עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב שמעו אני עובד איזה עבודה אחת לא משנה מזה עכשיו.. פעם בשבוע.. וזה מקור ההכנסה היחיד שיש לי ואני דיי זקוק לו בשביל רישיון ורכב.. אני עובד שם עם 2 חברים שלי אנחנו בני מתחת לגיל 18 עכשיו הבוס הזה רוצה לשים לנו על החשבון עוד 1500 ש"ח לכל אחד מאיתנו ואנחנו ניתן לו את זה במזומן.. עכשיו היה ילד שעשה את זה חודש שעבר והוא אמר לבוס שהוא לא רוצה לעשות את זה יותר וכשהילד הזכיר העלמת מס אז הבוס התעצבן ואמר מה פתאום וזה :s05: אז קיצר הוא פיטר את הילד הזה כי לא רצה להעלים מס או מה שזה לא יהיה עכשיו השאלה שלי מה כדאי לעשות? להמשיך לשתוק ולהביא לו את הכסף או להגיד לו לא? מה הדין על כזה דבר? כדאי לי להתלונן למישהו ויש מצב שלא יוציאו אותי מהעבודה הזאתי? עכשיו הוא טוען שזה לא …

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום אנשים נניח אתם בקשר רציני כבר הרבה זמן, וברור לכם שזה הדבר האמיתי, אתם כבר באמצע שנות ה20 שלכם, ותיכננתם טיול לחו"ל לכמהח חודשים. מה תעשו? תוותרו על הטיול? תקצרו אותו? תחכו שיהיה מספיק כסף ויתאים לשניכם לנסוע? תיסעו ותחכו אחד לשני? מה יכולות להיות ההשלכות של נסיעה כזו? מהזה אומר בכלל על טיב הקשר? הביעו דעתכם..

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אתם עובדים? מתנדבים?? איפה? איך הגעתם?.. אני: בגיל 15 עשיתי קורס פרחי רפואה, (ההעשרה במקצועות הרפואה) שלושה חודשים קורס במסגרת חוג של קופת חולים שלי (מכבי), הקורס חינם בתנאי התנדבות על שעות הקורס. עשיתי את ההתנדבות בחדר אחיות לימדו אותי לעשות א.ק.ג. הגעתי למכבי על ידי הרשמה באינטרנט.. בגיל 16 עשיתי קורס של במד"א במסגרת מחויבות אישית של בית ספר, קיבלתי כרטיס מגיש עזרה ראשונה הקורס חינם בתנאי התנדבות אחת לשבוע במשך שנתיים. עשיתי התנדבות על אמבולנס הגעתי ע"י בית ספר... במקביל בגיל 16 אני מתנדב בבית חולים ברזילי באשקלון טכנאי א.ק.ג הגעתי ע"י קופ"ח.. ומתנדב במרכז רפואי לכלבים וחתולים רם פורר באשקלון הגעתי ע"י פינת חי של בית ספר.. ועובד מחלוקת פליירים בתיבות הדואר .. הגעתי ע"י…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by J S Bach,

ואשכרה אנשים חושבים שיש להם קול לשיר, הוא באמת לא שמע את הזיופים האימים שלו??!?!?!?!?! איך הוא לא התבייש לשים את זה בYOUTUBE???? :anim-jjd: ENJOY! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :jump1: :alcoholic:

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by eliil1,

אני חתמתי בינתיים עם חיל התקשוב לפרוייקט עדן, עתודה טכנולוגית באלקטרוניקה. קודם כל בגלל הגיל ותאריך הגיוס שלי יוצא שאני אסיים את ההנדסאי בערך חצי שנה לאחר התאריך גיוס , כך שאני לא מבזבז הרבה זמן בכל מקרה, ומהשיקולים שאני לא בטוח שאני רוצה לעבוד בתחום האלקטרוניקה אלא תכנה(זה מה שתמיד רציתי האמת, אבל המורה שלי במגמת אלקט' שהוא סגן מנהל במכללה אליה אני הולך ללמוד אומר שזה לא מקצוע הכי יציב, יש להם תקופות טובות ויש רעות, ועדיף לבחור את תחום האלקטרוניקה/חשמל), ואין דרך יותר טובה לבדוק את זה מאשר למעשה לעבוד בתחום הזה , מה שהעתודה מאפשרת. ולבסוף השנה וחצי קבע, זה לא נראה כזה נורא, כי במקום שאחרי צבא אני אצא ואתחיל לעבוד במלצרות או עבודות כאלה אני אעבוד במקום קצת יותר... מעניין …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by ag43,

בBLACK FRIDAY קניתי עכבר VX REVOLUTION (בנוסף לאוזניות SHURE SE102, אחלה אוזניות אגב) שעבד מצויין עד עכשיו. בזמן האחרון הגלגלת ה"HIPER" נתקעת לי רוב הזמן כבר אחרי 2-3 "גלגולים" ולא ממשיכה. ראיתי באתר של LOGITECH שנושא זה מכוסה באחריות. הבעיה היא שעם שירות הלקוחות בארץ מן הסתם התגובה תהיה משהו כמו "הכל עובד" "זה לא מכוסה" "עזוב אותך שטויות". מישהו נתקל בבעיה כזו בעכברי לוגיטק וניסה לממש עליה אחריות (בבאג או כל חנות אחרת) והצליח?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by benor,

אני מחפש חנויות בגדים לא יקרות באיזור נתניה. בעקרון אני מחפש דגמחים, ג'ינסים חולצות פולו ו- T-Shirts. אני קונה בעיקר בגולף ב- Cellio ולאחרונה גם ב- Bogart. מה זה לא יקר? חולצה עד 100 ש"ח , ג'ינס עד 200.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. לא משנה למה, אני צריך להגיש למורה מחרותיים עבודה עיוונית בספורט. אין ממש נושא ספציפי... כל נושא של כושר גופני הולך אני מנסה להשיג נואשות עבודה כזו איפשהוא ברשת... ולא ממש מצאתי.... אם משהו עשה או יודע איפה אני יוכל לשים את ידי על דבר שכזה.. צריך רק לעבור את זה וזהו........ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. היום רציתי ללכת לקנות עוד 256 DDR חדש (יש לי 256 אני רוצה עוד אחד כדי לבטל את הזיכרון הוירטאלי) ומה אני לא יכול לנסוע לנתניה אני שואל את השוטר למה .. הוא אומר לי יש קוננות לפיגוע צומת-בית ליד סגורה (מה סגורה#@%@#$%) אז היום אני לא יכול לצאת מהמושב שלי ולא יכול להגיע לנתניה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by The Dom,

לאחרונה התקשר אליי נציג מכירות של HOT למרות ששנים אני כבר לא לקוח שלהם ב20:15 בערב וניג'ס בלי סוף למרות שניסיתי לומר לו בנחמדות "לא" עד שבסופו של דבר ניתקתי לו בפנים. למחרת בבוקר אותו נציג מכירות מעצבן מתקשר שוב - אני מסנן אותו. היום הוא שולח לי הודעות לנייד לגבי המבצעים של הוט. מה ניתן לעשות איתם והאם יש דרך לטפל בזה?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Now,

אני רואה שרוב צעירים יוצאים מצבא, והולכים לטייל בעולם. אך לעומת כמה מאיתנו פשוט לא יודעים איך לעשות את זה פשוט לצאת לטייל בשיקולים תקציביים, חסרי ידע לגבי מקומות טובים שכדאי לטייל שם, או שאין לנו מרחב וזמן לטייל כרצונו. יש איזה ספר או אתר שניתן להיעזר בו לצורך מחקר? שאוכל לבנות תוכנית מבוססת עבור טיול לחו"ל במשך חודש.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by gogo444@walla.com,

קיבלתי היום אי-מייל מפנדורה שבו טענו שמעכשיו בודקים זיהוי באמצעות איי-פי ולא מכניסים מי שמחוץ לארה"ב. זה ממש חבל כי זה היה אחד האתרים האהובים עלי שבאמצעותו הכרתי מוזיקה שלא היכרתי לפני כן. אחרי יותר משנה שאני משתמש באתר, זה ממש עצוב לשמוע שאני כבר לא יוכל להשתמש בו. התקווה היחידה שאולי יש לי היא פרוקסי. אם מישהו מכיר פרוקסי טוב שמתמש בכתובת של ארה"ב, אני אשמח לשמוע. למי שמתעניין, הנה האי-מייל שקיבלתי: Dear Pandora listener, Today we have some extremely disappointing news to share with you. Due to international licensing constraints, we are deeply, deeply sorry to say that we must begin proactively preventing access to Pandora's streaming service for most countries outsi…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by roma,

שלום שלום! כחלק מלימודי הי"ג במחשבים, אני צריך לבנות פרוייקט. הפרוייקט שבחרתי הוא איקס עיגול גדול(יותר מ3*3) מחר אני צריך להגיש הצעת פרוייקט ואני לא מוצא את חוקי המשחק.. מישהו יודע?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם כוון שזה הפורום היחיד שאני חבר בו החלטתי שזה המקום להנציח את הכלבה היפיפיה שלי סקאי שאתמול בשעה 1 בלילה נדרסה למוות ע"י נהג מונית בגינה מתחת לביתי שאני עומד 10 מטר ממנה.ומתה בידי רבע שעה לאחר מכן סקאי מתוקה 7 חודשים היית אצלנו לאחר שמצאנו אותך בתחנת דלק בבאר שבע בגיל חודש זרוקה,אימצנו אותך לחיקנו במשך 7 חודשים עד אתמול בשעה 1 בלילה השמחה שהיית בחייך ובחיינו לא תחזור שתדעי לך שאנחנו אוהבים אותך מאוד קרן ואלעד [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  15. תמצאו מבחן נחמד שיגיד לכם דברים בקשר לחיי האהבה שלכם... :-*

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  16. קחו לדוגמא את הבחינה הבאה: http://www.codeguru.co.il/oldtest/test2003_a.asp מעני כמה תקבלו..פרסמו את התוצאות (:

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by GTxZ,

למישהו יש מושג?

18. Started by CPU-MAN,

שלום לכולם. האם קיימת דרך לרכוש מחנות המוזיקה iTunes מישראל? יש לי חשבון פייפאל, יש לי כרטיס אשראי בין לאומי. אבל כשנרשמתי כאדם החיי בארה''ב התוכנה זיהתה שיש לי חשבון פייפאל עם אמצעי תשלום לא אמריקאי. ושניסיתי אשראי בין לאומי הוא גם זיהה שיש לי אשראי לא אמריקאי. האם יש פתרון לבעיה? (דרך אחת שחשבתי עליה היא לרכוש כרטיס אשראי נטען אמריקאי ולנסות דרכו אם קיים דבר כזה, העניין שאני לא מבין איך יש לתוכנה אמצעי זיהויי כל כך משוכלל אבל הדבר הבסיסי ביותר לא נבדק וזה ה IP שך הלקוח)

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. כל מי שיש לו כלב יודע שכלבים חולמים. הנה סרטון פשוט אדיר שממחיש את זה, .

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אינ מחפש שירות דואר אלקטרוני web-י חינמי פשוט, שעובד בלי ajax ובכללי לא משתתף בכל הכיעור הזה שנקרא web 2.0 פשוט דואר אלקטרוני בדיוק מהסוג ש Microsoft/Yahoo/Gmail היו מספקות לפניי 8 שנים אם ממשק משתמש מבוסס forms המלצות ?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by ychig,

מחובר להוט http://imgur.com/ksVIFn5 [TABLE=width: 670] [TR] [TD]United States[/TD] [TD]District Of Columbia[/TD] [TD]Washington[/TD] [TD]Psinet Inc.[/TD] [/TR] [/TABLE] wtf? - - - תגובה אוחדה: - - - מסתבר שזה קורה לעוד אנשים: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=204974&postdays=0&postorder=asc&start=15

22. אנשים!! תקראו את ההודעות האחרונות שלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;area=showposts למה הוא לא מורחק על טפשות? Remember, remember, the 5th of November - The Gunpowder Treason and plot ; I know of no reason why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. בעקרון אני מחפש חנות בת"א (אני יודע שיש איזה חנות טובה בדיזינגוף לא יודע איפה) או משהו קרוב. אני מחפש פוסטר ספציפי של פינק שאני יוכל למסגר.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. יש לי כמה ספרים בארון, במחסן יותר נכון ואני ממש מחפש להם בית חם. O'reilly Cascading Style Sheets Dreamweaver mx HTML 4 (בעברית) Flash 5 (בעברית) Action Script (בעברית) Designing web usability (בעברית) Paint shop pro 7 (בעברית) בגדול הם גם יכולים להיות ספרי נוסטלגיה לאספנים, אבל חבל לזרוק אותם לפח, לא? הם במצב מעולה, כאילו אף פעם לא קראתי אותם, אבל קראתי, מבטיח. נראה לי ב Yad2 ייקח להם קצת זמן להימכר, אז מה אתם אומרים...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אחרי התלבטות בין "זיגזג" ו-"חידוש במחשבים" ברחובות החלטתי לקנות מחשב ב"זיגזג". רציתי לשמוע את דעתכם על החנות כי יש עוד זמן לשנות את ההחלטה... תודה

• 32 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים