עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ראיתי אתמול בעיתון "24 דקות" מבצע של פלאפון לגבי חבילת מחשב נייד של LG X110 כולל מודם נט סטיקי פנימי. שניהם 189 ש"ח לחודש בהתחייבות ל-36 חודשים וגם אני מקבל זיכוי נגדי של 89 ש"ח (זיכוי נגדי בגלל?!). סה"כ 3204 ש"ח. אשמח לייעוץ.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. נולדתי במדינה שאינה מאפשרת אזרחות כפולה. נאמר לי בשגרירות של אותה מדינה שאני יכול לקבל את האזרחות של אותה מדינה, אך ורק אם אני אמציא להם אישור שבו אני מוותר על האזרחות הישראלית הגיעה אלי שמועה שניתן לקבל דרכון אירופי גם ללא קבלת אזרחות ספציפית של מדינה מסוימת מה-EU וזאת בתנאי שיש הוכחות שאתה יליד של מדינה שהיא חלק מהגוש האירופי המשותף. מה אתם יודעים על כך?

• 14 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Black Clouds & Silver Linings איך הוא, יחזיק אותי עד ההופעה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Nahum2,

אני חייל חובה. המפקד שלי (סרן) מתחתן בשלישי. כמה מקובל להביא? המפקד הכי טוב שיכולתי לבקש, אני חייב לו בגדול בהרבה מישורים. אבל ממש לוחץ לי על הכיס.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by אביהרץ,

כמה בעייתי למצוא עבודה אם יעשה שירות לאומי ולא צבא? (לא רפואי, בהנחה שהצבא לא רוצה אותי) אני מעוניין למצוא עבודה משמרת אחת בשבוע, מאיפה להתחיל?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by חן מ,

שלום איך משחקים יעבדו על מעבד טריפל קור,כרטיס מסך 8800GT,וLCD37 FHD,וכמובן וויסטא עם מדיה סנטר והכל? תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני לא מצליח להיכנס לאתר והם לא עונים למייל שלי... הזוי...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by sagi_10,

שלום, אני מתכוון למכור את המחשב שלי במטרה לקנות אחד חדש - אין לי צורך במחשב למשחקים ואני מחפש משהו פשוט יותר וקטן הרבה יותר . החלקים הם : 3800X2 BW-E6 0605 + Big Typhon DFI LANPARTY NFORCE 4 ULTRA GEILL 2X1GB GeCube HD2900PRO 512 W.D 160GB SATA-2 Sunbeam Transformer Antec True power 480W המחשב עובד בצורה מעולה,ללא מסך כחול מימיו,הכל תקין ורץ חלק . כמה אני יכול לבקש עליו ?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. כשהיה את stage הפסקתי להיכנס ליוטיוב וכל הדרדלה שמסביב, כולכם זוכרים שהאתר הזה היה ליגה אחת מעל כולם, האם יש כיום משהו קרוב אליו?

• 14 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by alexpir,

היתי בצו ראשון לפני שלושה חודשים ונתנו לי פרופיל 97 היום קיבלתי מכתב שאני צריך להתייצב בלשכה שלהם ב17.7 לבדיקות עכשיו אני רוצה להתגייס לשח"מ .. מה אני צריך לעשות בשביל כל זה ? הבנתי שצריך פרופיל 64 בשביל זה, איך אני מוריד את הפרופיל שלי ל64? תעזרו לי, לא באלי שידחפו אותי עכשיו לקרבי וזהו .. מה אני יכול לעשות בשביל להוריד פרופיל וללכת לשח"מ ??!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חבר'ס, סוף סוף נציג ישראלי (נציג לא נציגה) שמגיע לשמינית גמר גראנד סלאם מאז 89'. שאפו ! בעקבות נצחון זה, דודי עשוי להשתלב בין 30 הגדולים מעולם, דבר שלא נעשה כלל בעשור זה ע"י טניסאי ישראלי פרט להראל לוי, כל הכבוד ! יש להוסיף שהראל לוי הגיע למקום זה ע"י כך שניצח בטורנירי ATP רגילים, אך דודי משחק אותה בגראנד סלאם ועוד הגדול מכולם - ווימבלדון. בסיבוב הבא ( הרביעי - שמינית נהגמר) מחכה לו דיוקוביץ' המפלצתי והחקיין המעולה.. יש לי הרגשה שאם דודי יהיה בשיאו הוא יוכל לעשות את זה ! אשמח לתגובות בנושא !

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by Dark Respect,

חברת סלולר יכולה להכריח אותי לשלם כל חודש על "חבילת דור שלישי" אפילו אם אני לא משתמש ולא רוצה להשתמש באף פיצ'ר של הדור השלישי ואפילו שאני לא מחובר לרשת שלה עם מכשיר דור שלישי (העברתי את מכשיר הדור השלישי לרשת אחרת) ואני לא בהתחייבות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש כזה הסכם? ואם כן באילו תנאים?

• 14 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. Started by ariel-ro,

שבוע הבא אני משדרג מהירות אינטרנט. 1. האם שווה לעשות 15MB או שפשוט זה לא ינוצל היום(שרתי הורדות וכד')? אותה השאלה גם עם 8MB ו10MB. ואם לא שווה, האם הכי טוב והכי מנוצל היום זה 5MB? 2. כדאי לקחת מבזק ראוטר משולב מודם(בחינם)? הוא יותר טוב מהLinkSys WRT54GL? אם כן אז איזה דגם לקחת מהם? תודה אריאל

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by redead,

לא יודע כמה אנשים רצים כאן אם בכלל אבל אולי בכל זאת.. אני מחפש לקנות איזה נעלי ריצה ולא בא לי להקשיע 600 שקל אלא יותר משנו בסגנון של 300+- יש איזה המלצה בנושא?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ChrisBrown,

אני גר עם אחותו של אבא שלי ועם אמא שלה שהיא סבתא שלי . אבא שלי גר בעיר אחרת ויש לו ילד שלא מהאמא שלי שנמצא בחו"ל . לאחותו של אבא שלי יש 2 ילדים בגילאי 2-10 שגרים יחד איתנו. אמא שלי נמצאת בחו"ל ואני לא בקשר איתה. לפי החוק סבתא שלי חתומה כהאפוטרופס שלי . האם אני נחשב כבן יחיד ע"י הצבא?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני גאה להציג את המחשב שלי מחלקים של IVORY ו KSP פנטיום 4 סוס עבודה איטלקי " HT בלבואה " בשפת הטכנאים קצת תמונות מהאימפריה שלי :

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by DarkRise,

מה זה זנב-קשיח/שיכוך מלא? מה ההבדל ביניהם וכמה בערך יעלו אופניים הרים טובות עם בולם זעזועים ומעצורי דיסקים?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי, קודם כל אני לא יודע מאיפה להתחיל עם הנושא הזה... בעיקרון, אני לא יכול לראות תמונות/וידאו עם תוכן 3D (שילוב של תמונה עם צבעי כחול ואדום). התחלתי להתעניין בכל עניין צפייה ב-3D אחרי שפירסמו בפורום כ.מסך אם אני לא טועה על 3D Stereoscopic Vision. באשף שבו אני מגדיר את את ה-3D נכתב לעצום עין אחת ולבחור איזו צורה מופיעה, בחרתי ועברתי למסך השני והאחרון ובו בודקים אם הבודק רואה תמונת 3D. לא ראיתי שום ריבוע קטן בתוך ריבוע למרות שהוא שם, את זה אני יודע ע"י אבא שלי שביקשתי שיבדוק גם, הוא אמר שהוא רואה ריבוע יוצא אליו. אז לפי זה אני בטוח שהבעיה היא אצלי בראייה ולא עם החומרה שלי. יש לי משקפי ראייה (וגם לאבא שלי), אבל יש לי גם פזילה. אולי זאת הבעיה? אני רואה עם שתי העיניים, אבל רק …

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. שלום אנשים! אנחנו במשפחה עושים ארוחה משפחתית כל יום שישי בערב ותמיד אוכלים את אותו דבר רציתי לבקש מכם רעיונות למתכונים קלים ומהירים וטעימים כמובן שאני יכולה להשתמש בהם בשישי בערב או בכלל בכל ערב אנחנו מכינים, תפוחי אדמה, בטטה ובצל בטיבול של פפריקה, כמון, פלפל ומלח בתנור, זה יוצא מעולה! אבל די נמאס לאכול את זה כל שבוע. המתכון הזה הוא מאוד קל להכנה, והוא מאודדדד טעים (מומלץ!) ובמנה עיקרית אנחנו בדרך כלל מצרפים בשר (המבורגר, קבב או סטייק) האם יש למישהו מתכון מעניין קל ומהיר שיוכל לשדרג לנו את ארוחת הערב? אם כן אני אשמח! תודה למציעים! מורן

• 14 תגובות
    • 5.8k צפיות
  21. טכנאי רשת שעובד עם החברות של הסיבים ושיש לו חברים שם סיפר לי שפעם פרטנר היו P2P אבל בגלל שהתשתית יקרה יותר הם עברו ל GPON של בזק כי התשתית זולה יותר זה נכון ? שבעצם היום פרטנר זה GPON שיתופי בגלל עלויות יקרות , ממה שהבנתי ממנו שהם כבר לא פורשים תשתיות לבד יקרות של P2P אלא משתמשים בתשתית קיימת של בזק .

22. Started by lordgod,

או פסיכולוגיות,לא יודע איך זה נקרא.. תמיד הן יושבות עם לוח ודף,ועושות שם צורות מוזרות,מה זה ?

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by benor,

פתאום היה לי התקף של נוסטלגיה ונזכרתי בתוכנית מצויירת שראיתי שהייתי ילד: "פליקס החתול" זה לילדים הדבר הזה? אחד הדברים הכי הזויים שראיתי בחיים שלי, אין מצב שיוצרי הסדרה לא לקחו משהו... עונה ישנה: ועוד פרק מהעונה החדשה:

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. שלום לכולם, לפני כחודש ושבוע (ה6 באוגוסט ,יום רביעי) איבדתי את הנקסוס 5 שלי באיזור אולם הספורט בו אני מתאמן (קבוצת כדוריד). חזרתי לאולם כמה פעמים כדי לחפש בתוך האולם ואיזור החניה , מה שלא עזר והתחלתי להשלים עם העובדה שהמכשיר הלך. השירות של גוגל Android device manager זיהה כי פעם האחרונה שהמכשיר היה מחובר לרשת היה אותו היום, אך המיקום לא זוהה. בשישי הגעתי לאימון והציגו בפניי שחקן חדש בקבוצה, שחקן שעלה לארץ לפני מס' שבועות..ישבנו בחדר הלבשה וראיתי ש"גם" לו יש נקסוס 5..לא חשדתי לרגע(אולי מתמימות, או מההשלמה עם המצב..אולי מהמחשבה על ה1+1 שהזמנתי באותו היום.. אולי צירוף מקרים..בכל זאת מכשיר מוצלח שהפך להיות די פופולרי). הערב (15.09)ישבתי עם השחקן ואמרתי לו שראיתי שיש לו נקסוס …

25. Started by Sargon,

אני צריך לקנות כמה נורות לבית. יש את המסולסלות ה"אקולוגיות" האלה, אבל גם בזה יש סוגים פחות טובים(עם כספית). אז איזה נורות כדאי לקנות? וגם המלצה על נורת חירום תועיל. אני בטח יכול למצוא משהוא בעצמי, אבל לא ממש מבין בזה כל כך...

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.