עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ccc,

מי עדיף, הם או XoxIDE ועוד משהו, איך בדיוק אני מזמין מהם נכנסתי פעם ראשונה לאתר והלכתי למוצר שאני רוצה, עכשיו יש לי 25$ כולל משלוח (המוצר המקורי עולה 20$ בלי משלוח) 1. זה יתכן רק 5 דולר משלוח על 1.40 lbs ? (גוף קירור) 2. איך נרשמים ללקוח באתר? 3. מישהי יכול להסביר לי בקיצור איך מזמינים בלי לטעות כי אני קצת דפוק.. ? תודה!

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. http://www.bitul2.up.co.il לפני שלושה ימים נפתח אתר שאמור לבטל את החוק שאומר שעל כל נהג חדש מתחת לגיל 21 אסור להסיע יותר משני אנשים. באתר תמצאו הסברים מלאים למה החוק צריך להתבטל ואף מעודד תאונות דרכים. אם אתם תומכים, תחתמו ותפיצו לכל מי שאתם מכירים ובעל רשיון. תודה.

• 79 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by dabaz,

תראו את הסרטון הזה: http://www.youtube.com/watch?v=a_7OBp_dZ2c&search=terrorist לא התלהבתי ממנו במיוחד, אבל אחרי שראיתי את הסרטון שחיזבאללה פרסמו עם העברית המעולה שלהם חשבתי שכדאי לעשות תגובה משלנו לעיניין. משהו בסגנון הזה, צריך מישהו שיודע ערבית ובעזרת הסרטון שחיל האוויר הכין (שעוד לא ראיתי אותו אגב, שקרנים ערוץ 2 אמרו שיקרינו אותו...) נוכל לעשות משהו דומה ולא עם המוזיקה המעולה שחיזבאללה שמו. למרות שלערבים האלה זה בכלל לא יזיז, ולעלות כזה דבר לשידור לא יקרה, אבל זה בכל זאת כיף!

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by רונן י.,

שלום לכולם. אני חוזר על חומר טכנאות P.C, ונתקלתי בנושא 'מבנה הזיכרון הלוגי'. אני אשמח אם תקשרו אותי לחומר בנושא, או לחלופין, תפרטו לי מה הוא (עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי דבר). כמו כן, ישנה תכנה שבוחנת אותי למבחן הסמכה A+? אשמח אם תכוונו אותי. המון תודה. רונן.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by Fkl0ster,

אמרת לי אתמול שחלמת עלי בלילה, זה דבר כל כך נחמד לדעת שמישהו חולם עליך, גם אם זה חלום קצר ואם זו את, זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד תחלמי, תחלמי, ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום כשאת ישנה ומחייכת לעצמך, אני שמח שאת שם לפעמים נחמד שחולמים עליך, גם אם זה חלום קצר ואם זו את, זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד תחלמי, תחלמי, ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום Fkl0ster Uber Alles. 8)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. עוד חודש ההורים שלי נוסעים לספר ל10 ימים. הם רוצים דרך שהם יוכלו להתקשר אלינו. איזה חברה הכי מומלצת? סה"כ הם ידברו 80 דקות+- תודה מראש

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  7. אני לומד ספרדית מתוכנה ולכל מי שלומד החלטתי לפתוח את הדיון הזה שיעזור לנו בגדול תמליצו על סדרות וסרטים בספרדית ,למי שיש המלצות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by sherlock1212,

אמרו לי שאם הציון מגן נמוך ב20 נקודות מהציון של הבגרות עצמה אז המגן מתבטל זה נכון?

• 18 תגובות
    • 15.3k צפיות
  9. Started by drorhazan,

האם אני שייך לדור האיקס או לדור ה-Y? האם אנח נחשב ל- digital native או ל- Digital Immigrants? http://en.wikipedia.org/wiki/Millennials#Millennials_defined_sociographically

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by AnTiSh0ck,

אז ככה.. כמה אמור לעלות ביטוח לנהג בן 20 עם שנתיים רישיון (נהג חדש עדיין?) כתוספת לביטוח שיש כבר על אוטו יש איזה אתר שאפשר לחשב את זה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Danix60,

היי, יש לי קובץ אקסל עם פרטים של 1400 אנשים שאני מעונין לשלוח לכולם SMS. הבעיה שאני צריך להעביר אותם איכשהו לאייפון/נוקיה/או אנדרואיד. מה הדרך הכי מהירה ליצור 1400 אנשי קשר חדשים ? תודה רבה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Sargon,

ערוץ יוטיוב של יוטיובר בשם בוגי עם יותר ממליון רשומים נסגר לחלוטין בגלל שמישהו השיג את המספר טלפון שלו. לא מוסבר איך, אבל אני מניח שבאמצעות ה2 FACTOR SECURITY וזה שהוא מקבל SMS לאישור, היה אפשרי פשוט לשנות את הסיסמא אם אתה יכול לקבל את הSMS של המספר איכשהו. נשמע הגיוני? כבר שמעתי ש 2 FACTOR SECURITY עם פלאפון זה לא הכי בטוח, אבל אוליי זה אפילו יותר מזיק. אפשר לעשות 2 FACTOR SECURITY עם האפליקציה הזו של גוגל נראה לי... אז בעצם הסיסמא לא משנה ברגע שאפשר לשנות אותה עם 2 FACTOR SECURITY?

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by SOLIDUS SNAKE,

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  14. שלום לכולם אני מעוניין לקנות ב EBAY את המצלמה הנ"ל http://item.express.ebay.com/New-Canon-VIXIA-HF10-HD-16GB-HDD-SDHC-Digital-Camcorder_W0QQitemZ170219125903QQihZ007QQcmdZExpressItem שעולה בארץ בסביבות ה 8000 8500 אלף ורציתי לדעת כמה דברים: 1.כמה מכס אני אמור לשלם חוץ מהמשלוח לארץ??? 2.תוך כמה זמן אמור להתבצע המשלוח מההזמנה(התשלום מבוצע דרך PAY PAL) 3.מה קורה במקרה שאני לא מקבל את החבילה זו הפעם הראשונה שאני מבצע הזמנה דרך האתר

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  15. יש את האתר הזה : http://imageshack.us אבל הלינקים שאני מעלה עליו כל הזמן פג תוגפן. יש איזה אתר חינמי שעושה אולי את העבודה יותר טוב ? תודה מראש!

16. Started by ofer1928,

http://youtube.com/profile?user=pixilated1928 תכנסו לסרטון clown

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  17. הוא חייב לעשות ת'עבודה הזאת אחרת הוא לא עולה לכיתה יב'... הוא צריך להגיש את זה עד ל- 3/7/05 אז זה ממש דחוף תודה רבה....=) 1) זכרונות- א) מהם "קבוצות" סוגי הזכרונות שאתה מכיר? ב) תן פרוט על 5 סוים מכל קבוצה. 2) המרה מעשרוני לבינארי ולהפך. א) חשב את ערכם של המס' לפי הבסיסים (צרף דרך פיתרון) [המס' שבסוגריים זה מס' הבסיס]... = (8)(___) = (6)(___) =(4)(___) =(2)(___) = (10)145 = (8)(___) =(6)(___) = (4)(___) =(2)(___) = (10) 255 ב) חשב את ערכם של המספרים לפי הבסיסים (צרף דרך פיתרון). [המס' שבסוגריים זה מס' הבסיס]... (10)(____) = (2)10010 (10)(____) = (4)3213 (10)(____) = (6)5555 (10)(____) = (8)77752 3) USB א) מהו חיבור USB? ב) אלו חיבורים אתה מכיר ? תן דוגמאות ותרשימים!

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  18. באיזה אתר אני יכול ליצור banner ?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  19. לכל האמנים יש לי נעל אתלטיקה שאני רוצה לעבוד עליה כפרוייקט להצגה. אני רוצה לצבוע את הסולייה (100 אחוז פלסטיק קשיח עם מסמרים לאחיזה במסלול) בצבע כרום ואת הUPPER (מעין עור כזה) בזהב. איזה חומרים הכי טובים לכל חלק ? איך אני שומר שהוא יהיה עמיד במים+לא יתקלף ? לצבוע עם ספריי מיוחד ? איזה פיניש לשים ? במה להשתמש על העור ? כל מידע יעזור תודה !

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  20. מחר זה היו האחרון שאני יכול לקנות את הכרטיס ואני חייב אותו דחוף למחר, אזאם מישהו מכיר חנות בעפולה שמוכרת כרטיס ל PS2 שיגיד בבקשה איך קוראים לה ואיפה היא נמצאת ואם יש אתר אז זה יותר טוב, תודה מראש ולילה טוב...

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by RoyShefy,

הדבר

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by x-dude,

רוצים טיפ? קבלו את זה http://users.pandora.be/Psychotic_Kenshin/grappig/Ramzi.wmv

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אז איך היה לכם היום הראשון בבית הספר? ולאיזה כיתה עליתם? אני עליתי לכיתה ח'... איזה קשה זה הולך להיות עכשיו..

• 64 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. Started by WHITE_ZOMBIE4,

האם כדאי לי לקנות פלאפון? תאמינו או לא אבל אין לי פאלאפון עד עכשיו בגלל שאני מפחד מהקרינה והדברים האלה כל הדיבורים על סרטן המוח חס וחלילה ושהקרינה הורסת תאים במוח מפחידה מאוד ואני עד עכשיו מתלבט אבל עכשיו אני רוצה פאלפון חדש מאוד צבעוני והכול שמעתי שיש פחות קרינה בפלאפונים החדשים האם זה נכון? והאם היא עדיין מסוכנת? אני לא רוצה לגמור סנילי וזה נכון שגם אם הפלאפון מוצמד לגוף למשל בכיס הקרינה עדיין משפיעה כי הפלא מסתנכרן עם המרכזיה כל כמה דקות? גם לא בזמן שיחה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by Deddy,

אבל יש קאץ'.. האפשרויות היחידות הם לחמן, אנקורי, OK ותיכון תל אביב. קיבלתי ואוצ'ר מהצבא לפסיכומטרי, ואלה האפשרויות היחידות. יש כאן מישהו שעשה באחד המכונים ויכול להמליץ או לא להמליץ עליהם?

• 11 תגובות
    • 6.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים