עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1nstall,

היי הים הייתי באלפא קרטינג בהרצליה, וזאת הפעם הראשונה שלי, בקיצור קיבלתי את קרט מיספר 12, והקרט לא זז, היה לא בעיה במנוע והם לא היו מוכנים לבהחליף באמצע המרוץ, אמא שלי דאגה שאני יהיה שם עוד שעה חינם!!! (איזה כיף!) אחרי שהחליפו לי בסוף גמרתי כל פעם מקום 4-5, חבר שלי (דני צלר) היה איתי והוא כבר מומחה בזה כל ארץ שהוא היה (הרבה ארצות) הוא נהג במסלול קרטינג, הוא קרע את כולם בשתיים סיבובים, ובסיבוב הכי טוב הצליח לעשות26 שניות (!!!) עשר שניות מעל האחרים! אז החלטתי להיכנס חזק בתחום הזה אני מיתכוון ללמוד וכל זה, אז אם למישהו יש חוויה מיוחד שקשורה לזה שיספר, ואם מישהו מכיר אתרי קרטינג שיתן לינק,

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אני מנוי שנים באינטרנט מהיר כיום 50 MB אני יכול לכתוב מגילות על בעיות גלישה ובדיקות מהירות , לא תקינות של ספקים רק בדיקה אחת נשארה אמינה http://212.179.191.175/Check1.html הורדת קובץ 500 MB כאן נתן לבדוק מה שווה הקו שלכם . כיום מתפרסם כמה משלמת ספקיות עבור 1GB בחודש 25,000 ש"ח http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/1/2881.pdf עשיתי חישוב שאם אני משלם 59 ש"ח בחודש לספק על מהירות 50 MB ולפי החישוב הספק מפסיד עלי המון כסף שאני משתמש במלוא הקו ! 24/7 אז מה הפלא שספקיות עושות מלא מניפולציה מהורדה מהרשת ופוגעות בדרכים שונות באיכות הקו

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by The Dom,

לאחרונה התקשר אליי נציג מכירות של HOT למרות ששנים אני כבר לא לקוח שלהם ב20:15 בערב וניג'ס בלי סוף למרות שניסיתי לומר לו בנחמדות "לא" עד שבסופו של דבר ניתקתי לו בפנים. למחרת בבוקר אותו נציג מכירות מעצבן מתקשר שוב - אני מסנן אותו. היום הוא שולח לי הודעות לנייד לגבי המבצעים של הוט. מה ניתן לעשות איתם והאם יש דרך לטפל בזה?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אוקיי, אז ככה - אני מחפש דגם, או דגמים של מטוסים, לא קיטים להרכבה, אלא ממתכת, דברים יוקרתיים כאלה, בשביל מתנה למישהו, עם אפשרות של חריטה על הבסיס, או המטוס. הדגמים שאני מחפש בעקרון הם - ססנה 152, ססנה 172, או דקוטה, למרות שאם אין את אלו אך יהיו אחרים שאני אמצא מתאימים אז אולי אני אתפשר. תודה רבה לכל העוזרים, העניין חשוב לי מאוד !

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Lion,

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=668486&sid=127 למי שלא שמע...גוגל חילקו 100 אלף הזמנות לWave ביום חמישי האחרון ולכל משתמש חדש יש 8 הזמנות... אני מבין שזה דיי נדיר עכשיו אבל אני בטוח שלאט לאט זה יהיה יותר נפוץ... אז אם יש למישהו הזמנה, אשמח לקבל אחת... המייל שלי הוא qeqeqe3@gmail.com ואם עוד מישהו ירצה נוכל לעשות פה דיון של חלוקה...

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  6. מה אתם אומרים על זה? אני ממש הזדעזתי איך מתעללים בחיות וזה עוד מאושר.. למי שלא קרא, אחד הדברים שכתובים שם הוא: חלק מהניסויים שלהם לוקחים קוף לא מרדימים אותו או מרגיעים אותו בשום חומר. מגלחים לו את הראש עם מיי חמצן(נכון?) דבר ששורף אש. אחר כך פותחים לו את העור שעוטף את הגולגולת עושים לו חור בראש מכניסים לו איזה חומר ועושים ניסויים, שוב כל זה בלי הרדמה בלי כלום. אה והוא עוד קשור לכיסא כשהוא מופרד בין כל חלקי הגוף שלו(עליון,תחתון ואמצעי) ולא יכול לזוז בכלל. ויש עוד הרבה הרבה דברים. =\

• 43 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שבוע טוב! לפני כמה ימים, כנראה בהתקפת הסייבר של אנונימוס, נפרצו חשבונות ההוטמייל והפייסבוק של אחותי. את ההוטמייל הצלחנו לשחזר, אבל הפייסבוק זה קצת יותר בעייתי. הפורצים שינו גם את שאלת האבטחה וגם את כתובת המייל של החשבון, וכמובן את הסיסמה. היא לא הכניסה את מספר הטלפון שלה לחשבון. כאשר ניסינו להתחבר דרך הuser name, זה זיהה את החשבון שלה וכתב שהכנסנו סיסמה ישנה והיא שונתה. לחצנו שכחתי סיסמה וזה מראה שם כתובת מייל אחרת ממה שהיה תמיד, וכאשר לוחצים על האופציה שאין איך להכנס למייל הזה, פייסבוק לא נותנים שום פתרון. ניסינו גם את האופציה לזהות את הפרופיל בעזרת השם ושם של אחד החברים, וזה לא עזר. היא שלחה מייל עם דיווח על הפריצה, וקיבלה תשובה אוטומטית שמפנה ל-help center של פייסבוק, …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. משחק פלאש-תפוס 33!!נראה בכמה זמן אתם תצליחו לתפוס את כולם!! מה שבעצם אתם צריכים לעשות זה לעבור על כל מספר מ1 עד 33 בכמה שפחות זמן. http://www.gamextra.co.il/p193/תפוס-33 קחו עוד משחק פלאש,תרשמו גם כמה נקודות השגתם במשחק הזה: http://www.gamextra.co.il/p68/ספיידרמן תהנו!! אם אני אראה שהרבה משחקים אני אעשה רשימה של 10 הכי טובים וארשום באשכול. אני הצלחתי בראשון 45.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by 125,

שלום לכולם ! היום הולדת של חברה שלי מתקרב ואין לי מושג מה לעשות :-\ יש לי 1000 שקל תציעו הצעות אנשים , ד"א אנחנו בני 16

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  10. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478780,00.html הגיע הזמן . מה דעתכם על זה ועל השביתה בכלל?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אני רוצה להירשם לקרוס הקרוב של הפסיכומטרי אני מתלבט איזה קורסים לקחת. בסופו של דבר אני מעדיף לקחת את הקורס שיהיה הכי איכותי בשבילי. אם המחיר הוא קצת גבוה יותר זה לא קריטי מי שיכול לתרום מנסיונו (אבל בלי להיות מורעלים. תהיו אובייקטיביים) אני אודה לו מאוד

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  12. הצבא מתקרב ואיפה אתם/ן תרצו להיות בו כשיגיע זמנכם? חלק פה עברו את זה כבר אבל רובנו עדיין לא אז תתחילו להצביע ולהגיב!

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי כרגע מנורת פלורסנט שניראה לי כל שניה עומדת לעוף למטה כי כל התושבת שלה הלכה, אז אמרתי אם כבר אז כבר... מחר אני הולך עם אבא שלי ליקנות מנורה חדשה לגמרי וחשבתי שאולי לא נמשיך עם הפלורסנט ושדווקא נלך על נורת הלוגן לבנה, מה אתם אומרים? אבא שלי אומר לי שנורת הלוגן מסרטנת זה הגיוני?! זאת כולה מנורה אני לא מבין... אבל צריך להבין משהו, אם יש משהו שאבא שלי לא מסכים איתו אז הוא מתחיל להמציא לי סיפורים למה אותו עניין לא טוב, אם נגיד הגב כואב לי אז הוא אומר:"זה בגלל שאתה שותה יותר מידי קולה!" חחחחחחח או כל מיני דברים כאלה

14. Started by raiman1,

קראתי ב-MAKO שלצבא ארה"ב יש מיניגאן שיכול לירות 6000(!!!) כדורים בדקה. ז"א 100 כדורים בשניה. נראה לכם שזה הגיוני?? יכול להיות שהם התכוונו ל-600??

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. פנו אלי מתוכנית "צינור לילה" של ערוץ 10. הם מאד התעניינו בעיניין. יש הזדמנות להופיע היום (!!!) בתוכנית... מחפשים מישהו שיוכל להסביר את עצמו ואת כל הקבוצה הענקית הזו (שמפוזרת בפייסבוק ובמגוון פורומים) , את עמדתינו כנגד המהלך של דואר ישראל... צריך מישהו\י שיוכל להסביר את העיניין כמו שצריך , בצורה קולחת ומבלי להאריך יותר מידי במילים. קצר ולעיניין. לפרטים: matan.assor@gmail.com תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by askme,

שלום לכולם. בידיעות אחרונות של שישי האחרון ישנה כתבה על טנק המערכה הנ"ל. בסדר. ראש המנהלת פורש וזו סיבה טובה לחשוף את מה שאפשר לחשוף. אבל.... משהו לא כ"כ הסתדר לי בהצגת נתונים שאינה קשורה ישירות לאיכויות הטנק המדובר. וכך כתוב: "ביום הכיפורים 800 טנקים הושבתו. בלבנון השניה כ - 20 הושבתו. בצוק איתן אף טנק לא הושבת." כאילו, זה רציני ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. חיפשתי היום את פרק 6 ולא ראיתי באף מקום הסדרה יוצאת עכשיו פעם בשבועים או שזה יצא היום יותר מאוחר?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by harry,

לי יש הרגל מגונה לשלוף מפחים כל מיני דברים אלקטרוניים מעניינים, (רוב הזמן זה סתם 386..), אבל היום מצאתי משהוא מוזר ומגניב, תמיד אני רואה כזה בסרטים של האקרים וחנוני מחשבים.. מישהוא יוכל להסביר לי מהכשיר עושה בדיוק ? ומה האקרים עושים איתו? [attachment deleted by admin]

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by oryanstn,

עברתי התקף פסיכוטי חודשים לפני כן היו לי רעיונות בתחום המתמטיקה שנמצאים כיום בארגז אני מחפש אדם שעבר התקף דומה ושיש לו ארגז כזה ששל רעיונות בכל תחום מדעי. בכדי לבצע החלפה בין הארגזים אימייל: oryanstn@yahoo.com פלאפון: 0528400561

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. כל פעם עד (זתומרת כשאני מכיר) בנות יפות/ כוסיות אני חייב להרוס ולוא דווקא בקשר לאהבה הקטע שתמיד נפלטת לי מילה (למרות שזה באיסייקיו רבאק ) שאחר כך אני מצטער ששלחתי את ההודעה ..

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  21. קנית לא מזמן אופניים ואני נוסע לעבודה אליהם וגם בחזור, עכשיו פעם זה היה כיף והיום אחרי 7 שנים אני מוצא הרבה דברים שפשוט מפריעים לי לרכוב כמו שצריך בנוחות מלאה. קודם כל הייתי רוצה לדעת עם יש חנויות טובות שעושות משלוחים לכל הארץ, רצוי שיהיו זולות ובעלות מבחר גדול כמה שאפשר. 1- קודם כל הייתי רוצה להחליף את המושב של האופניים שפשוט מכאיב לתחת אחרי רכיבה של שעה+- המלצות ? עם ידוע לכם על מה אני מדבר ומה אני מחפש בבקשה תשתפו אותי כל מידע יעזור בגלל שאני כבר לא כל כך מבין בתחום הזה. 2- דבר שני הייתי רוצה להחליף את המעצורים לפחות את האחורי, במעצור הדראולי שמעתי שזה דיי יקר אבל אני מעדיף לפחות מעצור אחד יהיה איכותי ויביא לי זמני עצירה טובים יותר, שוב עם אפשר המלצות לזה כי אני לא כזה…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. מעצבנות שיושבת על העץ שבחצר,יש הצעות להפטר מהם?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  23. בימים האחרונים גוגל ניהיה איטי מאוד, רציתי לדעת אם עוד מישהו סובל מהתופעה. 1.5 בזק + בזק בינלאומי

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שידרו היום קטע של כתב חדשות ערבי שמנסה לשדר מתוך נהריה לאחר ירי הקטיושות כאשר ברקע עומדים מלא ישראלים ש"מפריעים" לו תוך כדי שהם מנופפים בדגלים וצועקים שנסראלה פחדן, השיא היה כאשר הכתב ראיין קשיש זקן במיוחד (מזכיר את שתי הזקנים בשבוע סוף) שאמר לו "שנסראלה יצא מהבונקר, אין לו בייצים!!!" כשראיתי את הקטע הזה נשפכתי לריצפה מרוב צחוק :lol: :lol: ואני חייב להשיג תיעוד שלו. למישהו יש לינק לזה? נ.ב שודר מספר פעמים בחדשות ערוץ 10

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  25. סוף סוף הכרה של החברות לציבור המודרים בישראל? אני מצרף את הפרסומת : (תסלחו לי על הגודל :-X )

• 28 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים