עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, לאחרונה התחלתי להתעניין קצת בלימודים במוסדות להשכלה גבוהה. הגיעה לאוזני שמועה שהביה"ס ללימודי מדעי המחשב [בשילוב עם מנהל עסקים ככל הידוע לי], במרכז הבינתחומי בהרצליה נחשב לאיכותי. תהיתי האם למישהו יש קצת מידע על העניין? שמועות? מה חושבים על הביה"ס שם? אומנם ידוע שהבינתחומי יקר, [30,000 ש"ח בשנה זה לא משהו שהולך ברגל], אבל אם אתה מקבל מעל 700 בפסיכומטרי אתה מקבל מלגה של 50%. ככה שזה כבר סביר. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 8.7k צפיות
  2. יש דרך שאני יוכל לעשות שלא יראו כמה חברים יש לי וגם שלא יראו את הרשימת חברים שלי? אם נניח מישהו כותב לי על הקיר משהו שאני לא אוהב ואני לא רוצה שחברים שלי וגם אנשים שהם לא חברים שלי יראו את זה אז אני יוכל למחוק את זה? דרך אגב אין לי פייסבוק אבל אני רוצה לפתוח אבל אני מתלבט בגלל שחשוב לי הפרטיות ואני יודע ששמה אין כל כך פרטיות.

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by ביצה,

אהלן! אני מחפש חנות בגדים שמוכרת בגדים בסגנון שנות ה-70\80 כמו בקליפים של bee gees, מייקל ג'קסון הישנים, להקות הפאנק, כמו החליפות של פז ממופע שנות ה-70, סגנון ג'ון טרבולטה וכל החליפות של הדיסקו. זה הסגנון שאני מחפש: מחפש באזור תל אביב והשרון. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. יש לי ממיר של הוט, ורמקולים של מערכת סטריאו, אני רוצה לשים את הרמקום למעל הממיר, האם זה יכול לפגוע במכשירים הנל? אם כן, באיזה מהם? תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  5. Started by nadavshalom12,

השאלה לגבי המונה: בספר כתוב: X=2 למה לא X גדול שווה 2 ? הצבתי 2.5 והסתבר שזה באמת קטן 1 הסתבר כגדול מצד שני איך הפונקצייה יכולה להיות קטנה אם היא חיובית (a חיובי) ונקודת הקודקוד שלה היא (2,0)

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by אישי555,

האם יש נתונים על האחוז של האנשים העשירים ביחס לשאר האוכלוסייה בעולם? למשל האם אדם שיש לו מיליון דולר נחשב ב-5% העשירים בעולם או ב-2%? אותה שאלה לגבי אדם עם 100 מיליון דולר-האם הוא נחשב באחוז בודד של העשירים בעולם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by duk4u,

בזמן האחרון האתר הפך להיות כבד, לפתיחת האתר לוקח כ 30 שניות ןלפעמים יותר. גם באתר עצמו יש איטיות בגלישה. מישהו יכול להסביר את התופעה ?.

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. קודם כל מילים טובות - אחרי שהמחשב הקודם שלי מת קניתי מחשב חדש ב-RSM סניף כפר-סבא. היעוץ והשירות בזמן המכירה ואספקת המחשב היו טובים. אבל אנחנו יודעים שהמבחן האמיתי הוא השרות הטכני. זמן קצר לאחר הקניה המחשב עשה מספר בעיות ולאחר בדיקה מעמיקה מצידי הגעתי למסקנה כי מדובר במודולת זכרון. התקשרתי ל- RSM, הסברתי את מהות התקלה, האמינו לי ושלוש שעות לאחר מכן הגיעו אלי עם מודולות חדשות. התקנתי אותן ואכן הבעיה נפתרה. בלי ויכוחים, בלי חשדות, בלי נסיונות התחמקות (שנתקלתי בהם בחנויות אחרות בעבר), פשוט שירות כמו שאמור להיות ולא תמיד מקבלים. לגבי שיריון מחשבים בהרצליה - הבאתי להם את המחשב הקודם בגלל שלא היה פוסט. חשדתי במעבד שהם החליפו לי לא מזמן. אחרי שבוע שהם לא יצרו איתי קשר התקשרתי א…

• 25 תגובות
    • 5.6k צפיות
  9. Started by J0HNiE,

שאלה חשובה למי שעשה\יודע\מבין בפסיכומטרי מוזמן לעזור. קצת עלי, כל החיים גדלתי פה בישראל, בגיל 17 (סוף י"א) עברתי עם אמא שלי ואחותי לארה"ב. ושם עשיתי את י"ב (Senior), הגעתי למספר ה"קריטים" שצריך בשביל לקבל תעודת בגרות מארה"ב. כעזבתי את הארץ עשיתי בגרות רק בכמה מקצועות: היסטוריה, עשיתי 2 בגרויות א' וב' עם ציונים יחסית טובים 80+ אנגלית נראה לי עשיתי רק יחידה אחת (הייתי ב4 יח"ל) אבל הפסקתי לעשות רק 1. מתמטיקה עשיתי נראה לי 2 שבראשונה עברתי על 100 ובשניה נכשלתי (לא סגור על זה) הייתי במגמה של מינהל עסקים, אז היה לי גם 5 יח"ל במינהל עסקים אבל לא נראה לי שהספקתי לעשות בגרות.. בכל מקרה זה בגרות לא מלאה כפי שאתם רואים. אבל בארה"ב כן סיימתי את התיכון וזה שונה מהארץ למדתי שם מתמטיקה …

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. השאלה בכותרת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  11. שבת שלום לכולם. הצביעו ל 5 הקבוצות הטובות בכל הזמנים.

12. Started by nahum8,

שלום לכם חבר'ה, אתמול כשהגעתי סוף סוף מהצבא, נכנסתי לפייסבוק, ולהפתעתי, כל פעם כשאני מנסה להתחבר הוא מעביר אותי לאתר שונה. אתמול זה היה אתר שונה. אשמח לעזרה, כמו כן גיליתי שלכלל החברים שלי האתר עובד כראוי.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by masmddr,

שלום. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש herb grinder? אני לא יודע מה השם העברי המדוייק. http://www.drbongs.co.uk/images/a-grinder-metal.jpg חיפשתי בזאפ ולא מצאתי. משתמשים בו כדי לכתוש תבלינים אבל בעיקר גם לכתוש טבק לעישון.

14. התקלקל לי מכשיר חשמלי מהם שנקנה לפני חודש בידי תעודת אחריות וקבלה. האם אני צריך ללכת לסניף שממנו קניתי ? האם הפרוצדורה שם היא בד"כ החלפה מלאה ע המקום או שאני מחכה חודשיים שישלחו את זה לאנטארטיקה וינסו "לתקן" ? נסיונות בבקשה.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  15. האם יש מקום כזה בחיפה? או אם יש וילונות כאלו של למשל איירון מיידן או של metal מגניבים כאלו גם זה יהיה טוב.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by Proctocal,

שלום, שמי ירין. נקלעתי לבעיה - נרשמתי לפייפאל עם כרטיס ויזה. עכשיו, אני לא רואה באתר של הויזה את ארבעת המספרים שאני צריך לכתוב. ביקשתי מהם לשלוח לי שוב, עוד בזבוז של 8 ש"ח.. מתי זה אמור להישלח? תודה רבה. ירין.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  17. אהלן, זוכרים אותי מהאשכול הזה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449929.0 עכשיו, אני התקשרתי לתמיכה והם הביאו לי את הקוד, שמתי בתיבת טקסט בפייפאל ועכשיו אני צריך לחכות 24 שעות. ועכשיו - איך אני שולח לפייפאל כסף מהויזה ? זה כבר מאושר אחרי 24 שעות. נגיד 6 דולר לפיפאל, איך אני שולח מהכרטיס לחשבון פייפאל? תודה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  18. שלום, איפה ניתן לקנות כרטיסים להופעה של Lamb of God ב-30.5 בת"א, היום בערב? יש מקומות שמוכרים ופתוחים במוצ"ש? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  19. התחלנו השנה ללמוד אסמבלר במסגרת בית הספר , יש לי יחידה בבגרות שאני צריך להכין פרויקט ממה שלמדנו .. יש לי המון חומר להשלים כי החסרתי המון שיעורים בהתחלת השנה וממש אשמח אם יש לכם אתרים שאוכל ללמוד מהם .. בנתיים כל מה שלמדתי זה שיטות ספירה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. שהיה גם מחיר סביר. בעליה בתל אביב הם ירדו לי מ300 ל180 אבל לא מצאתי דגם שאהבתי. לייד הבית שלי הם תקועים על 250-300 שבעייני זה מחיר דיי גבוה! אני מחפש תיק נוח עד 200 שקל, באזור המרכז.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שמעתי שיש אפשרות לוותר על מקצוע חובה אחד לבגרות (כמו ספורט או תנ"ך) ועדיין לקבל בגרות מלאה בתנאי שעברתי את שאר המקצועות. זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by יניב51,

שלום לכולם. אפשר להגיד שאני זקוק לעזרה דיי דחופה \: התחלתי טירונות בנ"מ באוג 09 ( לפני משהו כמו 4 חודשים ). בשבוע השלישי נגרמה לי פגיעה בעצב ברגל ( שעד היום לא השתקם ) שגרם לכמה סיבוכים ובעיות עם ההליכה. אחרי 3 חודשים ( יותר מחודשיים שאני עם הפגיעה שלי ) החליטו לספח אותי לר"מ 2. במשך יותר מחודש הייתי בר"מ 2 עד שמצאו את הבעיה, ברגע שמצאו ישר וועדה רפואית ונקבע לי פרופיל 45. כרגע אני כבר שבוע "ממתין", מחכה לריאיון בקירייה ( ממה שאני הבנתי ) ואת כל הפרטים עליי שלחו למטה חייל האוויר ( לפי מה שנאמר לי ). בכל אופן, הציעו לי תפקיד שאומר להישאר בבסיס שלי ( ביסנ"מ ). עכשיו הבעיה היא שהתפקיד לא מעניין במיוחד, הבסיס לטעמי לא להיט בכלל, אבל אפשר לצמוא שם אחלה אנשים ( משום מה אני מאמי…

• 57 תגובות
    • 9.6k צפיות
  23. Started by pringles,

מעניין אותי לדעת תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by House M.D.,

אני מצאתי ב ebay דיסק און קי 32GB ב 15$ כולל משלוח: http://cgi.ebay.com/SANDISK-CRUZER-32GB-USB-FLASH-DRIVE_W0QQitemZ270526014836QQcmdZViewItemQQptZPCC_Drives_Storage_Internal?hash=item3efc9b6574#shId הוא נראה כמו sandisk אמיתי , לא איזה חיקוי, וכמו כן למוכר יש 100% פידבק חיובי. האם כדאי לקנות אותו או שעדיין יש מצב לזיוף?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים