עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לעשות הזמנה של מחשב נייד בארה"ב לניו יורק ומשם מישהו יביא לי אותו לארץ , אותו בן אדם הוא תושב ישראל והבנתי שאפשר לקבל החזר מע"מ , הבעיה היא שאיך אני מבקש את החשבונית הזאת של ההחזר ? זה מגיע במשלוח ... מישהו יכול לנסח לי ברור באנגלית בקשה לחשבונית החזרת מע"מ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3848179,00.html הפירסום ב Gizmodo: http://gizmodo.com/5469796/gamings-augmented-reality-future-is-one-terrifying-trip

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  3. Started by TripMan,

אני כרגע בכיתה יב', ומתכנן ללכת לעתודה. אני מתבלט בעיקר בין כלכלה+חשבונאות למדעי המחשב. שני התחומים הללו מושכים אותי אך אינני יכול להגיע להחלטה של מה עדיף. אשמח לתגובה אולי מאנשים שעשו פה תואר בכלכלה, או באמצע התואר שיוכלו טיפה לעזור לי בעניין . האם יש יותר אפשרויות עיסוק לכלכלנים על פני מדמח"ניקים? האם קל יותר למצא עבודה בכלכלה? מה המשכורות ההתחלתיות?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Posford,

רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לטיסה לסין. מה משתלם לקנות שם? וממה צריך להיזהר מחיקויים בעיקר בתחום הטכנולוגיה. אני מעוניין לקנות לפטופ איכותי ואייפון. השאלה אם משתלם לקנות שם מאשר בארץ? ממה צריך להיזהר כדי לא לקנות זיוף? ומה בנוגע לביגוד והנעלה, יש דברים איכותיים וזולים משמעותית מהארץ? אשמח להמלצות של חבר'ה שטיילו בסין בעבר. תודה רבה. :xyxthumbs:

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שלום! הפוסט הזה יחולק ל-2: מדריך, ושאלה. רוצים להזמין את כל המכותבים שלכם לטוויטר? אחלה! יש לכם הוטמייל? באסה... הפתרון: נכנסים להוטמייל מקליקים בצד על Contact List מגיעים למכותבים. מקליקים על Manage מקליקים על Export מקלידים קוד בטחון ושומרים את קובץ ה CSV נכנסים לג'ימייל מקליקים על Contacts בצד למעלה מקליקים על Import בוחרים את הקובץ שלנו...זהו נכנסים לטוויטר מתחברים מקליקים על Find People מקליקים על Find on other networks כרגע יש תמיכה בג'ימייל , יאהו ואמריקה אונליין לא בהוטמייל אבל כרגע העברנו מהוטמייל את כל המכותבים לג'ימייל אז אפשר להזמין את כולם גם אם יש לנו הוטמייל שמתי לב שכל מי שיצא לי לשוחח איתו במסנג'ר נכנס אוטומטית לרשימ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מה כבר ביקשתי??????.. מישהו מכיר מקומות? הדיון הזה זה החבל האחרון שאני נאחז בו לפני שאני פונה לנתיב העבודה המועדפת בבית מלון כלשהו.. מישהו מכיר ספקי אינטרנט\מוקדי שירות אחרים שמחפשים אנשים באיזור ירושלים?? (התחייבות ומשכורת זה לא כזה מעניין אותי, מה שאני רוצה זה את הניסיון - אין לי שום ניסיון)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. http://www.mako.co.il/music-Magazine/specials/Article-08a0d4a09b8b621006.htm&sCh=bdef4036e3f14210&pId=786102762 השיר "יסמין"? אהבתם אותו? את "יסמין" כתב והלחין אחד מחברי להקת "הפיל הכחול" האשקלונית לירון אטיה, על חברתו יסמין זמרסקי, יחד עם חבר אחר בהרכב, דניאל ברקת. בשיתוף עם שאר חברי הלהקה יצרו בלדת אהבה מרגשת, שהפכה ללהיט רדיו, והיתה לשיר הבולט באלבום הבכורה של "הפיל הכחול", "מעל המים". הורדה חופשית את הלהיט "יסמין" http://img.mako.co.il/2010/02/10/hapil_yasmin_128.zip

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. Started by theone89,

אני בניפקדות של 36 יום ואני רוצה לדעת כמה ימי כלא או ריתוק אני יכול לקבל ? אני יודע שמג"ד יכול להביא עד 28 ימי כלא ומח"ט יכול להביא אפילו חצי שנה כלא אבל אין סיכוי שישלחו אותי למשפט אצל המח"ט נכון ? אני משרת בכיפר גדוד שמשון פלוגת פלחוד ודיי קשיים איתנו עם עונשים מי הסוג הזה, מה אתם אומרים כמה אני יכול לקבל על זה ?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Gamer 77,

אני מעוניין לרכוש מחשב מKSP ואני מעוניין לשמוע את דעתכם..... אני שמעתי הרבה ביקורות על החברה הזאת ,האם זה רק השמצות של המתחרים או זה באמת נכון?

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by BUNNY,

שלום האתר שלנו רץ היום על אחסון של goDaddy. ואנחנו לא מרוצים אבל זה בסדר כי כבר נגמר לנו הזמן שרכשנו. אני מעוניין בחברת אחסון ידועה אם מספר חבילות במחירים ממוצאים לפי המלצתכם. רצוי שרת לא ישראלי, אבל אם אתם מכירים שרת ישראלי עם מחירים יחסית טובים כמובן שאשמח לדעת עליו =) תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  11. איפה האשכול הישן? בכל מקרה זה אשכול די מענין בד"כ יהיה נחמד אם הוא ינעץ. הנה שלי הרקע זאת תמונה שצילמתי כל מי שמוסיף את הרקע שלו בבקשה שיקטין את זה כמוני ובמידה והוא רוצה לשתף שיביא את הרקע שלו ואת התוכנות שבהן הוא השתמש כדי לעצב את שולחן העבודה שלו, אם הוא לא רוצה לשתף שיגיד ולא נשאל אותו

• 1.7k תגובות
    • 199.2k צפיות
  12. Started by J0n1,

אין לנו כבלים בבית אבל אנחנו מחוברים דרך האנטנה של HOT (הטכנאי שלהם עשה את זה כי הוא ביטל את האנטנה הרגילה בשביל האינטרנט) כתוצאה מכך אנחנו קולטים עוד כמה ערוצים כמו הופ, ערוץ הודי וכו'. השאלה שלי היא האם במידה ואני ארכוש ממיר DDT אני אוכל להמשיך לקלוט את הערוצים האלו, או שהממירים שנמכרים בארץ נתמכים לקלוט רק את הערוצים החינמיים (2,10,1 וכו') וחסומים לערוצים אחרים. ולגבי ממיר ספציפי - KONKA KSDT-980 כתוב שהוא בעל יציאת HDMI ותומך בH.264 אבל מצד שני כתוב שהוא לא תומך בHD, מה קורה?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  13. אני שט לקפריסין ביאכטה של חבר האם יש דברים שכדאי להביא משם? מובן מאליו שאין בעיית משקל וגם מגבלות המכס הרבה יותר גמישות. (למען הבהר ספק,הכוונה היא לדברים חוקיים בלבד ולא בכמות מסחרית מפני שאין לי שום כוונה לסבך את עצמי ואת החבר שלי עם רשויות האכיפה) המטרה היחידה היא אולי לחסוך כמה שקלים על מוצרים לשימוש עצמי בלבד!! רעיונות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

שלום אנשים האוזניות שלי עושות לי בעיות, אז החלטתי לנסות לתקן אותן או פשוט לקנות חדשות הבעייה ככל הנראה נגרמת מקצר או משהו כזה, יש איזה חלק בחוט שהוא חשוף מעט אז הנחתי ששם הבעייה... אז חתכתי שם, חשפתי את החוטים (בידוד אחד שחור שמגן על חלק מהחוטים, שמקיפים בידוד אדום שמגן על עוד גוש של חוטים) עכשיו, אני רוצה לחבר מחדש את גושי החוטים האלה השאלה היא אם נייר דבק פשוט זה בסדר בתור בידוד בין גושי החוטים האלה (נו, אתם יודעים, מלא חוטים דקים נורא שאפשר לתלוש בקלות... זה גוש של חוטים!) ולמקרה שהניתוח לא יעבוד ( :'() תמליצו על אוזניות in-ear איכותיות באיזור ה-400 ש"ח (את ה Shure E2c שלי קניתי בארה"ב, לא זוכר בדיוק כמה עלה, אבל הכל בארה"ב זול יותר...) תודה!

15. הבעיה יכולה לגרום לתקיעה של דוושת הדלק במצב לחוץ. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3841756,00.html נוהגים באחד מהדגמים המצויינים הכתבה?, בדחיפות למוסך לפני שיקרה אסון.

• 49 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. Started by benor,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3846598,00.html בחיים, לא הייתי חושב על דבר כזה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מזה כשנה נבחרתי להיות מבקר נבחר ולרגל השקת דירוגים חדשים הם בחרו מספר מדרגים נבחרים ל"שולחן עגול" במשרדי החברה והיום קיבלתי טלפון שאני אחד מהם. הם רוצים לשמוע הצעות לשיפור הארות והערות כולל השקת דירוג-על מיוחד. הרבה דברים באתר לא מספיק נוחים בין אם זה נוגע בכתיבת ביקורות, תוכן האתר ונוחות השימוש בו. מה לדעתכם כדאי לשפר באתר כדי להפוך אותו לנוח יותר עבורנו הגולשים ? זה הזמן להשפיע. הצעות ייעול עד כה: - הוספת תמיכה במסך רחב - הפרדה מדוייקת יותר בין דגמים למשל DOKים של קורסאיר דגם GT לבין הרגיל/ מסך E2209 לבין E2209WA. -

• 71 תגובות
    • 18.8k צפיות
  18. יש לי קעקוע בערך בגודל 10x10 ס''מ על יד ימין והרס''ר שלי אתמול החליט שאסור לי לקפל שרוולים וללכת עם קצר בגלל הקעקוע. האם מותר לו לעשות את זה ? זו לא אפליה?

• 62 תגובות
    • 8.8k צפיות
  19. Started by lev-27,

אחרי שהתאכזבנו פעם אחר פעם משואב אבק ביתי החלטנו לרכוש שואב אבק תעשייתי. כלומר מינימום שטויות. מנוע גרמני איכותי, פלסטיק גרמני עבה מכוער וזהו. העוצמה של השואב נמדדת ביחידות hPa ובסוגריים (Mbar) כמה זה ביחידות WSP? http://www.metabo.com/metabo/com/en/produkte/allpurposevacuumcleaners_specialsuctionunits/1200wattallpurposevacuumcleanerasa1202_6_01202_00.html

• 1 תגובה
    • 8.5k צפיות
  20. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני מנסה להכינס לויקפדיה ישאל, במשך הרבה זמן לוקח המון זמן לאתר להטען, ולפעמים הוא בכלל לא נטען. גם לכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by r1plet,

שלום, אני מתעניין בנסיעה לחרמון בסדר גודל של משהו כמו סופ"ש באיזה צימר נחמד והחלקה על שלג, על מה תוכלו להמליץ/להעיר? מה המחירים פחות או יותר השנה ובכלל? על אילו אתרים וצימרים הייתם ממליצים לבחור בן 17 שרוצה לפנק את החברה ולראות שלג אחרי 12 שנים, שלא ינגסו לו ביותר מנניח 1000-2000שקלים? תודה רבה-רבה לכל מי שיעזור ויציע, אני מאמין שהדיון הזה יהיה פורה ויעזור לרבים נוספים חוץ ממני! ;D

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. בקרוב חברה של אימי טסה לארצות הברית , בתה גרה שם ואני מעוניין לרכוש מחשב של Alienware לשלוח לביתה והיא תקח אותה ארצה , לפי מה שהבנתי קודם כל יש צורך בחשבונית מיוחדת שצריך לבקש מהחנות על מנת לקבל החזר מע"מ אם רוכשים מוצר בחו"ל , דבר שני כמה יהיה עלי לשלם על מחשב שמחירו $799 - $899 , ומישקלו של המחשב הוא כ4.5LBS ואני מעריך כי יחד עם הקופסא והכל הוא ישקול כ2קילו (אם זה חשוב בכלל ) , אני שוב מציין ואומר כי הוא יגיע לארץ בייבוא אישי ע"י בן אדם , כמה , בנוסף למחיר של המחשב בחו"ל יהיה עלי לשלם על מנת להעביר אותו בצורה חוקית לארץ ? האם אפשר להעביר בצורה אינה חוקית ולא לשלם יותר מהמחיר בחו"ל? עד כמה זה מסוכן ומה יש לעשות? מצטער על כל השאלות , זה פעם ראשונה פשוט , תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  23. טוב. קודם כל אני מאוד מאוכזב שהורידו את הסטיקי של זיהוי השירים מפה.. איפה התמיכה בתרבות? שנית. אני מחפש שיר כבר המון זמן.. אני זוכר את הקליפ ואני בערך זוכר את האינטרו... אז ככה... יש איזה גיטריסט שמנגן בגיבסון SG מהר מהר בטאפינג בהתחלה ואז הוא רוקד מין ריקוד כמו אירי כזה ממש ממש מצחיק... ואז הסולן צועק פאק יו והקהל צועק גם פאק יו הקהל עומד בבמה ויש כזה גם במה בקומות עם כלובים מאחורה... יש כזה גם מין קטע שהמצלמה מורכבת על הגשר של הגיטרה ואפשר לראות את הטאפינג שלו משם.. חוץ מזה לא זוכר יותר מידי.. אם מישהו מכיר משהו אני אשמח לעזרה.. תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. קיבלתי בימים האחרונים מנילה, במנילה קיבלתי רק קרבי לכל סוגיו. אימא שלי לא רוצה שאני אלך לקרבי, ואני לא יכול לא לכבד את החלטתה. רציתי לדעת מה צריך לעשות עם המנילה, אמרו לי [חברים] לסמן 1 ולחכות לעוד מנילה. האם זה נכון? אשמח לעזרה, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  25. Started by adis50,

אני מתכנן לקנות בKSP הם זולים ורוב החברים שלי קנו משם והם מרוצים עכישו בכל הפורום לא מצאתי תגובה חיובית על החנויות שלהם וגם כל התגובות השלישליות הם לא מפורטות אלא רק "אל תקנה בKSP" אז אשמח לשמוע חוות דעת רצינית ומפורטת עליהם תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים