כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
שלום אז סוף סוף השתחררתי וקיבלתי מימון מלא לקורס הבעיה היא שיש הרבה אנשים שאומרים שהקורסים שמממן משרד הביטחון לא הכי איכותיים אז אם אתם יכולים לעשות לי קצת סדר בראש ולדרג לי את הקורסים מהטוב ביותר לטוב פחות ולמה (לחמן,OK,אנקורי וקידום? אה ורציתי ללכת לאיי קיו אבל קיבלתי את המימון אז אני חושב זה סתם לזרוק כסף אם אני לא אשתמש בזה נכון ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כזה הסכם? ואם כן באילו תנאים?
-
- 14 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, לידידה שלי יש יום הולדת אז רציתי להביא לה כמתנה חולצה עם ההדפס של פלייבויי. איפה אפשר למצוא את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שצריך חשבון פרמיום של rapidshare: http://rapidshare.com/files/3152699/rsaccount.rar אני מבקש לא לשנות סיסמא שכולם יהנו!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעכשיו המהירות תוגבל רק עלידי העומס על השרת
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגעתי ל: sin(180-2a) = 1.5*sin(a) איך אני מוצא את הזווית a?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה אתר שאני יכול להעלות אליו קובץ MP3? ולהשתמש בו באתרים אחרים?
-
- 14 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ביי. פורום מלא בטרולים [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני אישית מעדיף את 2 הסדרות באותה מידה. שתיהן מותחות!!!
-
- 14 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אם אני מגיע לת"א ברכבת, באיזה תחנה אני צריך לצאת ואיזה קו אוטובוס אני צריך לקחת (ומאיפה) כדי להגיע לבקו"ם? אם אפשר תציינו גם כל כמה זמן האוטובוס מגיע וכמה זמן לוקחת הנסיעה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בקניית דיסק קשיח לנייד שלי. המחיר הוא הרבה יותר זול מהמחיר בארץ, המשלוח הוא זול, והמוכר נאה אמין. הוא מוכן לרשום על החבילה GIFT או USED. האם אני אשלם מכס על החומרה, או לא? האם בכלל ניתן לעשות זאת, או שזה יעצר במכס?? תודה
-
- 14 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מזה הדבר הזה בדיוק? זה משהו טוב? מישהו יכול להסביר לי קצת על זה..?
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הנה הכתובת: http://www.halo-game.com/images/video/halo_warthog_jump_high.mov עריכה: והנה עוד אחד לכל הסטאר וורז פאנז שיש לנו פה EnJoY
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התבקשתי ע"י צוותו הפורש של PCTIP לפרסם את זה: אתמול, לאחר חצי שנה של השקעה אינטנסיבית באתר, החליט צוותו של האתר PCTIP לעזוב עקב סיבות שלא אפרט פה ושלא קשורים כרגע לסיפור הנוכחי. עקב הפרישה החליט הצוות לנסח הודעת פרידה רישמית לגולשי האתר, הודעה שעלתה ונמחקה בשרירותיות מזעזעת ע"י בעל האתר. על מנת שיובן מה היה בהודעת הפרידה שכ"כ הבהיל את בעלי האתר עד כדי צינזור מיידי - הנה ציטוט שלה: סיכומה של תקופה... את פיסיטיפ אני מכיר כשנה, אשר במהלכה הספקתי להיות פעיל כחצי שנה כמשתתף מהשורה (עם אלפי תגובות ומענה למאות שאלות) וכחצי שנה כמנהל פורום, מנהל פורום כללי, כתב, מעלה חדשות ומנהל האתר. במהלכה של החצי שנה האחרונה הצלחנו לדעתי הכנה להביא את האתר לרמה גבוהה מאוד עם כמות חדשות שוטפ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי בקרוב מבחן כזה ורציתי לדעת האם יש מקום כלשהו באינטרנט שאפשר ללמוד ממנו. למשל אני יודע שיהיו לי כל מיני צורות כאלו שצריך להשלים בסוף וגם סדרות כאלו שיש איזשהי חוקיות ואח"כ צריך גם להשלים למשל : 1,52,3,8,5,17 - מה צריך להיות למשל אחרי ה-17? למשל כאן יש 1 ואח"כ 3 ואח"כ 5 ואח"כ 7 שצריך לבוא אז השאלה שלי היא האם יש מקום שאני אוכל ללמוד ממנו כי הרי כמה כבר נוסחים של בעיות כאלו יש. מישהו מכיר משהו??
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משרד החינוך הגדיר את המסע לפולין כ"חיזוק השייכות הלאומית והזיקה להיסטוריה ולמורשת". רק חבל שלמרות דבריו, הוא הפסיק את מימון המסע, ועשרות אלפי נערים לא יכולים לממן את נסיעתם. היום בטור של יאיר לפיד בעיתון, דובר על בית הספר שהוא מלמד בו. זהו בית ספר עם נערים ממשפחות קשות יום, שלמרות הכול הם חכמים ומחוברים למורשת העם. הוא דיבר איתם על המסע לפולין, ושאל האם הם מתכוונים לצאת. הם רצו, אך לא יכלו, כמובן, בגלל המחיר - 6000 שקל (!). למסע יוצאים פי שלושה תלמידים מהעשירונים העליונים מהעשירונים התחתונים - ואני שואל: איך זה שלמסע לפולין, המסע לפולין, שהוא אחד הדברים החשובים ביותר שנו עוברים בחיים, יכולים לצאת רק העשירים?? :pissed: בשביל שיהיה להם סיכוי לצאת למסע, ניסו התלמידים מיפו…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קוין ופרי קורעים את איביזה אני מפרסם את זה כאן שלא יקראו לי ספמר
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כ"כ תמים, במיוחד עם השוקולד השוויצרי שבא איתו. הגעתי למצב שאני קונה תה קוקטייל "ויסוצקי" בטעם טקילה, ליים ופסיפלורה. משו חרפיצי. עוד מישהו לא יכול בלי? מישהו יודע על דרך להיגמל מתה? אני לא מבין למה לא מוציאים את התיונים של Lipton מחוץ לחוק...כ"כ הרבה טעמים מפתים....
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי אנשים באינטרנט אם מדבקה של AMD או LINUX וכו... על המארז (למשל במארז שלי COMPUCASE CI-6A19 יש למטה מקום למדבקה). אז רציתי לשאול איפה אפשר לקנות מדבקות כאלה ? (אני יודע שהשאלה לא מובנת אבל תנסו להשיב לי עליה ?!) זה חייב להיקנות בארץ ! תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בPCH המחשב עולה בידיוק 6973 שקל! בחנות שאני קונה 90% מי החלקים יותר יקרים מי PCH ב 20-100 שקל הוא אמר לי שזה זול כי זה מי האנטרנט!יש להם יותר קונים והוא והם קונים את זה ביותר זול אז או אמר לי הרכבה 180 + התקנה של הווינדוס 250+ רבית על התשלומים 450+ עכשיו המחשב עולה 8300 שקל ככה זה צריך להיות? שאומרים 180 שקל זה כולל התקנה והרכבה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מ EBAY זיכרונות למחשב. המוכר (ישראלי) הבטיח משלוח מהיר (למחרת היום שבו שילמתי) הוא "שלח" את הזיכרונות ומסתבר שהוא "שכח לשים בול על החבילה". זה התברר תוך שבוע מיום השליחה. ביקשתי ממנו לשלוח בדואר רשום רגיל, שלא אמור לעלות הרבה כסף כי זה הרי משלוח בתוך הארץ. הוא הסכים אבל כל הזמן דוחה את מועד השליחה. לפני כמה ימים הוא עשה לי REFUND למוצר ואמר שהוא רוצה שאני אשלח לו את הכסף ישירות לPAYPAL שלו, אני כמו דפוק הסכמתי... אחרי ששלחתי הוא הפסיק לענות לי, ושם את ההעברה על complete. עכשיו מה אני אמור לעשות? אני לא יכול לקבל את הכסף מ EBAY בחזרה כי המוצר נמצא על refunded והוא מוגדר כמוצר שהחזירו לי עליו כסף. ב PAYPAL ההעברה היא דיי חדשה, ואיך אני אוכיח להם שאני מחכה כבר שבועיי…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כנראה אלו הדתיים שבארה"ב... סביר להניח שכן! חחחחח בכל מקרה שיר טוב.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פוסטר של מכונית ולמסגר אותה ולתלות על הקיר... תנו המלצות טובות, אם זה חשוב לכם איפה אני גר אז אני גר בפתח-תקוה. או פוסטרים של משחקי מחשב, יש כאלה ראיתי היום בבאג מחשבים שיש להפ כאלה ומזה נראה יפה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו אני לא רוצה להרחיב פה יותר מדי אבל הגעתי למצב קצת בעייתי בחיים יש לי שתי אפשרויות: האחת לברוח ממישהו (וזה ממש מתיש) השנייה ללכת למשטרה הבעיה שאם אני הולך למשטרה נגד מישהו הוא ילך נגדי, ולא שאני עבריין אלה תחשבו מה היה קורה אם הייתם צריכים ללכת נגד מישהו קרוב אליכם למשטרה.. שחיים ביחד הרבה זמן אז כל אחד עושה את הקיצורים שלו, גם אם אלה דברים קטנים (אני כמובן לא מדבר על שודים/דקירות, גג השגת גבול/עבירות מחשב) רק שהוא דאג לתעד מה שקרה ואני לא לכלא אני בטוח לא יגיע על עבירות כאלה, רק אני מפחד שזה יפגע לי בסיכויים להתקבל לחברת היי טק (אני לומד מדעי המחשב שנה ראשונה) היתי כבר במשטרה וביטלתי את התלונה מהחשש הזה, אולי עדיף לי לברוח קצת ולהבטיח לעצמי עבודה בתחום שאני אוהב ב-50…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-