עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יותר דם = יותר חמצן ? והאם בן גוריון סתם סטלן?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by aviad91,

מישהו יודע אם הסרט האקסים של החברה שלי או בשמו האמיתי טום פילגרים נגד העולם מקרין איפשהו בארץ? כי ממה שאני זוכר עברו איזה 3 שבועות מאז יצא הסרט ועכשיו אני לא מוצא אותו בשום מקום..

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Holy,

איך להדפיס בצבע לבן על שקף?

4. Started by T-Flash,

שאלום חברים היום יום ההולדת ה-22 לחברינו היקר - Guarding angel!!! :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :jump1: :jump1: :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd: :biggringift: :biggringift: :biggrimjackbox: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :beerchug: :biggthumpup: :biggthumpup: :coolman: :coolman: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :cwm39: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :funn: :funn: :funn: :la…

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. ראיתי בעבר המלצות של אנשי הפורום לאופני הרים ורציתי לשאול מה דעתכם על HARO X6 שנת 2005 . המוכר טען שהאופניים כמעט ולא נרכבו ושהם במצב מצויין. עוד לא יצא לי לרכב עליהם , מה שאני מתכוון לעשות מחר, השאלה שלי היא כמה שווה לשללם עליהם בהתחשב בזה שמה שהוא אמר לי נכון והוא לא עבד עלי? ומה צריך לבדוק קודם כל באופניים ? האם יש להם חולשה כלשהי ידוע ? ואיזה בדיקה כדאי לי לבצע ?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שאלה מטומטמת אני יודע, אבל יש לנו ויכוח קטן בשעורי אנגלית אם משהו מכיר מילה כזו, שירגיש חופשי לשתף, תודה!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. קודם כל ברצוני להדגיש שזה דיון אידיאולוגי ולא דיון ססמאות ודרכי הורדה ועל כן יש לשמור על כללי הפורום . כמו שאני רואה את זה ישנם מגוון רחב מאוד של שיטות הורדה כיום אשר חלקם טובות יותר , חלקם פחות וחלקם נכחדו או אשר גוססות עדיין אני יחלק אותם בהערכה גסה לפי איכותם כך The Scene || V UseNet || V FTP \ Rapidshare || V BitTorrent - close communities || V BitTorrent || V sababadc || V eMule || V kazza || V Napster כמו בכל מקום בעולם איפה שיש אינטרס גבוה יותר כך היוזמה תהיה גבוהה יותר... ניתן לראות זאת לפי שרשרת המזון הזו כאשר בתחתית הטבלה נמצאת למשל kazza אשר מלאה בוירוסים וקבצים מזויפים באיכות נמוכה , למעלה יותר יש את eMule אשר בזכות אינטרסים של בעלי אתרים אשר מספקים לינ…

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. תמיד הייתי נכנס לאתר STAGE6 שלמי שלא מכיר זה אתר סרטונים בכיאות גבוהה (DIVX...). עכשיו נכנסתי לאתר של זה ומה אני רואה שם?? כנסו ותראו! http://stage6.divx.com "We hope to have the hamster fed and back in his wheel shortly"...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אתם חייבים לקרוא את זה, זה כתבה מהיום. או יותר נכון מגליון יוני של pc magazin. :-[ זה פשוט הזוי. החברה עישנו משהו לא חוקי לפני זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3563556,00.html כנראה לקחו כתבה מהעיתון הלועזי ותירגמו מילה במילה. אבל עדיין... על מה הם מדברים. איזה שידרוג ואיזה נעליים. זה יישן את המחשב שלי (והוא באמת קצת ישן)

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. כבר הרבה זמן עולה ריח רע של שרוף או יותר נכון כמו בהלחמה מהמחשב שלי ואין לי מושג מה נשרף אם נשרף ולכן אני שואל אתכם איזה רכיב נראה לכם נשרף, בין העונים נכונה יוגרל פרס לא ידוע אך אני ארמוז ואספר שזה קשור למשהו ב-quake 3 arena...... אגלה לכם את התשובה (אנחש את התשובה) לאחר שיהיו 20 קולות לפחות (או שפשוט תהיו עצלנים ולא תענו ואז אין פואנטה* לסיפור) בתודה N N C (זה נשמע כמו ננסי אז אני מחליף ל-NO NICK NICKOLAS) ________________________________________________________________________________ ******************************************************************************** ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פואנטה-סיום מפתיע לסיפור.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. פעם קודמת שנסעתי לקחתי קו 11 מחוף הכרמל, אבל עכשיו אני רואה שהוא פועל רק בצהריים של יום שישי(או שהאתר של אגד דפוק... בכל מקרה הוא דפוק אבל אולי הוא גם מטעה). בכל מקרה אני צריך להגיע לשם ב9 מתל אביב ואשמח לעזרה. קו 142 ממרכזית המפרץ, עכשיו מה השם שנתנו למרכזית המפרץ ברכבת ישראל :\? זה בת גלים? טוב כנראה שזה בת גלים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by HiperPsY,

http://www.thatvideosite.com/view/2209.html

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום חברים אני קונה מחשב נייד מתוצרת ASUS בחו"ל חיפשתי ולא הצלחתי למצוא (לא כאן וגם לא בגוגל...) מי בישראל הינו הנציג הרשמי של ASUS? מי יכול לתת לי מענה של אחריות ותמיכה טכנית למחשב הנייד? היכן בישראל ישנה מעבדה מוסמכת מטעם חברת ASUS לתת שירות טכני למחשביה הניידים? ASUS העולמית מתחייבת לאחריות בינלאומית על מוצריה. באתר העולמי של ASUS ישראל לא מופיעה באף מקום.... אני חושש שאני אקנה את המחשב ושבישראל לא אקבל את התמיכה שתצדיק לפחות את המחיר הגבוה עליו אני משלם (בכסף...) אודה לעזרתכם במציאת הנציג שיתן לי מענה לסוגיה תודה fibrook

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני סטודנט להנדסאי מכונות באפקה שנה א' מסלול ערב. אני מעוניין להרחיב את הידע שלי גם בנושא האלקטרוניקה ומחפש קורסים בתחום (מס' חודשים עד חצי שנה לקורס) היכן אתם ממליצים ללמוד? אני מאזור ראשל"צ בנוסף למישהו יש מידע בנוגע לשכר של טכנאי סלולר בחברות הסלולר? מה השכר ואיך העבודה? אני מגיל צעיר בתחום ופירקתי ותיקנתי את רוב מוצרי החשמל שיש בבית ובעל שתי ידיים "ימניות" ומאוד אוהב את הרעיון בלעבוד במעבדה בלי הצורך לשרת אנשים כל היום כמו שאנשי מכירות ושירות לקוחות עושים.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. מה שרשום בכותרת. אם יש לכם תימוכין אשמח לראות. תודה. זאת לא שאלה תיאורתית אז אשמח לקבל תשובה מהירה, יש לי עד מחר. מעוניין להחזיר משהו ל KSP.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. סיימתי לראות את הסרט ואני לא מבין כלום מישהו יכול להסביר לי מה קרה?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by רן.ט,

למישהו יש מושג איפה בירושלים אני יכול לעשות צמות בשיער??? רצוי במרכז העיר

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by (G),

אם קיבלת 2 גימלים ביום חמישי, אמורים לחזור ביום שני? (לא שאלה שלי, סיימתי צבא לפני 11 שנה 8))

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. לי אישית התלקל המאורר שהיה לי תלוי על הקיר ועכשיו קניתי מאורר ריצפתי שלא שווה ת'חת. ולשכנע אתם ההורים לקנות מזגן קטן לחדר לא יעזור. וגם להפעיל מזגן גם ככה יקר כל הזמן.

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום לכולם.. עברתי כבר על שלוש חנויות DVD וVideo שנמצאות באזור מגורים שלי. ואין שום סרט שעונה לשם הזה. מישהו מכיר ספריית וידאו ששם הסרט נמצא בטוח? אם זה עוזר השם של הסרט באנגלית זה The Fly. תודה מראש Install

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by freee,

שלום, אני כבר סובל מזה 3 שנים יש לי בכול הגב ממש מלא פצעונים של החום על הפרצוף אין בכלל רק על הגב וקצת מאוד על החזה. הלכתי לרופא משפחה הוא הפנה אותי לרופאת עור היא אמרה לי ללכת לשמש ולהישתזף ואז זה ירד תחשבו מה היא אמרה לי. אחרי זה הלכתי לרופא משפחה ואמרתי לו שזה מה שהיא אמרה לי לעשות ואל הביאה לי משחה אז הוא צחק ואמר שהיא מטומטמת פשוט הוא צריך ללכת היום מוקדם שאני יחזור ומאז לא חזרתי אילו עבר חודש. יש מישהו שיש לו את הבעיה הזאות? מה הוא שם על הגב?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by HeaT-SinK,

לא פייר!

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. כדאי לנסות? או שאין מצב שיפעל?

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by McMerc,

כרגע ראיתי שמשרד החינוך הוציא את לוח הבגרויות. צירפתי אותו לפה. מה שמציק לי בלוח הזה, הוא השבוע של פיסיקה. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. מי מגיע מחר לאליפות ישראל באוברקלוקינג ? אני משתתף, אשמח לראות הרבה אנשים מהפורום... ובהצלחה לכל המשתתפים..!

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.