עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מהי חנות המחשבים הזולה ביותר באזור ראשון לציון?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Milford Cubicle,

חחחח הזוי... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1425912

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by CyAn1de,

לכתבה בYNET לפי הכתבה, בשיא הליקוי הירח אמור לקבל גוון אדום(בגלל שהאור השמש שמגיע אליו עובר דרך האוטמוספירה של כדוה"א) 8) ד"א מי מצלם? ;D

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by modgod,

http://atomfilms.shockwave.com/contentPlay/video.jsp?id=timmys_wish&ratingBarExclude=0&preplay=1&brand= :lol: :lol:

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by cleric,

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אני לומד בבית ספר צבאי (מעלה אדומים) ובכל סוף יום יש לי מסדר. המדריכה שאחרית עליי חופרת יותר מדי ותמיד אני מגיע הביתה איזה רבע שעה מאוחר יותר...ולפעמים שאני צריך ללכת לשיעור נהיגה או משו כזה אני מאחר... איך אני יכול להוציא פטור ממסדרים?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

אני צריך חנות שעושה משלוחים לצפון או חנות בקרית ים/ביאליק/מוצקין והסביבה הפוסטרים הצפציפיים שאני מחפש זה משהו של דמויות MARVEL בעיקר אבל כל דבר אחר שנראה יפה יכול לעניין אותי. ואשמח לאתר החנות בשביל לראות את הפוסטרים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אני מחפש שעון ספורט סטייל G-shock אבל שיכיל מד טמפ' יש כאלו במחירים של 500ש"ח/50$+-?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. הצחיק אותי http://www.godtest.com/

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. ענקית הטכנולוגיה הקוריאנית מסירה את הלוט מעל סדרת מסכי הגיימינג החדשה שלה לקראת תערוכת CES 2026, ומציגה שינוי אסטרטגי: שבבי AI עצמאיים בתוך המסך לשיפור התמונה ללא עומס על כרטיס המסך, טכנולוגיית Tandem OLED שמגיעה לראשונה למסכים שולחניים, ודגם מפלצתי בגודל 52 אינץ' שממציא מחדש את יחס התצוגהלכתבה

11. Started by Blue Cheese,

אני החלטתי להפסיק לעשן כול עוד אני צעיר,שמעתי הרבה אנשים אומרים שכתוצאה מהפסקת עישון הבן אדם מתחיל לאכול הרבה יותר בארוחות? האם זה נכון?,סתם משהו שמעניין אותי לדעת. דרך אגב אם מישהו נגמל מעישון יש לכם טיפים טובים לחמשת הימים הראשנים?כי אני יודע שהם הכי קשים.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. http://planet.nana.co.il/AryePc/UFO_Videos/index.htm :errr:

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by fuck off,

Bjork למי שלא הבין. אני פשוט פעם אחת שמעתי שיר שלה וממש אהבתי. היה זה לפני שנים מספר... עכשיו נזכרתי ואני מבקש את עזרתכם. ;D

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Born2Kill,

היי, אחת מבזק התקשרה אליי ואמרה ששודרגתי ל-10M, האם זה הגיוני שזה יורד במהירות 650Kb/s? זאת אומרת אם אני לא טועה שאני צריך להתקשר לבזק בינלאומי ולעדכן אצלם?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. 1)choose one book/movie that affected you tremendously (ACO). 2)Summarize its plot and state clearly why it had such an impact on you/such a strong influence on you. 3)choose music/a song that may suit the book/movie and its contents. 4)choose 2 actors/actresses yoy are familiar with that are sutiable to play the leading roles (insted of alex and other insted of a co-star if there is1)and explain ur choice in details. 5)write an advertisement (for T.V or the RADIO) trying to movie's DVD. ניסיתי לעשות את העבודה בעצמי, אבל לא ממש הולך. מדובר פה בעצם על הסרט A Clockwork Orange (1971, "התפוז המכני". אני כמובן לא מצפה מכם לפתור לי את כל העבודה, רק אם מישהו יכול בבקשה …

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. תסתכלו למטה.... זה עם ה-CrossFire עשיתי את זה בפוטושופ בעזרת החבר שלי שמבין בזה....

• 43 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. http://www.lala.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=26391 זה מה שכתבתי בבקשה תגידו לי בכנות עם אני צודק או לא תודה :-\ ומי שלא רשום אז עשיתי צילום [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by יונתן,

גברת ישראלי עובדת בבניין בן 15 קומות . כל בוקר היא מגיעה נכנסת בקומת הקרקע עולה במעלית עד לקומה ה 7 יוצאת וממשיכה ברגל עד לקומה ה 12 בה נצצא משרדה בסוף היום היא נכנסת למעלית שבקומה ה 12 ויורדת עד לקרקע וכך חוזק חלילה . מדוע עולה גברת ישראלי חמש קומות ברגל ???

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by faceless,

היי אני מחפש אתר בעברית שנותן לכל יום סקירה על מה קרה היום לפני , הדגש על ארועים בישראל או בעלי זיקה יהדות, צבאיים וכו' מישהו מכיר?? המון תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. תוכנה פשוטה שאפשר גם לשלב במצגות שהכין חלקים מסרטים או מוזיקת רקע, (כמו שיש ביוטיוב). תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. השאלה בכותרת. לאחר שרכשתי את הכרטיס לאומי מאסטרקארד, אשר מקנה לי אפשרות קנייה בינלאומית, אשמח לקבל עזרה בהזמנת דברים מחו''ל, בעיקר מAMAZON. איך עובד עניין המכס בהזמנה, הבנתי שאם הקנייה מעל 200 דולר, אני משלם מכס ואם מתחת אז לא. מע''מ?... -תודה רבה!, נחום.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Ron Barak,

שלום, לאמי יש ממיר עידן+ שרכשה בדואר לפני נספר שנים. כעת הממיר מקולקל: לאחר BOOT, הממיר מתחבר ומשדר תחנה לכ-4 שניות ואז התחנה מתנתקת. 1. האם אפשרי להחליף הממיר המקולקל לממיר תקין - בדואר? 2. מה אפשרויות התיקון של הממיר? 3. מה אפשרויות ההחלפה של הממיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. קיצר החלטתי לקנות מסוק יחסית קטן עולה לא יקר יחסית ,הוא 20 סנטימטר אורך שוקל 40 גרם ,סוללה שמספיקה ל 10 דקות על שלט כן ומופעל בעזרת בטריה נטענת . יש עצות למישהו לדגם ספציפי ? זה מה שאני רוצה :http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=320526068354&Category=34053&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Swimmer,

לאחר חודש וחצי של עבודה קשה ומייזעת[6 וחצי בבוקר עד 4-10 בערב תלוי במצב רוח] בארומה איילון, ו-10 אלף שקל... הגעתי למסקנה שנתקעתי עם עודף עצבני של כסף, וצריך למצוא על מה להוציא אותו...[[[אבא חומד בו]]] הרעיונות שעלו עד כה: קירור גז -> מחכה ל-FEEDME שיחזיר את עצמו משוודיה, ותוך 3 ימים הכל מוכן אופננים -> קונה/אולי בונה CHOPPER קונרו -> אין טעם כרגע, במיוחד שיהיה קירור גז, אולי שהמחיר ייחתך/שהמחשב יישרף נשתדרג אוטו -> לא אופציה להשקיע בבורסה -> ממש לא אופציה, מסכום כזה לא מקבלים כלום קורקינט על מנוע -> בתיכנון מארז חדש -> אפשר לסבול את החרטא שיש כרגע ו.... עד פה נתקעתי...

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. כמה שבועות לאחר הודעה בה היא מספרת על האתגר הגדול שמציבה מערכת ה-Denuvo להגנת קבצים, מודיעה המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית 3DMGAME על הפסקת הפעילות למשך השנה הקרובה אפקט Denuvo או סתם צירוף מקרים? המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית הנודעת 3DM, שהתמקדה בפריצה והפצה של שלל משחקי Steam נודעים יותר ופחות ובעיקר באלה שנמצאים בשלבי בטא ובתוכנית ה-Early Access, הכריזה כי תשהה את כל פעילותה למשך שנה לפחות – לכאורה בכדי לבדוק את מידת ההשפעה של פריצות המשחקים, ובעיקר היעדרן, על רמת המכירות בשוק הגיימינג. לא ברור מדוע פורצי המשחקים "הצמיחו לפתע מצפון" כאשר די ברור שעיסוקם אינו חוקי ואינו אתי, אך ברשת משוכנעים שההכרזה וההחלטה הנוכחית מגיעות בהקשר ישיר להודעה שפירסמה אותה מייסדת…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים