עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by רון88,

היי נרשמתי למנוי נוסף ב 012 ובשלב ניוד המספר לא היה כתוב 49 שקלים משלוח שליח. זה ממש מעצבן כי רק בשלב של הקבלה נוכחתי לגלות שיש תשלום נוסף, יצרתי איתם קשר כמה פעמים במייל ובאסמס והם אמרו שיחזרו אלי אבל בנתיים אף אחד לא חזר אלי. מישהו מכיר קושי מול החברה כמו זה או אחר? חשוב לי להעלות את זה כאן שאנשים ידעו

2. כבר שעה אני מנסה לחשב ולא מצליח. שחקן א'- צריך לבחור קומבינציה מתוך 52 קלפים שלא תעבור את המספר 21. יש לו כ30% סיכוי להיפסל (המספר המקסימלי שניתן להגיע אליו הוא 30 בהנחה שהשחקן לוקח עוד קלף כשיש לו 20). אחריו מגיע שחקן ב' (הקזינו) ועובר את אותה הפרוצדורה (למעט 2-3 קלפים שלקח לעצמו שחקן א' שזה יכול לפעול לטובתו או לרעתו ולכן מתאפס), היכן מסתתר היתרון של שחקן ב'? תודה.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכולם אני צריך למצוא פלאפון[לא משנה המחיר] ברשת פלאפון. יש משהו מומלץ? לפי מה שראיתי הכל חרא

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by nim901,

אתמול הגיע אלי מכתב מהפנימיה הבאית. רציתי לשאול אם מישהו היה שם ? איך הרמה ? שווה ללכת או ללמוד בתיכון רגיל? בקיצור, ספרו לי כמה שאתם יכולים, תודה ד"א זה האתר של הפנימיה - www.panmaz.co.il

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by J0HNiE,

קיבלתי היום 5 הזמנות וקבל חילקתי 1 אז אני מחלק עוד 2 מי שרוצה שיגיד ויקבל : תביאו לי אימייל שאיתו אתם מתחברים למסנג'ר כי רק עם הכתובת הזאת תוכלו להתחבר

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Aviram,

גלשתי היום באינטרנט ואיכשהו הגעתי לנושא של ה-11/9, וגיליתי בפעם הראשונה בחיים שלי טענות שישראל שותפה לקנוניה עם בוש להוריד את התאומים כדי שתיהיה עוד סיבה לשנוא מוסלמים ועוד סיבה להתחיל מלחמה. אני לא טיפוס שמאמין לכל דבר שהוא רואה. למען האמת, כל דבר שאני רואה אני תמיד אומר "מעניין", ואם אני סקרן אני הולך לברר אם הדבר אמיתי או לא. אותו דבר קרה הפעם... רק הפעם אני רואה כל כך הרבה טענות ואפילו כמעט הוכחות שישראל, שהמוסד, שהמדינה שלי הייתה שותפה לפוצץ את בנייני התאומים ולא בינלאדן. טענות שיהודים ואולי ישראלים שהיו באותו יום במגדלי התאומים הוזהרו לפני כן מהמוסד שזה מה שהולך לקרות ושביום הזה הם לא יגיעו לעבודה. ראיתי אפילו שיש טענות שהמוסד היה אחראי להרג של קנדי. אבל אם כבר כל ה…

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. יש מישהו שאני מכיר שמעשן, עכשיו אני רוצה לדעת מה הם בפירוט מה הם כל נזקי העישון כדי לנסות ולגרום לו להפסיק וגם סתם לידע כללי. תודה מראש slim_shady.

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. במהלך שיטוטים ברשת מצאתי את הגלרייה הזאת, אוסף דגמי מכוניות... אגב, תתפלאו כמה שהמכוניות הקטנות האלה יקרות, יכול להגיע ל-50 שקל למכונית הקטנות, הגדולות בכלל נזק כספי... כאן

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. ממליץ על כל האלבום!!!!! ממש טוב... ממליץ על השירים האלה מתוך האלבום, עם אתם לא מתכוונים לקנות את האלבום! 01-monkey_see_monkey_do-freehitty 06-come_on_in_(ft_d12)-freehitty 07-doe_rae_me_(uncut)-(ft_d12)-freehitty אלבום עם מעט שירים אבל פשוט מצויין!!!!!!

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. בזמן האחרון שמתי לב שהחשבון חשמל שלי בבית מגיע ל 500 ש"ח אפילו שאין לי מזגן בבית, התחלתי לחקור את הבעיה והגעתי לזה ששמתי לב שהמקרר לא עובד בצורה ייעילה (הוא לא לוקח הפסקות בכלל) וגם שמתי לב שהקירור בורח דרך הדלת, הסתכלתי בפנים וראיתי שהציפוי הפנימי שלו באזור הדלת מלא בשברים גדולים וסדקים, חשבתי לאטום את זה עם דבק סלוטייפ אבל אז הבנתי שהוא לא מבודד טמפרטורה והדבק שבו משאיר ריח במקרר שמלא באוכל. כרגע להחליף מקרר זו לא אפשרות בשבילי בגלל שזה יקר מאוד אבל היתי רוצה לתקן את הבעיה שנראה לי דווקא שזו בעיה נפוצה אז חייב להיות חומר בידוד למקררים איפשהו. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להפנות אותי לפיתרון או יכול לשלוח אותי למקום שבו אפשר לברר יותר על הבעיה? תודה. תמונה של סדק במקרר: htt…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by shaypoi1,

אחרי שהנושא המקורי (דיוור ישיר) לא הלך, אני משנה לנושא קרוב. אשמח לשמוע כל רעיון לשיווק ופירסום מסעדה. לפי מה אתם הולכים למסעדה כזו או אחרת? מה דעתכם על אפליקציות שאתה עושה לייק למקום תמורת משהו מתנה? שמעתי על כמה מקומות כאלה רק בזכות זה. ואין לי הרבה חברים בפייסבוק.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by WizMaster,

...

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by CrossFire,

רציתי לדעת איך לעשות הרבה כסף?? :o איך להתחיל ממשהו קטן למשהו גדול ???

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. לא יוצא לי להשתתף בפורום עקב הנסיבות, כרגע לא יכול גם לפרט. שמעתי שהקונרו הגיע לארץ, וגם AMD קנתה את ATI, בקיצור יש אקשן בעולם המחשבים לא פחות מפה. אז ביי בנתיים חברים, שומר מהצפון. urib

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by orlupo,

מזל טוב ל-Component!!! :biggthumpup: הוא בן 19. בהצלחה בצבא, באוניברסיטה ובהמשך....

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by FatalZero,

מה פירוש המילה בסנסיניו למתחכמים, לא מצאתי במילון.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Lost Spirit,

אני מעוניין בסידבוקס לא יקר אבל שלא יקרוס לי, יש משהו מומלץ יחסית?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Morphine,

מי נבחן בעבר? כמה קיבלתם? אני לומד בימים אלה לפסיכומטרי, כרגע אני רק משנן את מאגר המילים בעברית ואנגלית. יש טיפים מאלה שנבחנו?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by raiman1,

מישהו מכיר מקום מענין בירושלים .??? איזה שיעמום

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by o07,

חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק את האתר הזה: BOLENAT בEBAY זה די יקר, משהו כמו 150+ לאחד של 2*1.5 . יש עוד מקומות שמוכרים שם מבחר גדול? אני צריך משהו כמו 2.1 על 1.7 מטר.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Meir787,

מעוניין לקנות את אלו: http://www.amazon.com/Sword-Truth-Boxed-Set-Books/dp/0812575601/ref=pd_bxgy_b_img_c http://www.amazon.com/Sword-Truth-Box-Set-Books/dp/0765344947/ref=pd_bbs_sr_2?ie=UTF8&s=books&qid=1239804142&sr=8-2 http://www.amazon.com/Sword-Truth-Boxed-Set-Books/dp/0765356856/ref=pd_bbs_sr_3?ie=UTF8&s=books&qid=1239804142&sr=8-3

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Internal,

היי אנשים אני מחפש מסעדת שוקלד באיזור חיפה אפשר גם בקריות בסיגנון ארט דקוקו , מקס ברנר מישהו יכול להמליץ?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

אמ... אני יודע שזה טיפה לא קשור לפורום אבל מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד סירטונים מצוירים מצחיקים בסיגנון של HAPPY TREE FRIEND (לא מוכרח להיות אלים...)...(מצויירים או יותר בסיגנון של שרק וכאלא זה לא משנה..) תודה....

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by raiman1,

האם מותר לאברך לעבוד? ז"א האם אברך שעובד צריך לעשות צבא ולא נותנים לו עוד קצבאות?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by raiman1,

איך אני יכול לעשות שכשיתקשרו לבית שלי זה יתקשר לפלאפון אחר?? דרך רגב אני מנויי של הוט...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים