עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shloosh,

http://www.svita2005.up.co.il/

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by FresH-MeaT,

חברה שלי מסיימת צבא עוד שבוע היא גרה בקרית אתא ומחפשת עבודה מועדפת. אבל לא תחנת דלק איזה מפעל או משהו. יש למישהו רעיון. מקומות שאולי כדאי לחפש שם. גוגל היה קצת בעייתי, הרבה תוצאות אבל יותר מידי מבלבל. תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. Started by AVL,

מארז מצופה זהב 24קראט http://www.engadget.com/entry/1234000210065894 תמונה גדולה - http://resource.voodoopc.com/ruffus/omen24k.jpg

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by mrsph666,

לילה טוב, רבותי... מצטער על השאלה ההזויה, וחסרת הפואנטה, למעשה, אבל עניין אותי דבר כזה: יש לי פרופיל 97. עברתי קד"צ נהיגה עד 12 טון, מה שאומר שאהיה נהג בצבא... לשאלות, בלשכת הגיוס, אם אני רוצה להיות קרבי, הם נענו בשלילה, מאחר ואני בן יחיד ולא בדיוק מחפש הרפתקאות, כדי 'לשמח' את אמי. השאלה שלי כזאת: האם קיים סיכוי שאקבל נשק, שיהיה צמוד אלי, לאחר הטירונות? שמעתי שיש נהגי משאית, שנשלחים למשימות עם נשק, אפילו תומכי לחימה, שלא נכנסים לאזורים שנחשבים למסוכנים. *אגב, יש לי תיק משטרתי בנושא סמים. עקב כך, זומנתי לקב"נ, ולאחר מכן סגן מפקד לשכת הגיוס. את הראיונות שלהם עברתי "בהצלחה", וקיבלתי כבר ת. גיוס. מה דעתכם, רבותי?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. מישהו שמע אתמול בערב רדיו1? מי שכן בטח שמע את החדשות של תשע. השדרן היה אורי רוזנברג (jamoos gadol מהפורום). באמצע השידור אורי התחיל להתפקע מצחוק בשידור חי ששומעים אותו אלפי מאזינים (זה היה אמור להיות רציני) הקלטתי את הקטע אבל לא באופן ישיר (אתם תשמעו אותי ואת חברים שלי ברקע זה הוקלט במהלך מסיבת יום הולדת של חבר שלי) הקטע מרדיו 1

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אני רוצה להזמין עכבר מחול http://store.microsoft.com/microsoft/IntelliMouse-Explorer-30/product/FBC5C415?WT.mc_id=channelintelligence עכשיו הוא עולה 39 ו +10 דולר משלוח ב2 ימי עסקים 1. מאיזה מחיר לוקחים מס על החבילה פעם הבנתי שעד לסכום מסויים לא לוקחים כלום עכשיו אני רוצה להביא 2 עכברים ואני רוצה לדעת מה יצא לי הכי זול האם להזמין ב2 משלוחים או במשלוח אחד שזה יצא לי 88 דולר 2.אני רוצה לעשות את זה דרך הדואר להזמין ויזה עכשיו השאלה אם אני יכול להכניס לשם גם דולרים כאילו לתת לדואר נגיד 500 שקל והם יכנסו לי לויזה הזמנית הזאות בדולרים ?? 3.אם כתוב 2 ימי עסקים במשלוח זה אומר 2 ימי עסקים גם לישראל?? כמה מס לוקחים על הדברים האלה???

7. יש איזה מקום באזור המרכז שממלאים בלון כזה ? כזה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. חלקים אבל שעובדים טוב. מישהו מכיר חנות? או אולי מישהו שמוכר? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by mei,

איך בתוכנית המצ"ב אני מחשב את ההשהייה לפי תדר התנודות ? ומהם ההוראות שצריך בשביל סעיף ג' ? תודה ! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. בגדול אני צריך לקנות מעיל חדש, והתבגרתי למעילי DIADORA,PUMA,NIKE וכל השאר.. עכשיו נכנס לי גוק לקנות מעיל עור, במיוחד ארוך. אין לי מושג איך זה יראה עלי בכלל, עדין לא יצא לי למדוד אחד מהמעילי עור. אבל בגדול מה אתם אומרים על הרעיון? בקשר למעילים הארוכים(מטריקס סטיל). דבר אחרון מחיר? ממה שראיתי כל פליצה דופק מחיר בשמים על מעילים רגילים(בגולף למשל מעילים מגיעים ל1K) אז אני לא רוצה לחשוב על עור. בגלל זה נכנסתי לEBAY ושמה המחירים הרבה יותר נורמאלים ככה שאין מה לדאוג בקשר למחיר.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. לפני כמה ימים פורסמו כתבות על firesheep שנותן "להאזין" לחשבונות לא מוצפנים באתרים אם נכנסים אליהם דרך wifi פתוח, ולמרות שלא נכנסתי לפייסבוק ברשתות פתוחות, אני כל הזמן רואה בהאזנה שהחשבון שלי קופץ, עד שקלטתי שזה בגלל הסקריפט שקיים כאן בפורום (שמאפשר לעשות "לייק" לתראדים. איך אני חוסם את זה? אם יש אפשרות דרך הפייסבוק עצמו להגדיר שלא יתן לאתרים אחרים לגשת לחשבון זה יהיה מצויין - אבל עד כמה שאני "סומך" על האבטחה והפרטיות שבפייסבוק אני דיי בטוח שהם לא טרחו לעשות את זה....

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by taimor,

http://www.youtube.com/watch?v=UfqXCYm6mQs יש למישהו הסבר או מידע על זה ? או מאיפה אפשר להשיג את זה ? זה נראה דיי מגניב =]

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אתם חייבים להסתכל על זה ממש בידור! http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1023117 אני חייב להודות שמי שערך את זה כל הכבוד!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. למי שלא מכיר ואני מאמין שרובכם מכירים, היום לפני 15 דקות שהלכתי לשירותים ולא היה לי מה לקרוא לקחתי את הספר הזה, והוא פשוט קורע מצחוק! הספר הוא על משפטים מוזרים, מצחיקים שנאמרו על ידי שדרים,שחקנים ומאמנים בתקשורת. כמובן שאלון מזרחי הוא הכוכב הגדול שם ואני יתן לכם כמה דוגמאות: הייתי שלוש פעמים מלך השערים ועכשיו אני מקום שיש בכובשי כל הזמנים, אז איך אני יכול ליהיות טיפש? הכדורגלן, אלון מזרחי, בתהייה על הקשר בין חוכמה לשערים. "ידיעות אחרונות", ינואר, 1998. מה שעמאר אמר על גוטמן, זה הכי נכון. -מה הוא אמר? לא זוכר, אבל הוא אמר דברים נכונים. כדורגלן בית"ר ירושליים, אלון מזרחי, מוכיח בריאיון עיתונאי שלא את הכל צריך לזכור, העיקר הכוונה. "תל אביב", אפריל 2001. לא צריך לצאת מפרופורצ…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. משחק דפדפן הכי טוב שנתקלתי בו עד היום, חדש חדש, נפתח אתמול לכניסה למשחק לחצו http://s1.battleknight.co.il/index.php?loc=hire&ref=MzM2Mw== <<< כאן אוקיי אז אני ייתן קצת רקע כללי על המשחק.. אתם נאנשים פשוטים באיזה כפר, חיים לכם בשלווה.. יום אחד מגיע איזה זבל עם צבא לכפר שלכם, ומשתלט על הכפר, לכם יש 2 אפשרויות, להצטרף אליו (אביר אור, אביר טוב) או לברוח ולהצטרף לאבירי אופל שנלחמים בו. אני אישת מעדיף אבירי אופל, דבר ראשון יתר מגניב, דבר שני משום מה רוב האנשים במשחק נכון לעכשיו אבירי אור, ואתם נלחמים רק בהם, אז יותר טוב לכם כי יש יותר במי להלחם P= המשחק טיפה מסובך בהתחלה, אני ממליץ בחום לקרוא את המדריך קצת הסבר כללי, אבירי אופל צריכים קרמה שלילית, אבירי אור חיובית,…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by shaul,

3900 שקל!!!! תבדקו אצל הדובים, ולחשוב שהכרטיס הזה מספק רק 10% יותר ביצועים מהרדיאון....

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Component,

יש לי חבר אחד קצת מפגר, היום בבית הספר הוא בא אלי ואמר לי כך: "שמעת על הכרטיסים החדשים של נוואדה?" (כן, המדבר הזה). אני כמעט התפקעתי מצחוק מול הפרצוף שלו!!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אתם עובדים? מתנדבים?? איפה? איך הגעתם?.. אני: בגיל 15 עשיתי קורס פרחי רפואה, (ההעשרה במקצועות הרפואה) שלושה חודשים קורס במסגרת חוג של קופת חולים שלי (מכבי), הקורס חינם בתנאי התנדבות על שעות הקורס. עשיתי את ההתנדבות בחדר אחיות לימדו אותי לעשות א.ק.ג. הגעתי למכבי על ידי הרשמה באינטרנט.. בגיל 16 עשיתי קורס של במד"א במסגרת מחויבות אישית של בית ספר, קיבלתי כרטיס מגיש עזרה ראשונה הקורס חינם בתנאי התנדבות אחת לשבוע במשך שנתיים. עשיתי התנדבות על אמבולנס הגעתי ע"י בית ספר... במקביל בגיל 16 אני מתנדב בבית חולים ברזילי באשקלון טכנאי א.ק.ג הגעתי ע"י קופ"ח.. ומתנדב במרכז רפואי לכלבים וחתולים רם פורר באשקלון הגעתי ע"י פינת חי של בית ספר.. ועובד מחלוקת פליירים בתיבות הדואר .. הגעתי ע"י…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by raiman1,

מותר להביא לקולנוע שתיה מהבית??

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by D.r Bit,

שלום לכולם מחפש המלצות למוזיקת טראנס ... בסגנונות אוטופיה כמו InterSys vibe tribe מילודרמות פסיכואדאלי אלקטרוני ... הצעות יתקבלו בברכה ;D

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לכם, אני קורא כבר כמה שנים בפורום ורק לאחרונה נרשמתי. אני מרגיש די אבוד ומבולבל בשלב הזה של חיי, שהוא כ"כ חשוב: ההיגיון אמר לי שכדי לקבל משרה טובה- צריך תואר. התחלתי ללמוד מדעי המחשב, לאחר שנה של התקשות וחוסר אהבה לחומר, שיניתי מסלול לתואר בניהול. לאחרונה שוב החלו תהיות האם אני עושה את הבחירה הנכונה. אני מעריך את תחום הגרפולוגיה, משום שהוא מקושר במציאות לדעתי, לעומת אסטרולוגים למשל שמתימרים לייעץ לפי תאריך לידה, שנשמע לי תלוש. קיבלתי הצעת מחיר מהמכון גרפולוגיה הבא: www.annakoren.co.il 1,200 שקל לייעוץ אישי+זוגיות+עיסוק. יש לי את הכסף, אבל זה לא סכום קטן ואני נרתע.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by onn_the_vy,

סוף שנה, לפני בגרויות.. הדבר האחרון שיש כוח אליו זה ביה"ס.. מבלים, מבלים עם הח'ברה, מבלים עם הח?ברה (כמה שיותר...), עושים שטויות, מבריזים ביה"ס כי גם ככה לא עושים שם כלום... שומעים מוסיקה עם כל השכונה ושהשכנים ילכו לחפ'ס... מבלים כמה שיותר! אז למה לעזזל משרד החינוך רוצה שדוקא עכשיו נלמד לבגרויות!??!???!?!? ועוד משהוא...איך זה שיש לי כמה חברים שמסוגלים לשבת כל היום 24 כולל שבתות וחגים ללמוד ולא רוצים לצאת כי אז הם יקומו מאוחר ולא יכלו ללמוד....איך!? כמה שיותר***חופש!!**כמה שיותר

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. לכבוד חברי פורום HWZone הנכבדים. הנדון: הפרעה נפשית חמורה שהנני סובל ממנה חברי פורום יקרים, אני מבקש ממכם את ייעוצכם למצבי הקשה. אני סובל מהפרעה נפשית קשה. כבר שנים רבות ולא מצליח להיפטר ממנה בכוחות עצמי. מצבי הקשה הוא כדלקמן: מג'סטיק 12 שולטים בי באמצעות אמצעי היפנוזה ושליטה מוחית. אני לא מצליח לשלוט באופן עצמאי בפעולותי פרט לכ-10-15 דקות ביום, בהן אני משתמש כרגע כדי לכתוב הודעה זו. מג'סטיק 12 סידרו אותי כך: יום אחד קיבלתי מכתב בדואר המודיע על כך שזכיתי בטלוויזיה פלסמה ועלי ללכת לאסוף אותה במיקום מסוים. הגעתי למיקום זה אך זה היה מחסן ישן וריק. כאשר התכוונתי לצאת מהמחסן, ראשי חטף חלחלה ואיבדתי הכרה אחר שניות אחדות. אני לא יודע כמה זמן לקח עד שהתעוררתי, אבל כשהתעוררתי מצאת…

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם. אני יורד לאילת השבוע ומחפש להחליף את האוזניות שיש לי. שמתי עין על הסנהייזר CX300, אבל הן לא קיימות בכל מקום. יש למישהו מושג אם יש(ואם יש אז איפה יש) באילת חנות שבה יש סיכוי שאני אמצא אוזניות אלה או שוות להן? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Domovoi,

חינמיים כמובן

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים