עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Asaf.Y,

החופש הגיע!! ואיתו הרבה שמחה!!! :D :D אז מה אתם מתכוונים לעשות בחופש?! [glow=black,2,300]אני[/glow] לגלוש באתר האהוב עליי(HWZONE!!!!!) לעשות מודינג למחשב ללמוד טיפה(מבחן קיץ בתנ"ך...) ולישון!!!!!!!!!!!

• 44 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. עודכן: האתר קיים כבר המון זמן,טוב.. זה ברור. כל הזמן היית האפשרות לדבר כאן,בפורום. למה שלא נעשה מין כמו שיחת ועידה? זה יהיה מהיר. במקום לשלוח עוד הודעה,אפשר לדבר עם החבר'ה. השיחת ועידה הזו תיהיה ב MIRC. פשוט הכנסו למירק,ותקישו את הפרטים שניתן למטה. הועידה תיהיה מחר (יום רביעי). יום רביעי - שעה 17:30 הכנסו למירק ערוץ: ay# שרת: irc.co.il

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. מי ינצח לדעתכם?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Ido.G,

היי, תוך כדי מעבר על הוצאות התקשורת של הבית לשם הוזלה שלהם, חשבתי על מעבר לטלפון המבוסס על תשתית כבלים. מה טיב התשתית הזו? האם המחירים טובים? ובקיצור, האם זה כדאי? יש למישהו פה נסיון עם זה? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by No_Man,

בזמן שיטוטי בגוגל נתקלתי במצגת הבאה: www.ahva-ramla.org.il/images/MosheSason.pps במצגת, אתה בוחר קלף ואיך שהוא הוא "יודע" איזה קלף בחרת. שיניתי את פורמט המצגת ל-PPT כדי שאני יוכגל להכנס ולראות מה באמת יש מאחורי הטריק הזה . . . וגיליתי רק איזה משהו כזה בצבע שחור (הצבע של הרקע) שהוא כמו חצי ריבוע, שיש לו כזה רק 2 צלעות, משהו כזה: _| ובקושי רואים את זה אפלו אחרי שמשנים את הרקע ללבן (צריך להגדיל את זה). לא מצאתי שום דבר נוסף (ניסיתי להתעמק בתמונה אבל לא מצאתי כלום). ה"טריק" הזה עובד על כל אחד (!) הראתי את זה לאיזה 10 אנשים וכולם בחרו את אותו קלף שאיכשהו המגת צפתה מראש . . . מישהו אולי גילה משהו נוסף שיכול להשפיע עליו לבחור בקלף הזה ? למה זה קורה ? לילה טוב

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. http://stream.eizodana.com/olympus/m01_hi.wmv אני לא חובב ערוצי טבע וכאלה, אבל זה די מדהים

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by BenK,

אחד מחברי הלא פטריוטים עבר לקנדה.... אני לא מקנא בו בשום דבר פרט לאינרנט בו הוא משתמש: מודם כבלים 17 דולר בערך לחודש מגיע עד 1400 קיי.. ואז זה הכה בי איך יכול להיות שבמעצמה כמונו עם בסך הכל 5 מיליון תושבים.. יכול להתקיים רק סוג אחד של אינרנט מהיר ועוד לתת אותו למונופול תקשורת כמו בזק!! בנוסף... המחיר מופקע.... יש נפילות והדמי התקנה עצומים (כבר ציינתי שכל זה רק ל5 מיליון תושבים?! ). אני מקווה שהכבלים שיבואו יביאו איתם שירות הגיוני והורדת מחירים רצינית כי סתם ככה בזק בטוח לא יעשו דבר לשנות את המצב הנוכחי! זה כל................-כך מעצבן

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by T-Flash,

שאלום חברים היום יום ההולדת ה-22 לחברינו היקר - Guarding angel!!! :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :jump1: :jump1: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :biggringift: :biggringift: :biggrimjackbox: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :beerchug: :biggthumpup: :biggthumpup: :coolman: :coolman: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :funn: :funn: :funn: :la…

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by R0ck,

http://zone2.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=fogel/index&qid=7757&qcid=7757&cat_id=341

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום, סירטון דיי קשה המראה צלף של אל קעידה JUBA המיתולוגי יורה באמריקנים, מארבים מאוד מתוחכמים נוצרים שם וייחד איתם גם הקורבנות, תפעילו אותו אך ורק בדפדפן של אקספלורר! http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=8875&CatID=250&CurrentCatID=331 לסירטון המלא: http://video.google.com/videoplay?docid=-3076975100954544138&q=juba עריכה: סליחה אם הסרטון פגע בכם, הרי האמריקנים הם החברים שלנו, רציתי רק לשתף אותכם בזוועות שיש שם למרבה הצער, כמו ערוץ 22 שפירסם את זה ביום רביעי כמו שאתם רואים בקישור אין פה שום כוונה לפגוע ברגשותיכם עשיתי את זה במחשבה ליידע אנשים אחרים שלא ראו את זה בחדשות עמכם סליחה.....

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. הלוו אני מחפש חנות מקצועית זולה ואמינה! במרכז ( רמת גן -תל אביב -גבעתיים-בני ברק) אני פשוט רוצה לקנות מחשב חדש ואני רציתי לקנות מIQPC אבל הם מאוד רחוקים לי... (אני גר ברמת גן ) והם באשדוד ואם יקרה משו למחשב למי אני יילך? ועוד כמה שאלות מזה אריזת OEM?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by House M.D.,

שלום לכולם, לאחרונה סיימתי צבא ואני מחפש תחום להתמקצע בו ולהשתלב בעבודה בתחום הזה. אני תמיד אהבתי את תחום החומרה, הרכבתי מחשבים, פתרתי הרבה תקלות חומרה ותוכנה, ועשיתי כל מיני מודים קטנים. מאוד הייתי רוצה לעבוד בתחום. אבל הידע שלי הוא פשוט הנסיון שלי, ועם נסיון כזה לא הולכים לעבוד. אז אני מניח שכדי לעבוד כטכנאי (במקום טוב) אני צריך לעבור קורס או הכשרה. מצד שני, אני לא יודע מה לגבי המשכורת בתחום, ההנחה שלי שהיא לא משכורת מאוד גבוהה אבל אני אשמח לשמוע מהנסיון שלכם והאם כדאי לי בכלל לעבוד בתחום. כמו כן, אילו קורסים עליי לעבור? עד כה עבדתי כנציג שירות של חברות תקשורת, כך שאין לי לצערי גם נסיון מקצועי בתחום שאני רוצה לעבוד בו. תודה ר…

13. נתונים שווים. מי עדיף?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. http://gbtvpc.com/ http://m.podshow.com/media/382/episodes/54051/hd-54051-03-16-2007.mp4

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by לוח שנה,

שלום, אני שוקל להתפטר ממקום עבודה שהתחלתי בו, ויכול להיות שזו תהיה להם בעיה למצוא לי מחליף. האם יש בעיה להתפטר כי פתאום לא בא לי? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אז ככה . חשבתי לגשת שוב להיסטוריה א' מכיוון שהציון שלי נמוך יחסית (73 סופי) ואם אני ניגש דרך בית ספר אני ניגש עם אותו מגן (75) האם יש דרך לגשת בצורה חיצונית ? איך ? כמה זה עולה ?אני פשוט רוצה להרשם איפה שהוא לגשת וללכת אני אלמד מהיום עד הבגרות (היסטוריה א' זה ב- 15.6) אני זוכר את החומר רק צריך לחרוש קצת על מיקודיות מה ששנה שעברה אפילו למתכונות לא למדתי ולבגרות למדתי באותו יום כמו מפגר :\. אז יש איזו דרך ? ואם כן אפשר לעשות ככה גם במתמטיקה ? כי היה לי ממש קל שעשיתי שוב את 05 בחורף אבל ניגשתי עם המגן של שנה שעברה....

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by redead,

רוצה להכין אלבום של איזה 300-400 תמונות. כמה יעלה פיתוח +- ?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אני פשוט צריך להגיע לאשדוד מהרצליה (פעם ראשונה שבכלל ייצא לי לבקר שם אני חושב ) מרחק נסיעה באוטו קצת ארוך לא ? כמעט שעה.. אז חשבתי לקחת רכבת . גם בטח יוצא יותר זול . אז התחנת רכבת היחידה שם זה אשדוד עד הלום או משהו כזה.. זה קרוב לעיר או משהו או שיש צורך לקחת אוטובוס ? תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. Started by KoM,

:

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by shapin,

היי מה קורה עם החידון?, למה הפסיקו אותו?, והאם הוא צפוי לחזור?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by פריאור,

כולנו מכירים את ההבדלים בין התרבויות, אבל זה גם משפיע על השפה הקולקלת של חלק מהישראלים, יצא לי להתקל כבר באנשיים שטוענו שהם רוצים:"hard egg" או לאחר שיחה עם ידידי ששמע שמישהו רוצה:"eye egg" (הידועה יותר כsunny-side-up) האם אתם מכירים עוד שיבושים משעשעים?

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. הגיוני ששפטו מ"כ מהמחלקה שלי ל21 יום מחבוש על שימוש בחשיש\מריחואנה שלא במסגרת הצבא? אא"לט ספרו לי משהו על 6 חודש מחבוש תיק פלילי אזרחי ועוד...

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by sgt_flippy,

האם להסתובב עם אולר שוויצרי יגרום שיעצרו אותי? האם חשוב אורך הלהב או הסכין?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. לכל האחים היהודים שלום !!!! פתחתי לא מזמן עסק למחשבים שירות ותיקונים ( בעיקר שירות ) לא סחר של חלקים . ניתקלתי בבעיה רצינית אם אני זול אני לא מרוויח ואם אני יקר אני לא תחרותי מה לעשות ? ניתקלתי במחירונים שונים באינטרנט למשל : YNET - טכנאי מחשבים: ביקור: 150-100 שקל התקנת מערכת הפעלה: 300-150 שקל התקנת ציוד הקפי: 150-100 שקל לשעה בדיקת מחשב נייד - 100-130 שקלים בדיקת מעבדה: 130-100 שקל החלפת ספק (לא כולל ספק) 100-130 שקלים. ואתר פלוני - http://www.technaipc.co.il/price.php דרך סריקה בגוגל . אני אשמח אם אחד הבכירים בפורום יעזור לי להרכיב מחירון אטרקטיבי של שירות כדי למשוך הרבה לקוחות ! בקשר לחלקים אני יודע מראש שאין לי סיכוי להתחרות עם הגדולים וזה יהיה החלק המשני של העסק…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. ביום ראשון הקרוב אני אמור לעבור ניתוח בברך, לאחר הניתוח אני אמור להתאשפז לתקופה קצרה (שלושה ימים בערך אולי קצת יותר..) לא אכפת לי כל כך מניתוח, אלה מהאשפוז, אין לי מושג איך אני הולך להעביר את הזמן שם.. הדברים היחידים שאיכשהו יוכלו לעזור לי זה האיפוד 80gb שיאכלס מוזיקה, והאיפון שימש כנגן סרטים.. השאלה שלי, אילו עוד דרכים יכלו לעזור לי להעביר את הזמן.. כל עצה תתקבל בברכה.. Install

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים