כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
סיפור שקרה לי לפני ימים שקשור קצת לכיס האישי שלכם או לצרכנות, הסיפור הנ"ל הולך כך: לפני מספר ימים נסענו לבלות, בילוי משפחתי שיגרתי במתחם קניות אזורי. אחרי שסיימנו את הסיבוב במתחם והחלטנו כי הגיע הזמן לסיים אמרתי להוריי שאני שניה קופץ עם אחי הקטן כדי לקנות לנו משקה (יותר נכון מילקשייק) ברשת מזון מהיר שפועלת באותו המקום (נחסוך שמות מפאת אי הצורך בפרסום חינם לאותה החברה). בחרנו מה לקחת וסיכמנו שניקח מילקשייק, הוא רצה בטעם מסוים ואני אחר- כל אחד עלה 5 שקלים, ביחד 10. ישבנו ושתינו ואני גלשתי ברשת להנאתי, הוריי באו אחרינו למקום וראו מה קנינו ואז אימי החליטה שהיא גם מעוניינת בשייק, אבל מה שקרה זה שהיא החליטה לקחת את השייק הגדול שעולה 10 לעומת 5 כמו שלנו. לבסוף היא קנתה וישבה…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב שמעו אני עובד איזה עבודה אחת לא משנה מזה עכשיו.. פעם בשבוע.. וזה מקור ההכנסה היחיד שיש לי ואני דיי זקוק לו בשביל רישיון ורכב.. אני עובד שם עם 2 חברים שלי אנחנו בני מתחת לגיל 18 עכשיו הבוס הזה רוצה לשים לנו על החשבון עוד 1500 ש"ח לכל אחד מאיתנו ואנחנו ניתן לו את זה במזומן.. עכשיו היה ילד שעשה את זה חודש שעבר והוא אמר לבוס שהוא לא רוצה לעשות את זה יותר וכשהילד הזכיר העלמת מס אז הבוס התעצבן ואמר מה פתאום וזה :s05: אז קיצר הוא פיטר את הילד הזה כי לא רצה להעלים מס או מה שזה לא יהיה עכשיו השאלה שלי מה כדאי לעשות? להמשיך לשתוק ולהביא לו את הכסף או להגיד לו לא? מה הדין על כזה דבר? כדאי לי להתלונן למישהו ויש מצב שלא יוציאו אותי מהעבודה הזאתי? עכשיו הוא טוען שזה לא …
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו שמע אתמול בערב רדיו1? מי שכן בטח שמע את החדשות של תשע. השדרן היה אורי רוזנברג (jamoos gadol מהפורום). באמצע השידור אורי התחיל להתפקע מצחוק בשידור חי ששומעים אותו אלפי מאזינים (זה היה אמור להיות רציני) הקלטתי את הקטע אבל לא באופן ישיר (אתם תשמעו אותי ואת חברים שלי ברקע זה הוקלט במהלך מסיבת יום הולדת של חבר שלי) הקטע מרדיו 1
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל אחד שמכיר חנות טובה ויכול להמליץ עליה.. אז בבקשה.. כל חנות שקשורה למחשבים... ודברים מעניינים שכאלה....
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני בטוח שכולם פה גם מי שלא חיפאי מכיר את בית ספר ריאלי כל הזמן יש לי וויכוח עם חבר שלי,שוטען שריאלי זה בצפר יותר טוב כי השם שלו מוכר יותר,ואם למשל אני אלך למקום עבודה מסויים למשל בית מלון,והוא יבוא גם כן לעבוד באותו בית מלון,יעדיפו אותו בבית המלון כי יסתכלו על השם של בית הספר ויגידו אה ריאלי השם שלו יותר נחשב ניקח אותו אני כל הזמן מנסה להסביר לו שזה לא משנה איפה למדת,מה שמשנה בתכלס זה הציונים שרשומים לך על הבגרות,ובסופו של דבר למי שיש סכם גבוה יותר הוא יתקבל לאוניברסיטה מסויימת או לא יתקבל הוא גם חושב שיותר מחנכים אותם לערכים,ולציונות...נראה לי שהמחשבה הזו מזמן פינתה את מקומה מהעולם הזה,ואף בצפר היום לא מחנך לערכים אלו,או שמנסה אבל לא מצליח בגלל אטימותם של בני הנוער בקיצ…
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.e-dologic.co.il/hp/Design_Philosophy/?product=dv2&jumpid=em_r10153_il/he/hho/psg/emea_dv2-em-edm-pu-oneoff_all/chev/20090603 נו, מה אתם אומרים על הנייד ה"קליל" הזה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר כשבועיים של אי פעילות, הדומיין של האתר The Pirate Bay מראה סימני חיים (ודגל מתנוסס), בנוסף לאפשרות חדשה לפתוח מפרץ פיראטים משלכם עם קצת עזרה מ-isoHunt לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%a9%d7%90%d7%a8-%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%90%d7%98-%d7%9c%d7%a0%d7%a6%d7%97-pirate-bay-%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a1%d7%99%d7%9e%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d/
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה חדשה ו 2 החנויות האלה הכי זולות כרגע. אני זוכר שבעבר PRICELESS נתפסה מוכרת כרטיסים מזוייפים של SAN DISK ולמרות שידעו שהם מזוייפים החנות אמרה שהכרטיסים מקוריים, מאז החנות הורדה מזאפ אבל חזרה עם לוגו חדש ואתר חדש. על CAMERA4LESS לא ראיתי ביקורות רעות. 2 החנויות מיבאות את המצלמות בעצמן (ונותנות רק שנת אחריות אחת). אשמח לשמוע את דעותכם במקרה שזה משנה מדובר ב S6000 של FUJI והחנויות מוכרות את המצלמה ב 1360 שקל (משהו כמו 80-100 שקל יותר זול מכל שאר החנויות הזולות).
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי שואב אבד ידני מארה"ב אבל לא לקחתי בחשבון את הבדלי המתחים. איך אני יכול לדעת אם אני יכול לחבר אותו לחשמל עם מתאם פשוט בלי לשרוף משהו ? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום רציתי ללכת לקנות עוד 256 DDR חדש (יש לי 256 אני רוצה עוד אחד כדי לבטל את הזיכרון הוירטאלי) ומה אני לא יכול לנסוע לנתניה אני שואל את השוטר למה .. הוא אומר לי יש קוננות לפיגוע צומת-בית ליד סגורה (מה סגורה#@%@#$%) אז היום אני לא יכול לצאת מהמושב שלי ולא יכול להגיע לנתניה.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות - לפי תמונות ולפי הפרסומת עם צביקה פיק (פרסומת מפחידה) הפלאפון אמור לדלוק כאשר משחקים - משהו כזה א- מתי הוא נדלק ככה? זה פאנל מיוחד שצריך לקנות ? ב. על הצג של הפלאפון יש 3 שורות . 1. סלקום 2. סלקום 3. הפרופיל שלי .... אפשר להוריד אחת מהשורות של ה CELLCOME ?! כי זה ממש מציק - אני לא רואה את הרקע יפה !! (בסלקום אמרו לי שלא אבל חייב להיות קוד טכנאי או משהו שאני אוכל להוריד אותו)
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות לבני דודים שלי את הכדורי מגנט האלו בתור מתנה נחמדה כרגיל מהארץ לא נקנה את זה בגלל המחיר המזעזע יש למישהו המלצות למקום טוב ולכמות טובה של כדורים בתור משהו התחלתי? חשבתי על DX האמת ועל הדרך, איזה קוטר? 3/5/6 מ"מ? למי שלא מכיר, יש לזה מיליון שמות אבל בסופו של דבר אלו כדורים מNeodymium
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, באוקטובר הקרוב אתחיל מכינה ובשנה הבאה תואר בהנדסת תוכנה, תמיד התעניינתי גם ב CCNA ורציתי לשאול אם אפשר לשלב את זה יחד האם כדאי ? לקחת קורס של סיסקו בנוסף לתואר... זה יתן לי משהו ? [חוץ מידע בתחום..] תהיה אפשרות לשלב את שניהם אח"כ בעבודה או שזה סתם בשביל הידע ויהיה בזבוז זמן, כסף וכוח.. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי נשאר לי עוד בדיוק יום אחד להיות חייל בשירות סדיר, וחשבתי לנצל את הצבא עד תום... לפי מה שאני יודע\זוכר, ברשת ריקושט מוכרים את נעלי Salomon, ויש הנחה כלשהיא לחיילים, אני צודק ? בכל מקרה, יש לי בעיה עקרונית עם קניה ממקומות כאלה... מישהו מכיר מקום אחר שניתן לקנות בו את הנעליים הנ"ל ? או אולי המלצות לנעליים אחרות? ברמת העיקרון אני מחפש נעלי "הרים" (אני לא מחפש "נעליי ספורט", אבל אין לי התנגדות לנעליים שנחשבות לספורט אבל מסיביות יותר ולא עדינות כל-כך) שיהיו נוחות גם להליכה ממושכת..
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קבלו משחק חשיבה מהירה משהו בסט http://apps.facebook.com/biggestbrain/ אחד הממכרים... היום התחלתי ואני לא יכול להפסיק.... הגעתי לבנתיים ל2200... חבר שלי הגיע ל2750... בוא נראה מה הגודל של המוח שלכם....
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי עוד כמה זמן יום הולדת 13 (אני מקבל מתנה מתנה לבר מצווה ומתנה ליום הולדת ) ולא החלטתי מה כדי לי לקנות. אני עורך חובבן בAE CS5, וכל רינדור לוקח לי להריץ מעל שעה, אולי אני אשדרג את המעבד? או אפילו, אחליף לאיזה SANDY BRIDGE חמוד. חשבתי, אולי להחליף זיכרונות ל8GB, למרות שמצד שני אני גם רוצה רינדור מהיר, אבל בשביל זה אני צריך גם להחליף לוח אם, שזה כבר יהיה סיפור, להתחיל לפרק את המחשב. מצד שלישי, גם מתחשק לי איזה SAMSUNG GALAXY. מצד רביעי, נראה לי שבא לי לנסות איזה NVIDIA, תמיד הייתי FUNBOY של ATI, ובא לי לראות איך הNVIDIA יתפקד. מה לפי דעתכם עדיף לי, טלפון טוב מעבד+לוח אם טובים-כרוך בהרבה כאב ראש. שדרוג זיכרונות. או איזה שדרוג לכרטיס מסך?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מהו הגיינר הטוב ביותר ומה זה קריאטין והאם מומלץ לקנות אותו גם?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מיועד לקורס תמ"מ הייתי רוצה לדעת מה זה אם מישהו יודע או מישהו שעה את הקורס יודע תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הצבא מתקרב ואיפה אתם/ן תרצו להיות בו כשיגיע זמנכם? חלק פה עברו את זה כבר אבל רובנו עדיין לא אז תתחילו להצביע ולהגיב!
-
אז ככה. מישהי הזמינה אותי ליום הולדת(18) שלה מחר בערב, ואני די אובד עיצות בנוגע למה להביא. אנחנו לא ממש חברים קרובים, אבל מדברים די הרבה. יש הצעות?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם סתם מעניין אותי לראות כמה תספורות מעניינות ויפות תביאו תמונות אם אתם רוצים או שתסבירו :>
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משהו מגניב שראיתי היום באינטרנט. זה כמו מין פרסומות כאלה שמעבירות מסר רע ואם מסתכלים עליהם מזווית אחרת אז יוצא מסר טוב. בסוף גם יש איזה שיר רוק שמעביר מסרים על מוות, סמים וכו', אבל מישהו הפך את השיר וקצת עיוות אותו ויצא תפילה נוצרית בדיוק של כמעט 100%... משהו מדהים! מומלץ! http://starterupsteve.com/swf/subliminal.html (ד"א - סאבלימינל זה כינוי לתופעה מוזרה\אירונית)
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן (פחות משבוע) קניתי סמסונג 944, ומייד החלפתי אותו בנוקיה 6230 (אין מה להשוות, הנוקיה שווה יותר מכל בחינה) כמה שאלות על המכשיר : קניתי אותו דרך eline.co.il וקניתי בסלקום כרטיס SIM בשבילו (אני פליט של "פלאפון") קיבלתי גם דונגל בלוטות' למחשב ואוזניות, וכרטיס זכרון 128. שלא תבינו את הת'רד הזה לא נכון - המכשיר מעולה ואני ממש ממש מרוצה ממנו ! המכשיר שקיבלתי, היה בלי עברית, אלא רק אנגלית ועוד כמה שפות כששאלתי את הבחור מ ELINE הוא אמר שזה בגלל שהוא רק קיבל אותו, ועדיין לא הספיק לעדכן לו את ה Firmware אז לקחתי את המכשיר אליו, והוא עדכן לי את הגרסה, להכי עדכני שהיה לו - עברית של סלקום. אחרי עדכון הגרסה, מצאתי באג אחד (מאוד מעצבן !!) במכשיר : אי אפשר לשמור או להשת…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-