עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Vatos-Locos,

שאלה ראשונה: המפרט מחשב שלי (הראשון) בצד.. מה אני יכול להוסיף לו ב700 שקל חשבתי ללכת על כיוון הקירור אבל אני לא יודע אני מתיעץ איתכם מה אני כבר יכול לעשות ב700 שקל שיתן לי להנות ממנו שאלה שניה: יש לי 2 מחשבים בחדר שתי המפרטים בצד שכן שלי הציע לי על המפרט השני 700 שקל ואני לא יודע אם כדאי למכור או להשאיר אותו אצלי בסך הכל הוא לא בשימוש אינטנסיבי פשוט נוח שיש לי שתי מחשבים השימוש העיקרי של המחשב השני זה בגלל שהוא ליד המיטה לקראת ערב שאני רואה טלויזיה אני עליו באיסי ומסנג'ר בזמן שהמחשב הראשון תפוס עם תוכנות מאמץ אני על המחשב השני בזמן שהמחשב הראשון תפוס בכל דבר אם הוא מקולקל או מה שלא יהיה אני על המחשב השני.. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by BURTON,

אני צריך המלצה לפלאפון חדש ברשת פלאפון תקציב לא מוגבל אני לא רוצה את הגדולים האלה שלא נכנסים לכיס חשוב מצלמה ונגן MP3 אפשר ייבוא אבל זה צריך להיות CDMA(פלאפון) אני פשוט מת מקינאה ליראות את כל ה-GSMים האיכותיים בזמן של-CDMA אין אלטרנטיבות :-\

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. http://www.hriders.com/ לאן נגיע בקצב הזה.. קצת קשה להאמין שהם באמת מחזיקים טרהבייט עבור כל חשבון חינמי..

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. הדרכון שלה ישן וצריך לחדש אותו. אבל האם הופך אותי אוטומטית לזכאי לדרכון בריטי? ניסיתי להתקשר לשגרירות הבריטית אבל הם סגורים היום. ובאתר שלהם לא היה כתוב שום דבר על מקרה כזה. יש פה מישהו שמכיר את החוקים\יש לו ניסיון בזה ויכול לענות לי? או להפנות אותי לאתר עם מידע? אם אני באמת יכול להוציא דרכון בריטי - זה משנה לי את הטיול באוסטרליה :-) כי אני אוכל להוציא ויזת-עבודה תודה לעונים\ות, אוהד

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by MS-D,

אהלן, אני מנסה לברר פרטים על תיכונים עם מספר ילדים עצום. יותר נכון, אני מחפש תיכונים שלמשל מחוברים עם חטיבות או לחילופין בכל שכבה 400 ילדים וכד' .. אשמח לקבל את עזרתכם בכל הקשור למידע על תיכונים עצומים (מבחינת כמות הילדים) ובמקביל מידע על כמות התלמידים בתיכונים שלכם. תודה מראש!

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by miaoo673,

צריך להוכיח שלכל שפה אינסופית בR.E קיים אנומרטור מונוטוני על קבוצת הטבעיים האי-זוגיים. כלומר קיים אנומרטור שמדפיס את הטבעיים האי-זוגיים (השייכים לשפה) בסדר עולה, ומבלי לחזור על אותו מספר פעמיים. (הטבעיים הזוגיים מודפסים כרגיל) אז אם למשל 3 שייך לשפה, אי אפשר להדפיס אותו לפני שסיימנו לטפל ב1 (כי אנחנו או מדפיסים את 1 או מדלגים על 1). לכן האנומרטור צריך להכריע את 1. באופן דומה, 5 צריך שהאנומרטור יכריע את 1,3, וכן הלאה. סה"כ קיבלנו שצריך להכריע את כל האי-זוגיים הטבעיים. איך אפשר לבנות אנומרטור כזה?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. בירושלים מציעים לאנשי היי טק (ותיקים וחדשים) שיבואו לעבוד ולחיות בעיר שנתיים של סיוע משמעותי בשכר הדירה - עד 1500 שקלים לחודש בשנה הראשונה ועד 1000 שקלים לחודש בשניה. אם אתם עובדי תעשיה מתקדמת כדאי לבקר באתר http://www.jda.gov.il/Hitech.html ולקבל את כל הפרטים.

• 44 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by klayton,

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. המממ עדיף mp3

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. יש לי המון נסיון בתחום, ואני עדיין מתלבט - מה עדיף - להרכיב מחשב לבד או לקנות מחשב מותג (HP או DELL) ? אני צריך לציין שבזמן האחרון חברות המותג (או היבואנים בארץ) מצמצמים את תקופת האחריות, אבל מצד שני, יש הרגשה שתמיד קונים אצלהם דור אחד אחורנית. השאלה האמיתית - האם אפשר לסמוך על הרכבה של מפרט (Best of bread) של כל מיני חלקים ויצרנים, ולקוות למוצר סופי בעל אותה איכות ומינימום תקלות, בדגש גם על נושא הרעש (מחשב XW של HP הפתיע אותי בשקט שלו... כנראה שהמארז איכותי יותר ממארזי המדבקה...)

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Zaquwer,

אני מאוד מעריך את האתר הזה ולומד ממנו הרבה. האתר רציני עם מנהלים מקצועיים ובמיוחד אני אוהב את המדור ל'מפרטי מחשב'. אתם עושים עבודה נהדרת יישר כוח! למדתי להעריך את החברות המובילות בשוק והכי חשוב למדתי מושג חדש: זבל ג'נרי ועד כמה פראייר מי שקונה "מחשב פיצוץ!!! מחיר מבצע!! רק היום!!" שמפורסם בעמוד האחורי של העיתון בזכות האתר הזה התחלתי להתעניין בנושא והיום אני סוג של פריק מחשבים. בעיקר אהבתי את הכתבה המאוד מעמיקה בנושא המיקרו-ארכיקטטרוה של Nehalem http://hwzone.co.il/articles/corei7_preview/ אני נמצא בהליך של למידה ורוצה להיחשף לעוד מידע מאתרים נוספים. האם יש פורומים ואתרים ברמה כמו האתר הזה? (לא רוצה FXP או משהו כזה) עדיפות לאתרים בעברית, אפשר גם באנגלית תודה

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by psychuil,

אז בגדול אם אני נרשם, כמה CDkeys אני יכול לקבל בשנה הזו?

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Moon-Mage,

לא ראיתי אם מישהו פתח כבר דיון, אבל קיבלתי היום מייל שהודיע לי שזכיתי(אני מקווה שזה לא ספאם או משהו :-X). עוד מישהו קיבל מייל היום בבוקר?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. השאלה שלי היא כזאת: מה השורש של השם שלמה וכיצד אפשר להסביר את שמו (באופן אירוני או באופן אחר) עם הביטוי "ולא היה לבבו שלם עם ה' אלוהיו.." תודה ענקית מראש

15. Started by אליאור15,

היי יאללה כולם להצביע אני רוצה לדעת איזה ספורט הכי שולט אצלכם!!!!!!

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by טל בן חמו,

שלום רב רציתי לדעת כיצד מורידים שירים ומעבירים אותם לmp? ניסיתי דרך הemule אבל זה תמיד רושם לי שאיני מחוברת לספק וכאשר אני מנסה להתחבר לאחד הספקים המוצעים זה נכשל. גם כאשר הסרתי את התוכנה מהמחשב והורדתי גרסה אחרת של emule הבעיה לא נפתרה. ניסיתי דרך הf2h אבל זה רק מחפש זמן רב ולא מגיע לכלום עד שאני מתייאשת ויוצאת מזה. אנא עזרתכם איזו התוכנה הטובה ביותר להורדה, איך מתפעלים אותה ואיך אח"כ מעבירים לmp? האם ע"י העתק> הדבק?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  17. Started by fuck off,

Bjork למי שלא הבין. אני פשוט פעם אחת שמעתי שיר שלה וממש אהבתי. היה זה לפני שנים מספר... עכשיו נזכרתי ואני מבקש את עזרתכם. ;D

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Swimmer,

לאחר חודש וחצי של עבודה קשה ומייזעת[6 וחצי בבוקר עד 4-10 בערב תלוי במצב רוח] בארומה איילון, ו-10 אלף שקל... הגעתי למסקנה שנתקעתי עם עודף עצבני של כסף, וצריך למצוא על מה להוציא אותו...[[[אבא חומד בו]]] הרעיונות שעלו עד כה: קירור גז -> מחכה ל-FEEDME שיחזיר את עצמו משוודיה, ותוך 3 ימים הכל מוכן אופננים -> קונה/אולי בונה CHOPPER קונרו -> אין טעם כרגע, במיוחד שיהיה קירור גז, אולי שהמחיר ייחתך/שהמחשב יישרף נשתדרג אוטו -> לא אופציה להשקיע בבורסה -> ממש לא אופציה, מסכום כזה לא מקבלים כלום קורקינט על מנוע -> בתיכנון מארז חדש -> אפשר לסבול את החרטא שיש כרגע ו.... עד פה נתקעתי...

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by itayze,

שהגבתי בדיון של סצינת הפעולה הטובה ביותר , נזכרתי בשורה האהובה עליי ממטריקס לאחר שניאו מתחמק מהכדורים , באה ( אני לא מאמין שלאחר ראיתי את הסרט 7 פעמים שכחתי אותו ) החברה שלו ואומרת לשומר ואומרת : dodge this , זה היה משפט מחץ "קלאסי" . כמובן יש עוד מלא , רציתי לדעת מהי השורת המחץ האהובה עליכם ?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by KrustyTheKlown,

בזמן האחרון חזרתי לשחק כדורסל כמה פעמים בשבוע והכדור הישן שלי כבר דיי גמור מנסיון עבר יש כדורים שמחזיקים יותר ופחות באספלט, מישהו מכיר דגם ספציפי בעל עמידות יפה ושלא הופך להיות חלקלק אחרי יומיים ? נ.ב. אני אמור להגיד כדור כדורסל, או רק כדרוסל ?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

מה יהיה ?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. בשעה טובה, נזרק לו הפנטיום 4 הותיק שהחזיק אותי תקופה לא רעה, והוא מפנה את מקומו למען מערכת מתקדמת. המחשב נקנה והורכב ביום שישי, חייבל ציין שמעולם לא לקח לי כל כך הרבה זמן להרכיב מערכת, השקעתי ביותר הפעם זה המפרט: Intel Core i5 750 @ Stock w/ Scythe Yasya Asus P7P55D EVO 2x2GB G.Skill ECO Edition DDR III 1600Mhz Intel 40GB SSD X25-V Sata II 2.5'' SSDSA2MP040G2R5 Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS Zotac GTX470 1280MB LG DVD±RW GH22LS50 x22 CoolerMaster CM 690 II Plus S-Flex Quiet 12cm Case Fan 1600 RPM SeaSonic 750W Gold X-Series זה לפני שהתחלנו להרכיב: וזה התוצאה הסופית: וכל מה שהיה בין לבין ניתן למצוא כאן: http://www.facebook.com/album.ph…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Noither,

אהלן,כדאי לגלח שם ? , יש לי טונה שערות וגם שזהיה מגולח זה יראה יותר נקי וגדול. כדאי?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by bitonml11,

הפונקצייה ההפוכה של : f(x)=2y היא f(y)=x:2 ?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by StarMo,

די ישנים.. עם מגירות סקזי וג'יגות של זכרון וכאלה ואין לי מושג מה לעשות איתם. למישהו יש חומר קריאה על כאלה דברים? הסבר מה זה מה יהיה נחמד..

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.