כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
השבוע אני ועוד כמה חברים וידידות טסים לשבוע לאמסטרדם... לחופשה ככה "לנקות את הראש" אחרי הצבא. כן יהיה קר לקחנו את זה בחשבון... מה אתם ממליצים לעשות שם? איפה חייבים להיות?.. מה אפשר לעשות עכשיו בחורף.. שאי אפשר לעשות בקיץ? סתם המלצות? ד"א האפטלינג פתוח בחורף? תודה
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מebay מעבד עכשיו המעבד הוא מעבד משומש ויעלה מעל 50$(60$ כולל משלוח) עכשיו האם גם כשהמוצר משומש יכולים לבקש ממני מיסים?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות דומיין לאתר חדש שאני מקים בגוגל, האם ניתן להשתמש בגוגל כ DNS ? האתר עדיין בהקמה, נכו לעכשיו אני משתמש בבלוג בתפוז, האם אני יכול להגדיר בנתיים את הכתובת שאני קונה שתפנה לבלוג שלי בתפוז ובעתיד לשנות לאתר בגוגל ? תודה נתי
-
- 38 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
אם כן רציתי לשאול כמה שאלות בקשר לצבא
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הזמנתי חבילה מ dealextreme . היום בצהריים בדקתי את המצב שלה והיא היתה על packaging . ככה היא היתה כבר יומיים , די מוזר שלוקח יומיים לשים הכול בקופסא :\ בכל מקרה עכשיו בדקתי וכתוב shipped . כאשר לחצתי על השם של החבילה באתר DX עצמו , זה הוביל אותי לאתר של דואר הונג קונג ושם קיבלתי הודעה שהחבילה לא נמצאה.The Enquiry Reference Number ({package id}) is not available. We are sorry that we are unable to provide you with further information. האם זו טעות של האתר? למישהו קרה בעבר? כמו כן באתר עצמו כתוב שזה נשלח ב 1/3/2010 9:32:10 PM ואמרתי שהיום בצהריים בדקתי והיה עדיין packaging .. כאילו שלחו לפני יומיים ולא עידכנו? משהו פה די מוזר , מה אתם מציעים לי לעשות? נ.ב. כאשר החבילה תצא ל…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה ללמוד בת"א בסמסטר הקרוב בהנדסת חשמל. ברם הציונים שלי שמים אותי מתחת לסף הקבלה, ב 30 נקודות לפי החישוב שלי. מתןך 650 שצריך. יש לי הנדסאי אלקטרוניקה וציונים גבוהים במקצועות הריאלים (מתמתיקה 4 יחידות ופיזיקה קיבלתי רק 78). האם עדין יש לי סיכוי להתקבל? חתך הקבלה הוא דבר שחייבים לעמוד בו?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי חשבון בבנק הפועלים ואני מתחת ל18, אמורים להוריד לי כל חודש מהחשבון עמלות? כל חודש מורידים לי השלמה למינ ד"נ 11.65 שח או מינ. דמי נהול 13 שח.
-
- 25 תגובות
- 23.8k צפיות
-
-
האם יש לי אפשרות לעיין ולצלם את התיק שלי במשטרה? כי יש משהו שהיה אמור להישלח למעבדה לצורך בדיקה אבל עברו כבר 3 שנים ואני רוצה את המשהו הזה בחזרה שעולה לא מעט כסף. התיק נסגר מלפני שנתיים (נאבד לי גם הנייר הגעיה עליי בדואר על סגירת התיק ואני רוצה עותק נוסף) והחפץ לא הוחזר אליי. על פי החוק אני יודע שהם חייבים להחזיר לי אותו או לפצות אותי בסכום כספי שעולה החפץ ש"נאבד" מישהו יכול לעזור לי קצת? מישהו אולי שלומד משפטים? או עבד/שירת במשטרה :s05: תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אם אני עושה ניתוח לייזר בעיניים.. האם הפרופיל שלי יורד? כרגע הפרופיל עומד 97.. תודה לכל העונים.. יום טוב!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אין לי ממש כשרון בכל הנוגע לגרפיקה אבל אני מניח שתבינו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לסרטים בסגנון של "הסוד" או הסרט הזה: http://movies.walla.co.il/?w=/4501/1071453
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הכרטיס הזה ישן והם מוכרים אותו כ "כרטיס הכי מתקדם בתחום" זה מה שכתוב באתר , אבל זה לא העניין. תסתכלו על החברה שיצרה את הכרטיס. ועכשיו על הלוגו שעל הדיסק
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=gPUQeti36bM&feature=player_embedded אהבתי תשיר..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם זה לא הפורום בבקשה להעביר, פתחתי כאן כי השאלה רלוונטית לכל מי שבונה מפרט מחשב בפורום. אני מתכוון לרכוש מהם מחשב, ורציתי לדעת האם באמת השירות הוא טוב כמו שמתואר שם, האם מישהו התנסה בשירות טוב\גרוע ויכול להעיד?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
-
השיר המצליח "בדד" שכולם מכירים מפי זוהר ארגוב. עבור מי השיר נכתב במקור? יש לי איזשהו קונפליקט קטן עם חבר ללימודים שטוען שהשיר נכתב עבור להקה כלשהי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש גם את הבעיה הזאת?? אני ממש מיואש כבר!! בהתחלה חשבתי שזה הפיירפוקס ואז ראיתי שזה קורה בכל דפדף אחר. כל סרטון (גם אם אני עושה רענון...) נטען כל כך לאט!!! אני חושב שלא ראיתי כבר איזה חודשיים ביוטיוב סרטון ברצף מבלי להוריד אותו או לחכות שיטען! יש לי 018 מהירות 2.5 יש עוד אנשים עם אותה בעיה?
-
- 10 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
קראתי פה ש: מה שהבנתי מהטקסט הוא שהמכשיר שאני רוצה להזמין שמידותיו הן 111.8 x 50/80 x 14.4 mm (נוקיה E75) פטור ממס ועלי לשלם רק מע"מ. אבל כשהסתכלתי באתר של מכס ישראל כתוב שצריך לשלם 33.4% אז מה צריך בעצם לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני יומיים הופיעה לי כתובית על המסך כחלק מהשידור, ומאז היא לא יורדת! ניסיתי לכבות את הטלויזיה ולהדליק, וזה לא עזר. יש למישהו מושג למה זה ואיך אפשר לפתור את זה? זאת טלויזיית טושיבה די ישנה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זה אפשרי "להשתיל" תוכניות/שידורים בטלויזיה דרך גישה ללווין על הגג/הכבל שנכנס לממיר בלבד?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רואה לדוגמא את הנגן הזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30486 30 שקל בזאפ הכי זול עולה 60 ומשהו יש קאץ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם למישהו ידוע על מבצעים בחודש ינואר בחנות באג ? שמעתי על הנחות על לוג'יטק, זה נכון ? תודה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
נושא גדול ופתוח בו כל אחד יגיד איך הוא עושה כסף בחיי היום יום... השבלונה היא זאת: מקצוע: מקום עבודה: סכום רווח ממוצע לחודש: למדתי את המקצוע ב...: תואר: רוצה ללמוד בהמשך: מקווה שזה יהיה מהנה ויפה אפשר להוסיף המלצות וחוויות שתיהיה שנה טובה לכולם
-
- 37 תגובות
- 3.9k צפיות
-