כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. יש לי כמה פרטים חשובים לספר לכם לפני שאתם מזמינים מארצות הברית. להזמין מחברות מחשבים באמריקה חלקי מחשב זה לא יותר זול!, זו רק אשליה. ערכתי מחקר קטן ותודהמו לראות את התוצאות. אז כך: לקחתי לדוגמא כמה חלקים שאני "מתכון" לקנות מארה"ב מ-outpost.com: דולר DDR 1GB 3200 KIT CORSAIR 2X512MB 400MHz LIFETIME 94.99 דולר BFG GF 7800GT 256MB PCIe 256MB GDDR3, DUAL DVI 599.95 דולר Intel Pentium 4 640 Box Pentium 4 Box CPU;LGA775 289.99 מחיר סופי: 4457 ש"ח אז יפה, אני רואה את המחיר ואני כבר מרוצה לאומת המחירים בארץ שלקחו מKSP: 770 ש"ח = DDR 1GB 3200 KIT CORSAIR 2X512MB 400MHz LIFETIME 3300 ש"ח = BFG GF 7800GT 256MB PCIe 256MB GDDR3, DUAL DVI 1288 ש"ח =…
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תפתחו בעוד שבוע את ראש 1, אני מופיע, אני מדגמן לראש 1, ואחת הדוגמניות (מי שאיתי בתמונה-והזאתי בתמונה השניה עם התחתונים) וגם הדוגמן השני חברים טובים שלי במכבי ובשיכבה!!! תזכרו, אני גם יזכיר לכם, שבועה הבא לקנות את ראש 1 של ידיעות אחרונות נ.ב. עוד תמונה לאוסף התמונות לתחרות (אל תתדאגו אני יוסיף HWzone) :smoke: נ.ב.ב. אני מקווה עוד שבועה לקבל הרבה :tomato: וגם קצת :-\ 8)
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מי עדיף, הם או XoxIDE ועוד משהו, איך בדיוק אני מזמין מהם נכנסתי פעם ראשונה לאתר והלכתי למוצר שאני רוצה, עכשיו יש לי 25$ כולל משלוח (המוצר המקורי עולה 20$ בלי משלוח) 1. זה יתכן רק 5 דולר משלוח על 1.40 lbs ? (גוף קירור) 2. איך נרשמים ללקוח באתר? 3. מישהי יכול להסביר לי בקיצור איך מזמינים בלי לטעות כי אני קצת דפוק.. ? תודה!
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום תמיד שמעתי שלייזר מסוכן לעיניים, מה בקשר ללייזר בעכברים ? :s05: חג שמח ושנה טובה moshe
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
http://www.tomshardware.co.uk/quad-core-multitasking-4-core-phenom-core-5,news-33196.html LOL :lol: :lol: :lol:
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רישיון למעלה מ-13 שנה ואני נוהג כל יום די הרבה (100 ק"מ +/-). בחודשים האחרונים אני שם לב לתופעה די מלחיצה אצלי, אני נכנס לרכב, נוסע ומגיע למחוז חפצי, אבל בהרבה מאוד מהמקרים אין לי כמעט שום זיכרון מהנהיגה עצמה (מעין איבוד זמן), אני סומך על עצמי (אני אוחז בהגה מספיק זמן ע"מ שאני אסמוך גם אל ה"אוטומט" שלי), אבל זה עדיין מפחיד, והייתי מאוד רוצה לצמצם את התופעה הזאת אצלי. ממחקר באינטרנט הבנתי שיש שם לתופעה הזאת והיא נקראת Highway hypnosis - http://en.wikipedia.org/wiki/Highway_hypnosis שאלה, כמה מכם חוו את זה, ומה אתם עושים ע"מ להלחם בזה, אם בכלל? הערה: שמיעת מוסיקה או פתיחת חלון לא מסייעת לי בהתמודדות עם הבעיה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בא מתחום ה RF ויש לי ניסיון עשיר בתשתית ביתית (-: באו אלי חברת קבלן של HOT בשם : ROTAL זוג טכנאים עם מודם ישן " פלסטיקה צועקת הצילו " MOTOROLA לבן , איך שראיתי את השיטה החאפרית לא עברו שתי דקות ושלחתי את הצוות הביתה , הם נתנו לי לדבר עם " מנהל התקנות " שבשיא חוצפתו אמר לי " רוצה התקנה לפעם אחרת ? " שאלות : 1. איך באים ללקוח חדש עם מודם ישן / מחודש שעבר 200 לקוחות והפלסטיקה ניראת מזעזעת ? 2. למה משתמשים במודם כל כך בעייתי ? ברשת הוא סכנה , ויש לו כל הזמן בעיות בחזור . נ.ב. המודמים הטובים : " אין במלאי " . ממירים זמינים ב TV : SAMSUNG , ADB למה ? כי זה זבל (: מודמים זמינים : MOTOROLA , TARYON למה ? כי המודמים על הפנים , הטריון בינוני מינוס (: שלחתי מייל : או שתתקינו לי …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בונה אתר לעסק שלי ,טכנאי מחשבים ורציתי לשמוע חוות דעת איזה אתר יותר יפה... +לקבל הערות עיצוב 1 mycomp.co.il עיצוב שני http://mycomp.co.il/OLD/index.html אפשר גם לשלב בין השתיים כל הערה תתקבל בברכה!! תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבוע טוב. עוד שלושה חודשים אני משתחרר מהצבא והתחלתי להתעניין במחירים של קורסים לפסיכומטרי. ראיתי שבהיי קיו הקורס במחיר מלא עולה 9600 בערך, ולעומת זאת בלחמן המחיר המלא הוא בסביבות 5000. בהיי קיו מגיעה לי הנחה והמחיר שזה יעלה לי הוא 4920, ולעומת זאת בלחמן למשל המחיר אחרי הנחת חיל משוחרר הוא 3000 ומשהו, ויש סיכוי גם שאני אקבל ואוצ'ר וזה יהיה יותר זול. למה ההפרשים כל כך גדולים? האם זה שווה את ההפרש? האם הקורס של היי קיו באמת יותר טוב או שהם סתם שוחטים במחיר?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אני חדש כאן בפורום המשתמש קיים הרבה זמן אבל לא הייתי פעיל מקווה להיות יותר מעכשיו. וראיתי שיש פה אחלה אנשים אז קיוויתי אולי יעזרו לי פה. אני בן יחיד והחתמתי את אמא שלי להתגייס לקרבי, את הטופס שלחתי לפני חצי שנה אבל הוא אושר רק לפני שבועיים-שלוש ובגלל זה לא קיבלתי מנילה ולא יום סיירות ולא כלום. בכל מקרה שמתי לב פתאום שהקדימו לי את התאריך ל22.7 שזה ממש קרוב אז התקשרתי והם אמרו לי שאין שיבוץ ואני ידע אותו רק ביום הגיוס, באותו יום מתגייסים גולני ומוד''ש(מודיעין שדה) לצערי עשיתי טעות ענקית ובחתימה לא כתבתי את היחידות שאני רוצה להיות בהן (קצין העיר שיכנע אותי שאין סיבה כי אני יקבל מנילה ויצאתי טמבל ) מישהו יודע איך זה הולך עם קצין העיר? האם יש סיכוי שהוא ישבץ אותי לגולנ…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להכין דיסק שיהיה כיף לשמוע באוטו..........אבל רוב הזמן שאני מכין דיסקים אז יש לי מלא שירים שחוזרים על עצמם או שירים שאני ישר מעביר.................אז אולי בעזרתכם יצא דיסק טוב סוף סוף :
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
-
מישו יודע אולי איפה אפשר לקנות שעון שהוא מקרין את השעה כך שרואים את השעה כאילו היא מרחפת באוויר?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי ביום שישי. מוזר, לא יודע מה להגיד.. מה זה הדבר הזה? מישהו יודע מה זה מכיל?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בהנחה שהשימוש זהה בכל עונות השנה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום רציתי ללכת לקנות עוד 256 DDR חדש (יש לי 256 אני רוצה עוד אחד כדי לבטל את הזיכרון הוירטאלי) ומה אני לא יכול לנסוע לנתניה אני שואל את השוטר למה .. הוא אומר לי יש קוננות לפיגוע צומת-בית ליד סגורה (מה סגורה#@%@#$%) אז היום אני לא יכול לצאת מהמושב שלי ולא יכול להגיע לנתניה.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי הטירונות נשלחתי לטכני. בטכני צירפו אותי למיון שהלך ללמוד מקצועות הקשורים בתחזוקת מטוסים/ מסוקים. אבל קצינת המיון ששלחה אותי לטכני לא ידעה שכבר בסוף הטירונות הייתי בתהליך לקבלת פטור קבוע מנעליים צבאיות. ברגע שסיפרתי זאת למפקדי החדשים בטכני, הם התחילו בתהליך להוציא אותי מהטכני. (אסור לעבוד על מטוסים/ מסוקים בלי נעליים צבאיות) מהטכני שלחו אותי לימ"מ (הבקו"מ של חיל האויר) לשיבוץ מחדש. קצינת המיון רשמה אותי בתור מפ"ט, אמרה שהבסיס החדש יוציא אותי לקורס ושלחה אותי לביסנ"מ. מביסנ"מ שלחו אותי לסוללה מבצעית. הגעתי לסוללה (יטנ"מ 139 או דים) וגיליתי שמחסן מפ"ט נמצא בגף רכב. כבר ביום הראשון, אחרי ריאיון עם המפקד, גיליתי שאסור לעבוד בגף ללא נעליים צבאיות. פעם נוספת צריכים לברר מ…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבחירות בפתח והמפלגות השונות התחילו להתקשר אלינו כדי לשכנע אותנו להצביע. אם כמוני אתם לא סובלים שיחות ספאם כאלו אתם מוזמנים לפרסם כאן מספרים שנרצה להוסיף לרשימת החסימה בטלפון. אני אתחיל: 0722771509 מטה שלי יחימוביץ ( אם שמעתי טוב, ניתקתי מיד ) הצטרפו בהמוניכם למיגור התופעה הנפסדת הזו.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני צריך להוכיח שאם f אינטגרבילית על [a,b] אז לכל אפסילון חיובי קיימת פונקציה g רציפה על [a,b] כך ש g(x)<=f(x) לכל x בקטע [a,b], המקיימת שהאינטגרל של f מa עד b פחות האינטגרל של g מa עד b קטן מאפסילון. עם פונקציית מדרגות זה טריוואלי אך כמובן שהיא לא רציפה... לחבר את המדרגות לא עוזר כאשר הפונקציה קעורה... יש למשהו רעיון לפונקציה רציפה כזו??? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי, תוך כדי מעבר על הוצאות התקשורת של הבית לשם הוזלה שלהם, חשבתי על מעבר לטלפון המבוסס על תשתית כבלים. מה טיב התשתית הזו? האם המחירים טובים? ובקיצור, האם זה כדאי? יש למישהו פה נסיון עם זה? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-