עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sniper434,

לפני כמה חודשים הזמנתי פריט מebay,הוא הגיע לישראל ונתקע במכס,והוחזר למוכר בגלל שכביכול הכתובת שלי היתה לא תקינה. כששאלתי אותו לאיזה כתובת הוא שלח,הוא נתן לי את הכתובת המעודכנת בזמן המשלוח. כשבקשתי ממנו החזר כספי מלא,הוא הסכים אבל סירב לשלם את דמי המשלוח בסך 17 דולר. אם אני אפנה ל paypal,יש מצב שאני יקבל את ההחזר המלא ? האם הם יכולים להתערב ? איך אני פונה אליהם ? תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Shasoosh,

או שאני מפספס פה משהו או שכולם סתם מעצבנים. מאיפה הגיעה התופעה הזאת שכל בנאדם שני, על כל דיון, רושם תגובה עם המילה "מעקב". לקבל עדכון שהדיון מתעדכן? זה העניין? מעבר לזה שזה מטנף את הדיון ולדיון עם 30 תגובות יש רק 2 רלוונטיות, יש כפתור שנקרא "ליידע" ששולח מייל ברגע שהדיון מתעדכן כאילו הגבת.

3. בצו ראשון קבעו לי פרופיל 45 בגלל הפטיטיס b . עכשיו התקבלתי למסלול שחק של חייל האוויר ואני רואה שיש דרישה לפרופיל 64 . עכשיו איך אני יכול לעלות את הפרופיל ? המחלה לא פעילה אצלי ואני מוגדר כנשא של וירוס וזהו וזה לא מפריע לי בכלום . חייב את עזרתכם מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני בעקרון אוהב שירים כמו זה - http://www.youtube.com/watch?v=_W4qj3pMG7Y&feature=related וכמובן זה - http://www.youtube.com/watch?v=eaLA6P2-Jlc&feature=related ואני רוצה להרכיב לי איזה רשימה של 20 שירים בערך למישהו יש המלצה לרשימה כזאת ? בתודה לעוזרים קרירין

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by PrefaceAlumni,

מישהו פעם הזמין מהאתר הזה? יש שם כמה גאג'טים שאין באתרים ה"פופולרים" האחרים, ורציתי לדעת אם מישהו הזמין וזה אמין להזמין משם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Alex89,

www.img4u.com לכל אלה שמכירים כבר את האתר (פרסמתי אותו כבר פה) האתר עבר מהפך ושונה לחלוטין! לאלה שלא, אתר מגניב להורדת רקעים למחשב בנוסף אפשר גם להעלות רקעים משלכם לאתרץ מה דעתכם על האתר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הייתי באופיס דיפו לא היה להם S: בא לי לקרוא כמה ספרים לפני השינה, ואין לי כוח לקום ולסגור תאור כל פעם

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Morphine,

היי, אומרים שצריך לעשות מה שאוהבים, אבל מה לעשות? העולם לא מושלם וצריך להתפשר. צריך לדעת איך להרוויח כסף כי הוא עדיין לא גדל על העצים. החלום שלי הוא להקים להקת מטאל ולהופיע ברחבי העולם. זה חלום שלעולם לא יתגשם, לכן אני לא אעשה אף פעם משהו שאני אוהב. אין מה לעשות, צריך ללמוד כדי שיצא ממני משהו. אחרי שירדתי סופית ממדעי המחשב והנדסת חשמל, חשבתי על תואר בכלכלה. אני די נמשך לזה האמת, יש בזה הרבה דברים שמעניינים אותי, אבל חשוב לי לדעת אם זה משתלם מבחינה תעסוקתית. אבל היכן אפשר לעבוד בתור בוגר תואר ראשון בכלכלה? האם אפשרויות התעסוקה מגוונות? מהו השכר ההתחלתי?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אתם חושבים שמה שהולך בארץ קשה ,אתם יודעים מה הולך איפה שאני גר ,ילד קטן בן 13 (זעטוט עם חלב על השפתיים) שהחליט להגיעה למקום בו אני גר (אני לא אזכיר את שם המקום שממנו הילד הזה באה ,אבל לא קשה לנחש ) מאיזה ישוב מפוקפק ,הילד מגיעה בליווי שניי אחים גדולים שלו שנייהם בניי 25 -30 ,ובליווי סכין ,ופשוט שודד ילדים ומבוגרים בצורה קבועה ,ועם לא ,האחים שלו מפרקים את המיתנגד מכות ,הילד הקטן והתמים הזה ,לא כל כך תמים כמו שאפשר להבין ,לילד הזה יש כבר 38 תיקים במישטרה והוא כבר הספיק להיות במעצר בית (אתם קולטים ,ילד בן פאקינג 13 facepalm ) ,והאחים הנחמדים שבאים לעזור לו לשדוד עוברי אורח הם "חיילים" של משפחת פשע שאני לא אזכיר את שמה ,לכן המישטרה לא עושה כלום לילד הקטן ולא לאחים שלו . אז הס…

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by יניב51,

סוף סוף קניתי מחשב חדש ( המפרט בצד ) ההזמנה בוצעה יום ראשון שעבר מ SKYPC, היום בצהריים היה מוכן וחטפתי את המחשב עוד לא בדקתי משחקים ( אין זמן, היה יום עמוס ), מחר כבר נבחן את זה הדבר הכי חשוב במחשב - הוא שקטטטטטטט בטירוף וכמובן שכל הטמפ' במנוחה סבבה לחלוטין. כרטיס מסך: 42 HD: הסאמסונג 29 והסייגט שהיה לי 32 מעבד: או 25 או 36 ( התוכנה הזו לא הכי ברורה, בהזמנות נוריד EVEREST ) לאחר 6 שנים עם XP ששירת אותי נאמנות, השתדרגתי לווינדוס 7 וכמובן שגם בעניין הזה לא ממש הספקתי למצוא את עצמי. כמה בעיות... 1. ניראה לי שטעיתי עם הלוח אם, הייתי צריך לקחת ATX ולא MATX. הקירור של המעבד פשוט "יושב" על הזכרונות \: 2. צריך להיות עם תואר בהנדסה בשביל לחבר HD חדש לכלוב של ההארד דיס…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by LV Don,

שלום! ב-2 לחודש התחדשתי בנייד ג'ינג'י של דל (xps m1330) וכמו אחרים שקנו ניידים בתקופה האחרונה, גם אני זכאי לשדרוג לWIN7..הגעתי לאתר של דל שמאפשר הרשמה לשדרוג הזה ובשלב שצריך לאמת את התג שירות ,קופצת הודעה שהתג שירות שלי לא נמצא בבסיס הנתונים ובגלל זה אני לא מצליח להרשם. האתר הזה מפנה אותי להרשם באתר של דל העולמית, שבו אני לא יכול להרשם כי אי אפשר לבחור בהרשמה "ישראל"..התקשרתי לשירות של DELL בארץ שם לבחור שענה לי לא היה שמץ של מושג איך מסדרים את העניין הזה ורק ידע לקחת את פרטים שלי ואמר שטכנאי אמור (אמור זה בעצם רומא, רק הפוך...) לחזור אליי תוך 24 שעות...אבל למה אני צריך טכנאי אם אין לי תקלה טכנית אני לא יודע...נו מילא. מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לרשום את התג שירות ש…

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by Skeleton,

לשיקולכם! דיון קשה מחלוקת... יום טוב.

13. חברה השבוע יש 25% הנחה על רוב תיקי Swiss Gear ! אני קניתי את דגם MYTHOS ב 290 במקום 389.. שזה בערך המחיר שלו באינטרנט וממש מרוצה ממנו!! המבצע עד חמישי כולל.. מומלץ!

• 9 תגובות
    • 9.9k צפיות
  14. Started by zoman,

מהם הדרכים הטובות ביותר להסתיר מיידע כל שהוא במחשב ,כדי למנוע מציאתו ,גם אם המחפש מקבל גישה ישירה למחשב ,הכוונה לא במערכת ההפעלה אלה במקומות אחרים?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by BedB0y,

התקשרה אלי מישהי היום מאיזה חברת החזרי מס, אמרה שמצאה את הטלפון שלי באינטרנט כשחפשתי עבודה (באמת חפשתי בזמן האחרון..) מישהו מבין בדברים האלה? שווה לקחת שרות מיועץ מס? היא אמרה לי שהם לוקחים עמלות רק אחרי שאני מקבל את ההחזרים האם יש דרך לעשות את זה לבד? בלי כל מיני יועצים. ובלי קשר, כל העסק הזה נשמע לי מפוקפק..

16. Started by DAVIDKI19,

קניתיאלפסק APC ES525 אבלהואלאסוחבאתהמחשבשלי COOLMASTER 460W RC-631 I5 GTX275 1TB איזהאלפסקמאלהיוכללסחוב מחשבכזה?? ИБП APC Baсk-UPS CS 650VA ИБП APC Baсk-UPS ES 525VA ИБП APC Baсk-UPS HS 500VA EATON 400 EATON NV USB Mustek UPS: MUSTEK PowеrMust 530 Plus Surgе Protесt + AVR (500VA) UPS: MUSTEK PowеrMust 637 Plus Surgе Protесt + AVR (625VA) UPS: PowеrMust 400 USB (400VA) AVR 162V-268V UPS: PowеrMust 600 USB (600VA) AVR 162V-268Vעדכמהמסוכןלעבודבליאלפסק?החשמלבביתשלימדיפעםקופץאונופל

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by greenvector,

הבנתי שזה מחליף ,עבור מטריצת התמרת פורייה, את הרביע הראשון בשלישי ואת השני ברביעי אבל לאיזו מטרה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אם אני בכיתה י"ב, עושה בגרות מלאה ויש לי 3 יחידות במתמטיקה ויחידה אחת בפיזיקה, אני יכול ללמוד באופן עצמאי ולהיבחן רק ב4 יחידות במתמטיקה ו3 בפיזיקה במסגרת אקסטרנית ואת שאר המקצועות להמשיך בבית ספר?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by Cha0stAlker,

היי, המייבש שכרגע ברשותי זולל טונות של חשמל, עושה המון רעש, רועד ופועל 3 שעות בממוצע. אני חייב להחליף אותו-ומהר. התקציב הוא עד 1400 ש"ח, ואני צריך שהוא יהיה 7 קילו. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  20. שלום לכולם, אני חושבת להתחיל לתת שיעורים פרטיים במחשבים, ומתלבטת לגבי המחיר. התחומים שבהם אני יכולה לתת שיעורים הם תיכנות .NET ( אני מפתחת תוכנה במקצועי, עובדת ב C# וב VB.net ) שימוש מתקדם באקסל, וגם בתחום כללי של הפעלת מחשב. אני גרה בצפון (בעמק יזרעאל, קרוב לחיפה) אז ברור לי שזה מוריד קצת את המחיר. אשמח לשמוע ממי שנותן או לוקח שיעורים בתחומים האלה, כמה נהוג לשלם. תודה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Skeleton,

מי שלא הבין אותו... מקומו לא באתר הזה.

22. Started by BedB0y,

יאללה, שרשור בסגנון מועדון לילה 8) זה מעצבן?? אני אגיד לך מה מעצבן!!! שאתה עולה לאוטובוס וצריך לשלם לכרטיס 5 ועשרה, ויש לך 6 שקל!!! זה מעצבן!!!

• 48 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. Started by ShayGTi,

אחרי כמה שיחות עם הוט ו014 התנאים שקיבלתי הם כאלה: הוט 16MB ב120 שקל לחודש, התקנה חינם, התחייבות לשנה ב014 קיבלתי 99 לחודש, התחייבות לשנה וחצי, 3 חודשים ראשונים חינם. נחשב זול? בואו ספרו לי על מחירים שהצלחתם להשיג ב16MB בהוט

• 1 תגובה
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים