כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מעוניין לגבות את אוסף התמונות שלי ברשת איפה אתם ממליצים? PICASA GOOGLE DRIVE MICROSOFT SKY DRIVE DROPBOX וכו' וכו' אשמח ליתרונות מול חסרונות תודה מראש האוסף שברשותי מונה כ7 גיגה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היום אחרי שנים של חיסכון אחי החליט לקפוץ לים מוצף הכרישים של השכירות בשרון הוא מצא דירה נחמדה באחוזה ברעננה והתענוג עולה לו מעל 4000 בחודש אם מחשיבים ארנונה וועד בית עזרתי לו היום ומצד אחד אני מתוסכל מהמחירים באזור אבל מצד שני לפחות יש יותר מקום בבית יש לי אחות נשואה שגרה בשכירות כבר כמה שנים עוד אח שרשמית גר פה אבל רוב הזמן לא נמצא כי הוא הולך לחברה בקיבוץ ועכשיו עוד אח ככה שנשארתי אני ואחי הקטן ולא יודע תחושה מעורבבת תסכול מצד אחד שמחה מהצד השני אני תקוע לפחות לשנים הקרובות אבל כאילו הגדילו את הכלוב
-
- 65 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
אני בשוק לקנות מחשב חדש , אני יודע מה אני רוצה אבל לא בטוח ממי לקנות. בעבר רכשתי מוצרים מפלונטר ותמיד הייתי מרוצה אולם אחרי ה"חידוש" וכל הבלאגן שהלך שם אני קצת חושש לחזור אליהם . מי מכיר ספק טוב שנותן שרות טוב ולא מפציץ במחירים ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודעת אם יש השנה יריד של מכוניות כי לא שמעתי כלום על זה למרות שיש דיבור על זה. מה זה בדיוק ואיך זה אמור להיות? ובכלל מישהו יודע על זה משהו?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סרט גיבורי העל המדובר של האחים וורנר מקבל מספר טריילרים חדשים לקראת ההשקה הבינלאומית ב-25 במרץ, וברשת כבר מדווחים על מכירות כרטיסים מוקדמות בהיקפים מרשימים אחרי הסיפתח המוצלח מאוד של Deadpool, שמגיע אלינו מעולם הקומיקס של מארוול, האם בקרוב נקבל להיט קולנועי בינלאומי נוסף – הפעם מכיוון העולם העלילתי של DC Comics? אם להאמין למה שמדווחים כעת במספר מקורות ברשת, התשובה היא כן. Batman v Superman, הסרט שמציב את שני גיבורי המפורסמים בעימות חזיתי עמוס אפקטים ואמור לשמש כקרש קפיצה ליצירתו של קו סרטים עמוס ומתרחב (בדומה לזה המצליח מאוד שיצרו אולפני דיסני ומארוול בעשור החולף), יושק ברוב השווקים ברחבי העולם בעוד קצת פחות משבועיים, ב-25 במרץ, והאנליסטים של תחום הקולנוע מעריכי…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הראשונה: טכנאי מחשבים מפרמט,מתקין ווינדוס,אופיס,אנטי וירוס,משחקים וכל תוכנה שתרצו במחירים הכי נוחים שיש השניה: טכנאי מחשבים מפרמט,מתקין ווינדוס,אופיס,אנטי וירוס,משחקים וכל תוכנה שתרצו במחירים הכי זולים בארץ מה נשמע יותר יפה ומושך?? תודה **אני מתקין רק ווינדוס ואופיס חוקיים שיש ללקוח והוא רוצה שאני יתקין לו בלבד!
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
הנה הגיעה לה עונת החומנים והיום היו לי כבר 4 בחדר וכולם עפים ומתנגשים בקיר. אף פעם זה לא עניין אותי אבל עכשיו שאני חושב על זה.. למה בדיוק הם מתנגשים בקיר זה כיף להם? הם לא רואים? הם שיכורים? מישהו יכול להסביר לי?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מגיש תביעה לביטוח לאומי לקבלת דמי פגיעה לאחר תאונת עבודה לתביעה אני צריך לצרף 3 תלושי משכורת של רבע השנה האחרונה שלפני יום הפגיעה זה היה היום השלישי שלי בעבודה החדשה שנפצעתי ועד היום אני לא כשיר לעבודה הבעיה פה שלא עבדתי רבע שנה קודם לפגיעה אלא עבדתי רק חדש אחד בעבודה אחרת לפני הפגיעה( יש תלוש) אני לא יודע מה לעשות, האם להגיש להם תלוש אחד של חודש לפני או לא להגיש להם את התלוש שכן הם מבקשים 3 תלושי משכורת. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי שאלה כזאת: יש גוף גדול ומוצמד אליו מימין גוף קטן יותר שלא נוגע בקרקע אלא יש לו קשר רק לגוף הגדול ועל הגוף הגדול מופעל כוח F כך שהגוף הקטן לא יפול למטה. מקדם החיכוף בין הגופים שווה למיו. אני לא מצליח להבין איך לפרק את הכוחות לרכיבים בשני הצירים. TNX opticat shiling
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי שלום מישהו כאן במקרה רואה \ ראה החטא ועונשו בערוץ ביפ? עם קיציס ופרידמן. בכל מקרה, אני מחפש את שיר הפתיח של התוכנית, כל מה שידוע לי עליו הוא זה שהוא להקת רמסטיין, מישהו יכול להגיד לי מה שמו של השיר? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני סובל מחוסר תקציב, אז לעת עתה האם שווה לקנות את הנגן הזה? http://www.payngo.co.il אין לינק ישיר, אבל בצד ימין מצד שמאל תחת נגני MP3 יש אותו... תודה.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יש זכאות לקצבה כלשהי (הבטחת הכנסה) לתלמיד אחרי גיל צבא. שמעתי משהו על זכאות במקרה של לימודי ערב, אבל לא קיבלתי פירוט. מישהו יודע מה התנאים, אם זה אפשרי בכלל? אני רוצה לדעת לפני שאני ניגש לסניף הקרוב
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לגרסא:3.4.0 build 1145 אם זה לא קשור לפה תעבירו בבקשה תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לרגל ההשקה החגיגית למשחק שתתקיים ביום שני 8/11/2010 בחצות בהמשך להזמנה הקבוצתית שנחלה כצפוי הצלחה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474422.0 ביקשו ממני בארכדיה לברר צפי הגעה של אנשים בערב ההשקה על מנת להיערך בנושא האבטחה ובאופרציה מסביב כמה מפה מגיעים בוודאות ? ההשקה תתקיים בחנות ארכדיה שבדיזינגוף סנטר תל-אביב קומת קרקע (חלק צפוני כניסות 2,4,6 ) צמוד ל"קפה נטו" מול "צומת ספרים" טלפון בחנות: 03-6205074 תבואו עם מצב רוח
-
- 199 תגובות
- 23.7k צפיות
-
-
שלום. פעם יצא לי לקחת איתי הארד דיסק חיצוני קטן בתיק עלייה למטוס ולא עשו לי עם זה יותר מדי בעיות. עכשיו אני רוצה להביא איתי כשאני בא הארד דיסק חיצוני גדול של WD או לקחת משהו פנימי ולשים במארז חיצוני. חוץ מזה שזה יותר גדול, יותר כבד, לוקח יותר מקום בתיק, זה גם מצריך חיבור חשמל ככה שאי אפשר להשתמש בזה במטוס - יעשו לי עם זה בעיות או יתשאלו אותי ? יש לי הרבה סרטונים ותמונות שצילמתי בחו"ל במשך שנים שיהיה הרבה יותר קל להביא איתי מאשר להעביר דרך עננים למיניהם או לצרוב על דיסקים ... אפשרי להעלות למטוס או לא ? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שאלה בכותרת, אני משתמש כרגע ב Akg kp412 שהן פתוחות. לא כל כך אוהב את זה, מעדיף אוזניות סגורות. יש משהו נחמד שכדאי להזמין מאיביי? או שכבר עדיף להזמין פה וזהו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה נשבר לי הטלפון הסלולרי ואני מעוניין לקנות מכשיר פשוט יד שנייה אני לא כל כך מבין איך לבצע את התהליך ויש לי כמה שאלות: אני מניח שהוא צריך להעביר את הטלפון על שמי.. איך זה מתבצע וכמה זה עולה? האם אני יכול להשתמש במספר הקיים שלי בפלאפון ה"חדש"? האם יש סיכונים בלקנות יד שנייה? עוד משהו שצריך לדעת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Just when you think you have seen it all, along comes a dance team like this one . He's 25 and his partner , well........... she is 84 and the music is good too! http://www.youtube.com/watch?v=bKRZv6NGjdc
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
איך אני נפתר מכל החזקות ומגיע לתשובה ? 9m^5 - 29m^4 + 90m^3 + 106m^2 + 45m - 5
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
funny sh*t ;D
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב ראיתי שיש כאן אנשים שמתענינים בסלולרי אז אני מקווה שזה בסדר לשים קישור לפורום חדש בנושא סלולרי יש שם פורמים בכל הנושאים והתחומים של הסלולרי בקיצור כדאי להיכנס : http://eryui32.amitu.net/ תהנו
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-