עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. החתירה למצוינות ומקצוענות אצלנו ידוע ומוכרת בעולם, הנה עוד קבלות: https://www.israelhayom.co.il/article/667057 "מכון ויצמן למדע מדורג במקום השלישי בעולם באיכות המחקר המדעי. כך עולה ממדד חדש של כתב-העת המדעי Nature שהתפרסם היום (רביעי) לראשונה. "

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום! יש לי שאלה קטנה בפיסיקה 1יח"ל. אני לא בטוח שמה שעניתי במבחן נכון, כי כל אחד כתב תשובה אחרת. נתון לחץ(או שמה זה כוח) של 4ניוטון לסמ"ר, הפוך את הלחץ(או הכוח) לניוטון למ"ר. תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. היי שבת שלום לכם. חבר טוב צריך עזרה במתן פתרון לתרגילים הנ"ל. זו עבודת הגשה מאוד חשובה עבורו. אשמח אם מישהו יעזור בנושא. תרגיל 1- מעגל 'מורכב' נגדים,מקורות זרם ישר. תרגיל 2 - גשר דיודות שלם הכולל סליל קבל ונגד - קשה יותר. Uploaded with ImageShack.us בתרגיל הראשון : R1 = 1K R2 = 2K R3 = 3K R4 = 4K R5 = 5K R6 = 6K V1 = 12V V2 = 6V בתרגיל השני : R7 = 1K V3 = 18V

4. Started by Vega,

להנהלה: אני מבקש שלא להעביר את ההודעה לפורום אחר מכיוון שמדובר בשיר פוליטי לחלוטין, ולכן הוא נוגע לפורום אקטואליה. הייתי מפרסם את הליריקס של השיר אבל לא מצאתי בשום מקום, בכל מקרה אני ממליץ לכם לשמוע את השיר שלפי דעתי יגרום לכם לנסות להבין את המצב כפי שהוא מהצד ה"שני", ודרך אגב - השיר נכתב על ידי ערבים ישראלים ולא פלסטינים. האזנה איכותית...

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by EasyPooper,

שלום וחג שמח לכולם! עם קרבת החופש הגדול, התקופה בה יש הכי הרבה זמן פנוי בשנה החלטתי להתחיל לרוץ שוב לא על הליכון. השאלות שלי הן כאלה- על איזה משטח כדאי יותר לרוץ? באתר עולים על מדים כתוב שכהכנה ליום גיבוש סיירות עדיף לרוץ על משטח חולי ואילו ממדריך הכושר שמעתי שריצה על מדרכה עדיפה כי על מדרכה מקדם דחיסת העצם גבוהה יותר. (אם אפשר קישור לאיזה מאמר או משהו בסגנון) כמו כן האם עדיף לרוץ מרחק מסויים במסלול ישר עד כמה שאפר או לרוץ בסיבובים(500X10)? ולבסוף, מישהו מכיר איזה מקום נחמד לרוץ בו בדרום תל אביב, חוץ מחוף הים?

6. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1811428,00.html כתבה אחת שווה הרבה עצבים

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Dimka,

בוקר טוב לכולם... התעניינתי לאחרונה בלימודים באוניברסיטה פתוחה (הנדסת תוכנה). בעיה שאני שוחה פה במים עמוקים, לא יודע על תנאי קבלה, איזה מבחנים/קורסים עליי לקחת לפני כן (שלחתי להם מייל עם בקשה לפרטים, אבל כידוע, או"פ זה גוף כלכלי קודם כל שרוצה להרוויח כסף, לא בטוח שאקבל מידע רלוונטי). איפשהו גם חפרתי וראיתי שצריך לעשות מבחן באנגלית או משהו... (אין לי פסיכומטרי) תודה למי שיודע ויכול לעזור... * רק אל תגידו לי "חפש בגוגל" כי יש עומס מידע שרובו זה פרסומות ולא מוצא מה שצריך בעצם.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by DuduLem,

שלום לכולם, התעורר דיון בני לבן חבר שלי בנוגע לעליית מחירי דלק ההולכים ועולים מיום ליום. חבר שלי טוען שהעלייה במחיר הדלק נובעת מאינפלציה ההולכת ודוהרת במדינה, (עליית שכר המינימום) ואיבוד הערך הכסף באופן כללי. אני טוען, המדינה שוחטת אותנו, מה דעתכם?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני אתגורר בקרוב ברחוב שבטי ישראל. הםא יש מישהו שיכול לשתף אותי בחיבור האינרנטי שלו בחינם? ד.א. אני סטודנט דל אמצעים. נ.ב. לא עשיתי סריקת רשתות מכיוון שאין לי עדיין כרטיס רשת אלחוטי. תודה.

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by J0n1,

שלום.. אני מחפש תרגילים שאפשר לעשות בבית בלי מכשירים מיוחדים לחיזוק שירירי הירכיים, מישהו מכיר? ???

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Joolmus,

Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  12. תגידו היום בלילה מחזירים את השעון כאילו אחרי חצות או מחר ??

13. Started by Yehudaa,

לפני 20 שנה ראיתי סרט אימה שפשוט הרג אותי מפחד (הייתי בן 13 ) אני זוכר שמישהו נסע במכונית והוציא את ידו מחוץ לחלון . מכונית שבאה מהכיוון הנגדי פשוט כרתה לו כף היד . כף היד התעופפה לשדה ליד ולא מצאו אותה . עכשיו אותו כף יד כרותה התחילה לרצוח אנשים . מישהו יודע על איזה סרט מדובר ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by KoDkOd,

מזל טוב ליום הולדתך,תמשיך להיות כמו שאתה אוהבים אותך [נשמע כמו ברכה של מתנה] עכשיו ברצינות : ד"א זה הגיל הכי מיוחד כן כן הילד בן 18

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by redead,

אני רוצה להזמין משם איזה משהו ונדהמתי לגלות שאני צריך להתחיל להזין פרטי אשראי במקום להשתמש בPAYPAL הבטוח שתומך כבר בכולכך הרבה אתרים בעולם.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by massinvallus,

הצ'יפ הזה. כמו שאתם רואים עולה 500 שקל.

17. Started by Check_Point,

השישי שבת יש את הפסטיבל של yes בפארק הירקון, מישהו הולך? מטרת הדיון העיקרית הייתה לשאול האם לדעתכם מותר להכניס לשם כלבים ?

18. בגיל כזה כלכך רוצים לעזור

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  19. כמה ממכם גרים בת"א? ובכמה העלו לכם את שכר הדירה בשנה האחרונה? עזבתי עכשיו דירה לאחר שבעלת הבית חשבה שאני יהיה מוכן לספוג עליה מ 700$ ל 900$ לדירת שני חדרים. דירה גדולה עם המון בעיות ובעלת בית גרועה ... מצאתי דירת שני חדרים מצויינת ומדוגמת ב 670$ ... לסיכום רק יצאתי מורווח מהסיפור ...

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by ravid,

זה המצב אצלי,יש לי בגרות בקרוב בפיסיקה 5 יחידות לימוד ואני מתקשה בחלק מהחומר בחלקים של מגנטיות וחלק ממכניקה אז רציתי לשאול אם יש ספר טוב שיוכל להשלים לי את החסר כי בקרוב הבגרות ואני חייב לעבור אותה אני יודע על הקיום של הספרים האלו - הרבה ספרים של מכון ויצמן,אנקורי,מיקוד 2004... אז מאיזה ספר אני יוכל ללמוד? או בדרך אחרת... הספר לא חייב להיות אחד מאלו כמובן. ותספרו לי קצת איך אתם לומדים... תודה לכל מי שעוזר לי!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by artyom,

לא יודע אם היה כבר סקר כזה אבל נהושא עלה לי בראש... אני לא מדבר מבחינת תרבות כל קטגוריה אחרת, אני מדבר על הטבע, החופים, ההרים וכדומה... אז אתם אוהבים את הארץ? אני למשל הייתי מת לעשות טיול של חציית ישראל ברגל ממטולה עד אילת, אני פשוט מת על הטבע שלנו, יש לנו קצת מהכל במקום כל כך קטן.

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  22. יאללה תזרימו רעיונות מה אפשר לקנות או לעשות או להכין... הוא בא מתחום המוזיקה אם זה משנה משהו. ולא, התקציב לא מאפשר קוניגזג

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היום קיבלתי את המכתב הראשון שאני צריך לשלם לביטוח לאומי 280 שקל כל חודש. ואני שואל מה זה השטויות האלה@#?!@ ממה שהבנתי זה שאני משלם כדי שלמדינה יהיה כסף בשביל להביא אותו לכל המובטלים. ואם כן מה ביטוח בזה? את מה לעזאזל זה מבטח לי? ועוד משהו, מה זה המדינה המ*דיינת הזו? כמה ביטוחי חובה שלא נותנים לי כלום. בגלל חרא כזה אנשים יורדים מהארץ דרך אגב אני יג, ולא עובד. מה שזה אומר שגם אני מובטל.

24. הייתה לי קורולה 2001 וגם 2002 והיה לה ריפודי קטיפה. האם יש ריפודי קטיפה בקורולות היום?

25. Started by Fenomeno,

הרגע קפץ לי החלון הטורדני בICQ והודיע לי שלאורי יש עוד יומיים יום הולדת...אז- מזל טוב, הצלחה, אושר עושר כושר ושתגיע ל4 ג'ה"צ... ;D חברה- איחולים נ.ב- מקווה שהתאריך נכון :smoke:

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.