עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. משרד החינוך הגדיר את המסע לפולין כ"חיזוק השייכות הלאומית והזיקה להיסטוריה ולמורשת". רק חבל שלמרות דבריו, הוא הפסיק את מימון המסע, ועשרות אלפי נערים לא יכולים לממן את נסיעתם. היום בטור של יאיר לפיד בעיתון, דובר על בית הספר שהוא מלמד בו. זהו בית ספר עם נערים ממשפחות קשות יום, שלמרות הכול הם חכמים ומחוברים למורשת העם. הוא דיבר איתם על המסע לפולין, ושאל האם הם מתכוונים לצאת. הם רצו, אך לא יכלו, כמובן, בגלל המחיר - 6000 שקל (!). למסע יוצאים פי שלושה תלמידים מהעשירונים העליונים מהעשירונים התחתונים - ואני שואל: איך זה שלמסע לפולין, המסע לפולין, שהוא אחד הדברים החשובים ביותר שנו עוברים בחיים, יכולים לצאת רק העשירים?? :pissed: בשביל שיהיה להם סיכוי לצאת למסע, ניסו התלמידים מיפו…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Alexkmr,

הציעו לי היום להתחיל לעבוד שם...אשמח לשמוע את דעתכם?

• 18 תגובות
    • 11.7k צפיות
  3. היי. אני יודע שרבים כאן מדברים על דיל אקסטרים, אבל לא ממש מצאתי שם לפטופים. הנייד הוא עבור קרובת משפחה שהולכת לגור בארה"ב תקופה. אשמח לכל עזרה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני מחפש רדיו לרכב השאלה שלי היא אם אני יביא רדיו מחול (פנמה) זה יעשה לי בעיות כדי לחבר אותו לרכב פה? אני משער שזה לא קשור כי המתח שהוא מקבל בא מהמצבר וזה בכל העולם 12V אבל אני רק רוצה להיות בטוח תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Nahum2,

בעוד כ3 שבועות מסתיימים ששת החודשים שלי בפרופיל 24 ואני אמור לחזור לשירות.סיימתי יותר משנה בסדיר לפי ה 24. האם יש פה מישהו ששוחרר בעבר על פרופיל 24 ויכול לספר לי מה הולך לקרות? אני קצת מודאג כי עדיין לא קיבלתי צו..

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. אמא שלי 4 פעמים בשבוע הולכת ליוגה או רייקי או איזה חארטה דומה. אני פעם אחת מוכן ללכת למסג. רק לא נעים לי להגיד שאני לא רוצה מזג אלה אקסטרה. אמא שלי אומרת לי לך ליוגה אני מכירה אחלה מדריך, לך לזה אנימכירה אחלה.. איך להשיג את הכסף בלי לרמות אותה ולהגיע בסוף למסג?

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. שלום לכולם,שבוע טוב הייתי היום באיזשהו טיול עם המשפחה באיזור רמת הגולן וראיתי טיסנים שם,וזה ממש משך אותי הייתי גם בתערוכה הזאת שהייתה לפני כחצי שנה בים המלח של הטיסנים ומאוד נהניתי,אבל אז זה לא כל כך משך אותי מבחינת זמן יש לי המון זמן להטיס כי אני חייל,ולכן כל סוף שבוע אם אין גשם או רוחות חזקות מידי אני יכול ללכת ולהטיס,גר באיזור חיפה ומכיר את ה"מנחת" בכפר חסידים,ממש לא רחוק מהבית שלי... השאלה היא כזו:איך נכנסים לתחום?מה צריך בתור טיסן ראשון?איך בעצם לומדים את כל עיניין ההטסה וההכנות לקראת ההטסה?האם צריך ללכת עם בן אדם מבוגר בתור הטסה ראשונה?איך שומרים על הטיסן,מה קורה מבחינת הדלק,ואיך בעצם אני יודע לקחת שלט ביד ולהחזיק את הטיסן באוויר כמובן עד שנגמר לו הדלק וכו'? מה העלו…

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by Tomerb1,

ראיתי שהסירו את האשכול שהיה בנעוץ. אשמח מאוד לעזרה, אני מחפש את השם של השיר הזה: [הוקלט מהרדיו] http://www.f2h.co.il/1763146989979 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by ariel-ro,

שלום לכם! אמא שלי מעצבת פנים, ויש לה אתר אינטרנט דרך דפי זהב. היא מתנתקת מדפי וזהב, והם אמרו שהם יביאו לה את האתר. אז כמה שאלות: מאיפה/ממי אני קונה דומיין ומקום איכסון, וכמה זה עולה. האם זה סיפור לבנות ממשק ADMIN(יש לי ידע בסיסי בHTML)? אריאל

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by refael11,

היי שלום לכולם אני אמור לעבור מבחן באופיס יום שני לשם קבלה לעבודה בידי אין בנמצא חומר לימודי פרט למדריכים טובים אבל הם ארוכים וכנראה לא נותנים דגש על הנושא אשמח אם למישהו יש חומר שיוכל לשמשמ אותי או מבחנים או אפ' מישהו שעבר כזה דבר ורוצה לשתף אותי אני מאוד רוצה לעבור את המבחן הזה העבודה הזאת חשובה לי מאוד תודה לכל העוזרים שיהיה שבת שלום לכולם

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  11. שלום לכולם, אני חייל בצהל ואני יוצא לתגלית בשבוע הקרוב. יחד עם שאר חברי מצהל שמשתתפים בפרויקט הוחלט לארגן "ערב תרבות" לאורחים הכוללים גם אוכל ישראלי, סיפורים, משחקים ושירים ישראלים ברקע. מה שאני צריך ממכם, זה המלצות לשירים ישראלים טובים שאתם חושבים שיתאימו. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  12. http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,404,209,44594,.aspx http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3837393,00.html אין הרבה מה להוסיף - חפשו אותי על הבמה :ylsuper:

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. המון בהצלחה לכל הניגשים התכוננתי הרבה מאד מקווה להצליח הפעם!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. ( התרד במקורו הוא של SIMONSIX, אני העתקתי ושיניתי את מה שצריך בנוגע לקנייה הזו, אז כל הקרדיט לו ) בהמשך לקניות הקבובצתיות באתר, אני רוצה גם לנסות לארגן קנייה למשחק שאני ואני מאמין עוד מספיק אנשים מחכים לו. מחיר המשחק במקור: 199 מחיר המשחק כרגע בתנאי שיהיו 20 אנשים: 189 חשוב לציין, שתג המחיר של המשחק הוא 60$ בדומה לCOD:MW2 ככה שהוא אמור להיות יקר יותר מהרגיל(ואגב, בקנייה של COD הגענו להרבה יותר מ-50 איש, ואם כאן נגיע ל-50 אני מאמין שנוכל להוריד עוד את המחיר). עוד משהו חשוב: גרסת הPC כוללת גם את 2 חבילות הDLC שיוצאות בתשלום לקונסולות. ככה שאם מישהו מתלבט בין PC לקונסולה לדעתי גרסת הPC עדיפה בהרבה. עמוד המשחק באתר ארקדיה : http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=pca…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. קיבלתי דוח כאשר החנתי את הרכב בתחנת אוטובוס והלכתי לקנות סיגריות בחנות שממול חזרתי אחרי 2 דקות יש דוח של 250 והפקח כבר לא שם איזה עצבים זה . קיצר הרכב הוא על שם אבא שלי ומן הסתם אני רשום בביטוח ,השאלה היא כזאת -האם הנק ירשמו על שמו או על שמי ? ואיך אני יכול להעביר אותם על שמי ?צריך לשלוח מכתב לעירייה או איך זה עובד ? תודה

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. מחפש אתר/ספר טוב ללימודי הנדסאי שפת C. או אם יש אתרים מומלצים, אשמח לשמוע. האתרים הבאים מומלצים? יש אתר מומלץ יותר? http://www.underwar.co.il/library.asp?Page=Programming#cat104 http://clang.eitan.ac.il/

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by GWeizman,

אני צריך מאמרים, העדפה רצינית לאקדמאיים (משהו שאפשר להסתמך עליו לעבודה), העדפה נוספת לאנגלית [או כל שפה אירופאית אחרת, כעקרון], אבל גם עברית עובד, בנושאים של התייחסות האנושות למוגבלים שכלית בחברה, ושינוייה במשך השנים, והתייחסות האנושות לגאונים. מה שיעזור לי: 1. מאמרים של אוניברסיטאות מוכרות 2. כתבות חדשותיות (אני מחפש כרגע באתרי חדשות, משם אני מניח שאפשר לנתח כל מיני מצבים קיצוניים) 3. וכו'. תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by stone cold,

טוב שכל אחד ישלוף את הסרטים המסריחים שהוא ראה כולל קצת הסבר מה מסריח כמובן אני יתחיל American High School טוב אז ככה העטיפה והטרילר של הסרט ניראים נחמדים אפשר לחשוב שזה איזה אמריקאן פאי קלון בפועל מקבלים אמריקאן פאי קלון סוג ז שלא מעורר אף גיחוך הסרט הזה פשוט משעמם -משעמם ברמה כזאת שכבר עדיף לראות איזה תוכנית זבל בטלוויזיה מהסרט הזה בכלל עדיף לעביר את הזמן ביוטיוב ולא להתקרב הסרט הזה מזכיר לי קונסולות סיניות בהשראת קונסולות יפניות כמו VII \ופופסטישן \וזבל אחר השם מזכיר את אמריקאן פאי וגם העטיפה אבל מה שיש בתוכו זה חראה של קרנף חולה בצהבת שהשתין אליו קוף ראדיואקטיבי שדפק בואש בקיצור להתרחק

• 168 תגובות
    • 18.5k צפיות
  19. Started by raiman1,

??

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Klayhamn,

טוב, אני חש שיש צורך בקיומו של הת'רד הזה, שירכז את כל התמונות הכי מצחיקות שתצליחו למצוא לי יש די הרבה, אז אנסה להביא כמה שיותר מהן כאן... הנה הספתח:

• 71 תגובות
    • 17.3k צפיות
  21. שלום רב היום התגלתה בעיה מוזרה בפייסבוק בפלאפון שלי (samsung s8300 או משהו כזה) כל פעם שלוחצים על הכפתורון הקטן של הפייסבוק, זה פותח את הדף פתיחה [איפה שצריך לשים שם משתמש וסיסמא] - אבל עם מייל של מישהו אחר! אנשים שאני לא מכיר ופעם בכמה פעמים זה פשוט נכנס לפייסבוק של בנאדם אחר לגמרי, שאני לא מכיר, ומראה לי את כל הסטאטוסים שלהם אם לוחצים על פרופיל זה נכנס לפרופיל שלי. אני ברשת פלאפון, התקשרתי לחבר בסלקום עם פלאפון של סאמסונג גם [כמו שלי אבל טיפה שונה, עגול כזה] ואצלו בעייה זהה! מישהו נתקל?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by redti,

אני רוצה לשים פאנטון אחד מהשירים שיש לי במחשב...אני לקוח באורנג' יש אפשרות לעשות את זה ?

23. שלום. בסדרה בסופרנוס בעונה 13 בפרק 2 בדקה 46 יש שיר ששומעים ברקע ואני רוצה לדעת מה השיר הזה . הקלטתי בעזרת הפלאפון את השיר . לאיפה אני יכול לעלות אותו בשביל לשים פה קישור ? הפלאפון שלי זיהה(ככה רושמים?) בשבילי את השיר(הטכנולוגיה של היום) בכול מקרה זה השיר . spitfire the prodigy

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by J0n1,

אנחנו מתכננים ללכת לשם, אבל לא סגורים על מה הולך להיות שם. מישהו היה שם או מתכנן להיות שם? כי אני לא יודע מה לעשות בקשר ללינה. הם הביאו באתר שלהם רשימה גדולה של מלונות, אבל יש רק טלפונים בלי שום מידע מה המרחק בין הפסטיבל למלונות, ובאיזו רמה הם.

25. Started by r1plet,

חבר שלי רוצה לקנות את המשחק, וכאמור אני לא ממש יודע מהיכן להמליץ לו להשיג אותו. כעקרון אפילו סיריאל מקורי בלבד יספיק (רכישת המשחק היא למטרת משחק אונליין וזהו)... על מה תמליצו?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים