עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by omerha,

היי, בנק הפועלים בחרו במקום לתת מלגות לאנשים שזקוקים, אלא לפרסם תחרות הצבעות, כדי להשיג עוד לקחות לבנק שלהם. בכל אופן, אני מבקש את עזרתכם בהצבע עבור חברה שלי, כי אנשים שבאמת צריכים את המלגה הזאת. זה נמצא כאן http://apps.facebook.com/poalimstudents/index.php?candidate_adv=714134048&auth_token=26bfa44b874246334778c23af58defd8 תודה

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  2. Started by J0n1,

אני לא מנסה לשווק משהו, אני רק מבקש טובה. אחותי סטודנטית לרפואת שיניים בירושלים והשנה הם צריכים לטפל בלקוחות. היא צריכה לעשות כמה טיפולי שורש, אבל היא לא מוצאת קליינטים. טיפול שורש בשן טוחנת עולה מעל 1000 שקל, באונ' הם עושים את זה ב80 ש"ח (עלות חומרים בלבד) הטיפולים הם ברמה גבוהה ויש מדריך צמוד לכל סטודנט, ממה שהבנתי העבודה הרבה יותר יעילה ויסודית מרופא שיניים ממוצע בקופת חולים אזורית. אם מישהו צריך לעבור טיפולי שורש ואין לו את הכסף לשלם, או רוצה עבודה טובה ולעזור לסטודנטית, אני אשמח אם תיצרו איתי קשר בה.פ אני רק רוצה להזכיר שהטיפולים מתקיימים בירושלים, אבל לדעתי גם אם אתם גרים במרכז זה שווה את הנסיעות (אחרי הכל בערך 1000 שקל הבדל, זה כרטיס מסך! ;D) תודה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by davidreznic,

http://nikerunning.co.il/nikenightrun/?ref=100

4. Started by raiman1,

כנ"ל

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ערב טוב לכולם. בחרו את 10 קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה, לדעתכם. מאוחר יותר אבחר את ה 10 הגדולות שלי.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Armageddon1,

אבטחת מידע וניהול רשתות תקשורת cisco , microsoft MCITP CCNA\P עד כמה זה משתלם להשקיע כסף וזמן וללמוד את הנושאים הנ"ל ? אני די מתעניין בתחום אבל ללא רקע ברשתות וכ'ו לאיזה משכורת אפשר לצפות כשעובדים בתחום (הכוונה שכבר מתבססים ועובדים מספר שנים) ?

7. אחרי שהותירו אותנו פעורי פה מהאלבום האחרון שיצא ואחרי שכבר הודיעו שהם לא מתכוונים לעשות עוד אלבום הנה מגיע פרק נוסף וחדש בסאגה המהפנטת של הצמד סיימון את ראג'ה! אז אחרי 4 שנים של תקווה וציפייה הנה הוא הגיע! Shpongle - Ineffable Mysteries From Shpongleland 01. Electroplasm 02. Shpongolese Spoken Here 03. Nothing Is Something Worth Doing 04. Ineffable Mysteries 05. I Am You 06. Invisible Man In A Fluorescent Suit 07. No Turn Un-Stoned 08. Walking Backwards Thought The Cosmic Mirror כרגע האלבום משוטט לו ברשת וביוטיוב ויהיה ניתן לרכישה החל מהשני לנובמר לפי האתר של טוויסטד. אני אנסה לחבר ביקורת לאלבום בשבוע הקרוב.. בנתיים מהאזנות חוזרות וחוזרות אפשר להגיד בלב שלם שהם לא איבדו א…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Morphine,

תמיד חשבתי שכדאי ללמוד הנדסה ומחשבים כי יש בזה הרבה עבודה ומשכורת טובה. אבל הלימודים האלה ממש משעממים ובכלל מתמטיקה זה גועל נפש. אבל אני חי באשליה שאו זה או שאין לך עבודה טובה. אני יודע עמוק בפנים שזה לא נכון, אבל מצד שני אין לי שום כיוון אחר שאני אוכל למצוא בו עבודה טובה. אני מאוד נמשך למדעי הרוח, אבל מה כבר אפשר לעשות עם תואר בפילוסופיה? כלכלה/מנהל עסקים/חשבונאות וכל זה, אין בזה הרבה עבודה וגם שם יש הרבה מתמטיקה שזה גורם לי בחילה. אומרים שצריך ללמוד מה שאוהבים, אבל לי חשוב שאני אעבוד במה שלמדתי. בואו נדבר על זה, אולי אני אקבל תובנות חדשות והראייה הצרה שלי תשתנה.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by gaf,

שלום לכולם! נגמר לי החוזה עם HOT ועכשיו אני יכול לחדש או להתנתק. בהנחה שאני רוצה להמשיך איתם, מי יודע איזה תוכניות ובאיזה מחירים אפשר לקבל מהם? תודה!

10. Started by Googleness,

יש לי לקבלעבודה בפרוטקציה בנושא של תחזוקת מחשוב, תמיכה וכולי. יש לי עסק עצמאי אבל אני יכול גם לקחת עוד עבודה זה לא מפריע לי. שאלתי היא: מה הדרך הכי זולה פשוטה ומהירה לקבל תעודה כלשהי של טכנאי או איזה הסמכת X כלשהי (שנדרשת ממני) כדי לנצל את הופציה לקבל את העבודה? תודה לכולם על העזרה, אתם עשר.

11. Started by pringles,

לצורך העניין מדובר בספר של יורם אשל מכניקה לתיכון(נושא 4 נפילה חופשית וזריקה אנכית) עמ'92 שאלה 18 כדור נופל בנפילה חופשית ועובר בשניה האחרונה של תנועתו 10M . מאיזה גובה נפל? אשמח מאוד לפירוט של השלבים בחשיבה של הגעה לפיתרון וכמובן את הפתרון עצמו תודה אלכס

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. הדג נחש עם "שירת הסטיקר" זכה בשיר העשור של בחירת החיילים. ואני מצטט: " רק בישראל יכול להיות שבחירת החיילים של שיר העשור יהיה של להקה שמאלנית אנטי ציונית שבעד השתמטות ונגד כל הערכים של צהל " מה דעתכם?

13. Started by avivlyaviv,

שלום. העלתי לא מזמן אתר חדש שלי. בדקתי אותו במחשב שלי ושל אחותי ולפעמיים הוא עושה אצל אחותי בעיות. אני מבקש שכל אחד יפתח תאתר ויבדוק אם הוא עולה יותר מ5 שניות. ואז לרענן את הדף ולראות אם אם יש שיוני בדף(לפעמיים סקריפט לא עובד ורק אחרי שמרעננים את הדף יש שינוי) האתר אמור לעבוד אותו דבר בIE ובFF תודה. ד"א חוות דעת על האתר מבחינת עיצוב, תוכן וכד' יתקבלו בברכה תודה . http://www.special-gift.coo.co.il

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  14. בחשבונית הסלקום האחרונה סלקום הודיעה לי שהיא מתכוונת להעלות את תעריפי השיחות שלי. איזה יופי. עכשיו, אני נמצא כרגע בתוכנית חיילים, בהתחייבות. עד כמה שאני יודע, לחברות אסור לשחק עם תעריפים כל עוד הלקוחות נמצאים בהתחייבות (חוץ מהוט, שלה יש סעיף מיוחד בחוזה בשביל זה). בחוזה של סלקום מצויין כי "בתום תקופת ההתחייבות תהיה רשאית החברה לשנות ו\או....", ולא רשום כלום על לשנות דברים באמצע תקופת ההתחייבות. מישהו יודע אם הם יכולים לעשות את זה? יש מקום כלשהו שזה כתוב שאני יכול לראות את זה בבירור?

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. אני יודע שיש כרגע ת'רד נוסף על סקאיפיסי אבל הוא לא רלוונטי כל כך. סרקתי את זאפ ועוד כמה מקומות על ביקורות בנוגע לסקאיפיסי, ולפי איך שזה נראה יש 50%-50% כלפי אמינות השירות שרוב המקרים הטובים מתייחסים למקרים בהם הוזמן מוצר, סופק ועבד בלי בעיה. רוב הביקורות הרעות התייחסו למקרים בהם היה צריך לנצל את האחריות. אני מתכנן בעתיד לקנות מסקאי, אבל די מבולבל מעצם השוויון הזה בביקורות מחשש שעל איזה צד אפול ואם יש לי מה לדאוג במצב שאני מרכיב את אחד המוצרים ולהפתעתי מגלה שהוא תקול. ביקורות\נסיונות אישיים עם החנות? (וכן, אני מודע למקרה של Bag2000, ובנוגע למקרה של הת'רד השני- זוהי לא אשמת החנות...)

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. עוד כחצי שנה עומדת להגמר לי התוכנית הזו, האם מישהו יודע מה קורה אחכ? הם מעלים את המחיר? ממשיכים באותה צורה? מנתקים לי את הקו? מתקשרים אלי ומבקשים שאבחר תוכנית אחרת?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלומות לכולם, יש לי מספר שאלות צבאיות/צעירות וכו' וכו': א. יש לי זוג מדים שהתלכלך בשמן נשק - האם יש דרך לנקות זאת? מסיר כתמים כזה או אחר וכו'? כדאי לנסות אולי את המכבסה הבסיסית? באם אין אפשרות כזו - האם אפשר להחליף את המדים במדים חדשים/חלופיים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - האם ניתן "לקנות"/לעלות מת"ש ולקבל מדים חדשים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - אילו אפשרויות כן יש לי?! ב. היום בכניסה למרכז קניות כלשהו - על מדים מלאים - המאבטח ביקש לעשות לי בידוק ביטחוני בתיק - הראתי לו את החוגר כי זכרתי שעל מדים מלאים והצגת חוגר - לא "צריך" לבדוק את התיק אך הוא התעקש שכן וגם האחראי שלו התעקש שזו "מדיניות של הנהלת המרכז" - האם זה לא סותר פקודה/הוראה כלשהי? ג. מדוע קצינים "מחלי…

18. Started by r0ckY,

אהלן, אני לומד במכללה. נאמר לנו כדי להוציא כרטיס סטודנט צריך ללכת לאגודת הסטודנטים או למלא טופס באינטרנט. אמרו שיש אגודת סטודנטים בת"א בתחנה מרכזית? היכן היא? מישהו יודע? או להפך, היכן באינטרנט אני ממלא את הטופס?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by אישי555,

האם יש הסבר מדוע במזרח אסיה יש עיניים מלוכסנות? צבע עור מוסבר לפי קרינת השמש, אבל מה לעזאזל גרם להתפתחות תצורת העיניים כזאת באזור גאוגרפי זה?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Rafi921,

אני אוהב בעיקר ספרי מדע בידיוני , מתח ספר שיהיה קל לקריאה - מבחינת סגנון הכתיבה תודה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם! החלטתי שאני רוצה ללכת ללמוד בבית ספר לפסיכומטרי. עכשיו ההתלבטות היא בין איי-קיו ליואל גבע. חשוב לציין שיואל גבע יקר פי שניים מאיי-קיו. מה אתם אומרים? הייתי גם שמח לחוות דעת ממי שלמד באחד מהבתי ספר הנ"ל או שמכיר משהו שלמד . תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. האתר המון פעמים ואפשר להגיד אפילו בקביעות לא עולה בשעות (בערך) 4:00-6:30 לפנות בוקר ! למי שזה קרה שירים יד !

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  23. לא מבין מילה ממה שאומרים בסירטון וזה סתם עיצבן אותי אז צפיתי בלי קול. ( למרות שלקראת הסוף, המוזיקה טובה בלי מילים. ) בכל מקרה ... זו אחלה אומנית. היא טובה במה שהיא עושה. אני נהנתי. מקווה שגם אתם.

24. Started by masmddr,

שלום, אני מחפש המלצה למוזיקת רקע. לא למשהו ספציפי אלא מוזיקה שאפשר לשים ולשכוח שום דבר שיסיח את דעתי ממה שזה לא יהיה שאני עושה. משהו סגנון המוזיקה ש justin law שומע ( מ souleater ) מי שמכיר. בתודה מראש.

25. Started by -Tal-,

אהלן, אחרי ש TMS נסגרו, אני צריך לקנות מחשב ואני לא מכיר חנויות טובות... שמעתי על נעה מחשבים noacomp.co.il, רציתי לדעת מה דעתכם על החנות הזאת, האם מומלץ לקנות מהם? אשמח לקבל גם המלצות על חנויות מחשבים בצפון (חיפה קריות).. אייבורי ו KSP פסולים מבחינתי אז אפשר לדלג עליהם תודה!

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים