עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Milford Cubicle,

חחחח הזוי... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1425912

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by pergola,

אתמול עשו לי בדיקה בביצים ואמרו לי שיש לי כנראה כילה.. הרי כילה זה אומר שהמעיים יורדים לך כזה למפשעה.. עכשיו אני מרגיש את הדבר הזה אם אני נוגע.. אבל אני הרגשתי אותו כבר איזה שנה שנתיים אולי יותר.. ואפעם לא כאב לי בצד.. והרי כילה אמור לבוא עם כאבים? אז בעצם יש לי את הדבר שאמורים להרגיש.. אבל אין לי כאבים.. למרות שיש לי את הדבר הזה מלא זמן כבר.. אז בעצם יש לי כילה או לא? יש לציין שכשאני שוכב אני לא מרגיש את הדבר הזה במפשעה וזה נעלם..

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by itzik1,

***בשביל לקבל הזמנה צריך להביא לי את המייל שלכם עדיף GMAIL!*** קיצר ידידה שלי שלחה לי את זה: יש איזה אתר נורא מגניב שאתם עושים בו כל מני דברים דברים - מזמינים חברים, משחקים, עונים על השאלה היומית... ומקבלים נקודות שאיתם אפשר "לקנות" מתנות חינם! טוב תקראו הכל בהמשך... רשמתי קודם שזה לא שולח לישראל אבל אחרי ברורים זה כנראה כבר כן שולח, אם לא אז חודש הבא אחרי ה-15 זה ישלח ^^ מה זה לוקרז? לוקרז.קום הוא אתר חברתי, והוא האתר ממש פופולרי ברשת. הוא עדיין בגרסא נסיונית, בגלל זה לא השיקו אותו רשמית. זה באמת ה-אתר לקבל דברים חינם. המקימה של האתר היא המנהלת לשעבר של אמזון- שיזמה תא האתר הזה בשיתוף עם חבורת גדולות כמו APPLE וכ"ו.... אבל ברור שהשאלה היא, האם זה רמאות? האתר הוא חינם לנס…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. http://planet.nana.co.il/AryePc/UFO_Videos/index.htm :errr:

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום חברים !! 1. אני מחפש מכונת כביסה - פתח עליון עד 2500 ש"ח. אין לי שום רקע במכונות וגם אין נסיון עם שום חברה ואני לא מכיר פורומים מתאימים בעניין. 2. האם כדאי ללכת על יד שניה ? 3. אנא השאירו את "חווית מכונת כביסה" משלכם, אולי זה יעזור להחליט. 4. כל תגובה תתקבל בברכה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אז באיזה שפה אתם יודעים לתכנת? ואני לא מתכוון שלוש וחצי שורות קוד, אלא ברצינות, ברמה מקצועית. אם יש שפה אחרת שאתם יודעים לתכנת פרטו. ואם כבר פתחתי נושא, איזה שפה אתם מעדיפים?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. http://www.eternal.mossad.org.il/zigzag/ ראו הוזהרתם , התוכן של האתר יכול לגרום לתוצאות בלתי רציאונליות של הצופים .

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. כמה שבועות לאחר הודעה בה היא מספרת על האתגר הגדול שמציבה מערכת ה-Denuvo להגנת קבצים, מודיעה המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית 3DMGAME על הפסקת הפעילות למשך השנה הקרובה אפקט Denuvo או סתם צירוף מקרים? המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית הנודעת 3DM, שהתמקדה בפריצה והפצה של שלל משחקי Steam נודעים יותר ופחות ובעיקר באלה שנמצאים בשלבי בטא ובתוכנית ה-Early Access, הכריזה כי תשהה את כל פעילותה למשך שנה לפחות – לכאורה בכדי לבדוק את מידת ההשפעה של פריצות המשחקים, ובעיקר היעדרן, על רמת המכירות בשוק הגיימינג. לא ברור מדוע פורצי המשחקים "הצמיחו לפתע מצפון" כאשר די ברור שעיסוקם אינו חוקי ואינו אתי, אך ברשת משוכנעים שההכרזה וההחלטה הנוכחית מגיעות בהקשר ישיר להודעה שפירסמה אותה מייסדת…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by MalGano,

אולי כבר ראיתם אבל הנה זה בא: כתבת של חדשות 10 מקבלת כאפה עצבנית בראש מאיזה דתי משוגע. עצוב ומצחיק בעת ובעונה אחת: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=931518

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. פאקינג קורע. http://jezebel.com/5582562/clueless-secretary-make

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. יש אוטו ובחורה. אין לי מושג בדברים באשדוד מעבר לחוף הקשתות אז דברו נ.ב.דברים פתוחים היום בכלל בערב?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום לכם ושבוע טוב. לסבתא שלי יש פטיפון שהדגם שלו הוא: NAD 5025 SEMI-AUTOMATIC הבעיה זה שאין לו מחט, מאיפה אני יכול להשיג מחט בשבילו? ומה אני צריך לחפש? לפי דגם מדויק? לפי חברה? אריאל

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by DAVIDD,

מישהו יודע אם איזו מפלגה צריכה מישהו שיעבוד באזור ב"ש? התקשרתי לקדימה לעבודה אף אחד לא צריך.. אם מישהו עובד ויודע אם צריך עוד מישהו שירשום הודעה בבקשה..

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by THE_COMMANDER,

כאשר אני לוקח טקסט מהאינטרנט ומעתיק אותו לוורד הוא כמובן נהיה הפוך איך אפשר לסדר את זה בלי תוכנה כלומר להתעסק עם המאפיינים

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by waizman,

אני די מכור למסטיקים ואני לועס לפחות 2-3 ביום כאשר כל לעיסה היא כמה שעות טובות. אני בעיקר לועס אורביט כחול כהה (מנטה חזקה) שלפי דעתי אין בו סוכר, אבל עדיין הוא מרגיש לי קצת מתוק בכמה דקות הראשונות (בטח סוג של ממתיק אחר). השאלה היא אם זה מזיק או לא? כי כמו כל מסטיק הוא מגביר את הפרשת הרוק ובכך מנקה את הפה, אבל זה בטח מפעיל בצורה מוגזמת את שרירי הלסת... בקיצור - בכלליות האם זה מזיק או לא, ויותר ספציפית - במקרה שלי?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אני אישית לא קונה את זה יותר.

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. מאחורי הקלעים של עסקת הענק: אינטל חושפת את המודל העסקי מול NVIDIA ונתוני ייצור חדשיםלכתבה

18. Started by ben389,

אם זה היה פה סליחה ואפשר לנעול. http://whiler.free.fr/bf2/demos/Mine.wmv

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Lost Spirit,

איך היה לכם? אני מוגש על 100. הבגרות הייתה ממש בדיחה, עשיתי את 1, 2, 3, 4. שאלות ממש ממש קלות סיימתי את הבגרות תוך 30 דקות ;D אם אני לא מקבל 100 זו תהיה סנסציה!

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Moshik144,

איזה סכין גילוח הכי טוב ? אני מחפש שיגלח כמה שיותר קרוב וללא גירויים ופצעים... אשמח לקבל את שם הדגם המלא שעליו אתם ממליצים.. תודה רבה לכל העונים :)

21. נסו להרכיב את נבחרת הכדורגל הטובה בכל הזמנים, כאשר המגבלה היא שמכל מדינה יש לבחור שחקן אחד. לצורך העניין - השחקנים נקבעים לפי הנבחרת הלאומית בה שיחקו, ולא לפי מקום הולדתם. ההרכב הוא 4-4-2. הנבחרת שאני מציע: שוער - לב יאשין - ברית המועצות ______________ מגן - פאולו מלדיני - איטליה בלם - פרנץ בקנבאואר - גרמניה בלם - בובי מור - אנגליה מגן - קרלוס אלברטו - ברזיל _______________ קשר - ארמנדו דייגו מראדונה - ארגנטינה קשר - מישל פלטיני - צרפת קשר - פרנץ פושקאש - הונגריה קשר - יוזביו - פורטוגל ______________ חלוץ - אלפרדו די סטאפנו - ספרד חלוץ - יוהאן קרויף - הולנד

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Arik.G,

לא יודע מה איתכם אבל אני השתנתי מצחוק!

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by faceless,

היי אני מחפש אתר בעברית שנותן לכל יום סקירה על מה קרה היום לפני , הדגש על ארועים בישראל או בעלי זיקה יהדות, צבאיים וכו' מישהו מכיר?? המון תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Vinnie Boombotz,

ישנו רחוב שאורכו 300 מטר, אשר החניה בו היא במקביל למדרכה, וניתן לחנות לכל אורכה. אורך של מכונית סטנדרטית הוא 3 מטר. מכוניות יכולות לחנות ללא מרווח ביניהן (פגוש לפגוש). מכונית המגיעה לרחוב בוחרת חניה באופן אקראי שווה מהמקומות הפנויים. ולכן היא יכולה ל"קלקל" מקומות חניה למכוניות אחרות. השאלה היא: מהה תוחלת כמות המכוניות שיחנו ברחוב? תודה ויום טוב.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by avicii962,

שלום לכם, אני כרגע תלמיד יג' עכשיו במהלך יג' יש שני דרכים בהם אפשר להתקדם אחד, מסלול שנקרא סיגIT שאליו התקבלתי, דרך שנייה מסלול הבסמח, תכנות. עכשיו זה 2 מקצועות שונים לגמרי אם אפשר לומר.. שניהם מעניינים אותי, האמת שתכנות יותר אבל לא בצורה דרסטית. הבעיה עם בסמח שצריך אחרי היג עוד 3 חודשים קדצ של תכנות שזה קורס מטורף כל היום לימודים מ 8 בבוקר הערב ממש כל היום.. אבל נעבור את זה הבעיה שאם אתה במקרה נכשל בזה.. נופל בקורס אתה נופל לגיוס כלל צהלי או במקרה הטוב ביותר איזה תפקיד צדדי בינוני בחיל התקשוב או מודיעין.. (כל תפקידי המחשבים שלא דורשים מיון מקדים, מה שבנות עם דפר גבוה מקבלות ובנים עם פרופיל נמוך ודפר גבוה) לעמות זאת אם ממשיך בסיגיט אני יודע כבר מראש שיש לי תפקיד (מעטים מ…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים