כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
היי.... כפי שמוצג בכותרת אני מתגייס בעוד כשבועיים, בחודשים האחרונים התחיל לכאוב לי הגב התחתון, לא יחסתי לזה חשיבות רבה חשבתי נתפס איזה שריר עקשן או משהו... ואז לפני כחודש החלטתי ללכת לאורטופד שיעשה בדיקה... בבדיקה התברר שיש לי עקמת או משהו כזה קיצור הגב התחתון שלי לא בידיוק ישר וזה מתבטא בכאבים אומנם לא עזים אבל נסבלים ואני לא יכול להרים דברים כבדים (עבדתי עד לפני חודש במכולת במשלוחים וזה כנראה מה שדפק לי את הגב) כי אז אני חייב לנוח כמה דקות כדי שהגב ירגע קצת, מה שהאורטופד אמר לי זה שהגב התחתון שלי הולך ככה: | (לא טוב) \ ולא: | (טוב) | אז כשאני מרים דברים אז הכובד נופל לא על הגב אלה על השרירים ומזה נובע הכאב, הוא קבע לי פיזיאוטרפייה, עכשיו אני לא יודע מה זה,…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
להבא , כשאתם הולכים ברחוב ומשהו פתאום נתקל בכם מאחור , הזהרו ! כי זהו אחיו המרושע של באטמן , והוא חמוש ומסוכן ביותר !!! ראו הוזהרתם ! לתמונה של חיית המחמד של Prototype לחץ כאן אזהרה: לאנשים מעל גיל 18 בלבד! מצטער פבל, הייתי חייב
-
עכשיו השעה תשע ארבעים ומס' ההודעות הנוכחי להיום הוא: 1143, אני מריח שיא חדש היום (השיא הקודם 1242 הודעות)?! יאללה, יש הימורים?
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשעה טובה החלפתי את המצה של פסח במקום של החתימה מצד ימין. <===== החתימה צוירה בידי *DarK~NaF* על נייר ועובדה על ידי במחשב. ובאופן חד פעמי גם בגודל מלא. :: :: :: V
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך אתרים עם לימוד עצמי של גיטרה איך לנגן וגם אתרים עם תווים לשירים תודה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
הסתפרתי היום בצהריים וניסיתי כל מיני דרכים להוריד את השערות שעל החולצה,זה בעיקר בצווארון וזה.. איך בידיוק אני אמור להוריד את כל החרא הזה?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני צריך להיות שם ב- 9.6, אבל כנראה אני אדחה את זה כי יש לי מבחן באותו יום. עוד מישהו קיבל את זה?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתי בחנות בהולנדיה לחפש מיטה וחצי . בקיצר הציעו לי לקחת את המיטה הזאת: ממש נחמד למחיר של 12,000 ועכשיו יש מבצע של 'חבר' ב- 5450 ש"ח. עכשיו השאלה עם זה בכלל שווה לכלול את הרמוקלים אני מפחד שזה יהרס לי במשך הזמן שאני ישים את הראש. אבל מצד שני זה מאוד נחמד לחבר לזה מערכת ולשמוע (גם ככה יש לי מפסיק רמוקלים בחדר). מה אתם חושבים ?
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין משם איזה משהו ונדהמתי לגלות שאני צריך להתחיל להזין פרטי אשראי במקום להשתמש בPAYPAL הבטוח שתומך כבר בכולכך הרבה אתרים בעולם.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את ה10MB. עכשיו דרך השרת של נטוויז'ן אני מוריד ב1.2MB לשניה. אני יודע זה בסדר. אבל דרך SPEEDTEST.NET אני מקבל רק 7MB DOWNLOAD. זה תקין? דרך איזה שרתים אפשר לבדוק מה המהירות המקס' שאפשר להוריד ולא דרך נטוויז'ן? אריאל
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר כמה ימים אינטיות בלתי נסבלת.. בדיקות מהירות לארה"ב ואירופה מציגות פחות מ-200 קיי... מה קרה להם? הם תמיד היו הכי בסדר ברוחב פס...
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
החתירה למצוינות ומקצוענות אצלנו ידוע ומוכרת בעולם, הנה עוד קבלות: https://www.israelhayom.co.il/article/667057 "מכון ויצמן למדע מדורג במקום השלישי בעולם באיכות המחקר המדעי. כך עולה ממדד חדש של כתב-העת המדעי Nature שהתפרסם היום (רביעי) לראשונה. "
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ההגיון שלי בלמה כן כדאי הוא שכשיש כ"כ הרבה אנשים שהלכו ללמוד מדמ"ח והנדסת תוכנה כי זה מקצוע מבוקש זה מפריד אותי מהעדר בתור מישהו שמתכנת לא כמטלה ונהנה מאתגרים בקוד. מצד שני, מי שלא יודע מה זה עלול לפסול את הקו"ח כי זה נראה מוזר. לכל מי שאין לו מושג מה זה - http://en.wikipedia.org/wiki/Brainfuck אז מה דעתכם בנושא, כדאי או לא?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
-
-
סוף שנה, לפני בגרויות.. הדבר האחרון שיש כוח אליו זה ביה"ס.. מבלים, מבלים עם הח'ברה, מבלים עם הח?ברה (כמה שיותר...), עושים שטויות, מבריזים ביה"ס כי גם ככה לא עושים שם כלום... שומעים מוסיקה עם כל השכונה ושהשכנים ילכו לחפ'ס... מבלים כמה שיותר! אז למה לעזזל משרד החינוך רוצה שדוקא עכשיו נלמד לבגרויות!??!???!?!? ועוד משהוא...איך זה שיש לי כמה חברים שמסוגלים לשבת כל היום 24 כולל שבתות וחגים ללמוד ולא רוצים לצאת כי אז הם יקומו מאוחר ולא יכלו ללמוד....איך!? כמה שיותר***חופש!!**כמה שיותר
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש בבעלותי אתר (www.goldberg--online.com) ואני רוצה לשלב לתוכו פרסומות למתרות רווח כמו הבאנרים שיש באתר הזה. השאלה שלי היא איך אני משיג אותם? למי אני פונה ואיך אני משלב את זה באתר שלי? *אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון אבל עם לא אשמח עם יעבירו, בתודה מראש! יוני
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כי זה יכול להיות רעיון טוב לקנות ולא לשלם מע"מ
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מכירים את השיר "נכון את יפה" שכתב אפריים שמיר על ירדנה ארזי? אז היום שמעתי לראשונה שיר משנות ה-60 http://www.youtube.com/watch?v=BytsPZQ5vRE תתחילו 1:50 מההתחלה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-