עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SpiritKnight,

איך התעודה שלכם?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ChrisBrown,

אני כיתה י' ויש לי עבודה להגשה במקום מבחן כי לא למדנו ספרות השנה , למדנו אבל לא ממש . נתנו לנו 3 שאלות , צריך לענות על 2 . אחת על הסיפור "יגון" והשנייה על הסיפור "שפרה" . אין לי מושג איך עונים על זה.. מישהו יכול לכוון אותי ? בבקשה. [br]פורסם בתאריך: 14.05.2008 בשעה 10:55:40 1.בסיפורים רבים מתואר כשלון של הדמות בהגשמת מטרה מסוימת. תאר את הכישלון בסיפור שלמדת, פרט את הסיבות לכישלון זה, והסבר כיצד הוא משפיע על הדמות בסיפור.2.בסיפורים רבים מתואר מצב של זרות וניכור בין בני אדם. הסבר כיצד מצב זה בא לידי ביטוי בסיפור שלמדת?הסבר אם המצב הזה מוצג בסיפור כחסר מוצא או נרמזת אפשרות לתיקונו. 3.תאר דמות המתמודדת עם מצבי משבר באחת מהיצירות שלמדת,והסבר כיצד מאירה התמודדות זו את הדמות. …

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Component,

המילה היא כנראה ברוסית תודה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. בחורף שעבר השלמתי מתמטיקה וספרות, ובקיץ הזה אני אגש להרשמה מאוחרת לבגרות בתנ"ך שתתקיים ב-6 ביוני. השאלה היא אם 13 ימים יספיקו ללמידה מתוך מיקודית, שתביא לי ציון של 90+? את הבגרות האחרונה עשיתי לפני כמה שנים, בלי ללמוד בכלל, ועברתי על הגבול 55. אם כן, המיקודית של רכס מומלצת? אין לי דרך להשיג סיכומים וכו' מתלמידים. מבחינת המיקוד, שמתי לב שיש שני נושאי חובה די גדולים, ועוד כמה נושאי חתך. מה הכוונה בנושאי חתך? מתוך שלושת הנושאים האלה, אני יכול לבחור רק אחד וללמוד אותו בלבד?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. היום רציתי ללכת לקנות עוד 256 DDR חדש (יש לי 256 אני רוצה עוד אחד כדי לבטל את הזיכרון הוירטאלי) ומה אני לא יכול לנסוע לנתניה אני שואל את השוטר למה .. הוא אומר לי יש קוננות לפיגוע צומת-בית ליד סגורה (מה סגורה#@%@#$%) אז היום אני לא יכול לצאת מהמושב שלי ולא יכול להגיע לנתניה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  6. למי שלא מכיר ואני מאמין שרובכם מכירים, היום לפני 15 דקות שהלכתי לשירותים ולא היה לי מה לקרוא לקחתי את הספר הזה, והוא פשוט קורע מצחוק! הספר הוא על משפטים מוזרים, מצחיקים שנאמרו על ידי שדרים,שחקנים ומאמנים בתקשורת. כמובן שאלון מזרחי הוא הכוכב הגדול שם ואני יתן לכם כמה דוגמאות: הייתי שלוש פעמים מלך השערים ועכשיו אני מקום שיש בכובשי כל הזמנים, אז איך אני יכול ליהיות טיפש? הכדורגלן, אלון מזרחי, בתהייה על הקשר בין חוכמה לשערים. "ידיעות אחרונות", ינואר, 1998. מה שעמאר אמר על גוטמן, זה הכי נכון. -מה הוא אמר? לא זוכר, אבל הוא אמר דברים נכונים. כדורגלן בית"ר ירושליים, אלון מזרחי, מוכיח בריאיון עיתונאי שלא את הכל צריך לזכור, העיקר הכוונה. "תל אביב", אפריל 2001. לא צריך לצאת מפרופורצ…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by TheToim,

היי, שאלה לכל מי שמשרת כחייל באחד ממסלולי גאמ"א. נגיד ואני רוצה לצאת לקצונה, מה התנאים שם? איך זה הולך? כל מי שרוצה יוצא? או שזה לפי צורכי הצבא? אשמח לכל מידע בנושא. סופ"ש רגוע, תום.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Peter Rabbit,

מי שלא גילה עדיין את הסדרה "אהבה, מוות & רובוטים" בנטפליקס שירוץ לראות. פרקים קצרים בין 11-17 ד'.

9. Started by pure perfection,

www.globalshop.net קודם כל , האתר הזה הוא למחזיקים בכרטיס אשראי של אמירקן אקספרס . כמו שאתם יודעים יש אתרים בארהב שלא נותנים לצרכנים מחוץ לארהב לקנות מהם , אז מה האתר הזה עושה?? נותן לי למשל כתובת בארהב שאליה ישאלח המוצר שנקנה מאתר בארהב ומשם הם שולחים אותו לארץ .. שווה משהו ??

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  10. מישהו שמע אתמול בערב רדיו1? מי שכן בטח שמע את החדשות של תשע. השדרן היה אורי רוזנברג (jamoos gadol מהפורום). באמצע השידור אורי התחיל להתפקע מצחוק בשידור חי ששומעים אותו אלפי מאזינים (זה היה אמור להיות רציני) הקלטתי את הקטע אבל לא באופן ישיר (אתם תשמעו אותי ואת חברים שלי ברקע זה הוקלט במהלך מסיבת יום הולדת של חבר שלי) הקטע מרדיו 1

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Corona,

יש לי מנוי בבזק בינלאומי ל ADSL רציתי לעבור לנטויז'ן פתאום אומרים לי שבגלל שהימרתי את הקו בבזק בינלאומי אני צריך להיות בזמן צינון של 30 יום ורק אז להזמין עם החברה החדשה מישהו שמע על דבר כזה?! גם נטויז'ן ניסו לסדר לי איזה קומבינה ולא הלך להם... זה מעצבן איך שבזק דופקים אנשים כל פעם מחדש.... למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  12. למישהו יש נסיון איתם? האם יש להם אתר (לא הצלחתי למצוא) בו ניתן להשוות בין הדגמים השונים? תודה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by mrsph666,

לילה טוב, רבותי... מצטער על השאלה ההזויה, וחסרת הפואנטה, למעשה, אבל עניין אותי דבר כזה: יש לי פרופיל 97. עברתי קד"צ נהיגה עד 12 טון, מה שאומר שאהיה נהג בצבא... לשאלות, בלשכת הגיוס, אם אני רוצה להיות קרבי, הם נענו בשלילה, מאחר ואני בן יחיד ולא בדיוק מחפש הרפתקאות, כדי 'לשמח' את אמי. השאלה שלי כזאת: האם קיים סיכוי שאקבל נשק, שיהיה צמוד אלי, לאחר הטירונות? שמעתי שיש נהגי משאית, שנשלחים למשימות עם נשק, אפילו תומכי לחימה, שלא נכנסים לאזורים שנחשבים למסוכנים. *אגב, יש לי תיק משטרתי בנושא סמים. עקב כך, זומנתי לקב"נ, ולאחר מכן סגן מפקד לשכת הגיוס. את הראיונות שלהם עברתי "בהצלחה", וקיבלתי כבר ת. גיוס. מה דעתכם, רבותי?

14. Started by Vatos-Locos,

מאז ש YES נכנסו לשוק הישראלי אני מכור אליהם ולא מוכן לעבור לכבלים אפילו במבצעים הטובים ביותר אבל היום.. אחרי שנסגר סופית ה yes show + super show והוחלף באיזה מערכת yes box דבילית.. אני שוקל לחזור לכבלים הדיגיטליים במקום שהיו מספר ערוצים שמשדרים כל פעם סרט שונה מתוך 5-10 סרטים שמוקרנים באותו שבוע יש רק ערוץ אחד שמשדר כל 10 דקות סרט אחר, רשימה מצומצמת ודילים ממש גרועים (הדיל שהם הכי מתגאים בו זה 25 סרטים ב300 שקל.. אין לכם בחודש 25 סרטים שונים על מה בדיוק אני ישלם לכם 300 שקל ????) בקיצור לדעתי כל הסיפור הזה על הפנים אני בקושי מבין מה קורה שם וסעמק איתם גם כן למה היו צריכים להחליף.. :-[ :-[ :'( :'( :-\ :-\ :-X :-X : : :( > אז מה דעתכם מנויי יס, השינוי לטובה או לרע…

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by JellyBlast,

מצטער, אני לא כ"כ יודע לאן הדיון הזה שייך, אז חשבתי לפתוח אותו פה. אני כנראה מתכוון ללכת על המסלול הזה. אבל יש לי שאלה, האם הוא באמת שווה את המכיר? עד כמה הפינגים באמת נהיים יותר טובים? ובכמה? למשהו פה יש את המסלול והוא יכול לעזור לי? אני גם אשמח אם משהו במסלול יעשה Ping ל216.67.237.17, זהו אייפי של השרת של המשחק Uniball. כדי לעשות Ping למי שלא יודע: Start>run>cmd>ping 216.67.237.17 תודה מראש! שוב מצטער, אין לי מושג לאן זה שייך .

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by STRENGTH,

יש לי כלב שהוא חצי אמסטף וחצי לברדור השאלה אם הוא מסוכן..? זה רק חצי אז יש סיכוי שהוא יתקוף אותי?

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אתם חייבים להסתכל על זה ממש בידור! http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1023117 אני חייב להודות שמי שערך את זה כל הכבוד!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Tzion,

כמה עולה לשלוח חבילה בדואר (בוא נגיד דיסק קשיח או דברים בסדר גודל כזה) מאיזור הצפון (ליתר דיוק טבריה) אל אזור המרכז?? האם המרחק משנה את המחיר? והאם גודל החבילה משנה את המחיר? ??? כמה זה בלי ביטוח וכמה זה עם ביטוח? תודה!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. טוב שמעו אני עובד איזה עבודה אחת לא משנה מזה עכשיו.. פעם בשבוע.. וזה מקור ההכנסה היחיד שיש לי ואני דיי זקוק לו בשביל רישיון ורכב.. אני עובד שם עם 2 חברים שלי אנחנו בני מתחת לגיל 18 עכשיו הבוס הזה רוצה לשים לנו על החשבון עוד 1500 ש"ח לכל אחד מאיתנו ואנחנו ניתן לו את זה במזומן.. עכשיו היה ילד שעשה את זה חודש שעבר והוא אמר לבוס שהוא לא רוצה לעשות את זה יותר וכשהילד הזכיר העלמת מס אז הבוס התעצבן ואמר מה פתאום וזה :s05: אז קיצר הוא פיטר את הילד הזה כי לא רצה להעלים מס או מה שזה לא יהיה עכשיו השאלה שלי מה כדאי לעשות? להמשיך לשתוק ולהביא לו את הכסף או להגיד לו לא? מה הדין על כזה דבר? כדאי לי להתלונן למישהו ויש מצב שלא יוציאו אותי מהעבודה הזאתי? עכשיו הוא טוען שזה לא …

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by coben,

או דגם/חברה אחרת עד סביבות 500 ש"ח ? חשוב במיוחד שהגילוח לא יגרום גירוי/אדמומיות משמעותית בעור (במיוחד בקיץ - כמו שה5841 שיש לי גורמת).

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אני חייל משוחרר ומעניין אותי תחום המחשבים חשבתי להתחיל קורס טנכאי Pב ומנהל רשתות שמעתי שיש שילוב של השניים השאלה שלי היא כזאת האם התפקיד הזה דורש תעודת בגרות? כי אין לי תעודת בגרות והשאלה השנייה האם יש קורס כזה באזור חיפה? או הצפון

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by OgANDi_BoY,

שלום אנשים! אני מיועד לקורס תמ"מ הייתי רוצה לדעת מה זה אם מישהו יודע או מישהו שעה את הקורס יודע תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אני צריך להגיש עבודה גדולה באנגלית ליום שני וכמובן שלא התחלתי. בעבוד אני צריך לקחת מבחנים, בחנים ועוד כל מיני ולתקן ולשפר ועוד כל מיני שטויות. עכשיו, הבעיה היא שאני לא מצליח להבין את ההערות של המורה שלי על המבחנים והעבודות בגלל הכתב יד שלה. סרקתי דוגמית מאיזה מבחן, אם מישהו יכול לתרגם את מה שהיא כתבה שיכתוב פה and i will very thankful... very ver thankful ;D. זה על צבא ושחרור מהצבא לעבודות שירות לקהילה ואני כתבתי שם גם על רכישת ידע בשנים האלה (יקל בזיהוי מילים שהיא אולי כתבה).

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by wooper,

זה משהו שקצת מטריד אותי לכן אני שואל לפני שבוע בעבודה משהו מהעובדים קרץ לי לא פעם אחת אלא פעמיים באופן אישי אני מתעצבן שקורצים לי. לא קרה לי מקרה כזה גם לא שאלתי למה הוא קרץ לי משהו יכול להסביר לי או שנתקל בזה?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by gabbay,

http://www.tomshardware.co.uk/quad-core-multitasking-4-core-phenom-core-5,news-33196.html LOL :lol: :lol: :lol:

• 16 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.