כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
תגידו היום בלילה מחזירים את השעון כאילו אחרי חצות או מחר ??
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בין אם שמתם לב או בין אם לא מישה שלנו כבר לא חבר בצוות Hw, אז כולנו צריכים להודות לו על השרות הנהדר שהוא עשה ועל התרומה הרבה במשך עשרה חודשים (+-) ...אך מישה עדיין ישאר פה ויהיה פעיל בפורום, (כולם כפיים) נ.ב אני מבקש בכל לשון של בקשה שהדיון לא יהפוך לספאם רק למי שיש משהו להגיד ולא איזה שטות להגיב . תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,ראיתי בסופר מברשות שיניים עם בד בצד השני של המברשת שכתוב שהוא ל ניקוי הלשון ובנוסף רשום שהלשון הוא המקום עם הכי הרבה חיידקים. האם זה נכון?,האם לקנות מברשת כזאת?. תודה
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הינה הוא... בהמשך אני יגיד לכם מאיפה צילמתי אותו!!!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478780,00.html הגיע הזמן . מה דעתכם על זה ועל השביתה בכלל?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
ההגיון שלי בלמה כן כדאי הוא שכשיש כ"כ הרבה אנשים שהלכו ללמוד מדמ"ח והנדסת תוכנה כי זה מקצוע מבוקש זה מפריד אותי מהעדר בתור מישהו שמתכנת לא כמטלה ונהנה מאתגרים בקוד. מצד שני, מי שלא יודע מה זה עלול לפסול את הקו"ח כי זה נראה מוזר. לכל מי שאין לו מושג מה זה - http://en.wikipedia.org/wiki/Brainfuck אז מה דעתכם בנושא, כדאי או לא?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אלוהים!! תעזרו לי!! אני נכנס בתמימות לחשבון בנק שלי לראות את היתרה שלי והכל. ופתאום אני קולט זיכויים על סך 75 אלף שקל@#$!$!!$#@$#@ :o :o :o זה בטוח טעות!! אבל...WTF?!?!? אם זה לא היה חשבון צעיר והייתי יכול למשוך יותר מ400 שקל ליום, הייתי הולך לבנק ומתחיל להוציא כמה שיותר כסף ולברוח מהארץ!!!
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה ממכם גרים בת"א? ובכמה העלו לכם את שכר הדירה בשנה האחרונה? עזבתי עכשיו דירה לאחר שבעלת הבית חשבה שאני יהיה מוכן לספוג עליה מ 700$ ל 900$ לדירת שני חדרים. דירה גדולה עם המון בעיות ובעלת בית גרועה ... מצאתי דירת שני חדרים מצויינת ומדוגמת ב 670$ ... לסיכום רק יצאתי מורווח מהסיפור ...
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
זה המצב אצלי,יש לי בגרות בקרוב בפיסיקה 5 יחידות לימוד ואני מתקשה בחלק מהחומר בחלקים של מגנטיות וחלק ממכניקה אז רציתי לשאול אם יש ספר טוב שיוכל להשלים לי את החסר כי בקרוב הבגרות ואני חייב לעבור אותה אני יודע על הקיום של הספרים האלו - הרבה ספרים של מכון ויצמן,אנקורי,מיקוד 2004... אז מאיזה ספר אני יוכל ללמוד? או בדרך אחרת... הספר לא חייב להיות אחד מאלו כמובן. ותספרו לי קצת איך אתם לומדים... תודה לכל מי שעוזר לי!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=5376396011570929942&q=bf2 פשוט חובה להדליק רמקולים/אוזניות/חצוצרות.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני פשוט מעוניין בלינקים לאתרי חברות שמספקות ADSL, וגם אם יש למישהו מידע על מבצעים/הנחות בהתקנה/בתשלום חודשי אשמח לשמוע. והחלום שלי פשוט לעשות שרת למשחק האהוב עלי Delta Force Land Warior(או משחק אחר באותו סגנון) שירוץ רוב שעות היממה. תודה מראש וחג שמיייח לכולם !!!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה - אני מחפש דגם, או דגמים של מטוסים, לא קיטים להרכבה, אלא ממתכת, דברים יוקרתיים כאלה, בשביל מתנה למישהו, עם אפשרות של חריטה על הבסיס, או המטוס. הדגמים שאני מחפש בעקרון הם - ססנה 152, ססנה 172, או דקוטה, למרות שאם אין את אלו אך יהיו אחרים שאני אמצא מתאימים אז אולי אני אתפשר. תודה רבה לכל העוזרים, העניין חשוב לי מאוד !
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! עם קרבת החופש הגדול, התקופה בה יש הכי הרבה זמן פנוי בשנה החלטתי להתחיל לרוץ שוב לא על הליכון. השאלות שלי הן כאלה- על איזה משטח כדאי יותר לרוץ? באתר עולים על מדים כתוב שכהכנה ליום גיבוש סיירות עדיף לרוץ על משטח חולי ואילו ממדריך הכושר שמעתי שריצה על מדרכה עדיפה כי על מדרכה מקדם דחיסת העצם גבוהה יותר. (אם אפשר קישור לאיזה מאמר או משהו בסגנון) כמו כן האם עדיף לרוץ מרחק מסויים במסלול ישר עד כמה שאפר או לרוץ בסיבובים(500X10)? ולבסוף, מישהו מכיר איזה מקום נחמד לרוץ בו בדרום תל אביב, חוץ מחוף הים?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טרי מהתנור - בחדשות 2 הביאו סברה לסיבת הפלתו של המטוס אתמול - נבחנת האפשרות שצוות המטוס היה עסוק בהכוונת החימוש על המטרה ולכן "פיספס" את ההתראות בדבר הטיל שעושה דרכו לעברם / לעבר המטוס. אההה סליחה, אבל משהו כאן לא מסתדר - בשביל זה יש שני אנשי צוות ( עוד מימי הפאנטום העליזים ( למען האמת לא כ"כ, אבל זה כבר סיפור אחר ). יש נווט שתפקידו למעשה לתפעל את החימוש ויש טייס שתפקידו לדאוג לשלום המטוס. אז כל אחד שיפרש את זה איך שבא לו, אבל הטענה שלעיל ממש לא מחזיקה מים ( או אוויר ). וכמובן החלמה מהירה ומלאה לכל הפצעועים !
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ואם זה בלי הארכה, זה יגרום נזק למחשב נייד אם אני אחבר בלי?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מנוי שנים באינטרנט מהיר כיום 50 MB אני יכול לכתוב מגילות על בעיות גלישה ובדיקות מהירות , לא תקינות של ספקים רק בדיקה אחת נשארה אמינה http://212.179.191.175/Check1.html הורדת קובץ 500 MB כאן נתן לבדוק מה שווה הקו שלכם . כיום מתפרסם כמה משלמת ספקיות עבור 1GB בחודש 25,000 ש"ח http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/1/2881.pdf עשיתי חישוב שאם אני משלם 59 ש"ח בחודש לספק על מהירות 50 MB ולפי החישוב הספק מפסיד עלי המון כסף שאני משתמש במלוא הקו ! 24/7 אז מה הפלא שספקיות עושות מלא מניפולציה מהורדה מהרשת ופוגעות בדרכים שונות באיכות הקו
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המכתב הראשון שאני צריך לשלם לביטוח לאומי 280 שקל כל חודש. ואני שואל מה זה השטויות האלה@#?!@ ממה שהבנתי זה שאני משלם כדי שלמדינה יהיה כסף בשביל להביא אותו לכל המובטלים. ואם כן מה ביטוח בזה? את מה לעזאזל זה מבטח לי? ועוד משהו, מה זה המדינה המ*דיינת הזו? כמה ביטוחי חובה שלא נותנים לי כלום. בגלל חרא כזה אנשים יורדים מהארץ דרך אגב אני יג, ולא עובד. מה שזה אומר שגם אני מובטל.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אנשים אני טס עוד שבוע לפולין ורציתי לדעת אם יש חנויות מחשבים ומודינג בפולין עצות נוספות על פולין יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש להם מוצר טוב? אני שוקל לעבור לבאנדל...
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
למישהו יש פלייליסט לשירים בסגנון רוק 60 70 80? רוק עכשווי?בסגנון של kings of leon pyro או שירים בכללי יפים ? וזה חשוב שזה יהיה ביוטיוב ולא רק שמות של שירים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי סרט שהוא בשתי חלקים ויש לי גם תרגום שאני צריך לשים.. אבל איך אני שם את התרגום אם הסרט הוא בשתי חלקים?? ניסיתי בכל זאת לשים אותו שם עם שתי החלקים (התרגום ושני החלקים באותה תיקיה) וזה לא עזר.. זה מוסיף לי תרגום רק לחלק אחד (מתוך השניים..) מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-