עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by falukky,

אחריות נגמרה לאחר שנה. חדש נמכר בערך ב-2,600-2,700 ש"ח

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by wow,

משומש כמובן אבל סגור (לא היה בשימוש).

3. Started by edeNF,

הוא בשימוש אצלי שנה והוא במצב ממש טוב (אין שריטות או משהו כזה) ויש לי את הקופסא יחד עם כל מה שהוא הגיע איתו. כמה ניתן לדרוש עליו? (אני מעונין לקנות את ה 3GS).

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Oranili,

[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by ariel-ro,

אהלן, יש לי פה 4 סטיקים של DDR1 בנפח 512MB כל אחד, כולם במצב חדש. בכמה אפשר למכור כל סטיק? אריאל

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  6. Started by harbinger,

מה התאריך המדויק של הגיוס בנובמבר? וכמה ב מרץ?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by October,

מקווה שזה המקום מכוון אני לא מוצא מקום אחר וחבל שאין.. כמה אתם חושבים שמחשב כזה שווה (אני רוצה למכור את הישן) pentium 2.8 Ghz 1gb memory 667 asrock motherboard לא זוכר תדגם 512Gb WD 16mb צורב asus x 22 מארז דטנדרטי פשוט של 200 שקל שנקנה אז כרטיס מסך אין יש על הלוח אם onboard זהו.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by PelegK,

אני מעוניין למכור את המחשב שלי, כבן 3 שנים בערך. ואני לא יודע בדיוק כמה לדרוש עבורו. חשבתי אולי תוכלו לתת לי כיוון. הוספתי את המפרט שלו בתור תמונה. אם יש שאלות וכאלה, אשמח לענות כדי לקבל דיוק במחיר. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  9. כל החלקים בני שנה וחצי עם אחריות מ-IQPC. ימכרו באריזה המקורית. מעבד: Intel E2160 + קירור מאד איכותי של Zalman לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3P - מאד איכותי, יסופק עם כל הכבלים + אריזה מקורית זיכרון: G.SKILL 2GB 800MHZ, תיזמונים 4.4.3.5 (גרסה נדירה) + אריזה מקורית כמובן יש גם אחריות. כמה אפשר לבקש?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by Andrey22,

1X Elite group + O.B CPU AMD duron 1300+ o.b Sound card video card and lan card CPU COOLER. 1X Aopen socket 7 agp 2x. 1X AMD SOCKET 7 K6 CPU. 1X Pc partner SOCKET 370 P3 M.B o.b sound agp 4x. 1X P3 SOCKET 370 733mhz. 1X AC nv silencer 5 rev 2. 2X pci modems. 1x 128mb sdram . 1x 64mb sdram. 3X P1 100~ MHZ . 1x PII Celeron 333~MHZ. 13X 120MM SUNON SERVER FANS. 10X 80MM FANS. 1X MAG 15" CRT. 2X ATX STANDART CASE 4 CDROM BAYS. 1X 400W Power supply. 1X IBM 20GB 5400RPM ואלו שקצת יותר חדישים. P4 1.7GHZ CELERON D 2.33GHZ CPU COOLER FOR P4 ASUS P4P800SE NIMIKI 30GB 7200RPM LG 52X GF 2 MX 200 64MB AGP 4X אשמח לפירוט עבור כל חלק מחברי הפורום כאן,תודה מראש על זמנכם.

11. Started by Bardic,

אני לא בטוח שזה מתאים ב 100% לפורום הזהץ אם לא אז תעבירו בבקשה. בכמה ניתן למכור את השילוב הבא: מעבד E8400 לוח GA-EP45-DS3R קירור VENDETA 2 של OCZ זכרון 4 GB DDR2 800 כרטיס מסך ATI 4670 512 DDR4 כל החומרה עברה שימוש מועט ביותר ללא OC.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  12. הי, בשנה האחרונה סבלתי מקשקשת של כל מיני סוכני ביטוח למיניהם, בסופו של דבר שילמתי כפל ביטוחי עקב כל השינויים + תוספות + חירטוטים שאין לי בהם אפילו חצי מושג. הם יודעים ללחוץ על הנקודות הרגישות ומסובבים אותי על האצבע הקטנה, אני מרגיש שעשו ממני פורפרה. כרגע אני עושה סדר, אבל רציתי לדעת, במידה ואני רוצה להבין את עניין הביטוחים - האם יש מוסד או אתר כלשהו שבו אפשר ללמוד את עולם הביטוח?

13. אל תפספסו את ההצעות הגאדג'טים, החומרה והטכנולוגיה הגדולות של השנה לכתבה

14. בלאקברי החלה במסע תביעות (יש שיאמרו מגוחכות) נגד פייסבוק ונגד סנאפצ'ט. מי תהיה הבאה בתור? לכתבה

15. Started by InFecT[0]r,

http://www.flix.co.il/myClip/showVideo.asp?m=1132481

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בהמשך לאשכול בלבולי השכל. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=212100.0 לקרוא עברית אתם יודעים? http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/0?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_211#7_0_CT

• 51 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by ConRoe X Fire,

http://stage.co.il/Stories/616037 הולכות לרדת לכם דמעות.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by Lanzar,

http://stage.co.il/Stories/616037 תיראו עד הסוף...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by moonjib,

http://break.com/index/best-passed-out-prank-ever.html :lol:

20. שלום, גלשתי בבלוג מוזיקה מסויים ופתאום לאחר כשבוע הוא לא נותן לי להכנס מדובר בבלוג משירות BLOGER של GOOGLE , " נראה שלא הוזמנת לקרוא את הבלוג הזה. אם אתה סבור כי מדובר בטעות, ייתכן שכדאי לך לפנות למחבר הבלוג ולבקש הזמנה. " איך אני מבקש הזמנה? ואיך פתאום זה קרה? והאם יש אפשרות לצפות בתוכן הישן שנצפה בבלוג ?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by Iv0ry,

מה אתם אומרים על הבלוג? תודה http://specialgamesreview.blogspot.co.il/

22. Started by hattricking,

יש לי אוזניות שעובדות על בלוטוס. אחרי זמן רב שהכל היה בסדר ושמעתי בהן כמו שצריך, לחצתי להסיר את ההתקן של האוזניות מהפלאפון כי רציתי שיעבוד גם על מכשיר פלאפון אחר. זה שמכשיר אחר לא קלט את האוזניות - מילא. אבל עכשיו המכשיר שלי לא קולט אותן. איפה נעוצה הבעיה, באוזניות או בפלאפון ומה אני צריך לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  23. Started by תחמן מתימן,

שלום אני מעביר מלא קבצים, רציתי לדעת האם השימוש בבלוטופ עולה לי כסף?

24. הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אשה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של 021 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר!!! חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) - וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר!!! נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ' מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיגריה, :smoke: נהרס לי הס…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. להלן השאלות: 1) כמה זמן נמשכה מלחמת מאה השנים? א) 116 ב) 99 ג) 100 ד) 150 הבלונדינית מדלגת על השאלה 2) באיזו מדינה הומצא "הכובע הפנמי"? א) ברזיל ב) צ'ילה ג) פנמה ד) אקוודור הבלונדית פונה אל החבר הטלפוני 3) באיזה חודש התרחשה מהפכת אוקטובר? א) ינואר ב) ספטמבר ג) אוקטובר ד) נובמבר הבלונדית מבקשת חצי חצי. 4) מה שמו של המלך ג'ורג' השישי? א) אלברט ב) ג'ורג' ג) צ'רלס ד) הנרי הבלונדית מתייעצת בקהל 5) על שם איזו חיה נקראים האיים הקנריים? א) ציפור קנרית ב) קנגורו ג) כלב ד) עכבר הבלונדינית נוטשת את המשחק. מצחיק, הא? מי שחושב עצמו חכם, שיקרא את התשובות לשאלות: 1) מלחמת מאה השנים נמשכה 116 שנים. (1337-1453)....... 2) כובעי פנמה הומצאו באקוודור. 3) מ…

• 34 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.