עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חבר שלי סיפר לי שהוא כבר שנים טוען סוללות רגילות וזה עובד "סבבה"... לא יתפוצץ לי המטען או משהו?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by ag43,

בBLACK FRIDAY קניתי עכבר VX REVOLUTION (בנוסף לאוזניות SHURE SE102, אחלה אוזניות אגב) שעבד מצויין עד עכשיו. בזמן האחרון הגלגלת ה"HIPER" נתקעת לי רוב הזמן כבר אחרי 2-3 "גלגולים" ולא ממשיכה. ראיתי באתר של LOGITECH שנושא זה מכוסה באחריות. הבעיה היא שעם שירות הלקוחות בארץ מן הסתם התגובה תהיה משהו כמו "הכל עובד" "זה לא מכוסה" "עזוב אותך שטויות". מישהו נתקל בבעיה כזו בעכברי לוגיטק וניסה לממש עליה אחריות (בבאג או כל חנות אחרת) והצליח?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by UltraWaveMUSA,

דפקו אותי רוב המורים... יצא לי בסוף ממוצע 88 עם מכסות.. מה לכם? אני כיתה יא' [5 בהכול]

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

מאז ש YES נכנסו לשוק הישראלי אני מכור אליהם ולא מוכן לעבור לכבלים אפילו במבצעים הטובים ביותר אבל היום.. אחרי שנסגר סופית ה yes show + super show והוחלף באיזה מערכת yes box דבילית.. אני שוקל לחזור לכבלים הדיגיטליים במקום שהיו מספר ערוצים שמשדרים כל פעם סרט שונה מתוך 5-10 סרטים שמוקרנים באותו שבוע יש רק ערוץ אחד שמשדר כל 10 דקות סרט אחר, רשימה מצומצמת ודילים ממש גרועים (הדיל שהם הכי מתגאים בו זה 25 סרטים ב300 שקל.. אין לכם בחודש 25 סרטים שונים על מה בדיוק אני ישלם לכם 300 שקל ????) בקיצור לדעתי כל הסיפור הזה על הפנים אני בקושי מבין מה קורה שם וסעמק איתם גם כן למה היו צריכים להחליף.. :-[ :-[ :'( :'( :-\ :-\ :-X :-X : : :( > אז מה דעתכם מנויי יס, השינוי לטובה או לרע…

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by tombcatz,

מחברת "הארי פוטר": 2 דמויות ימותו בספר השביעי והאחרון 21:24 26.06.2006 ג'יי קיי רולינג, מחברת סדרת ספרי "הארי פוטר", אומרת כי לפחות שתי דמויות ימותו בספר השביעי ואחרון שהיא עומדת להוציא. אוי לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :errrr:

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by EyeVein,

לכל אחד (חוץ מאלה שהניק שלהם הוא שמם הפרטי ) יש סיפור מאחורי הניק ובחירתו.... מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם ?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Jonnyboy,

יש לי עוד כמה זמן יום הולדת 13 (אני מקבל מתנה מתנה לבר מצווה ומתנה ליום הולדת ) ולא החלטתי מה כדי לי לקנות. אני עורך חובבן בAE CS5, וכל רינדור לוקח לי להריץ מעל שעה, אולי אני אשדרג את המעבד? או אפילו, אחליף לאיזה SANDY BRIDGE חמוד. חשבתי, אולי להחליף זיכרונות ל8GB, למרות שמצד שני אני גם רוצה רינדור מהיר, אבל בשביל זה אני צריך גם להחליף לוח אם, שזה כבר יהיה סיפור, להתחיל לפרק את המחשב. מצד שלישי, גם מתחשק לי איזה SAMSUNG GALAXY. מצד רביעי, נראה לי שבא לי לנסות איזה NVIDIA, תמיד הייתי FUNBOY של ATI, ובא לי לראות איך הNVIDIA יתפקד. מה לפי דעתכם עדיף לי, טלפון טוב מעבד+לוח אם טובים-כרוך בהרבה כאב ראש. שדרוג זיכרונות. או איזה שדרוג לכרטיס מסך?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום וברכה, כבר כמה חודשים שאני לא מבין למה חשבונות אורנג' באים אליי כה מנופחים, אני לא כזה מדבר הרבה בפלאפון שזה יכול להגיע לסכומים כאלה. הורדתי את החשבונית האחרונה וגיליתי להפתעתי שאני מנוי לכל מיני שירותי מידע ותוכן שלא בהסכמתי. פיתאום חיוב של סביב ה-150 ש"ח קפץ לי לסביב ה-350 ש"ח ועוד עשיתי מנוי חיילים... 150 זה בסדר. אבל איך הגיע לסכומים של 350 פלוס מינוס אינני יודע. למישהו עוד קרה זאת? יש פה אולי מ-HWzone נציג של אורנג' שיכול לעזור לי?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

בAXN, כל יום בעשרים לשלוש בצהריים ובעשרים לשבע אחה"צ, אתם רואים? אני התחלתי לפני שבוע, זאת סדרה פ33ה!!!!!!! :D תכתבו: האם אתם רואים או לא?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. גם לא מצאתי באיביי. אז למה אומרים שמוצאים שם מוצרים זולים? אני יכול לתת דוגמאות למשל משקה אנרגיה שאני קונה פה ב-40 שקל חבילה של 24 פחיות. גם לא מצאתי עסקאות טובות בשימורים כמו טונה. גם נעליים לא ממש זולות. יש חנויות זולות באמת?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by MiniMizer,

קראתי היום את הכתבה ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3777366,00.html זה נשמע כמו חוויה מאוד מעניינת, מישהו מכיר / היה / שמע ?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by R0ck,

ממיטב רבני המדינה והברקותיהם : http://www.fresh.co.il/dcforum/Twenty/21062.html כ"כ מבדר, שזה פשוט עצוב.

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. גודל הקובץ הוא 2.9 מגה http://us.f1.yahoofs.com/users/c4f32a0a/bc/Yahoo!+Photo+Album/TEMP/atom.asf?bcCw278AUcZrqPAL יפהפה ! :smoke: אגב, שימו לב לספינות הנמצאות בקירבת הפיצוץ, הגל עובר ממש מתחתן! איך זה שהן לא נפגעות לפחות מקרינה?!

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אם יש פה מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי אני ישמח... אני רוצה לדעת איזה גיטרה ממולץ לקנות בתור התחלה ואיזה ספר לימוד עצמי. (בקשר לתקציב הבנתי שגיטרה למתחילים לא אמורה לעלות יותר מ300-350 שקל אז בסביבות המחיר הזה). תודה מראש...

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by liav12,

הרג אותי...זו חיה כזאת חמודה חח http://www.youtube.com/watch?v=NNYfZd8iV2k :lol:

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. מה שאני מתכוון זה שאם מישהו יוריד את הפקק שמסמל את החדר שלי בארון חשמל אז שזה לא יוריד לי את החשמל בחדר... זה נשמע לי דבילי ולא אפשרי אבל אני פשוט חייב למצוא שיטה כדי שכמה קרציות במשפחה שלי לא יהרסו לי את המחשב ואת המוצרים החשמליים.. ואני יודע שיש כזה דבר אל פסק אבל בכל זאת אני מחפש משהו אחר כל דבר שיכול לבטל את האופציה של הורדת מתח החשמל ועדיין שיהיה חשמל ... תודה למרות שאני פסימי כי זה דבילי לגמרי

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by se7en,

בשעה טובה החלפתי את המצה של פסח במקום של החתימה מצד ימין. <===== החתימה צוירה בידי *DarK~NaF* על נייר ועובדה על ידי במחשב. ובאופן חד פעמי גם בגודל מלא. :: :: :: V

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אני רוצה אולי לחבר כבל כזה ליציאת ה-DVI בכרטיס המסך שלי ואת הצד השני לטלויזית LCD. האם זה ייתן את אותה איכות תמונה/סאונד כמו כבל שמחובר משני צדדיו ליציאות HDMI? והאם כבל כזה יהיה טוב: http://www.ebay.com/itm/hdmi-cable-6ft-Gold-HDMI-To-DVI-Cable-For-HDTV-PC-Moitor-LCD-3FT-M1-/270950222022?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3f15e448c6

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אני אוהב לשמוע מוזיקה בקול גבוה אבל לפעמים השכנים מתלוננים. מה אפשר לעשות? אין לי בעיה להשקיע עבודה וגם קצת כסף אם צריך. כל רעיון יתקבל בברכה (האם יש סוגים מסויימים של עץ שצריך להצמיד לקיר החיצוני?)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. כל אחד שמכיר חנות טובה ויכול להמליץ עליה.. אז בבקשה.. כל חנות שקשורה למחשבים... ודברים מעניינים שכאלה....

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Now,

אני רואה שרוב צעירים יוצאים מצבא, והולכים לטייל בעולם. אך לעומת כמה מאיתנו פשוט לא יודעים איך לעשות את זה פשוט לצאת לטייל בשיקולים תקציביים, חסרי ידע לגבי מקומות טובים שכדאי לטייל שם, או שאין לנו מרחב וזמן לטייל כרצונו. יש איזה ספר או אתר שניתן להיעזר בו לצורך מחקר? שאוכל לבנות תוכנית מבוססת עבור טיול לחו"ל במשך חודש.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. היי נשאר לי עוד בדיוק יום אחד להיות חייל בשירות סדיר, וחשבתי לנצל את הצבא עד תום... לפי מה שאני יודע\זוכר, ברשת ריקושט מוכרים את נעלי Salomon, ויש הנחה כלשהיא לחיילים, אני צודק ? בכל מקרה, יש לי בעיה עקרונית עם קניה ממקומות כאלה... מישהו מכיר מקום אחר שניתן לקנות בו את הנעליים הנ"ל ? או אולי המלצות לנעליים אחרות? ברמת העיקרון אני מחפש נעלי "הרים" (אני לא מחפש "נעליי ספורט", אבל אין לי התנגדות לנעליים שנחשבות לספורט אבל מסיביות יותר ולא עדינות כל-כך) שיהיו נוחות גם להליכה ממושכת..

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום, באוקטובר הקרוב אתחיל מכינה ובשנה הבאה תואר בהנדסת תוכנה, תמיד התעניינתי גם ב CCNA ורציתי לשאול אם אפשר לשלב את זה יחד האם כדאי ? לקחת קורס של סיסקו בנוסף לתואר... זה יתן לי משהו ? [חוץ מידע בתחום..] תהיה אפשרות לשלב את שניהם אח"כ בעבודה או שזה סתם בשביל הידע ויהיה בזבוז זמן, כסף וכוח.. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  24. לאחר כשבועיים של אי פעילות, הדומיין של האתר The Pirate Bay מראה סימני חיים (ודגל מתנוסס), בנוסף לאפשרות חדשה לפתוח מפרץ פיראטים משלכם עם קצת עזרה מ-isoHunt לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%a9%d7%90%d7%a8-%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%90%d7%98-%d7%9c%d7%a0%d7%a6%d7%97-pirate-bay-%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a1%d7%99%d7%9e%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d/

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by pure perfection,

www.globalshop.net קודם כל , האתר הזה הוא למחזיקים בכרטיס אשראי של אמירקן אקספרס . כמו שאתם יודעים יש אתרים בארהב שלא נותנים לצרכנים מחוץ לארהב לקנות מהם , אז מה האתר הזה עושה?? נותן לי למשל כתובת בארהב שאליה ישאלח המוצר שנקנה מאתר בארהב ומשם הם שולחים אותו לארץ .. שווה משהו ??

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים