עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. :lol: " שוטר, ששוטטרר !!! הסוטה הזה ... "משחק" עם עצמו ליד הילדים גברת, אדוני השוטר .. לא, אתם לא מבינים, אני לא סוטה, זו המקלדת החדשה שלי ..." ע - נ - ק !!!!!!!!!!!! http://www.yankodesign.com/2008/04/22/beauty-is-skin-deep-geekness-is-to-the-core/

2. Started by Fighter,

היום באמת הקש שבר את גב הגמל, או שהנעליים הישנות שלי שברו לי את הגב בכל מקרה, יש לי נעלי ספורט מלפני איזה 3 שנים שלא עושות כלום חוץ מלתת לי להרגיש כאילו אני רץ על יהלומים שמעתי שסוקוני ונייקי הן בין הטובות, יש לי גם פלטפוס קל שמעורב בעניין ימח שמו חשבתי ללכת על נעליים של סוקוני שמוכרות כנעלי הריצה הטובות בעולם השאלה מה כדאי לקנות וכמה זה יעלה לי? אשמח לזול אבל אם משהו טוב יעלה 700 אז אין מה לעשות תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Lord Richard,

אני מחפש שירים של רוק ישנים שדומים לסגנון שירים כמו led zepplin - stairway to heaven/ hey hey what can i do Lynyrd Skynyrd - Freebird dire straits - down to the waterline/money for nothing/sultans of swing - אם יש שירי dire starits קיצביים נוספים כמו אלה אני אשמח. JIMI HENDRIX - All along the watchtower תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני זוכר שממש ממזמן (יותר משנה, אולי אפילו שנתיים) מישהו כאן פירסם פרויקט שלו שבו הוא קישר באמצעות wifi בין הבית של ההורים שלו לבית שלו. שני הבתים נמצאים במרחק של יותר מקילומטר. הוא בנה שובח על עמוד גבוה ובתוכו הרכיב אנטנות wifi חזקות. הוא עשה את האוטו הדבר גם בבית שלו וכך שיתף את האינטרנט בין שני הבתים. מישהו זוכר את הפרויקט? יכול להיות שלמישהו יש את הקישור? חיפשתי פה בפורום וגם בגוגל ולא מצאתי. הבעיה היא שאני לא זוכר את השם של הנושא. הדבר היחיד שאני זוכר זה שזה היה באיזור הכינרת, שמי שעשה את זה עשה כדי לשתף את האינטרט בין שני הבתים למרות שאמרו לו שזה לא כדאי וכו'. מישהו יכול לעזור לי למצוא את זה? אני מחפש את הנושא כי אני רוצה לראות את ה"שובח" שהוא בנה לאנטנות.…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by IME3,

נסעתי במונית עכשיו בירושלים עליתי בתחנה מרכזית בתחנה של אוטובוס 18 דבר ראשון שאל אותי הנהג אם לסוע דרך הרצל או בגין הוחלט על בגין שהיה פקוק בסוף והבנתי שהייתי צריך דרך הרצל ששם יש נתיבים לתחבורה ציבורית פשוט אני רגיל דרך בגין אבל לא בשעות אחר הצהריים הטיפה מאוחרות קיצר המונה התחיל ב 11 ולא היו פקקים עד המנהרה של בגין שם הסתכלתי על המונה והוא הראה 29 שקל איך זה הגיוני שמתחנה מרכזית עד המנהרה הראשונה של בגין לפני שמגיעים לצומת המרכזית של הקניון המונה יגיע ל 29 שקל מהקטע הזה ציינתי לנהג שזה מוזר והתחלתי לעקוב אחרי המונה הנקודת סיום הייתה קריית יובל ומהקטע הזה היה פקק עד הסוף של בגין שיצאנו מהפקק המונה הגיע ל 35 שהגענו לנקודה הסופית המונה עמד על 42 שקלים הכל בתעריף 1 לא ברור …

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  6. Started by gkman,

שלום למישו יש חשבון באתר torrentleech? אם כן בבקשה תשלחו הזמנה לכתובת:gidikremer@yahoo.com תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה נשרף לי כרטיס מסך של המחשב שלי, את המחשב קניתי מאחת מחנויות מחשבים בארץ היותר ידועות ושמומלצות ע"י רבים [ועל מנת להמנע מפגיעה בשמה הטוב אני אמנע מלהגיד אותו] כשהעברתי את המחשב לבדיקה ומימוש אחריות, נמסר לי כי אכן הכרטיס מסך נשרף וכי יוחלף בתוך כשבועיים. כאשר החנות התחייבה בפניי לכך שמדובר בעד שבועיים מרגע תחילת הפרוצדורה. לצערי הרבה אני נכנס כבר לשבוע הרביעי והמחשב עדיין עומד במעבדה שלהם כאבן שאין לה הופכין. עצוב מזה, כל פעם שאני מתקשר לברר מה קורה עם זה, הם אומרים לי "בשבוע הקרוב", "בעוד כמה ימים", "עד יום שישי"... ובכל אופן, תהיתי לעצמי, לדעתכם וע"פ מה שאתם יודעים, האם יש לי דרך לבדוק מה הזמן המקסימלי שמותר לחנות \ יבואנית \ מי שאחראי על השטות הזו, למרוח א…

8. Started by nadavshalom12,

פוגע בקבלה למקום עבודה או לא?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by nicoedm,

מה המצב חברים..? לא מצאתי את אשכול זיהוי השירים אז החלטתי לשאול בנפרד.. בקיצור..ב''יס'' יש עכשיו פרומו חדש של סרטי אייטיז מידי ערב.. אז בפרומו עצמו יש שיר בהתחלה שהולך כזה ''you..take my love..'' זה השיר הראשון אם אני לא טועה ..שיר דאנס מהאייטיז כניראה.. בכל אופן תודה עצומה מראש לאותו/תה אחד שיצליחו לזהות זה ממש חשוב לי.. ניקו.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by r1plet,

אני בן יחיד לאמא גרושה ולא מתכוון לשרת בקרבי, בעיקר בגלל כיבוד מצבה ורצונה של אמא, ובקיצור, אין מצב לקרבי. קיבלתי צו גיוס ב-4 לחודש (לפני חודשים רבים) שאמר 22/11, כלומר 22 לנומבר, כידוע לי גיוס קרבי. יום למוחורת (על צו הגיוס מודפס ה-5 לחודש) קיבלתי צו גיוס נוסף ובו כתוב ה-11/08, כלמור ה-11 לאוגוסט. האם התאריך הנ"ל (11 לאוג') הוא גיוס קרבי? ואם כך - מה ההגיון, וגם מה ההגיון בהקדמת צו הגיוס שלי ביותר מ3 חודשים? (תאריך הלידה שלי הוא ה-30 למאי, 1992)

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  11. Started by NoamS,

בשרשור הקודם העלאתי מדריך קטן שפתר בעיות בקשר להזמנת חברים. כל מי שיש לו הוטמייל בוודאי נתקל בבעיות שהמדריך הקצרצר ההוא פתר. הפעם יש לי עוד מספר נושאים להעלות לדיון שקשורים גם לרשתות חברתיות ומיילים. אתם לא מרגישים שכל אחד מעתיק מהשני? גוגל מעתיקה מטוויטר ומכניסה את הבאז. ופייסבוק מתכננת "להעתיק" מגוגל (כביכול) ותצא עם שירות מייל משלה... שמייספייס אגב כבר הספיקו לפניהם (לא שזה עזר להם הרבה לדעתי). ולא מזמן ynet יצאו עם שירות מייל. ובכלל כל האתר עבר התאמה חברתית קלה...יש כרטיסים אישיים... אופציה שהרבה זמן לא היתה שם. אפרופו ynet עשיתי ניסוי קטן וחביב. ניסיתי ליצור מייל בצורה יצירתית... משהו כמו WhyMail@ynet.co.il ונחשו מה...כנראה שמישהו צפה את הבדיחה מראש ;D כי קיב…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

ניסיתי לבדוק מחירים ברשת אך לא מצאתי אשמח לדעת כמה יעלה כל העסק ומה הזמן הקצר ביותר שבוא אוכל לסיים את כל התהליך ולעלות על הכביש? תודה, סמיון.

13. אני צריך לקנות חולצה עם מקדם הגנה, וגם כובע...(הכל בייחד גג400) רק שלא יהיוה מחירי שחיטה S:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://www.youtube.com/watch?v=T41ZRw45obs

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by House M.D.,

למה סרט על 25FPS נראה מעולה , אבל משחק מחשב על 25FPS נראה מקוטע מאוד?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  16. Started by tomer_m19,

שבוע טוב, השבוע התקנתי את Buzz , והיה רשום לי שיש לי עוקב אחד, ועכשיו רשום לי 0. זה אומר שהמשתמש הוציא את המעקב שלו אחריי? או שזה מראה שהוא עוקב אחריי רק כשהוא מחובר? אם הוא לא נמצא אצלי בעוקבים אז לא יופיעו לו הפרסומים שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by parlov,

אוקי אז יום שישי הגיע כן אין מה לעשות זה הסדר של השבוע קודם חמישי ואז מגיע השישי. אז מה לעזאזל עושים ביום זה שלפי כללי החברה שבאה אנו חיים כיום היום הזה בשבוע חייב להיות שונה משאר הימים בשבוע. אני לדוגמא אומר שעם לא התעוררתה ביום שבת בהרגשה שאיזה רכבת נכנסה בי ואני לא זוכר איזה רכבת בדיוק אז זה לא היה יום שישי איכותי.וכן לא חייבים אפילו לא חייבים לצאת החוצה מהבית בשביל לתפוס את הרכבת הזאת היא יכולה להגיע גם הבייתה. אז מה דעתכם מה עושים ביום שישי?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by טל קורקוס,

שנים אני סובל מאינטרנט איטי עברתי את כל הספקים שיש החלפתי מחשבים , באו אלי טכנאים סוג B מבזק ( אני אצלם אותם ואפרסם ב TUBE ) שתראו את הרמה שלהם , ו 018 החזירו לי את החיוך ;D . 012 - מהירות משחקת " עומס " , שירות מזעזע שעולה כסף לא 1800 , אבל המנהלת שם הייתה דיי אדיבה למרות שהתישו אותי עד לניתוק . 014 - תמיד עמוס מהירות דיי מזעזעת , שירות אדיב אבל התוכן של השירות הטכני דיי שקרי , מאשימים את בזק " הם אשמים " . 017 - שירות לקוחות פשוט ביזיון . 013 - עברתי בגלל המחיר הגבוה ( לפני שהיה איחוד עם נטוויזן ) 018 - מרגישים הבדל משמעותי האתרים עובדים חלק יותר , אין בופרינג ממש כיף , והמהירות גלישה יציבה , מחיר מעולה 33 ש"ח 2.5M ללא התחייבות ! ואמרו לי שתמיכה טכנית זה חינם ! לא כמו …

19. שחכתי את הסיסמה שלי בGMAIL יש אפשרות לדעת מה כתוב מאחורי הכוכביות בפיירפוקס?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by klayton,

p.s. u will get this joke if you keep up with american politics and have some background info. about famous people WHY DID THE CHICKEN CROSS THE ROAD? BARACK OBAMA: -------------------- The chicken crossed the road because it was time for a CHANGE! The chicken wanted CHANGE! JOHN MC CAIN: ------------------- My friends, that chicken crossed the road because he recognized the need to engage in cooperation and dialogue with all the chickens on the other side of the road. HILLARY CLINTON: ---------------------- When I was First Lady, I personally helped that chicken to cross the road. This experience makes me uniquely qualified to ensure that every chicken in this country ge…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by mawaros,

כמה הייתם לוקחים על ציור סקיצה (או כמה סקיצות) של לוחמים עתיקים, למשל אשורים, יוונים, ישראליים, כמו בתמונה למטה למשל: http://vnmedia.ign.com/screenshots/rota/71198734.jpg (צבע ושחור לבן) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. למישהו יש אתר או משהו שיכול להסביר לי איך עושים בצורה טובה את השיט הזה? יש לציין שגם בטורים רגילים של אינפי הייתי סופר חלש ועכשיו כמובן זה מתנקם בי:-)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by EyEOnE,

סופ"ש נעים לכולם, כרגע בת דודה שלי אמרה לי שנפרץ לה משתמש של Gmail ו-Facebook. קיימת דרך להחזיר את המשתמשים הנ"ל ובאיזה צורה? פשוט לא מאמין שיש עד כדי כך אנשים משועממים. המשך יום נעים לכולם!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by dolev16,

שלום, אני רוצה לרכוש מקרר(ככל הנראה סמסונג) בקרוב ורציתי לקבל המלצות על רשתות חשמל טובות ואמינות עם שירות מצוין באזור פתח תקווה והסביבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן אני מחפש תיקי גב של SWISSGEAR או NORTH FACE או משהו נחמד בסגנון עד 300 ש"ח עם סלוט למחשב נייד. מישהו יודע אם קיימים כרגע בקרביץ או אופיס דיפו תיקים כאלה במחירים הנ"ל ? החנות מאוד רחוקה ממני ובאתר אין כלום, אז תסלחו לי אם אני נשמע עצלן. THANK YOU

• 20 תגובות
    • 6.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים