עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, אני מועסק בחברה שאין יום עבודה קבוע, בד"כ בין 10-12 שעות ביום. כיום לרוב עובדים מא'-ו' כולל. החברה "מחייבת" לעבוד בשישי, למרות שאני עושה משרה מלאה ואף יותר בא'-ה'. מצויין בדיני עבודה ששבוע עבודה הוא 45 שעות שבועיות, שאותן אני עובר כבר ביום הרביעי בשבוע. האם המעסיק יכול לחייב לעבוד בשישי? אם כן, האם אני לא זכאי לקבל את היום השישי כשעות נוספות?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by dvirf1,

היי, אני מתכנן לעשות טיול בארה"ב באוגוסט/ספטמבר/אוקטובר. יש לי ויזה מלפני כמעט 10 שנים, ותוקפה עומד לפוג בסביבות אוגוסט. מהי הדרך הכי מהירה לסטודנט להוציא ויזה לארה"ב? אני מניח שאהיה חייב לחכות בתור, אבל האם ניתן לבצע חלק מהתהליך באינטרנט?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. בebay יש מוכר אחד שמוכר אותו בדולר,חבל רק שהוא רוצה 19 דולר על משלוח אשמח לרעיונות הצעות וכו'

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. זכור לי שהיה אתר כזה שמשלמים דרך הטלפון וזה נותן איזה שהם עצות לגבי תעסוקה. אני כרגע בדיכאון גדול, אחרי שגיליתי שתיכנות לא מעניין כמו שזה נראה. (לא מאתגר, צריך לזכור דברים בעל פה, פשוט משעמם) קראתי פה פעם שמדעי המחשב, בניגוד לתיכנות מכיל הרבה מתמטיקה, אני צריך לבדוק אם זה מתאים לי. בכל אופן אני שואף להגיע להנדסת חשמל בטכניון, רק שוב אני מסתכל מרחוק על זה זה נראה מעניין, השאלה בפועל כמה אני יואהב את זה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. נרשמתי ללימודים יג' יד' התקבלתי וכו'... וקיבלתי לפני כמה ימים הודעה שהתקבלתי למסלול טכ"ם תקשוב ורשום שצריך לחתום על חוזים - כנראה קבע. אפשר הסבר על טכ"ם תקשוב ומה עושים שם?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. היי, אני חושב לקנות דירה בקרית עקרון ומכיוון שאני לא מהאישור אני לא יודע מה החסרונות בקניה של דירה שם. אודה לכל מי שיש בידו מידע למה לא כדאילקנות שם דירה. תרשמו כל מה שבא לכם- תושבים, קרינה, מפגעים, מקומות בילוי.. הכל. תודה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. קניתי שואב אבד ידני מארה"ב אבל לא לקחתי בחשבון את הבדלי המתחים. איך אני יכול לדעת אם אני יכול לחבר אותו לחשמל עם מתאם פשוט בלי לשרוף משהו ? תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by overload,

2006 Lotus Europa S הלוטוס החדשה יצאה לאור. http://www.rsportscars.com/eng/cars/lotus_europa_s.asp לדעתי היא נראית קצת שטוחה וקרה מדי לעומת האליס\אקסיג' המדהימות, וגם הפרופיל שלה די מכוער.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אינטרנט , סביבת מחשב בכלליות .... ?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. מזל דוב לרנוש שלנו (a.k.a Biodome), החוגג היום את יום הולדתו ה23. אני מאחל לך שתסתפר סוף סוף, ושתיתן לי את המערכת שלך מתנה! ;D מזל דוב אח! אופס, כמעט שכחתי: מזל דוב גם לאליאור (a.k.a The Byter) החוגג היום יום הולדת 26 (you are old!!) עריכה של bio: מה יהיה איתך עקרב? 23!

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שאומרים שמפסיקים לעשן התאבון גדל,לכמה זמן זה נמשך הצורך לאכול יותר?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by ag43,

המשפחה שלי עוברת למסלול מסויים בסלקום וניתן לקבל החזר דקות לא קטן במעבר מחברה אחרת. יש לנו כמה מספרים "רדומים" באורנג' שאין לי שמץ של מושג מה קרה למכשירים שלהם\כרטיסי הסים. איך אני יכול להחיות את המספרים האלו ולקבל עליהם חשבונית מאורנג'?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by finhack,

ערב טוב ושבוע טוב שאלה שעלתה במוחי... אם אני יודע בוודאות שמקום מוכר אלכוהול מזוייף ללקוחות שלו מן הסתם ללא ידיעתם. מזוייף זה לא אומר אבסולוט \ פינלנדיה לא מקורית, אלא המקום מכין מראש כוסות (כמעט 100-120 כוסות) ממולאות במנה וחצי של וודקה ויקטורי ישראלית, ומוסיף את התופסת לפי בון שיוצא מהקופה, ופשוט מוסיף לוודקה חמוציות\תפוזים\ כל תוספת אחרת שעולה בדעתכם (אנשים מזמינים וודקה פינלנדיה\אבסולוט עם התוספת לבקשתם פשוט במקום הוודקה שהם ביקשו דוחפים להם ויקטורי והם לא שמים לב לזה, בודדים מרגישים את ההבדל ומתלוננים). לציין כי אני לא "מנחש" שזה מה שהם עושים...אני יודע שזה מה שהם עושים. אפשר לפנות למישהו עם זה?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by roma,

אהלן, בקרוב אני מתחיל לחפש עבודה ורציתי להתייעץ לגבי השכר שאני צריך לבקש. הנתונים הם כלהלן: יוצא יחידת מודיעין עילית 4 שנים של נסיון בתחום התקשורת CCNP JNCIA ידע ונסיון במגוון יצרנים בתחום הנטוורקינג. כרגע אני עובד מעל שנה בחברת תקשורת. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by STRENGTH,

יש לי כלב שהוא חצי אמסטף וחצי לברדור השאלה אם הוא מסוכן..? זה רק חצי אז יש סיכוי שהוא יתקוף אותי?

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אני כבר מתווכח שעה אם חבר שלי הוויכוח הוא ככה: אם נגיד חבר שלי לקח רכב והתחיל לנהוג בלי רישיון ואני יושב לידו, אז אם יעצור אותנו שוטר אז גם הוא יקבל שלילה וגם אני, אבל השלילה שלי תיהיה נמוכה משלו, זה מה שאני אומר. הוא אומר שרק הוא יקבל שלילה. מי צודק? מי טועה? ומה החוק אומר?? אגב רק לידע כללי אף אחד לא מתכוון לקחת רכב של אף אחד וליסוע לשום מקום אוקי? זו סתם שאלה.

• 43 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by liav12,

מישהו יודע מה הלמבורגיני המהירה ביותר? אני יודע שקיימת הלמבורגיני גאמבאלה(gamballa) שמגיעה ל410 קמ"ש,או שיש יותר מהירה, מישהו יודע אם הולכים לפתח חדשה? סתם לידע אישי

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אני מחפש לדירה החדשה שולחן מחשב טוב, עם מקום לסאב למטה (Harman Kardon Soundstick 2) ועם איזה 3 מגירות במחיר טוב. המלצות?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by asus7,

בננה משמין?

20. הי. כל כמה חודשים אני צריך לנקות את המחשב שלי מבפנים. לצורך העניין אני קונה בכל פעם שתי פחיות ספריי של אוויר דחוס (400 מ"ל) כדי לבצע את העבודה. התחלתי לחשוב לאחרונה אולי לקנות מדחס אוויר חשמלי קטן ולחסוך כסף לתווך ארוך. ראיתי מדחסים כאלה שנועדו למילוי אוויר בצמיגים לרכב בסביבות 250 ש"ח. הנה דוגמה לאחד כזה: http://www.21.tv/p-81104/d79ed793d797d7a1+d7a7d795d79ed7a4d7a8d7a1d795d7a8+d79cd7a8d79bd791/cf-6/?a=a למישהו יש ניסיון עם מכשיר כזה? זה יכול לעשות את העבודה?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by HiperPsY,

נגיד פיספסתי פרק זה חוקי להוריד אותו? כי לא ראיתי שמוכרים פרקים של סדרות או משהו כזה :s05:

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by yanme,

הסוף של הספר תרנגול כפרות מתקיים בשני מישורים בסיפור: במישור הריאלי ובמישור הסמלי. בראשון הוא מובא כרות ראש בידי נורי ,הבא לחופשה לפני יום הכיפורים אל המשפחה שבמעברה. האם מודאגת משום שאין ידה משגת לקנות תרנגול לכפרות ולקיים את החג כהלכתו. אבל את מתנתו של נורי אין ההורים מוכנים לקבל בשל שחיטתו שלא על פי ההלכה ודחיית הקיבוץ הפועלים במהירות לשינוי מהיר של העולים החדשים והם הופכים לתרנגול כפרות, כלומר לשעיר לעזאזל בשעת הקליטה. הרגשתי לגבי הסיום היא טובה כי לבסוף התרנגול מקבל משמעויות רבות ומצחיקות כמו שלמשל בסוף הסיפור התרנגול מקבל החלטה שכן נער הוא תרנגול בידיוק כמוהו.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by iakovl,

חשבתי לקנות לבני דודים שלי את הכדורי מגנט האלו בתור מתנה נחמדה כרגיל מהארץ לא נקנה את זה בגלל המחיר המזעזע יש למישהו המלצות למקום טוב ולכמות טובה של כדורים בתור משהו התחלתי? חשבתי על DX האמת ועל הדרך, איזה קוטר? 3/5/6 מ"מ? למי שלא מכיר, יש לזה מיליון שמות אבל בסופו של דבר אלו כדורים מNeodymium

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה ו 2 החנויות האלה הכי זולות כרגע. אני זוכר שבעבר PRICELESS נתפסה מוכרת כרטיסים מזוייפים של SAN DISK ולמרות שידעו שהם מזוייפים החנות אמרה שהכרטיסים מקוריים, מאז החנות הורדה מזאפ אבל חזרה עם לוגו חדש ואתר חדש. על CAMERA4LESS לא ראיתי ביקורות רעות. 2 החנויות מיבאות את המצלמות בעצמן (ונותנות רק שנת אחריות אחת). אשמח לשמוע את דעותכם במקרה שזה משנה מדובר ב S6000 של FUJI והחנויות מוכרות את המצלמה ב 1360 שקל (משהו כמו 80-100 שקל יותר זול מכל שאר החנויות הזולות).

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by DarkMoh,

הרווחתי לפני כמה שעות 60$ בתור עבודה קטנה בעיצוב, ולטעמי אין שום סיבה להעביר את הכסף לארץ. אני רוצה לקנות איתו משהו באינטרנט, הבעיה היא שאין לי פשוט מושג מה. אני חולה על דברים צבאיים ואולי גם איזה ג'אדג'ט נחמד ששווה את הכסף. יש למישהו המלצות?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים