כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
הי, נשלחה אליי חבילה מארצות הברית בשווי של 47 דולר(כולל משלוח) בדואר usps priority, החבילה מכילה טלפון סלולארי. *החבילה עצמה נשלחה ב22/11/09 *הגיע למכס ב3/12/09 *נבדקה ונשלח מכתב ובקשה לשיחרור החבילה ב 7/12/09 *ב9/12 שלחתי אליהם פקס עם חשבונית הקנייה. *ב11/12 נשלח שוב הפקס. מאז אין עונה ואין מענה, ניסיתי המון פעמים להתקשר אל מכס חיפה בשעות 13:00-15:00 שבעצם בזמנים הללו יש מענה אנושי, אך כמובן הטלפון תמיד תפוס. אז איך אפשר לשחרר את החבילה מבלי להגיע לחיפה(מה שמבחינתי בלתי אפשרי להגיע לחיפה)?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש שעון ספורט סטייל G-shock אבל שיכיל מד טמפ' יש כאלו במחירים של 500ש"ח/50$+-?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני גר כבר 3 חודשים באריאל וממש קר פה בחורף לעומת נתניה ואין לי בגדים חמים מספיק אז אני נאלץ ללבוש 3 שכבות פלוס מעיל וגם לא כלכך מחמם ולא נוח בכלל אני מחפש מעיל או מעיל פליז שיהיה מבודד מספיק כדי שלא אצטרך ללבוש 10 שכבות בשיא החורף כמובן שיהיה לו כמה שיותר תכונות עם אפשר, נגד מים או דוחה מים חנגד רוח ולא יודע מה עוד וכמובן לא יקר מידי עד 500
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לפני חודש וחצי בערך הייתי במיונים ראשונים לפרויקט תלפיות. (המיונים עם המבחנים בפיזיקה, מתמטיקה, לוגיקה ועוד) היום קיבלתי הודעה בקיוסק מידע שיש לי עוד זימון : "תלפיות שלב א המשך מיונים". אם אני לא טועה השלב שכבר עשיתי היה "שלב א'", אז אני טיפה מבולבל. מה זה אומר? שעברתי את השלב? התאריך למיון הזה הוא קרוב אבל עדיין לא קיבלתי מכתב בנוגע לזה, רק באינטרנט (כמו שציינתי למעלה), לכן פניתי אליכם כי אין לי הרבה זמן להבין מה זה אומר. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 7k צפיות
-
-
רוצה לסוע ברביעי-חמישי לטייל בירושליים עם החברה המלצות למסלול כללי איפה כדאי להיות יתקבלו בברכה, וגם דברים ספצפיים כמו איפה לאכול וכו'
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם שימוש במחשב כיס במבחן הפסיכומטרי---מותר או אסור?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלו הלו היום נפתח "עמוד מעריצים" לאתר, בפייסבוק. ה-fan page של האתר יאפשר לכם לסמן את עצמכם כ..מעריצים! תוכלו להתעדכן בכל העדכונים החמים, בכל המבצעים, ההגרלות, האירועים - והכל ישירות לפייסבוק שלכם, אולי האתר היחיד שבו אתם כנראה מעבירים כמעט את אותה כמות זמן שאתם מעבירים ב-HWzone על בסיס יומי מומלץ להצטרף! http://www.facebook.com/HWzone בין 1,000 המצטרפים הראשונים יורגל פרס כספי בסך 50,000 ש"ח!!!! * * בכפוף לתקנון, בתנאי שמצטרפים מעל 500,000 משתמשים בתוך 24 שעות החל מרגע שליחת הודעה זו. הנהלת האתר רשאית לבטל מבצע זה ללא הודעה מוקדמת.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה נכון שבאופן גורף/כולל עדיף לקנות מחשב נייד חדש ולא משומש? בניגוד מוחלט למחשבים נייחים, ששם לרוב יד 2 יוצא משתלם יותר ומומלץ.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
האם באמת יש צ'יטים לtexas holdem poker בפייסבוק??
-
- 12 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
מה קורה ?? תגידו יש תוכנה שמשנה את הקול בסלולרי ?? כאילו משנה את הקול תוך כדי שיחה ?? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש כסף, אין מה לעשות איתו.. לא אוהב לבזבז אותו על יציאות ומועדונים אני מחפש משו מגניב לקנות בסביבות ה1500 שקל.. חשבתי על XBOX אבל אין לי LCD רציני (ולא, אני לא יכול לקנות) וגם יש לי אחלה מחשב אז בשביל מה ? חשבתי לשדרג את המחשב אבל כבר אין בשביל מה כי אני לא חורש כמו פעם והוא עדיין נחשב חזק (מפרט בצד) פלאפון יש לי נוקיה 5800 ואני מרוצה ממנו.. איזה עוד דברים אפשר לקנות בכסף הזה ? ולא אני לא יתן לכם אותו
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כרגע אני סטודנט שנה א' סמסטר א' באוניברסיטת בן גוריון במחלקה להנדסה גרעינית,עקב חוסר עבודה במקצוע וקושי תקציבי למחייה מחוץ לבית (אזור חדרה) אני מפסיק את לימודיי. חשבתי על כמה אופציות: 1) ללמוד באוניברסיטה הפתוחה הנדסת תעשייה וניהול שזה עלול לקחת כ-4 וחצי שנים ואף יותר. 2) האופציה הקלה והמהירה יותר היא ללמוד באוניברסיטה הפתוחה תואר הנדסאי מכונות או אלקטרוניקה שיקח שנתיים,אך אני חושש שתהיה בעיה בלמצוא עבודה. לימוד עצמי עבורי אינה בעיה. תודה מראש על העצות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע לומד עתודה ואני מתגייס בפחות משנה, אני מעוניין להוציא כרטיס עבודה כדי שאוכל לעבוד בזמן העבודה, אפשרי?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בימים אלו הוא חי בעיקר על שטיח ליד הכניסה לבית של חבר טוב שלי, פז ברנשטיין (הוא ומשפחתו הצילו ואימצו חתולים רבים במהלך השנים ומאמצים כרגע שניים). כרגע הבריאות שלו ככל הנראה תקינה, אבל המצב הזה לא יימשך זמן רב בתנאים הנוכחיים. תודה מראש לכל מי שיפנה, בעיקר אם גר בסביבת חיפה והקריות.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש פוסטרים בעיקר של משחקי מחשב וקצת סרטים, איכות לא חייבת להיות בטופ של הטופ ובאותה הנשימה אני יגיד שהתקציב שלי נמוך(אני מעוניין לקנות יותר מפוסטר אחד ולכן אין לי רצון להוציא הרבה על כל אחד) אז מה אני רוצה מכם ? הכוונה לחנויות, יכול להיות בארץ או בחו"ל(רק שיהיה משלוחים לארץ כמובן..) תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי חבר שמחפש בנרות נעלי DC מסוימים והוא אומר שבEBAY ובאתר של DC אין משלוחים לארץ . רציתי לדעת אם יש חנות כזאת באיזור הצפון או שעושה משלוחים ותנו בבקשה קישור/שם / כתובת של החנות תודה!
-
- 6 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום לכם הזמנתי מארה"ב חבילה המכילה מוצרי כוסמתיקה. שווי החבילה בסביבות 350ש"ח כולל משלוח (משלוח היה משהו כמו 20 דולר). המכס רוצה ממני 117ש"ח לשחרר את החבילה. לי זה נשמע לגמרי מוגזם, זה בסביבות שליש משווי החבילה! האם זה נשמה לכם כמו טעות? מישהו כאן קיבל פעם חיוב מוגזם כזה מהמכס? ניסיתי להתקשר כבר מספר פעמים למשרד בחיפה ללא הצלחה. מבאס.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, קניתי מהם כונן לפני שנה ואתמול הוא שווק חיים, עכשיו החנות פשטה. האם יש אפשרות לממש אחריות דרך יבואן ואם כן איזה? תודה מראש לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן, קיים אתר כלשהו שלפי התמונה שאני יעלה אליו הוא יאתר לי ברשת עוד תמונות לפי זיהוי אנשים או הרקע?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, האם ההטענה נאה בין 250 - 1000 ש"ח? האם אותו כרטיס אפשר להטעין מס' פעמים או שמטעינים פעם אחת הוא מתרוקן ונזרק לפח? כמה יעלה לי להמיר כסף משקלים לדולרים + ההטענה עצמה?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד לתואר ראשון במחשבים. אני אוהב את התחום ומתמצע בו גם לא רע בכלל. הבעיה שיש רק שתי תארים ראשונים: מדעי המחשב ו-מהנדס תוכנה. מדעי המחשב לפי מה ששמעתי לומדים קצת מכל דבר, ומהנדס תוכנה זה די משעמם, לבדוק סקריפטים ותוכנות (שמעתי מאנשים שעושים את זה, למרות שהם אומרים שהם אוהבים לשבת כל היום מול המחשב ולעשות את זה) השאלה שלי מה עדיף לי ללמוד, בוא נגיד שלא תואר אולי הנדסאי, חשבתי על קורס ברשתות אבל אז אחרי הרבה דיבורים עם אנשים ויתרתי על הרעיון. מה כדאי ללמוד ? מה באמת הולך טוב בשוק? תודה לכל האנשים שיציעו ויסבירו את עצמם !
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-