כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
מכיוון שאתם נאלצים לראות בסוף כל הודעה שכתבתי חתימה - לפחות ניתן לכם לבחור איזו... [td][/td] [td][/td] [td][/td]
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ס, אני בשנה הקרובה מתכנן לעשות פסיכומטרי והוספת יחידות לתעודת הבגרות שלי מבחינת מתמטיקה. המטרה שלי היא ללמוד הנדסה וחשבתי בהתחלה על הנדסת חומרה אבל כרגע אני לא נעול על זה לחלוטין ועלתה בפניי האופציה לנסות להתקבל למכללה האקדמאית להנדסה בירושלים שקודם אני אנסה את המכינות שלהם, עכשיו מה אומרים על המקום הזה? התארים שלהם שווים משהו ואיך הם מבחינת הלימודים? אני מחפש לעצמי מקום ברמה גבוהה שאני אצא עם תואר ששווה משהו ואדע שזה היה שווה את זה. אני לא רוצה לבזבז את השנים שלי במקום שבסופו של דבר התואר לא יעזור לי בתחומים שאני רוצה. אז אני שואל פה חברים, איך המקום הזה מבחינת רמה, האם יש עליו תלונות והתארים שהם נותנים באמת שווים את המאמץ? שווה לוותר על אוניברסיטה וללכת …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדיוק מה שכתוב בכותרת. שיר מהסוג שאני אוהב: משפחת תאקט- אלסטארז. משהו בסגנון הזה. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם כן,הייתם באולם מס' 7, ועדיין יש לכם את הכרטיס אז מגיעה לכם הקרנה נוספת חינם. עכשיו שמישהו ישאל "למה מגיעה עוד הקרנה חינם?".
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שני קטעים מבית היוצר של The Sushi Club האדירים... Koya Part I & II Tsuki Part I & II *ה Part Things הם נטיה שלהם לחלק את הטראקים לשני חלקים. מדהים, מרגיע, ווקאלז שמוסיפים המון! מומלץ, מומלץ ו... מומלץ!!!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המלצות לטיולים מפי אשת האווירון... http://www.youtube.com/watch?v=zw-aTRuD3Pw
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על דיסקים טובים? thx
-
- 14 תגובות
- 840 צפיות
-
-
פתאום אני רוצה לקנות לעצמי כזה סלינקי, אף פעם לא היה לי... מישהו מכיר אתר של חנות, אונליין שיש בו אפשרות לרכוש כזה ? (מתכתי, לא פלסטי) חיפשתי ולצערי לא מצאתי כ"כ, מה שגם אין לי זמן להסתובב בחנויות בחוץ בימים האחרונים ובתקופה הקרובה. תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות מנוי לחדר כושר למשך חצי שנה, עכשיו יש לי חד"כ לא רחוק מהבית והמחיר לשנה הוא 230 ש"ח לחודש + 150 ש"ח על ביטוח וזה לפעם אחת בלבד. (לגבי מחיר של חצי שנה עוד לא שאלתי אבל ביררתי במקום אחר וזה עלה 239 ש"ח לחצי שנה +100 דמי הרשמה וביטוח) עכשיו לגבי החדר כושר הראשון שהייתי (שביררתי רק לגבי שנה) המקום היה מאוד מרשים, גדול, לא עמוס מידי, המכשירים נראו חדשים, יש טלויזיה מול כל מכשיר כמו אופניים הליכון וכו'.. יש סאונה והמקלחות עם לוקרים (הלוקרים נראה לי שהם בתשלום) הכל נראה שם יפה נקי ומסודר. כמובן שהמחיר גם כולל שיעורים ומאמן אישי שמסדר תוכנית אימונים.. לגבי המקום השני (לא כזה רלוונטי כי אני די בטוח שאני הולך על המקום הראשון) היה מקום יותר קטן בהרבה, פחות מכשירי…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרגע גיליתי שיש לי שעורה (היא בתוך העפעף ולא נראית לעין ) אבל אני מרגיש אותה מה עושים???? ??? :s05: ??? :s05: היה לכם פעם בבקשה שתפו אותי בעצותייכם\נסיונותייכם
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום בבוקר חסר סבלנות תפסתי מונית לEMP בבני ברק (אני מהרצליה) וגיליתי לתדהמתי שאיזה ליצן בבית פרטי שם 2 שולחנות על אחד מהם היה ביגלה ובקבוק שתיה על שולחן אחר אחד התעסק ב-OC ובאמצע מדף של קופסאות ריקות של איזה 4 כרטיסי מסך. חנות עלק!! ממש בדיחה. אבל אני כבר הרגשתי שאני חייב לשאול כמה שאלות אם אני כבר שם.. אז שאלתי אפשר לקנות מוצרים? "פה אין כלום נאמר לי" אפשר להזמין? "כן בטח" ולאחר מכן הסתובב והפסיק להקשיב ולהתייחס והיה שקוע ב-OC, אחרי כמה דקות שנשארתי שם בהלם והסתכלתי על הדירה הריקה ובמצב של מזבלה עירונית... הסתובב ואמר:"גם תוכל לעשות הזמנה באינטרנט.." שאלתי מתי? הוא ענה "לא יודע מתי שהוא אינשעלה..." פשוט נפלתי! איזה ליצנים! פשוט חוסר רמה ולחשוב שבגלל חוסר הניידות שלי נס…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://media.ebaumsworld.com/afroninja.mpg
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
YIPI KAI YO KA YE MOFO
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פרסמתי את הסקיצה הראשונית לא מזמן ב"עיצוב וגרפיקה ממוחשבת". הדמות היא "פאלאדין ציוני" (עריכה: ותודה ללייזי ובומרנג על התגובות שם ) מצטער על הצביעה המרושלת (ומשחקי ה dodge ו burn הפרימיטיביים) , היה לי מעט מאוד זמן לעבוד על הציור ולכן לא השקעתי כ"כ. עפרון + נייר + פוטושופ + עכבר תיהנו, חג שמח [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נודניק שמצלצל אלי לסלולרי המון פעמים ביום ולא עונה. כשאני עונה לשיחה אני שומעת חיוגים בלבד. בחיוג חוזר - לא מרימים. ניסיתי לאתר דרך www.441.co.il לא עובד יש עוד אפשרויות? האם לדעתכם מותר לי להעלות את המספר לאתר? :AR15:
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המצב היום הוא כזה שאם אתה לומד לתואר ראשון במקצועות רגילים כמו תקשורת,סוציולוגיה,אנתרופולוגיה,פסיכולוגיה,קרימינולוגיה וכו' אין באמת מה לעשות עם זה לאחר שמסיימים. מה גם שתחומי הלימוד באוניברסיטאות ובמיוחד בעירי חיפה מצוצמצם ביותר ואף גובל בשעמום. טיפוס עם ראש ריאלי אני לא ולכן גם לימודי הנדסת משהו,ראיית חשבון וכו' לא מתאימים לי למעט כלכלה/מנהל עסקים שאני חושב שכן יכולים להתאים לי. לאחר מכן מגיעה השאלה: אוניברסיטה או מכללה? במכללות יש יותר חוגים או נקרא לזה שילובים מעניינים לתואר ראשון מאשר באוניברסיטה אך שוב מדובר במכללה וזהו חסרון. את של האוניברסיטאות כבר צייניתי למעלה. אני יותר מתעניין בעיצוב תעשייתי,עיצוב גרפי,ארכיטקטורה,צילום. אך כדי ללמוד משהו מהנושאים הללו יש צורך בה…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן גילתי רשימה שבה מופיעים כתובות מייל של ישראלים,וגם שלי, שכנראה נלקחו מאיזה הרשמה של פורום בעל אבטחה דרג ג', ובהודעה מופיעים גם כיתובים אנטישמיים. יש משהו שכדאי לעשות? האם ניתן לפחות להסיר את החיפוש מגוגל?
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתכנן קניית מחשב בקרוב. אני עוד לא סגור על מפרט... התקציב הכולל יהיה כ-6K כולל מסך וציוד היקפי דודה שלי מגיעה מארה"ב בעוד כמה שבועות. האם יש רכיב או שניים במחשב שכדאי לי לקנות באמצעותה מארה"ב שיוזילו בכמה מאות שקלים את המחיר הכולל של המחשב? למשל - לקנות שם את כרטיס המסך? (בלי שאני מבין עדיין יותר מדי אני מאמין שאני אקח כרטיס מסך מסדרת 8800GTS) האם אתם ממליצים לעשות זאת או שעלולות להיות בעיות אם האחריות וכדאי כבר לקנות את כל הרכיבים בארץ באותו מקום מאשר לחסוך כמה מאיות?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום ראיתי שאנחנו משלמים על תשתית של 1.5 מגה 62 שקלים עם התחייבות לשנה בבזק.(שלושה חודשים ראשונים היו 30 שקלים) האם זה נחשב מחיר סביר? או שיצאתי פראייר שעשיתי את החבילה הזאת? לפי האתר "כמה זה" ככה עולה 1.5מגה. האם אפשר להוריד אותם? אריאל
-
- 14 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לכל מי שרוצה לעשות חלון בדיסק שלו.... http://w1.270.telia.com/%7Eu27007970/ghetto.htm כבר מזמן הגעתי למסקנה שמייק הזה לא לגמרי שפויי. איך זה קשור לאתר שלו אני לא יודע
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לפתוח חנות משחבים לטיפול ומחירת מחשבים בעוד כשנה וחצי +/- עכשיו אני רוצה לדעת אולי מאלה שיש להם חנות כזאתי או אלה שיודעים כמה תשובות לשאלות הבאות?: 1. כמה עולה פתיחת עסק כזה מה ההשקעה שלי בהתלחה הערך? 2. איך אני מוצא מישהוא שימכור לי את הרכיבים? 3. מה עוד אני צריך לדעת לגבי עסק כזה? לכל אלה שרוצים להגיב אתה צריך ללמוד להיות טכנאי על תגיבו אני יודע את זה ויש לי פתרון לזה או אם מישהוא רוצה להגיב אתה צריך פול כסף גם עדיף שישתוק. רק אלה שמבינים עדיף אלה שיש בבעלותם עסק כזה או אלה שלחברים/קרובים שלהם יש עסק כזה. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
תמונה שלי נבחרה לדף הבית של נענע www.nana.co.il זה המאמר http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=770588 התמונות http://picasaweb.google.com/alex869/412011?authkey=Gv1sRgCI6tyemG15XLnQE# [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מי שראה בשישי כוכב נולד (טוב בשביל להוריד ת'אוכל ), בטח ראה ושמע את שלושת השירים שביצעו המתמודדים שם. אני אחד שלא מתלהב ממש מה wannabes האלה, אבל בתוכנית האחרונה היה ביצוע מדהים לשיר "בתוך" של להקת חיל האוויר ע"י הראל סקעת. מומלץ מאוד לשמוע ולשמור באוסף השירים שלכם... אז לסיכום, ביום קיץ רותח שזה, מומלץ לשמוע את "הראל סקעת - בתוך". עד כאן פינתנו להיום. :-*
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש את השיר מהסרט באטמן, שיר ממש ישן. תודה.
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-