עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום רב... אני מחפש מדבקות יפות לרכב. כמו No Fear Pioneer וכל מיני כאלו ואחרות יפות. האם ניתן לקבל אותן איפשהו נגיד אצל היבואן של פיונייר או משהו כזה, או רק לקנות (כי תאחלס זאת פרסומת). תודה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום, אני חושב להביא מחשב נייד לכיתה ולהקליד ב-word כך שאח"כ אני מדפיס את מה שהקלדתי... או עדיף להישאר במתכונת היישנה של כתיבה במחברת?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by raiman1,

מישהו מכיר מקום מענין בירושלים .??? איזה שיעמום

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by huber,

http://joint.co.il/joint/data12.php אני עומד על 313 כרגע.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום אנשים נניח אתם בקשר רציני כבר הרבה זמן, וברור לכם שזה הדבר האמיתי, אתם כבר באמצע שנות ה20 שלכם, ותיכננתם טיול לחו"ל לכמהח חודשים. מה תעשו? תוותרו על הטיול? תקצרו אותו? תחכו שיהיה מספיק כסף ויתאים לשניכם לנסוע? תיסעו ותחכו אחד לשני? מה יכולות להיות ההשלכות של נסיעה כזו? מהזה אומר בכלל על טיב הקשר? הביעו דעתכם..

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by TeaTime,

למישהו יש ניסיון בעניין? אני צריך חשבון די דחוף...

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. מחר בצהוריי היום אני רוצה להגיע לשם. אני מקרית גת אפשרות אחת זה לקחת רכבת וללכת מהשלום ברגל, מה שלא נראה לי מהנה בחום (חצי שעה משו כזה?) או שאפשר לקחת אוטובוס, אני מניח מתחנה מרכזית. קצת הסתבכתי עם האתר של דן, אילו אפשרויות יש לי להגיע?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by moses_23,

אהלן חברה! אני מתלבט בין לעשות מנוי למגזין של נשיונל גאוגרפיק בעיברית לבין המגזין popular science מה אתם ממליצים?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אני שואל לגבי הוכחת O לדוגמא לפי ההגדרה אם 1 הוא חסם עליון של 2 אז נחפש קבועים n0 ו c , כמובן שניהם גדולים מ 0 ,(n0 מספרים שלמים ו c כמובן שלא) שהחל מ n שגדול מ n0 אז 1 כפול c גדול שווה מ 2-זו ההגדרה , ברור לי למה זה החל מn0 מסויים,כי מדבאים באינסוף ורוצים ששם יהיה חסם עליון,שהחל ממספר מסויים עד אינסוף הוא חסם עליון שלו אבל מה ה c מייצג? למה צריך אותו בהגדרה? (ברור לדוגמא שאם ה c חוסם את ה n0 זו סתירה) אבל מה ההיגיון בלהכפיל מ c יותר מכך, כאשר מוכיחים O(גדול) מספיק למצוא c כלשהו(יכול להיות שרק עבור c כלשהו היא חסם עליון ועדיין נקרא לה חסם עליון? אולי יש אינספור c שזה לא כך והיא פתאום חסם תחתון? אז כיצד זה מוכיח) אבל כשמוכיחים o (קטן) צריך לכל c למה? יש לי כיוון אבל לא מ…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by waizman,

הזמנתי לפני 10 ימים נגן Mp3 מהחנות הזאת, לכבוד יומולדת של אחי. בינתיים לא רק שהם לא שלחו, אפילו לא ירד הכסף מהחשבון שלי!! ראיתי שהם ממוקמים בירושלים, ואפילו קרוב למרבה הפלא, אז כבר חשבתי ללכת לאסוף את המוצר וזהו אבל כנראה שהם חושבים אחרת... התקשרתי ביום חמישי שעבר לשם והמוכר אמר שאיסוף אפשרי רק בימי חמישי. לאחר שציינתי בפניו את העובדה שזה יום חמישי היה, הוא שינה ליום רביעי. אז אחרי כמה ימים התקשרתי ביום שלישי כדי לתאם את האיסוף. ענה לי אותו בנאדם שאמר לי שאיסופים מתבצעים בימי שישי בכלל בין 9 ל 14:00. :s05: יום שישי (היום) הגיע ותיכננתי לי ללכת לשם לקחת את הדבר המזורגג הזה כבר, אבל מהניסיון איתם הייתי בטוח שהם לא רציניים... נתתי שוב צלצול ולמרבה הפלא אותו מוכר מבולבל …

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. בירושלים מציעים לאנשי היי טק (ותיקים וחדשים) שיבואו לעבוד ולחיות בעיר שנתיים של סיוע משמעותי בשכר הדירה - עד 1500 שקלים לחודש בשנה הראשונה ועד 1000 שקלים לחודש בשניה. אם אתם עובדי תעשיה מתקדמת כדאי לבקר באתר http://www.jda.gov.il/Hitech.html ולקבל את כל הפרטים.

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Los,

אהלן. הזמנתי ביום שישי האחרון מחשב נייד מ EBAY, המשלוח היה אמור להיות USPS Priority Mail International. אך משום מה המוכר שלח לי את זה דרך USPS express mail international , המשלוח כבר הגיע לישראל.. והוא נמצא במכס בתל-אביב ,, למיון. מצד אחד המוכר היה נחמד.. כאילו ששלח את זה במשלוח מהיר והכול.. מצד שני אני אשלם סתם עמלות מעצבנות , יש טעם לבוא אליו בטענות?.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. חתמו על העצומה והעבירו אותה לחבריכם: http://stopnvd.nl/

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Holy,

http://postalnetwork.org/cgi-bin/dl/download.cgi?file=36

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by miaoo673,

צריך להוכיח שלכל שפה אינסופית בR.E קיים אנומרטור מונוטוני על קבוצת הטבעיים האי-זוגיים. כלומר קיים אנומרטור שמדפיס את הטבעיים האי-זוגיים (השייכים לשפה) בסדר עולה, ומבלי לחזור על אותו מספר פעמיים. (הטבעיים הזוגיים מודפסים כרגיל) אז אם למשל 3 שייך לשפה, אי אפשר להדפיס אותו לפני שסיימנו לטפל ב1 (כי אנחנו או מדפיסים את 1 או מדלגים על 1). לכן האנומרטור צריך להכריע את 1. באופן דומה, 5 צריך שהאנומרטור יכריע את 1,3, וכן הלאה. סה"כ קיבלנו שצריך להכריע את כל האי-זוגיים הטבעיים. איך אפשר לבנות אנומרטור כזה?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. האחריות על המכשיר היא שנה של IDIGITAL היבואן הרשמי . המחיר בחנות של IDIGITAL ובבאג היא 1700 ש"ח . אני יודע שיש חנויות שמוכרות במחיר דומה לאייבורי אבל האחריות שלהם היא לא של יבואן רשמי . שאלתי היא האם זה נראה לכם הגיוני הפרש מחירים כזה והאם אין כאן הטעיה כלשהיא ?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Virus x,

בהמשך לסקר אתם מוזמנים להיתפרע! מה הייתם רוצים שיהיה לכם בבית\בחדר? והכי חשוב איזה שימושים לאותם מחשבים-לדוגמה אחד להורדות אחד למשחקים וכו'. אצלי יש 2! אחד משרדי ואחד נייד.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by psychuil,

אז בגדול אם אני נרשם, כמה CDkeys אני יכול לקבל בשנה הזו?

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by lol_minbet,

חלק מהחברים שלי מגלחים בית השחי רציתי לדעת אם זה מקובל? :s05:

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Joli,

שלום אני רוצה לקנות ממיר של ערוצים 1, 2, 10, 99 - הבנתי שקוראים לו ממיר DTT. כמה שאלות: אשמח אם משהו יסביר לי עליו קצת. עד כמה הוא טוב, אשמח לתגובה ממשהו שניסה אותו. איזה סוג הכי טוב ואמין... תודה רבה נ.ב אם האשכול לא שייך לפה אשמח אם תשייכו אותו למקום המיועד.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Sunny Jim,

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by פריאור,

כולנו מכירים את ההבדלים בין התרבויות, אבל זה גם משפיע על השפה הקולקלת של חלק מהישראלים, יצא לי להתקל כבר באנשיים שטוענו שהם רוצים:"hard egg" או לאחר שיחה עם ידידי ששמע שמישהו רוצה:"eye egg" (הידועה יותר כsunny-side-up) האם אתם מכירים עוד שיבושים משעשעים?

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by sherlock1212,

הסדרה הולך ומשתפרת...עונה רביעית היא הכי טובה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. מזל טוב איש!!! עד 120 שנות איכות!! :birthday: :birthday: וכמיטב המסורת - 22 שמנמנים מקפ3ים! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

25. Started by Necessary_Evil,

Perhaps one of the most interesting and colorful words in the English language today is the word fuck. It is the one magical word, which, just by its sound, can describe pain, pleasure, love, and hate. In language, fuck falls into many grammatical categories. It can be used as a verb, both transitive (Mary fucked John) and intransitive (John was fucked by Mary). It can be an action verb (John really gives a fuck), a passive verb (Mary really doesn't give a fuck), an adverb (Mary is fucking interested in John), or as a noun (Mary is a terrific fuck). It can also be used as an adjective (Mary is fucking beautiful) or an interjection (Fuck! I'm late for my date with Mary). …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים