עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by KoM,

יש לי הזדמנות להביא דברים מתאילנד, אני מתענין בעיקר בגאדג'טים, האם יש משהו ששווה להביא משם ? איך המחירים שם ? אשמח לכל מידע בנושא.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ben060,

ומה אני עושה איתו? http://www.2send.us/uploads/6463c85d92.JPG אחרי שפירקתי את המחשב ראיתי אותו. הוא שימושי?

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by unknown71,

היכן ניתן למצוא בובה כזו לרכב? נתקלתי בעבר בבובה כזו על רכב ליד הבית שלי לפני מספר שנים, ולאחרונה שוב צצה לה הבובה ברכב שראיתי בחניון- נתקפתי נוסטלגיה.. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג ולקנות בובה כזו? http://img32.imageshack.us/i/16754348699593949968731.jpg/ http://img600.imageshack.us/i/16556548699602449968731.jpg/

4. תגידו היום בלילה מחזירים את השעון כאילו אחרי חצות או מחר ??

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני מודע לכך שהפרוייקט והתוכנה כבר הועלו בעבר הרחוק מעל דפי הפורומים שלנו, אבל נראה שהמודעות לפרוייקט הייחודי הזה מתחילה להתפשט ולצבור תאוצה בקרב המשתמשים השונים לאחרונה, בישראל. http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=19377&start=0 מס' המשתמשים אשר גולשים בפורומים של זון מדי יום הוא עצום, אם כמה שיותר מכם יוכלו לתרום את המחשב שלהם למאבק במחלת הסרטן הנוראית, הרי זה מבורך. בבקשה, התייחסו לכך ברצינות רבה והצטרפו עוד היום למאבק! כל הפרטים אשר מסקרנים אתכם בנוגע לפרוייקט והורדת התוכנה עצמה, ניתן למצוא בלינק המצורף, כמו כן, ניתן לעיין במכלול הפרוייקטים כאן : http://grid.org/projects/

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by שמואלל,

שלום, קוראים לי דוד (שם בדוי). מה שאני הולך לספר הוא דבר שאני נושא אותו מגיל קטן, ואף אחד לא יודע חוץ ממשחפתי. מה שאני הולך לספר הוא אמיתי וקורה כל יום, אז בבקשה ממכם תגובות רציניות ואמיתיות, כי גם ככה קשה לי לספר את זה למרות שזה דרך המחשב. אז ככה כפי שכבר הבנתם אני ילד מוכה בן 17, אבא שלי הוא אדם נורא קשה ואכזרי, שדואג אך ורק לאינטרסים הפרטיים שלו, ותוך כדי שהוא דואג לאינטרים שלו הוא רומס אנשים. אבא שלי נורא אוהב אותי ואני יודע את זה, אבל בכל זאת הוא מכה אותי ואני לא יכול להגיב לו מפני שהוא יותר חזק ממני פיזית וגם מפני שהוא משתמש בחפצים, זה לא נגמר בזה שהוא מכה אותי הוא גם מקלל מעליב מעליב ליד אנשים וצועק אלי. אבא שלי רואה דבר דברים שאני עושה ושהם לא לרוחו הם ישר משתול…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. ככה קיבלתי בתל אביב לפני 9 חודשים דוח על חניה 250 שקל. לא היה לי איך לשלם אז מרחתי ומרחתי.... מישהו יודע כמה זה יהיה עכשיו ,ולמה לא קיבלתי התראה?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by sherlock1212,

הציעו לי להתחיל לעשות נקודות לתואר.... ואין לי מושג מה זה(אני לא מבין בזה כלום אני רק בן 15 עוד חודשיים...היה ערב הסברה אבל פיספסתי אותו)

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by JohnnyBravo,

World's Best Mystery UFO Flyers איך הם עושים את זה?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by liram21,

שלום לכולם, אני נער, גיל 16 .. ואני רוצה להתחיל ללמוד את הנושא הקשור לרשתות להיכנס יותר לעומק העיניין לחקור ולעשות קורס ומשמה לפתח לעוד ועוד קורסים ולהרחיב (מה שנקרא) בעתיד .. אז ראיתי את מכללת NESS ו- SEE SECURITY קראתי קצת על הקורסים שלהם .. אבל הם רושמים שצריך להתחיל ממשהו, אבל אני לא יודע ממה ! הייתי שמח לדעת קצת יותר, ממה כדאי להתחיל ? עוד קורסים באזור השרון - מרכז שיש לכם להציע .. נ.ב.- אחת מהמכללות הנ"ל מבצעות קורסים לנערים בגילי ? תודה !

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. דייי נישבר לי מהם !!! מישהוא פעם עבר מהן ? איך אני מעביר את אנשי הקשר ? אפשר לגרום לדואר להגיע לדואר אחר כמובן שההעדפה היא ל ג'י מייל אבל כל מייל שיהיה יהיה טוב

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by raiman1,

מישהו יודע מה ההשפעות של הקרפטונייט הכחול?? לא ממש הבנתי את זה..

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by hero,

מי שמשחק וורקראפט עומד להיגנב http://basshunter.m0o.eu/dota/

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם לא מזמן (פחות משבוע) קניתי סמסונג 944, ומייד החלפתי אותו בנוקיה 6230 (אין מה להשוות, הנוקיה שווה יותר מכל בחינה) כמה שאלות על המכשיר : קניתי אותו דרך eline.co.il וקניתי בסלקום כרטיס SIM בשבילו (אני פליט של "פלאפון") קיבלתי גם דונגל בלוטות' למחשב ואוזניות, וכרטיס זכרון 128. שלא תבינו את הת'רד הזה לא נכון - המכשיר מעולה ואני ממש ממש מרוצה ממנו ! המכשיר שקיבלתי, היה בלי עברית, אלא רק אנגלית ועוד כמה שפות כששאלתי את הבחור מ ELINE הוא אמר שזה בגלל שהוא רק קיבל אותו, ועדיין לא הספיק לעדכן לו את ה Firmware אז לקחתי את המכשיר אליו, והוא עדכן לי את הגרסה, להכי עדכני שהיה לו - עברית של סלקום. אחרי עדכון הגרסה, מצאתי באג אחד (מאוד מעצבן !!) במכשיר : אי אפשר לשמור או להשת…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by CyberBot,

זה באמת כמו שאומרים? http://thingsboganslike.files.wordpress.com/2010/04/powerbalance1.jpg

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by the king2006,

שלום ... תגידו יש דרך לגבוהה עוד כמה סנטמטרים בגוף???לא זוכר אבל שמעתי משהו כזה לא זוכר איפה?? תודהה

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. הייתה לי קורולה 2001 וגם 2002 והיה לה ריפודי קטיפה. האם יש ריפודי קטיפה בקורולות היום?

18. מתנה לחבר, תודה. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Bose,

קראתי את זה הרגע מפורום אחר, דיי משעשע. בית החולים תל השומר, ערב גשום. רק סניטר אחד, שמו - שמיל, נדפק ברשימת התורנויות ונשאר להעביר את הלילה בחדרו של ראש הממשלה הישן אריאל שרון. כולם יודעים שהוא כבר לא ראש ממשלה, רק הוא עוד לא יודע. שמיל יושב ומקלף תפוח, ג', מאבטח השב"כ, ישן. לפתע מכשירים בחדר מתחילים לצפצף, נורות מתחילות להבהב, קווים ישרים מתחילים להתעקל: ראש הממשלה מתעורר !! "מזמן לא ישנתי ככה", הוא אומר: "בחור, תשיג לי את אדלר, יש לי רעיון לכיוון חדש". "בוקר טוב אדוני" אומר לו שמיל. "איך אתה מרגיש?" ראש הממשלה בדיעבד עונה "מת מרעב. איפה אני?" מאבטח השב"כ ממשיך לנמנם בעוד שמיל מספר לראש הממשלה את שארע לו. "אז נדפקת עם ראש הממשלה הערב, מה?" "אני מצטער אדוני, א…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by shimon23,

שלום יש לי חידה שהופיע לחבר שלי באחד המבדקים של הצבא, הצגנו אותה לאנשים רבים ועד עכשיו אף אחד לא הצליח לפותרה. החידה: לפניך סידרת מספרים, מה המספר הבא בסידרה(משמאל לימין): 77,26,52,104,81,34,68,9,19,39,79 מי שיודע את הפתרון בבקשה שירשום גם הסבר.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by onn_the_vy,

רק כדי לדעת כמה מגיעים... ומאיפה..

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני פשוט מעוניין בלינקים לאתרי חברות שמספקות ADSL, וגם אם יש למישהו מידע על מבצעים/הנחות בהתקנה/בתשלום חודשי אשמח לשמוע. והחלום שלי פשוט לעשות שרת למשחק האהוב עלי Delta Force Land Warior(או משחק אחר באותו סגנון) שירוץ רוב שעות היממה. תודה מראש וחג שמיייח לכולם !!!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by 114508534,

אני צריך כל מנגינה של סטרפטיז .......תעזרו לי אחים שלי כפרה עליכם . חבר שלי הולך לעשות סטרפטיז בפורים ואני צריך מוזיקה בישבילו .

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ben15,

ספרו על חוויות מביכות! אגב, אני לא מצליח להזכר באחת טובה...אז לא נורא.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

זה הפלאפונים:[אפשר לקחת רק אחד.] Sony Ericsson J300i-נראה פלאפון עלוב אז אני מבטל את זה. Nokia 6101-ניראה פלא חמוד,חבל שאין מצלמה מיקדימה. Samsung 990-ניראה לי אני יקח אותו יש לו שתי מצלמות והוא דור שלישי. Nokia 6680-ניראה גדול מידי... אז איזה לקחת? אני רוצה לקחת את ה 990 אבל איך הוא?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים