כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אני בתהליכי גיוס עם פרופיל 72 כרגע. אני לא רוצה קרבי, איזה תפקיד אני יכול להשיג במחשבים, מודיעין או תקשורת. חשבתי על עתודה אבל לא בטוח שיש לי ציונים לזה, יש לי בערך 85-90 ממוצע יא יש לכם רעיונות לתפקידים ב 72 או שכדאי שאני ינסה להוריד ל64?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אתר נחמד שעוזר לך להבין האם אתה אדם או רובוט: http://www.hotcaptcha.com/ צריך לבחור 3 תמונות של נשים יפות (אפשר לעשות את המבחן גם עם תמונות של גברים) וללחוץ על Submit. אם בחרת נכון, אז אתה מקבל הודעה שמאשרת כי אתה אדם. במידה ובחרת בתמונה של אדם מכוער, אז אתה כנראה רובוט.
-
- 14 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
http://www.snopi.com/FreeTime/IQ_2.swf שכל אחד יצלם את התוצאה ולא יזרוק באוויר =] אם כבר אומרים כמה קיבלתם אגב אם משהו מכיר עוד משהו כזה שנותן ציון אני ישמח לקבל =]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , למישהו יש מידע למה ב-KSP לא עונים לטלפון ? ניסיתי כבר כמה ימים את הטלפון מהאתר שלהם. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאורך ההסטוריה העולם זכה לראות הרבה קבוצות כדורגל מופלאות.השאלה היא מי הן לדעתכם 5 הקבוצות הטובות מכולן. שימו לב:עליכם לבחור 5 קבוצות בדיוק,שלדעתכם היו הטובות בכל הזמנים.הצביעו ללא פחות ולא יותר מ 5 קבוצות. אני בוחר ב: מילאן 89'-90' אייאקס 95' יובנטוס 96' אייאקס 71'-73' ליברפול 77'-78' אז,מי הן ה 5 הגדולות שלכם?
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היום באה אליי ואל עוד כמה ילדים סגנית המנהלת ואמרה שאנחנו נבחרנו להיות נציגים של הבית ספר, של ישראל, במבחנים שיערכו ב14 לחודש שמשתתפים במבחנים האלו ילדים מכל העולם בכדי לראות משהו... המבחנים על ידע כללי וכאילו אני לא יודע מה זה בכלל ורציתי לדעת אם אנשים פה יוכלו לעזור לי במה זה יהיה וכאלה... הסגנית אמרה שהיא לא יודעת כלום ולא יכולה לעזור לי אז אני כאן פונה אליכם. קוראים לזה פרויקט פיזה או אייפל לא ממש זוכר [היא לא הייתה ממש מובנת..]. בתודה מראש, אבי.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן נערך סקר בקרב מאזיניי תחנת הרדיו הבריטי של ה בי.בי.סי,שבדק מי היא קבוצת/נבחרת הספורט(לא רק כדורגל!) הטובה בהסטוריה.ברזיל של 70' זכתה במקום הראשון. מה שאני רציתי לעשות כאן,זה סקר שיבדוק מי הן קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה לדעתכם,ברמת המועדונים.כלאמר,הסקר הזה יהיה רק על קבוצות-מועדונים ורק על כדורגל. אשמח אם כל אחד מכם יבחר 10 קבוצות עבר בכדורגל,שלדעתו היו הגדולות ביותר.אנא בחרו בדיוק 10 קבוצות.לא פחות ולא יותר מכך.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה כמה מקבוצות/נבחרות הספורט הטובות בהסטוריה,מהכדורגל והכדורסל.בחרו את 10 הקבוצות שלדעתכם היו הטובות ביותר.נסו לבחור בדיוק 10.
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
במקום לשאול אלף פעמים איזה חנות עדיפה, החלטתי לעשות סקר. אם היה כבר כזה בעבר, אני מתנצל מראש. אם מישהו רוצה להוסיף חנות לסקר, שיכתוב ואני אוסיף (למרות שהכוונה היא לחנויות הגדולות והנפוצות יותר). הסקר יתנהל עד יום רביעי בערב
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זקוקה לעזרה לגבי חשבון הYOUTUBE לאחרונה הופיע אצלי בערוץ פריצה חדירה ?בדף הראשי של הערוץ נכתב שאני הוספתי סרטון חדש למשהו שנקרא AMMAN וגם oriyaz הוסיף סרטון חדש ל-another playlist (לפני 2 שבועות) אני לא ביצעתי את הפעולות האלה,אין לי קשר לסרטון,וזו כבר הפעם השניה שזה קורה אותו סירטון אותם הודעות מטעות,לאחר שבפעם הראשונה מחקתי זה שוב חזר.מה זה? האם מכיוון שכך אז גם חשבון ה GMAIL שלי אינו בטוח לשימוש(שכן החשבונות מקושרים) הנה לינק לערוץ שלי http://www.youtube.com/user/oriyaz הסרטון .sharon harosh goes wild לא קשור אליי ולא הוספתי אותו. וגם המסך מהבהב לרוב לא רואים ברור. אשמח לעזרתכם מה אפשר לעשות תודה,אור
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אחרונה לאיסי...המחשב התחיל להיות טיפה איטי וכשעשיתי סריקה עם adaware זה מצא לי כמה ספייוארים לא שגרתיים...וזה קרה רק מאז שנכנסתי לאיסי..עכשיו אני יודע שאפשר להדבק בוירוס הזה של האיסי רק אם נכנסים ללינק שנשלח מאנשים (שכמובן לא נכנסתי לשום לינק) אבל משום מה דווקא אחרי שנכנסתי לאיסי בא לי הספייואר הזה...מה אתם אומרים סתם צירוף מקרים או יש בזה משו? אני מת להכנס אבל אין לי כוח עוד פעם להתחיל לסרוק את המחשב :-X
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
תקופה יבשה...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה חג סוכות שמח מועדים לשמחה וששון... אני בשלישי לנובמבר טס לדרום אמריקה וכבר יש לי את כל הציוד מוצ'ילה כמו שצריך מצלמה, תיק יום ועוד ציוד מגניב שכזה, עכשיו הבעיה האחרונה שנותרה לי זה לבחור נעל מתאימה יש ברשותי 2 זוגות נעלי הרים שלמיטב ידעתי הן כיום הנעליים הכי טובות שיש אני מדבר על הרייכלי גראביטי 2 והאסולו TPS 353 עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת דבר ראשון איזה זוג לקחת? (מי שמכיר את הזוגות נעליים, הנעליים אטומות לחלוטין לנוזלים וכ'ו), אני לא רוצה שהרגל שלי תחנק כי הנעליים האלה לא נושמות בכלל, או שמה אני טועה? האסולו חדשות לגמרי לא נעלתי אותן אפילו יום ועם הרייכלי הסתובבתי משהו כמו שלושה חודשים אבל זה היה בתנאי שלג באתרי היצרן שלהם אני לא מוצא פרטים חוץ מזה שההגדרה ש…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מצע מפלגת עלה ירוק - סירטון תדמית לא, זה לא שייך לאקטואליה ותרבות.
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
שלום כולם היום ישבתי וראיתי את הסרט הרוקלס עם אחי ואחותי הקטנים פתאום אני שם לב כי הכלב תפס בפיו את השלט של המימר קיצר תפסתי את השלט בחוזקה מפיו של הכלב והבטריות נפלו על הריצפה ללא מחשבה שנייה הרמתי את הבטריות מהרצפה והם היו רותחות אבל רותחות איך שהם תפסתי אותם וזרקתי אותם מהחלון מייד עם הכאב עכשיו שמתי לב שעל הידיים שלי יש מעין נזול כזה אפור שחור שטפתי אותו בעזרת מים וסבון עכשיו רציתי לדעת מה גרם לבטריות להחממם ככך ומה היה החומר שהתגלה על ידי והאם כמו שאני חושב עוד כמה זמן היה בוום והיו הולכות לי הידיים ?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני לא מדבר על מצלמות כף יד אלא ממש על מצלמה קטנה במימדים של פקק של עט. אפשר שלא יהיו לה יכולות הקלטה , אלא רק שידור. דרושה איכות צילום טובה מימדים ומשקל קטנים ככל הניתן, צריכת חשמל נמוכה (אמורה לעבוד עם עוד מעגלים על בטריה. כמו כן אני מחפש בטריה זעירה ככל הניתן שתאפר למנוע דיסי פשוט לעבוד כמה שיותר זמן ב60-80 הרץ (מינימום 10 דקות). יש תקציב ניתן גם לקנות בחול איפה אני מוצא או מתחיל לחפש דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לשמור דברים בביוס וזה חוזר תמיד לאפשריות שהיו לפני השמירה( כאילו לא שמר מלחתחילה ) אני חושב שזה הבעיה בבטריה של הביוס....היא התרוקנה...... יש מצב שזאת הבעיה ואם כן כמה עולה בטריה כזאת ואם אפשר למצוא בכל חנות מחשבים? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי (ב2 וחצי, זה אצל דוד שלי בהרצליה) את הTRAVELSOUND CREATIVE I300... הוא דורש בטריות AAA אני יודע ש: A-בטריות רזות AA-אצבע רגילות AAA-?!?! D-השמנות מה זה הAAA? וזה קשה להשגה כאילו!? מישהו יודע כמה הם עולות ובאיזה כמויות אפשר לקנות אותם(בחבילה)?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחר אני צריך להגיע ב-11 לבי"ח 10 בחיפה (כן מה לעשות, הצבא מסרב לשחרר אותי...) בכל מקרה, איך מגיעים לשם ממרכזית חוף הכרמל בחיפה? וכמה זמן זה לוקח בערך (כולל לחכות לאוטובוס, הליכה אם יש וכו') תודה
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/homec/0,7340,L-1722-17977-20241047,00.html
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/bbp/ תשאלו את ביבי ואת פרץ: ביבי? או שתשאלו אותם: 1000 דולר? לא לשכוח לשאול את שניהם נחמד עריכה: כתבתי הומו ושניהם שניהם בורחים מהששאלה ושואלים למה אני חושב על כאלה דברים...........
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
:cwm35: :blah: :bigglasses: :kitty: :anim-jjd:
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום. אני יודע שזה הרבה לבקש אבל אני פשוט חייב ביבליוגרפיה של אנציקלופדיה בקשור ל"איסלאם" ו\או ל"עיראק" סימתי להכין עבודה בערבית של 33 עמודים אבל הבביוגרפיה לא מושלמת ואני חייב עוד לפחות ארבעה ביבליוגרפיות ונגמרו לי האנציקלופדיות והעבודה למחר... אוף תמיד אני חייב להשאיר הכול ליום האחרון :-\ אני מבקש יותר נכון מתחנן אם מישהו יכול בבקשה לתת לי ביבליוגרפיה של אנציקלופדיה בקשר לאיסלאם או לעיראק ואני מבקש לא לעבוד עלי כי המורה ה** **** הזו בודקת כול ביבליוגרפיה... ומה שיש לי זה ממש לא מספיק! אז אם מישהו יכול בבקשה שירשום לי כתגובה את הביבליוגרפיה. לאלה שלא ממש יודעים הינה דוגמא : ד"ר רפאל פוזנר, אנציקלופדיה בינלאומית לישראל, בריטניקה לנוער ; הוצאה לאור 1995, כתר הוצאה לאור, …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*או-קיי כל אחד שיגיד אם הוא אוהב את הביגוד.. *אם יש לו בגדים מהסוג הזה *אם הוא יודע איפה מוכרים בארץ *ואיפה יש חנות של ריבוק, שאפשר למצוא נעליים כאלה אני אוהב את הביגוד יש לי בגדים כאלה , חולצת כדורסל של נייק מכנס רחב כזה של נייק נעלי נייק איר פורס כחולות עם סמל אפור ונייק דאנק high אדומות עם סמל כחול כמה קפוצונים... בקשר לאיפה אפשר לקנות...אז יש כמה מקומות שאני מכיר פשוט אני רוצה שגם תגידו אולי תחדשו לי...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-