כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
גם לא מצאתי באיביי. אז למה אומרים שמוצאים שם מוצרים זולים? אני יכול לתת דוגמאות למשל משקה אנרגיה שאני קונה פה ב-40 שקל חבילה של 24 פחיות. גם לא מצאתי עסקאות טובות בשימורים כמו טונה. גם נעליים לא ממש זולות. יש חנויות זולות באמת?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, פעם היה לי בטלפון (גלקסי 2) כפתור תרגום אוטומטי מתחת לכל סטטוס שמישהו העלה לי בפייסבוק פתאום הוא נעלם (יכול להיות שאני לחצתי על משהו שהעלים אותו) מישהו מכיר דרך להחזיר את הכפתור הזה לתחייה? תודה רבה למי שיודע
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הי. ההורים שלי מתכוונים לנסוע ללפלנד בפרברואר-מרץ. הכוונה היא לטיול מאורגן. יש למישהו נסיון עם חברה מסוימת?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך כבלי RF באורכים שונים. את הכבלים הבאים: קבל צד אחד נקבה צד שני קונקטור רגיל הברגה RG59 או RG6 קבל RF חצי מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 5 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 11 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין כאלה באיזור אשדוד? מישהו יכול לתת לי הערכה כמה בכלל דבר כזה יעלה לי ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש פה נושא כזה כבר, אבל אם זה בכל זאת לא קשור אז תעבירו =\ אני רוצה ללמוד הנדסת תוכנה. אבל כרגע אני מתלבטת כי אני לא מצליחה להבין מה ההבדל בין הנדסת תוכנה למדעי המחשב. אני יודעת שאני רוצה ללמוד את השפת תכנות נטו ובלי כל מיני שטויות של מטימתיקה וכל זה. השאלה אם זה באמת מה שלומדים בהדסת תוכנה? אני גם חושבת לעשות אפיק מעבר לטכניון, כי ממוצע הבגרויות שלי זה 91.3 ואני לא רוצה להשקיע עכשיו על שיפור בגרויות ועל פסיכו (במיוחד שאני לא אוהבת את המבחן הפסיכו עצמו כי כבר יש לי ניסיון איתו והוא לא בידיוק הצליח), זה הרבה זמן והרבה בזבוז כסף =\ אם יש פה אנשים שכבר עושים את האפיק מעבר לטכניון בנושא התכנות, שיפרטו איך הלימודים עצמם, על השיטת לימוד, וכל זה.. גם בשביל להיות בטוחה, א…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה התקבלתי למסלול העתודה באוניברסיטת תל אביב, היום נשלחה לי הודעה שהתקבלתי גם לעתידים. רציתי לדעת האם כדאי לי להרשם למסלול מבחינת השיבוץ ליחידות צה"ל לאחר הלימודים, האם תוכנית עתידים תשפיע לחיוב/לרעה על אפשרויות השיבוץ שלי, דבר ההופך אותה ללא כדאית עבורי. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
סיימתי את לימודי במקיף ה' אשדוד לפני 3 שנים. במהלך השירות הצבאי נרשמתי למספר בגרויות ושיפרתי אותן ללא בעיה. היום הגעתי להירשם לבגרות היסטוריה מורחבת (5 יחידות) והפקידה סירבה לרשום אותי בטענה שלא שילמתי כסף לבית הספר ובגלל זה אסור לרשום אותי לבגרות. ראיתם פעם כזאת חוצפה?! נתחיל בזה שזו לא פעם ראשונה שאני משפר בגרויות בתיכון. נמשיך בזה שיש חוק חינוך חינם במדינת ישראל ועפ"י חוק זה אסור להם לגבות ממני אגורה מכיתה א' עד כיתה י"ב. במשך שנים בתיכון סירבתי לשלם כסף בטענה שאסור להם לגבות ממני את הסכומים האלו. אבל עכשיו כשאני רוצה לשפר בגרות אחרונה ולהתחיל ללמוד באוניברסיטה הם החליטו להחזיק אותי בביצים?! אין סיכוי! מה אפשר לעשות? עשיתי חיפוש ובשום מקום אני לא מוצא את החוק. התקשרתי…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אתם מוזמנים להגיד מה דעתכם על הסרט , האם הוא מפחיד וכל מה שיש לכם לומר. אני מצאתי אותו סרט די טוב , העלילה טובה וכמה קטעים די מפחידים .
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/263321032/Barber_Shop.mp3.html חבר שלח לי במסנגר אז העלתי את זה שתהנו גם לשמוע רק עם אוזניות... למי שאין אוזניות מיותר שיוריד... רשום ב"הוראות" לעצום עיניים.... אני מאוד אהבתי...
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=47823
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פעם קודמת שנסעתי לקחתי קו 11 מחוף הכרמל, אבל עכשיו אני רואה שהוא פועל רק בצהריים של יום שישי(או שהאתר של אגד דפוק... בכל מקרה הוא דפוק אבל אולי הוא גם מטעה). בכל מקרה אני צריך להגיע לשם ב9 מתל אביב ואשמח לעזרה. קו 142 ממרכזית המפרץ, עכשיו מה השם שנתנו למרכזית המפרץ ברכבת ישראל :\? זה בת גלים? טוב כנראה שזה בת גלים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
" דגם הקומפליט הוא בבחינת ה"לא ייאמן" . מחשב קטן זה מכיל בתוכו את כל מה שצריך ועוד תוספות. מעבד פנטיום 4 , כרטיס מסך איכותי , כרטיס קול איכותי , כונן DVD משולב עם צורב רב פעמי, והכל במארז קומפקטי עם מינימום "שטח שולחן" . המחשב אידיאלי למשרדים ביתיים , חדרי עבודה , חדרי ילדים וכל מקום בו חסכון במקום הוא משמעותי. מפרט המחשב NEWRON CM - Complete מעבד: INTEL PENTIUM4 1.5GHz לוח אם INTEL 845 כרטיס מסך GEFORCE2 MX 200 32MB זיכרון: 128MB SDRAM 133MHz מארז ניורון קומפליט קומפקטי דיסק קשיח: 40GB UDMA 100 5400 RPM מודם ROCKWELL מסך: NEWRON LCD 15 METAL כונן DVD TOSHIBA צורב CDRW TOSHIBA כונן תקליטורים 1.44 כרטיס קול 3D SOUND MAX רמקולים: ALTEC LANSING AVS300 מערכת הפ…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני אוהב לשמוע מוזיקה בקול גבוה אבל לפעמים השכנים מתלוננים. מה אפשר לעשות? אין לי בעיה להשקיע עבודה וגם קצת כסף אם צריך. כל רעיון יתקבל בברכה (האם יש סוגים מסויימים של עץ שצריך להצמיד לקיר החיצוני?)
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך להגיש עבודה גדולה באנגלית ליום שני וכמובן שלא התחלתי. בעבוד אני צריך לקחת מבחנים, בחנים ועוד כל מיני ולתקן ולשפר ועוד כל מיני שטויות. עכשיו, הבעיה היא שאני לא מצליח להבין את ההערות של המורה שלי על המבחנים והעבודות בגלל הכתב יד שלה. סרקתי דוגמית מאיזה מבחן, אם מישהו יכול לתרגם את מה שהיא כתבה שיכתוב פה and i will very thankful... very ver thankful ;D. זה על צבא ושחרור מהצבא לעבודות שירות לקהילה ואני כתבתי שם גם על רכישת ידע בשנים האלה (יקל בזיהוי מילים שהיא אולי כתבה).
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אהבתי את הסדרה וראיתי את סוף העונה ה 2,ורציתי לדעת אם תגיע עונה 3, ומתי?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בקשה לייצוגית: נטוויז'ן לא מספקת את מהירות הגלישה המובטחת משה לוין, לקוח של החברה, תובע 170 מיליון שקל • טוען: הגלישה לאתרים בחו"ל איטית בעשרות אחוזים מהמהירות עבורה משלמים מאת נטלי גרויסמן משה לוין, לקוח של חברת נטוויז'ן, הגיש אתמול לבית המשפט המחוזי מרכז בקשה לאישור תובענה ייצוגית בסך 170 מיליון שקל, בטענה כי נטוויז'ן מספקת ללקוחותיה הגולשים לאתרים בחו"ל מהירה גלישה נמוכה הרבה מהמובטח וצריכה לחדול מכך ולפצותם. לוין טוען, באמצעות עו"ד רונן בר-אבן, כי מהירות הגלישה שמספקת נטוויז'ן לגולשים לאתרים ששרתיהם ממוקמים בחו"ל נמוכה בעשרות אחוזים מהמהירות עבורה משלמים הלקוחות. לדבריו, הוא עצמו נפגע ממדיניות זו, כמי שרכש מהחברה מהירות גלישה של 5 מגה בייט ובפועל סבל מאיטיות רבה בהע…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש למישהו לינק? נ.ב. סגרו לי את התרד הקודם ללא התחשבות. גם כן פורום! אני לא עובד פה שוב עברה! לפחות להודיע למה! פשוט בושה של פורום.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט להנדסאי מכונות באפקה שנה א' מסלול ערב. אני מעוניין להרחיב את הידע שלי גם בנושא האלקטרוניקה ומחפש קורסים בתחום (מס' חודשים עד חצי שנה לקורס) היכן אתם ממליצים ללמוד? אני מאזור ראשל"צ בנוסף למישהו יש מידע בנוגע לשכר של טכנאי סלולר בחברות הסלולר? מה השכר ואיך העבודה? אני מגיל צעיר בתחום ופירקתי ותיקנתי את רוב מוצרי החשמל שיש בבית ובעל שתי ידיים "ימניות" ומאוד אוהב את הרעיון בלעבוד במעבדה בלי הצורך לשרת אנשים כל היום כמו שאנשי מכירות ושירות לקוחות עושים.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך היחידה? היא טובה? איזה קורסים נלמדים שם? אני הולך ליחידה הזאת והייתי רוצה לדעת מה מצפה לי שם? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום מלישכת הגיוס הזמנה לקורס נהיגה מצה"ל שאחריו אני יהיה "נהג יחידה" שאין לי מושג מה זה בכלל... עדיין לא קיבלתי מנילה.. בעיה נוספת שאני כבר התחלתי ללמוד נהיגה...ונישאר לי לעשות רק טסט... אז מה לעשות? אני בדילמה.... :-\
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-