. למה?

• 8 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים