עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, רכשתי מוצר מ-ebay באמצעות paypal, המוצר עדיין לא הגיע אליי האם אני יכול לשנות את פרטי התשלום שלי (כרטיס אשראי), לפני שהמוצר הגיע? ואם שיניתי - והמוצר לא יגיע, האם אני יזוכה בכרטיס המקורי? או שעדיף בכלל לא להתעסק עם זה עד שהמוצר יגיע וזהו..? תודה!

2. Started by FTP,

זה נכון שסיגריות עוזרות לכאב בטן? או שזה סתם עוד בולשיט

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Holy,

איך להדפיס בצבע לבן על שקף?

4. אז זהו, לאוכלוסיה היותר מצומצמת כאן שכבר בשנות ה20 לחייה (או אם חייכם התאכזרו אליכם והכריחו אתכם לעבוד בנעוריכם) - מהו מקום העבודה שלכם? באיזה תפקיד? מעניין לשמוע

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by רן.ט,

למישהו יש מושג איפה בירושלים אני יכול לעשות צמות בשיער??? רצוי במרכז העיר

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. http://rapidshare.com/files/263321032/Barber_Shop.mp3.html חבר שלח לי במסנגר אז העלתי את זה שתהנו גם לשמוע רק עם אוזניות... למי שאין אוזניות מיותר שיוריד... רשום ב"הוראות" לעצום עיניים.... אני מאוד אהבתי...

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  7. מה שאני מתכוון זה שאם מישהו יוריד את הפקק שמסמל את החדר שלי בארון חשמל אז שזה לא יוריד לי את החשמל בחדר... זה נשמע לי דבילי ולא אפשרי אבל אני פשוט חייב למצוא שיטה כדי שכמה קרציות במשפחה שלי לא יהרסו לי את המחשב ואת המוצרים החשמליים.. ואני יודע שיש כזה דבר אל פסק אבל בכל זאת אני מחפש משהו אחר כל דבר שיכול לבטל את האופציה של הורדת מתח החשמל ועדיין שיהיה חשמל ... תודה למרות שאני פסימי כי זה דבילי לגמרי

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by fuck off,

Bjork למי שלא הבין. אני פשוט פעם אחת שמעתי שיר שלה וממש אהבתי. היה זה לפני שנים מספר... עכשיו נזכרתי ואני מבקש את עזרתכם. ;D

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by imac,

אני מעוניין לצאת כדי להרחיב את הידע שלי יותר בתוכנה שלאחרונה גיליתי עד כמה מדהיהמה היא... השאלה היא - מה הרמה של הקורס הזה בצה"ל אם מישהו היה? את כל הבסיס אני כבר יודע, אני מעוניין להתקדם להשתמש בקוד (SQL ו VB).. הקורס הזה יכול לתת לי משהו, חוץ מזה שאני יקבל בטח תעודה..

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. הזמנתי כבר בעבר מEBAY והכול היה זבל אחד גדול שלא נדבר טוב הזמנתי מאיזה קופון אחד שבארץ וגם כן זבל גדול אין לי רצון לבזבז 50 שקל על מדבקה מסריחה מאיפה כן כדאי לקנות ?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by nat64x,

נמאס לי לשבור את הראש ואני רוצה כבר לגמור, למרות שאני חושב שמצאתי את התשובה הסופית. מחליף עבור תשובות ל-7 ו-8 בפרטי.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  12. השאלה די קבועה באתר אבל ערכתי חיפוש ולא היה שום דבר מהחודשים האחרונים, אז הנה תרד' מעודכן. אשמח אם תתפקדו. 1) גודל חבילה. 2) שם ספק, מחיר ספק. 3) שם חברת התשתיות, מחיר התשתית. 4) כיצד השגתם את המחיר/חבילה. 5) כל מידע והערות נוספות יתקבלו בברכה. תודה.

13. למה מערכת מחשב בארה"ב תעלה בממוצע 40% פחות מבארץ? הרי היבואנים כאן קונים באותו מחיר שAmazon קונה אז למה ההפרש-אין סיבה. גם מלהסתכל כאן על לוח "יד שניה" בא לבכות, אנשים מוכרים מוצר משומש במחיר גבוה מחדש בארה"ב. כבר יותר משתלם להזמין מeBay עובדים עלינו

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by HaEsrimVeArba,

http://players.mediazone.co.il/media/authors/34/playlists/182564/182564_static.asx אז מה דעתכם על אותן בחורות שמזמינות בדייט "מים" או מקסימום "דייט קולה"? אני אישית חושב שזה TURNOFF רציני.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by uzi_sch,

נא להכיר, סידרת מערכונים ב YOUTUBE תחת השם "two hot girls in the shower". הינה קישור לפרק הראשון, שימו לב לפרקים הנוספים שבאתר: http://www.youtube.com/watch?v=TlagATZ3XAo תהנו

16. http://www.sport5.co.il/Articles/Article.378.15251.html לא ייאמן כמה שהבן **** הזה מרוויח חחח נשאר רק לקנאות בו

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אין מצב שהמונה שעון של חברת אורנג מזייף או מזייף בכוונה ? יש לי הרגשה מוזרה לאללה תסתכלו על זה : איך יכול להיות שמ 5.5 עד 3.6 דיברתי 47 שעות ? שב SKYPE אני מנהל את רוב השיחות שלי לקווי ! במקרה הסתכלתי על הפירוט שיחות ושמתי לב שחרגתי ב 7 שעות בפוקס ! ממש מזל !!! גם אם חברת אורנג מרמה אותי אין לי סיכוי בבית משפט הם חזקים מדי אין מצב בעולם שדיברתי 47 שעות ! זה ממוצע של שעה וחצי - שעתיים כל יום ואין מצב !!!!

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by INON,

האם ישנם הבדלים משמעותים בין יחידת המחשבים גא"מא(שנמצאת בחיל המודיעין) לבין ממר"ם(שנמצאת בחיל התיקשוב)? ואיזה יחידה יותר מובחרת?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Knopix,

האם התואר שם נחשב בעיני המעסיקים? איך החוג שם יחסית לאוניברסיטאות ומכללות? מוצאים עבודה בסוף התואר?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  20. כבר הרבה זמן עולה ריח רע של שרוף או יותר נכון כמו בהלחמה מהמחשב שלי ואין לי מושג מה נשרף אם נשרף ולכן אני שואל אתכם איזה רכיב נראה לכם נשרף, בין העונים נכונה יוגרל פרס לא ידוע אך אני ארמוז ואספר שזה קשור למשהו ב-quake 3 arena...... אגלה לכם את התשובה (אנחש את התשובה) לאחר שיהיו 20 קולות לפחות (או שפשוט תהיו עצלנים ולא תענו ואז אין פואנטה* לסיפור) בתודה N N C (זה נשמע כמו ננסי אז אני מחליף ל-NO NICK NICKOLAS) ________________________________________________________________________________ ******************************************************************************** ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פואנטה-סיום מפתיע לסיפור.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by bla7,

מה דעתכם??? האמריקאים החארות האלה... לא יכלו לתרום לנו 10-20 כאלה?!?! חחח ;D

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם. אני יורד לאילת השבוע ומחפש להחליף את האוזניות שיש לי. שמתי עין על הסנהייזר CX300, אבל הן לא קיימות בכל מקום. יש למישהו מושג אם יש(ואם יש אז איפה יש) באילת חנות שבה יש סיכוי שאני אמצא אוזניות אלה או שוות להן? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by mei,

איך בתוכנית המצ"ב אני מחשב את ההשהייה לפי תדר התנודות ? ומהם ההוראות שצריך בשביל סעיף ג' ? תודה ! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים