עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by radioactive,

ניסיתי ביום שישי. מוזר, לא יודע מה להגיד.. מה זה הדבר הזה? מישהו יודע מה זה מכיל?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by omri_ro,

כן,כן גם אני הופתעתי למצוא סקין כזה לWINAMP אתם מוזמנים להוריד אותו מכאן :asthanos:

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by artyom,

לא יודע אם היה כבר סקר כזה אבל נהושא עלה לי בראש... אני לא מדבר מבחינת תרבות כל קטגוריה אחרת, אני מדבר על הטבע, החופים, ההרים וכדומה... אז אתם אוהבים את הארץ? אני למשל הייתי מת לעשות טיול של חציית ישראל ברגל ממטולה עד אילת, אני פשוט מת על הטבע שלנו, יש לנו קצת מהכל במקום כל כך קטן.

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by artyom,

אם אתם עושים משהו ולא מצליח לכם כי אתם "לא יכולים" תראו את הסרטון הזה אז אם בנאדם עיור הצליח לרכב TRAIL...

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by it4chi,

שלום, אני מעוניין להזמין כרטיסים להיום בערב ל Sin City ורציתי לדעת אם הסרט מוגבל ל-18+ בלבד? בנוסף על כך, אם אני מזמין כרטיס ובעת הרכישה לא צויין שהסרט מוגבל ל-18+ יכולים למנוע ממני להכנס? אם כן, אני מקבל החזר כספי? תודה.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  6. היי שבת שלום לכם. חבר טוב צריך עזרה במתן פתרון לתרגילים הנ"ל. זו עבודת הגשה מאוד חשובה עבורו. אשמח אם מישהו יעזור בנושא. תרגיל 1- מעגל 'מורכב' נגדים,מקורות זרם ישר. תרגיל 2 - גשר דיודות שלם הכולל סליל קבל ונגד - קשה יותר. Uploaded with ImageShack.us בתרגיל הראשון : R1 = 1K R2 = 2K R3 = 3K R4 = 4K R5 = 5K R6 = 6K V1 = 12V V2 = 6V בתרגיל השני : R7 = 1K V3 = 18V

7. Started by Fenomeno,

הרגע קפץ לי החלון הטורדני בICQ והודיע לי שלאורי יש עוד יומיים יום הולדת...אז- מזל טוב, הצלחה, אושר עושר כושר ושתגיע ל4 ג'ה"צ... ;D חברה- איחולים נ.ב- מקווה שהתאריך נכון :smoke:

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by geniaXP,

1)מה זה צוואר בקבוק? כאילו אני יודע תכלס מה זה אבל למה זה קורה? למה מעבד מגביל כרטיס מסך או להפך? למה הארד דיסק מגביל מעבד? 2) מה זה overkill? 3)מה זה רכיב ג'נרי? לדוגמה ספק כוח ג'נרי תודה ;D

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. ערב זח, אין לי מושג למה אני רושם את זה פה, אבל לשכנים שנמצאים קומה מתחתי, יש מזגן עילי מחוץ לחלונם, והם מאוד אוהבים להפעיל אותו 18:00-22:00 כל יום. המזגן עושה המווווווווווווווווווווווווווווון רעש ובא לי להניח עליו פצצה או דרמל או משהו.... הלילה הם החליטו לישון איתו (ובגלל זה אני לא(ישן)) ולסירוגין הוא פועל ועושה המוווווווווווווווון רעש. מה לעשות? האם אפשר לפנות למשטרה(או פיקוח רעשים או לצבא או משהו?)? מצד שני אני לא רוצה להפוך אותם לשכנים עוינים.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by אמיר יצחקי,

בלתי נסבל בזמן האחרון. סרטון של 40 שניות לוקח כמעט רבע שעה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by FPSbanana,

הלהקה Remmstein הם נאצים??

• 43 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by taimor,

שאנחנו חיים בשביל למות בסוף, כאילו בסוף כולנו נמות וזה כאילו ברור. זה מצחיק שאתה חושב על זה כי שאתה צעיר בוא נגיד בגיל 6 אתה חושב שכולם יחיו לנצח אבל עכשיו אני כמעט 16 ואני מרגיש את הקטע הזה של הזקנה אצל הקרובים אליי וזה דיי מוזר לי. (אני מדבר על המבוגרים...) שאני חושב על זה משום מה אני צוחק ומרגיש דיי אדיוט חחח, מעניין אותי מה אתם חושבים על הנושא... * עוד שאלה, יש לי בעיה שאני לא שם לב איך הזמן עובר לא משנה מה אני עושה משתעמם או לא הזמן רצח ואני מרגיש שעתיים זה כמו 5 דק' =\ ניסתי כמעט הכל אפילו כל רבע שעה יש לי ציפצוף בפלאפון שזה טיפה עוזר אבל עדין קצת קשה לי לשלוט בזמן בצורה נכונה חחח.... (כן אני יודע שאתם חושבים עכשיו שאני קצת אני פשוט נער מתוסבך חחחחח בקיצור, תנ…

• 42 תגובות
    • 2k צפיות
  13. כבר כמה ימים אינטיות בלתי נסבלת.. בדיקות מהירות לארה"ב ואירופה מציגות פחות מ-200 קיי... מה קרה להם? הם תמיד היו הכי בסדר ברוחב פס...

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Chymes,

אחרי הטירונות נשלחתי לטכני. בטכני צירפו אותי למיון שהלך ללמוד מקצועות הקשורים בתחזוקת מטוסים/ מסוקים. אבל קצינת המיון ששלחה אותי לטכני לא ידעה שכבר בסוף הטירונות הייתי בתהליך לקבלת פטור קבוע מנעליים צבאיות. ברגע שסיפרתי זאת למפקדי החדשים בטכני, הם התחילו בתהליך להוציא אותי מהטכני. (אסור לעבוד על מטוסים/ מסוקים בלי נעליים צבאיות) מהטכני שלחו אותי לימ"מ (הבקו"מ של חיל האויר) לשיבוץ מחדש. קצינת המיון רשמה אותי בתור מפ"ט, אמרה שהבסיס החדש יוציא אותי לקורס ושלחה אותי לביסנ"מ. מביסנ"מ שלחו אותי לסוללה מבצעית. הגעתי לסוללה (יטנ"מ 139 או דים) וגיליתי שמחסן מפ"ט נמצא בגף רכב. כבר ביום הראשון, אחרי ריאיון עם המפקד, גיליתי שאסור לעבוד בגף ללא נעליים צבאיות. פעם נוספת צריכים לברר מ…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Iv0ry,

אם כן, מה הוא יכול להגיד על החברה הזו? http://kairosplanetisrael.com/אודות-קיירוס/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by ag43,

הבחירות בפתח והמפלגות השונות התחילו להתקשר אלינו כדי לשכנע אותנו להצביע. אם כמוני אתם לא סובלים שיחות ספאם כאלו אתם מוזמנים לפרסם כאן מספרים שנרצה להוסיף לרשימת החסימה בטלפון. אני אתחיל: 0722771509 מטה שלי יחימוביץ ( אם שמעתי טוב, ניתקתי מיד ) הצטרפו בהמוניכם למיגור התופעה הנפסדת הזו.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Asaf.Y,

סופסוף וואלה פתחו את האימייל של 1 GB... :D מישהו מוכן להסביר לי למה הוא באנגלית ??? ??? http://walla.com לא נראה לי שזה תקף לגביי מנויים ישנים בוואלה.. אני לא יודע מה איתכם אבל אני ממש מרוצה מהשירות שלהם

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by who_Cares,

כי זה יכול להיות רעיון טוב לקנות ולא לשלם מע"מ

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by ccc,

מהו הפנס הטוב ביותר מDX עד 10-15 דולר ? 10X

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by sausage,

http://www.electric-escape.net/node/1475[br]פורסם בתאריך: 23.05.2007 בשעה 13:09:24 ועוד משעשעים[attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by CPU-MAN,

שלום לכולם. האם קיימת דרך לרכוש מחנות המוזיקה iTunes מישראל? יש לי חשבון פייפאל, יש לי כרטיס אשראי בין לאומי. אבל כשנרשמתי כאדם החיי בארה''ב התוכנה זיהתה שיש לי חשבון פייפאל עם אמצעי תשלום לא אמריקאי. ושניסיתי אשראי בין לאומי הוא גם זיהה שיש לי אשראי לא אמריקאי. האם יש פתרון לבעיה? (דרך אחת שחשבתי עליה היא לרכוש כרטיס אשראי נטען אמריקאי ולנסות דרכו אם קיים דבר כזה, העניין שאני לא מבין איך יש לתוכנה אמצעי זיהויי כל כך משוכלל אבל הדבר הבסיסי ביותר לא נבדק וזה ה IP שך הלקוח)

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

אני בכיתה י"ב יש לי בגרות בספרות יש לי בוחן בספרות בקרוב אני צריך לקרוא את "כל החיים לפניו" של אמיל אז'אר.. מה עשיתי שזה מגיע לי? אני כבר חודש מנסה לקרוא אותו, ואני רק בעמ' 50 לערך... ספר כ"כ נורא לא ברא השטן, כ"כ לא מעניין וכ"כ פוסט-מודרניסטי ו"מגניב" כביכול... באמת, אני פשוט לא מסוגל לקרוא את זה... זה עושה לי רע... האם יש לי דרך לשנות את רוע הגזרה? משהו? וכן, אני רציני :-\

23. Started by Alina,

היום ;D

• 42 תגובות
    • 2k צפיות
  24. תגידו היום בלילה מחזירים את השעון כאילו אחרי חצות או מחר ??

דיונים חדשים בפורומים