עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DAN,

קורס שהידים

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. סיפור ארוך שקיצרתי המנחה שלי קיבל תקציב של 5000$ לקניית GPS מה שהוא מצא ורצה עלה 5600$ . לאחר שבועות של התלבטויות הוא חזר לחברה ואמר להם דוגרי מה התקציב שלו ושאל מה אפשר לעשות (הוא חשב שאולי ימכרו לו בלי התוכנה, או בלי המדריך הצמוד בשטח למשך יומיים...). בסופו של דבר, הסכימו למכור לו את אותה חבילה ב 4800$

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אהלן חברה. קניתי (בשעה טובה ומוצלחת ) כרטיס טיסה לדרום אמריקה (סאו פאולו). הודיעו לי שאני יכול לבחור כבר מעכשיו את המושב שאני רוצה לעצמי ונכנסתי לבחור. לצערי גיליתי שכמובן כל המושבים הכי טובים (עם המקום הנוסף לרגליים) כבר תפוסים.. חח. אז כעת נותר להתפשר איני מנוסה מטיסות (טסתי פעם אחת בגיל 12 ולפולין בכיתה יב' ואני ממש לא זוכר כלום מהטיסה.. לאדע למה) ואיני יודע ממש איזה איזור עדיף, ולכן אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים יותר מנוסים בטיסות ממני. מדובר על Boeing 777 - 200/200ER . נכנסתי לאינטרנט ומצאתי תרשים מדוייק של המושבים במטוס וצירפתי אותו פה. דבר שאיני מתפשר עליו בשום צורה וסיכוי - חובה חובה לשבת בצד הכי ימני של המטוס ליד חלון (מסיבה פשוטה שכשאני נרדם אני תמיד נוטה…

• 23 תגובות
    • 19.5k צפיות
  4. שלום חברים אני צריך בשיא הדחיפות כריכה שלמה של הספר "המאהב" של א.ב יהושע אני צריך את כל הכריכה של הספר ותיהיה תמונה סבירה תודה תודה תודה לכל מי שיתרום ויעזור לי

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by XDude,

עם שני רמקולים והמערכת עצמה של חברת KOSS דגם לא ישן כל כך! כולה היתה אבק אבל מה... הכל פועל!!! חוץ מטייפ אחד! חיברתי לי למחשב בכיף!!! ושומעים בן ****!!!!! מזל? ולא אני לא גר בשכונת עשירים...

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by avivlyaviv,

איך אני רושם " ההוריקן( hurricane) הגיעה למצבו/גודלו המקסמלי" ?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by J0HNiE,

Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6.0-6-6-18 @ 400 MHz) (5.0-5-5-15 @ 333 MHz) (4.0-4-4-12 @ 266 MHz) X2 ATI Radeon HD 2900 GT (256 MB) WD 500GB Gigabyte G31M-S2L זה סתם report שלקחתי דרך everest...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, רציתי לדעת איך יכול להיות שהמחיר של כול עותק במכירה הקבוצתית שלנו לCOD 6, שעומד על 165 ש"ח, זול יותר מהמחיר של עותק בחול (60$). איך אפשר לדעת שזה אמין לגמרי? תודה לעונים, אלון

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Milford Cubicle,

http://www.hornymanatee.com/videoad.shtml

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Thorn-Of-Invention,

אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר די הרבה פעמים, או לפחות ככה אני משער, אבל... איזו מוזיקה אתם אוהבים?

• 64 תגובות
    • 5.6k צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני איזה חודש היתי בקולנוע ותמיד ליפני שהסרט מתחיל יש את הפירסומות של הסרטים שיהיו בקרוב. עכשיו היה שם סרט אחד מצוייר עם איזה סופר מן שבהתחלה הוא מנסה ליבוש את החוגרה על המיכנסיים שלו איזה חצי שעה.. משהו כזה ולא מצאתי בשום מקום את זה... תודה לעוזרים :-*

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  12. הרגע שחיכינו לו הגיע!!!!! איך האלבום החדש? איך הגיטריסט? רשימת הטראקים המלאה, http://redhotchilipeppers.com/2011/06/12/track-listing-for-im-with-you/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, יש איזה משרה שאני רוצה לעבוד בה שדורשת סיווג בטחוני "ברמת קהילה" - מישהו יודע מה זה אומר? לא שמעתי את הביטוי הזה בצבא. מדובר בסיווג אזרחי? איך בכלל מקבלים סיווג אזרחי? תודה!

• 4 תגובות
    • 11.8k צפיות
  14. שפתח שרת ויודיע לי בפרטי או באיציק........... :

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by marlboro,

http://movies.peekvid.com תודה

16. Started by imp,

הציונים שלי לא גבוהים מספיק כדי להתקבל לבצפר שאני רוצה, וכבר אין מה לעשות לגבי התעודה הזו, אבל עדיין לא הדפיסו את התעודות ולמורה שלי יש את הציונים של כל התלמידים על דיסקט, עכשיו אם הייתי יודע מה בדיוק הציונים של כל תלמיד ואיך בדיוק הציונים כתובים הייתי יכול לעשות את זה בעצמי, לתת לעצמי ציונים גבוהים יותר ולהחליף את הדיסקטים, אבל אין לי מושג איך הדיסקט נראה, וגם אני לא יכול לגנוב את הדיסקט לשנות את הציונים ואז לחזיר כי המורה שלי תשים לב שהדיסקט נעלם, עוד מעט ידפיסו את התעודות ואז כבר לא יהיה לי מה לעשות בעניין בבקשה תעזרו לי.

17. Started by hagay21,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=153526&sid=10 אולי שיטילו כבר מס על האינטרנט וזהו מוצצים את דמנו!!!!!!

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by PayneBack3251,

קיבלתי היום בועדה רפואית פרופיל 45 רציתי לדעת מה זה אומר הפרופיל הזה ? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ben060,

www.surfplanet.co.il/logic.html משחק חשיבה מאתגר ביותר שמצריך הרבה היגיון, יכול להיות חלקם יודעם איך לעבור שלבים אז לא להרוס. תהנו. הגעתי לשלב 9 אנלא יודע איך מתקדמים

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  20. שלום לכם , ראיתי את המוצר הזה http://www.israelbody.org/טריבסטאן-טריבולוס-תמצית וחיפשתי קצת לגביו באינטרנט ממה שראיתי זה מוצר טוב שיכול לעזור בתוספת אנרגית ושריפת שומן ... מישהו ניסה אותו ?? מה דעתכם ??

• 3 תגובות
    • 7k צפיות
  21. Started by Aviram,

קניתי לא מזמן NOKIA 3100 (אחלה של מכשיר) של orange. תמיד איפה ששמים את תמונת ה"טפט", כתוב IL ORANGE ועוד כתובית מסוימת, או משהו כזה (ואי אפשר לשנות את זה). עכשיו למי שמכיר אפשר לשים "לוגו מפעיל" שאז מבטל את מה שכתוב עם ה-IL ORANGE וזה שם תמונה קטנטנה אחרת. ראיתי אצל מישהו שגם יש לו NOKIA 3100 שאין לו את הכתוביות הללו (של ה-IL ORANGE כמובן), ובמקום שבו אמור להיות ה"לוגו המפעיל", אין כלום, פשוט ריק. בדקתי, וראיתי שאפשרות הלוגו המפעיל שלו מופעלת, זאת אומרת שהלוגו המפעיל שלו הוא סתם משהו שקוף שלא רואים. כשביטלתי אצלו את הלוגו המפעיל, הופיעו הכתוביות. אז כבר הייתי בטוח. לא הזדמן לי לשאול אותו איך הוא עשה את זה. אם אין תמונת אייקון קטנה כזאת בפלאפון, אז אין אפשרות להפעיל את ה"ל…

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by grove,

זהו המסך שלי מזה כמה חודשים FIRMWARE אחרון http://img129.imageshack.us/img129/916/img0574hv6.jpg

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  23. אמנם בורגראנץ' מצאו תשובה (די עלובה) ללאפה הצולעת של מקדונלדס, אבל למה שימי תבורי?! אחד הדברים היותר פתאטיים שראיתי, במקום לעשות לי חשק לנסות את הדבר הזה... הוא רק מרתיע. אחת הפרסומות ה-ג-ר-ו-ע-ו-ת.

• 10 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים