עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לקראת סוף קורס קצינים , אני עובד על מאמר שבתכליתו אני מעוניין להעלות את דילמת איוש המחסומים - מה עדיף ? חיילים בסדיר או מילואימניקים . הדעות לשני הצדדים רבות והתייעצתי עם מביני עניין . אשמח לשמוע גם את דעתכם על בסיס ניסיון אישי או דווקא מנקודת מבט נטרלית . מה דעתכם ?

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  2. תראו את משחקי הוידאו ה"מגניבים" הללו. שימו לב שיש כמה עמודים. http://www.somethingawful.com/d/photoshop-phriday/boring-games.php

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. Started by QQQ,

1. הזמנתי ממישהו מוצר דרך USPS FIRST CLASS אבל גיליתי שהוא בכלל שלח באמצעות PRIORITY FLAT RATE ENVELOPE (הרבה יותר מהיר וטוב). מה אני אמור לעשות? לתרום לו כסף? הוא לא שאל אותי וכנראה התבלבל או משהו. 2. הזמנתי מוצר דרך USPS FIRST CLASS. המשלוח התקבל ב-18 לדצמבר וטרם הגיע - מה שאומר שעבר כבר כמעט חודש. מה יש לעשות? וסתם משהו הזוי מהצד, את הUSPS FIRST CLASS המוכר אמר לי שזה PRIORITY, והPRIORITY (שאגב נשלח הרבה יותר מאוחר וכבר הגיע) היה אמור להישלח בFIRST CLASS - ואין קשר בין המוכרים/הקניות (???) תודה

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by b3ta0,

שלום ברצוני להזמין מוצר מחו"ל, אותו אני לא מוצא בארץ. השאלה היא אילו חנויות/אתרים בחו"ל שולחות לישראל, ואיזה סכום כסף נוסף אשלם עליו - מעמ/מכס, משלוח. או מהי הדרך הכי פשוטה/זולה להזמין מחו"ל - מאיזה אתר. אולי למישהו שיש מסיון בזה יוכל לעזור. הנה המוצר ומידע עליו כמו גודל ומשקל: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3400031&csid=ITD&body=WARRANTY#tabs תודה - כמובן. תודה בכל מקרה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by joniar,

שלום... אני מתחיל ללמוד מנהל עסקים ושוק ההון {ועם התמחות בראית חשבון ושוק ההון} אני לומד את זה 3 ימים בשבוע מ-4 בצהרים עד 10 בלילה... אני מחפש לימודים לבוקר עדיף בתחום המחשבים אבל לא משו כבד.. אם יש לכם הצעה אני אשמח לשמוע... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ראיתי את הכתבה הראשונה בתכנית וכך היה - אדם מגיע לחנויות וקונה מוצרים בכרטיס אשראי. לאחר העברת כרטיס האשראי המערכת דורשת אישור טלפוני לעסקה. האיש מוסר קוד בן 4 ספרות לקופאית, לעיתים אף מקליד אותו בעצמו בקופה, והעסקה עוברת. בסעיף הטלפון הוא מוסר את הסלולרי של ג.נ, שהחנויות מתקשרות אליה לאחר מכן. בכתבה דובר רבות על השעות בהן ג.נ מקבלת טלפונים מהחנויות, פירוט של מגוון המוצרים שהבחור רכש - מטקסטיל ועד למחשוב, גילוי העובדה שהבחור כיכב כבר בעוקץ קודם, וכמובן לסיום הראו אותו צועק על התחקירן שבא לקבל ממנו תגובה. עם זאת, הייתה התעלמות מוחלטת מדברים כגון למי שייך כרטיס האשראי בו השתמש (והקשר, אם קיים, לג.נ), ומאין השיג את הקוד בן 4 הספרות שאיפשר את ביצוע העסקה (שאני מנחש שזה הקוד ש…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  7. שיטה של 100% להיות מיליונר תוך שנה ! נותנים לאנשים ריבית 18% לשנה ריבית שאף מוסד בנקאי או פיננסי לא יכול לעמוד בה ( 2-3% ) , לוקחים כמה משקיעים " אחד משלם לשני " כל אחד מקבל את הכסף שלו בתנאי שיש רצף וכולם שמחים ומאושרים , את ה 18% משלמים החברים שמשקיעים ! הכסף בעצם עובר ממשקיע למשקיע כל עוד הגלגל נמשך ולא עוצרים אותו זאת השקעה הכי בטוחה בעולם ! דוגמא : מישהו נותן לי 5000 שקל אני נותן לו ריבית 18% שנה שזה יוצא לחודש עם הריבית 492 ש"ח ואני בעצם יכול להתגלגל עם הכסף שלו חצי שנה לפחות 492X2 = 2952 כדי למצוא משקיע חדש ואז מאותו משקיע חדש אני מגלגל על הישן , להם יש כסף לי יש כסף פשוט רעיון גאוני ! מוני פנאן היה גאון פיננסי

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by MatanFrenkel,

בניגוד ליס פלנט שבוחרים את אופן המשלוח בעת ההזמנה של הכרטיסים באינטרנט , בגלובסמקס אין את זה , למישהו יש מושג מה אני עושה שאני משלם ? מגיע עם תעודת זהות + כרטיס אשראי לקופות ומקבל את הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  9. http://www.room404.net/?p=24178

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני קניתי אותו... אני מאכיל אותו... אני משחק איתו והוא לא מפסיק לקלל אותי קניתי אותו מחבר לפני כמה חודשים, ואני לא יודע מה קורה בבית שלהם, אבל התוכי לא מפסיק לקלל... זה היה מצחיק עד שהוא הזכיר לסבתא שלי ( בת 75 ) במה אמא שלה ( שמתה כבר ) עובדת... אני מנסה לדבר איתו יפה אבל אני מתחיל לפזול לשים אותו בטוסטר... רעיונות משהו ?

• 30 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. Started by danielzy,

תנו לי לספר לכם על חווית שירות יוצאת מן הכלל, אך לכיוון השלילי מצד כל החברות הנ"ל. לפני כמה ימים רציתי לקנות משהו מ EA Store, אחרי שהצלחתי להכנס לאן שרציתי [סיכוי של 1 ל 10 בערך שלא יציג לך איזה ארור] לא ראיתי את ישראל ברשימת הארצות. גם לא שום איזכור שבריטניה כוללת את ישראל... לכן הזמנתי עם כתובת של דוד בארה"ב עם כרטיס אשראי של אמא. לא קיבלתי שום אימייל או הודעה כלשהיא שההזמנה אכן התבצעה או נכשלה. רק אחרי כמה ימים שהצלחתי לתפוס אותם הם הודיעו לי שההזמנה התבטלה ולא ציינו למה. למחרת היום הלכתי לסניף דואר בנס ציונה והוצאתי ויזה נטענת בסל 300 ש"ח כך שנשאר לי 280. הגעתי הביתה, נתתי לכרטיס קצת זמן ולמחרת הזמנתי מ EA STORE. עוד פעם אותו סיפור, ללא שום הודעה. אחרי כמה דקות שמצאתי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום חברים, לפני יומיים ראיתי, לראשונה בחיי, אני חושב, את הקליפ של השיר It's My life של Bon Jovi. שם גיליתי שמה שתמיד נשמע לי כמו סאונד של סינטיסייזר או צלילי גיטרה חשמלית עם אפקטים כלשהם הוא בעצם צליל המופק מאיזשהו מיקרופון שמחובר אליו צינור או משהו כזה ומי ש"מנגן" בו בעצם עושה קולות לתוכו. לא הצלחתי לגלות מה הכלי הזה. השיר הזה הוביל אותי לקליפ מתוך הופעה חיה שלהם בלונדון, עם השיר Living on a prayer, שם גם נעשה שימוש בכלי הזה. אשמח לפרטים על זה. יום נעים אנשים. נ.ב הקליפים שהזכרתי - It's my life - רואים את הכלי ב 0:30 ובהמשך. Living on a Prayer - Live in London - החל ב 0:20 והלאה:

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  13. בזמנו שקניתי את המסך שלי DELL 2209WA, קיבלתי אותו עם שליח UPS. אני זוכר שנאמר במקרה ותהיה תקלה יש אפשרות להביא את המסך לאופיס דיפו, ומשם UPS לוקחים אותו למעבדת יעל פתרונות(בחינם)... נכנסים היום לאתר של אופיס דיפו ואני לא רואה שום דבר בעינין. דבר נוסף, מה הזכויות שלי בתור צרכן? תוך כמה זמן הם חייבים לתקן את המסך? האם אני זכאי לקבל מסך חלופי כל עוד שלי בתיקון?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

קרובה שלי רוצה לשיר ביחד איתי בחתונה שלי שיר באנגלית או בעברית שיהיה קצבי ולא משעמם המלצות שלכם... עריכה: זאת דוגמא לשיר שאני לא רוצה http://www.youtube.com/watch?v=sYt43-1HxpU מרדים..

15. Started by YogiBear,

אני מעוניין להזמין לי חיקוי לדרמן קטן כזה עם מברג ופלייר וסכין קטנה לתיקונים וכאלה וראיתי כל מיני דגמים נחמדים שעולים בסביבות ה-10 דולר באייביי (כמובן שלא מקוריים). חשבתי על להזמין לי אחד כזה כי הם נורא זולים ורציתי לדעת לפניי ההזמנה האם בכלל "שווה להסיתכן" או שהם יתקעו במכס בוודאות כי זה "כלי נשק" (סכין). למישהו יצא להזמין דברים שהם תחת קטגוריה של "נשק" ויודע האם הם עוברים בקלות או שלעזוב את הסיבוך ולקנות כבר בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by navk2,

האתר התאפיין במספר משחקים מועט יחסית (פחות מחמישים)שסודר בטבלה שבה ישריבועים שמציג כל משחק - במסך הראשי של האתר ומשם היית בוחר משחק. עוד משהו מיוחד שהיה בו זה שלכל המשחקים הייתה את אותה אווירה ילדותית וסגנון ציור בהיר כזה. יש 2 משחקים שאני זוכר ממש טוב, אחד בנוי איזה סצנה של צ'אק נוריס שבו הוא קופץ על רכבת וצריך להגיע לקטר ומשחק שני, זה שאתה משחק שני עכברים שצריך שאחד יפיל לשני גבינה ממדפים. פעם אחרונה שביקרתי באתר היה לפני 3 שנים לפחות ככה שיכול ליהיות שהוא השתנה אבל הם משהו מכיר אני באמת אודה לו.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by timac,

בפרומו של הרווק בערוץ 10 איך קוראים לשיר שמתנגן ברקע?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  18. יש איזה תמונה אצלי במחשב ברזולוציה 800 על 800 , שהייתי רוצה להגדיל ולשים על הקיר, זה אפשרי? משהו בגודל... מטר וחצי (אורך) על 70 ס"מ(רוחב) בערך.. אולי אפילו יותר גדול התמונה היא בשחור לבן (עם גוונים כחולים קצת) אז האם הדבר אפשרי ,מבלי לאבד הרבה מאיכות התמונה?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by lesForce,

שלום לכולם. אני מתעניין בספת בטן, אבל לא יודע האם זה כדאי בכלל או בזבוז כסף? לעשות כפיפות בטן רגילות אני לא עושה, בגלל שכשאני עושה כואב לי הגב ואני מעדיף לא לפגוע בבריאות הגב שלי. עכשיו השאלה האם המכשירים האלה בכלל טובים? אשמח למי שיש לו מכשיר בסגנון. מה גם שיש איזה מכשיר שניראה מעניין בהנחה שעולה כרגע 250 , למכשיר קוראים AB KING PRO אם למישהו יש אותו ויכול לתת חוות דעת זה בכלל יהיה מעולהת למרות שהתגובות בזאפ לא מחמיאות במיוחד...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ccc,

מהו הפנס הטוב ביותר מDX עד 10-15 דולר ? 10X

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. למי שמנוי לבזק, כמה אתם משלמים תעריף חודשי עבור "קו טלפון"? והאם גם לכם כתוב תשלום קבוע עבור "עפרוני אפור" 3.16 ש"ח? כמה עולה התקנת נקודה חדשה בבית? ולגבי התעריפים, האם התעריפים בבזק אחידים לכל הלקוחות? או שמה יש כמו בחברות הסלולאר תוכניות משתלמות יותר לשימור לקוחות? כנראה חודש הבא נעבור להוט למסלול 700 דקות לכל היעדים (11 שעות ו40 דקות) בתשלום קבוע של 90 ש"ח. וזה מוביל אותי לשאלה נוספת, בנקודת ההתחברות להוט, כמה טלפונים מקבלים? והאם צריך לשלם על נקודה חדשה בבית ואם כן כמה?

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by aviad91,

אז ככה,אני עובד בדומינוס כבר כמה זמן ומשלמים לי מינימום.זה יוצא איזה18.40 בכל מקרה ב1 בדצמבר היה לי יום הולדת ושכר המינימום שלי היה צריך לעלות ל20.70.בכל חודש דצמבר המשכתי לקבל משכורת מינימום של גיל 17 אפילו שהיו לי את הפריווילגיות של גיל 18(לעבוד אחרי עשר ושישבת) הבוס שלי אמר שככה זה.העלאה במשכורת מתבצעת אחרי חודש. לי זה לא נשמע הגיוני.אני בן 18 עם מינימום של 17? בסה"כ זה יוצא הבדל של בערך 200 שקל.לא רציני ועוד משהו.אם אני עובד שעות נוספות(מעבר ל10 שעות)שזה 150% וגם יום שישי שזה גם 150%.אני בכל זאת מקבל רק 150%? כי זאת התשובה שקיבלתי לגבי זה.וגם זה לא נשמע משהו אשמח אם מישהו שמבין בזה והיה לו ניסיון יענה לי תודה

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. הייתי במגמת מחשבים(10 יחידות מחשבים +5 פיסיקה), ואני בן יחיד, עם פרופיל 97, באמצע כיתה י"ב קיבלתי זימון לממר"ם-לזימון לא הלכתי כי באותו זמן החלטתי שאני רוצה ללכת לקרבי ..ביום הגיוס הייתי מיועד להתגייס לכפיר ואמא שלי בסופו של דבר לא חתמה לי על הטופס שאני בן יחיד והיא מרשה לי להיות בקרבי, ולכן ישר עברתי מקצין מיון של קרביים לקצין מיון כלל צה"לי, שם שובצתי בחיל תקשוב, בקורס מת"מ(מפעיל תקשוב מבצעי), מחר מתחיל לי הקורס ואני מתנגד לקורס כי אני יודע שהוא לא בשבילי ואני מסוגל לתרום הרבה יותר לצבא(לדוגמא בממר"ם או בקורס בחיל תקשוב/בסמ"ח שהוא יותר טוב ממת"מ שנחשב לקורספחות טוב בחיל תקשוב) השאלה שלי היא איך אני עובר לקורס אחר, לדוגמא מר"ם, או ממר"ם(יותר בעיה כי זה קדם צבאי)?

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. סתם מעניין אותי כל כמה זמן אתם מחליפים את מערכת הגיימינג שלכם, כי אני מתלבט אם להחליף את שלי.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by davidreznic,

שלום, הזמנתי 2 מוצרים מארה"ב, היום קיבלתי מכתב מהדואר ובו כתוב שהחבילה הגיעה ושאני צריך לשחרר אותה. במכתב לא כתוב המחיר שצריך לשלם למכס, אבל כן כתוב להביא חשבונית שבה מצויין ערך הטובין מתי שאני מגיע לשחרר את החבילה. האם אני כן צריך לשלם מכס? (שווי החבילה 97$)

• 3 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים