עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שבוע טוב! לפני כמה ימים, כנראה בהתקפת הסייבר של אנונימוס, נפרצו חשבונות ההוטמייל והפייסבוק של אחותי. את ההוטמייל הצלחנו לשחזר, אבל הפייסבוק זה קצת יותר בעייתי. הפורצים שינו גם את שאלת האבטחה וגם את כתובת המייל של החשבון, וכמובן את הסיסמה. היא לא הכניסה את מספר הטלפון שלה לחשבון. כאשר ניסינו להתחבר דרך הuser name, זה זיהה את החשבון שלה וכתב שהכנסנו סיסמה ישנה והיא שונתה. לחצנו שכחתי סיסמה וזה מראה שם כתובת מייל אחרת ממה שהיה תמיד, וכאשר לוחצים על האופציה שאין איך להכנס למייל הזה, פייסבוק לא נותנים שום פתרון. ניסינו גם את האופציה לזהות את הפרופיל בעזרת השם ושם של אחד החברים, וזה לא עזר. היא שלחה מייל עם דיווח על הפריצה, וקיבלה תשובה אוטומטית שמפנה ל-help center של פייסבוק, …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. בהנחה שהשימוש זהה בכל עונות השנה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by askme,

טרי מהתנור - בחדשות 2 הביאו סברה לסיבת הפלתו של המטוס אתמול - נבחנת האפשרות שצוות המטוס היה עסוק בהכוונת החימוש על המטרה ולכן "פיספס" את ההתראות בדבר הטיל שעושה דרכו לעברם / לעבר המטוס. אההה סליחה, אבל משהו כאן לא מסתדר - בשביל זה יש שני אנשי צוות ( עוד מימי הפאנטום העליזים ( למען האמת לא כ"כ, אבל זה כבר סיפור אחר ). יש נווט שתפקידו למעשה לתפעל את החימוש ויש טייס שתפקידו לדאוג לשלום המטוס. אז כל אחד שיפרש את זה איך שבא לו, אבל הטענה שלעיל ממש לא מחזיקה מים ( או אוויר ). וכמובן החלמה מהירה ומלאה לכל הפצעועים !

4. ככה קיבלתי בתל אביב לפני 9 חודשים דוח על חניה 250 שקל. לא היה לי איך לשלם אז מרחתי ומרחתי.... מישהו יודע כמה זה יהיה עכשיו ,ולמה לא קיבלתי התראה?

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by raiman1,

קראתי ב-MAKO שלצבא ארה"ב יש מיניגאן שיכול לירות 6000(!!!) כדורים בדקה. ז"א 100 כדורים בשניה. נראה לכם שזה הגיוני?? יכול להיות שהם התכוונו ל-600??

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הגיטרה בלינק(כן היא שמאלית- מ EBAY.זוהי פנדר טלקסטר http://item.express.ebay.com/Fender-Standard-Telecaster-Left-Handed-Midnight-Wine_W0QQitemZ310045957269QQihZ021QQcmdZExpressItem רציתי לדעת אם היא אכן שווה 400 דולר אני אמנם מנגן כבר 7 שנים אבל יש אמריקאית מקסיקנית פיק כזה ופיק אפ אחר רציתי לדעת אם היא אכן טובה וכמה עולה הדגם הזה בארץ בתודה מראש...

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אלפה היא המשתנה, X הוא פרמטר (קבוע) אני צריך גזירה של זה והוכחה שהפונקציה עולה\לא משתנה או יורדת\לא משתנה (אני יודע שהיא עולה) בתחום 0-90 מעלות או 0 - פאי-חלקי-2 4.427sqrt(x)*tg alpha ---------------------------- sin alpha תודה רבה למי שיפתור!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אוקיי, אז ככה - אני מחפש דגם, או דגמים של מטוסים, לא קיטים להרכבה, אלא ממתכת, דברים יוקרתיים כאלה, בשביל מתנה למישהו, עם אפשרות של חריטה על הבסיס, או המטוס. הדגמים שאני מחפש בעקרון הם - ססנה 152, ססנה 172, או דקוטה, למרות שאם אין את אלו אך יהיו אחרים שאני אמצא מתאימים אז אולי אני אתפשר. תודה רבה לכל העוזרים, העניין חשוב לי מאוד !

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by OmerMan,

עכשיו השעה תשע ארבעים ומס' ההודעות הנוכחי להיום הוא: 1143, אני מריח שיא חדש היום (השיא הקודם 1242 הודעות)?! יאללה, יש הימורים?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  10. קנית לא מזמן אופניים ואני נוסע לעבודה אליהם וגם בחזור, עכשיו פעם זה היה כיף והיום אחרי 7 שנים אני מוצא הרבה דברים שפשוט מפריעים לי לרכוב כמו שצריך בנוחות מלאה. קודם כל הייתי רוצה לדעת עם יש חנויות טובות שעושות משלוחים לכל הארץ, רצוי שיהיו זולות ובעלות מבחר גדול כמה שאפשר. 1- קודם כל הייתי רוצה להחליף את המושב של האופניים שפשוט מכאיב לתחת אחרי רכיבה של שעה+- המלצות ? עם ידוע לכם על מה אני מדבר ומה אני מחפש בבקשה תשתפו אותי כל מידע יעזור בגלל שאני כבר לא כל כך מבין בתחום הזה. 2- דבר שני הייתי רוצה להחליף את המעצורים לפחות את האחורי, במעצור הדראולי שמעתי שזה דיי יקר אבל אני מעדיף לפחות מעצור אחד יהיה איכותי ויביא לי זמני עצירה טובים יותר, שוב עם אפשר המלצות לזה כי אני לא כזה…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by K0sTa,

התחפשתי לקירור מים :D :D :screwy: :smile1: :smile1: :jump: למה אתם מתחפשים אם בכלל?? ;D

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Milford Cubicle,

;D

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by ariel-ro,

שלום, יש לי כלובים גדולים של תוכים בחצר, והרבה פעמים קורה ששוכחים דלת פתוחה, ואז תוכים בורחים החוצה. מישהו יודע איפה ניתן לקנות חיישנים לדלתות האלה שברגע שדלת נשארת פתוחה אז יש רמקול שמצלצל? אריאל

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Iv0ry,

טוב אז הנה התוצאות. תוצאה זו תספיק לי למבחנים בצו ראשון? יש לציין שהמבחנים הללו כללו אך ורק אנלוגיות צורניות. תודה http://www.siz.co.il/my.php?i=kn2rgn2umwiy.bmp

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  15. יש להם מוצר טוב? אני שוקל לעבור לבאנדל...

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. בעקרון אני מחפש חנות בת"א (אני יודע שיש איזה חנות טובה בדיזינגוף לא יודע איפה) או משהו קרוב. אני מחפש פוסטר ספציפי של פינק שאני יוכל למסגר.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. כי על הסטים לא רשום כלום לגבי האחריות באתר כתוב 5 שנות אחריות ע"י מעתק אני מהרכישה קיבלתי רק חשבונית ואת הסטים.. לא קיבלתי תעודת אחריות זה מספיק החשבונית? או שיכול להיות ששכחו להביא לי?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. מהמעט שגלשתי בפורומים חו"ל נראה שהם שמרו על פופולאריות ואקטיביות ועל רמת הדיון . אולם בישראל בעשור האחרון הרמה ירדה פלאים , הרבה פורומים ירדו בפעילות וברמת הדיונים איך אתם מניסיונכם מפרשים את זה ?

19. Started by DAN,

שוב קבר (שימו לב להספד) !!!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שימו לב למטוס הבא , המטוס -שהוא מפציץ אסטרטגי בן יבשתי שארה"ב תעשה בו שימוש נרחב במלחמה: תרשים המערכות העיקריות שלו: 386 ,איזה מפרט רציני...

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  21. לא משנה למה, אני צריך להגיש למורה מחרותיים עבודה עיוונית בספורט. אין ממש נושא ספציפי... כל נושא של כושר גופני הולך אני מנסה להשיג נואשות עבודה כזו איפשהוא ברשת... ולא ממש מצאתי.... אם משהו עשה או יודע איפה אני יוכל לשים את ידי על דבר שכזה.. צריך רק לעבור את זה וזהו........ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=kqC5-eJDOkc :lol: :lol: ,מישהו יודע מה השם של השיר.?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by aviv00,

מזגןועיליוCHI10וNormandeו1וכ"סו מותג: Normande , סוג המזגן: עילי , תפוקת קירור: 7000-12000 BTU, תפוקת חימום: 10300 BTU, עוצמה: 1 כ"ס, תפוקת קירור: 10300 BTU, מקדם יעילות בקירור: 3.5 COP, מקדם יעילות בחימום: 3.5 COP פרטים נוספים... http://zap.co.il/model.asp?model_id=305740 חשבתי להקדים תרופה למכה [לקייצ] מה דעתכם ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ff10,

התקבלתי לקד"צ טכני בחיל החימוש (אופטיקה) תגידו לי מה אתם יודעים על חייל החימוש ?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by MoRtZkInG,

כן. הוא עובר דירה. החליט שיקר לו מידי לגור כלכך קרוב לטכניון. אז הוא התחיל להוציא את הדברים מהחדר שלו, ולאסוף את כל הדברים שלו מרחבי הבית. למה זה מעניין אותנו תשאלו? שאלתם? יופי. אז הוא אסף והחליט - זה הזמן לקחת למחזור גם את כל הפחיות ששתיתי בשנה האחרונה.... כמה פחיות? תשאלו את דן ועמרי שהיו אצלי לא מזמן וראו... או שתראו בעצמכם: וניקח קצת אחורה כדי שתראו כמה זה: אתם בטח אומרים: "אין סיכוי שזה הכל מלא....: הכל. הכל מלא וזה לא הכל. ספרנו מעל 1000 פחיות של חצי ליטר בירה. הרבה הוא שותה - האא?

• 28 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.