כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני זוכר שממש ממזמן (יותר משנה, אולי אפילו שנתיים) מישהו כאן פירסם פרויקט שלו שבו הוא קישר באמצעות wifi בין הבית של ההורים שלו לבית שלו. שני הבתים נמצאים במרחק של יותר מקילומטר. הוא בנה שובח על עמוד גבוה ובתוכו הרכיב אנטנות wifi חזקות. הוא עשה את האוטו הדבר גם בבית שלו וכך שיתף את האינטרנט בין שני הבתים. מישהו זוכר את הפרויקט? יכול להיות שלמישהו יש את הקישור? חיפשתי פה בפורום וגם בגוגל ולא מצאתי. הבעיה היא שאני לא זוכר את השם של הנושא. הדבר היחיד שאני זוכר זה שזה היה באיזור הכינרת, שמי שעשה את זה עשה כדי לשתף את האינטרט בין שני הבתים למרות שאמרו לו שזה לא כדאי וכו'. מישהו יכול לעזור לי למצוא את זה? אני מחפש את הנושא כי אני רוצה לראות את ה"שובח" שהוא בנה לאנטנות.…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום.. מבקש המלצה למוסיקה "קופצנית" לריצות ואימוני כושר. אני לא אוהב מוסיקה "זולה" עם חרטוטי מילים. אז שיהיה טראנסים על רמה או כל דבר אחר שנראה לכם.
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך היה לכם? אני מוגש על 100. הבגרות הייתה ממש בדיחה, עשיתי את 1, 2, 3, 4. שאלות ממש ממש קלות סיימתי את הבגרות תוך 30 דקות ;D אם אני לא מקבל 100 זו תהיה סנסציה!
-
- 38 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש למישהי, שאני לא יודע איך להגדיר את הקשר בינינו, יומולדת ואני רוצה לקנות לה איזה מתנה מקורית, העניין הוא שאין לי מושג מה, היא רצתה איזה שעון ואמא שלה כבר קנתה לה למרות שאני בניתי לעשות את זה, היא רצתה עגיל רוטט ללשון, הבאתי לה בלי קשר ליומולדת. אין לי מושג מה עוד אפשר לקנות לה... ד"א היא בת 18 ביומולדת... אפשר גם דברים מהאינטרנט, הכי חשוב - מקוריות.
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי ... לא ממש ידעתי איפה לשים את זה , בTRADEZONE לא ממש יש מחלקה של רהיטים , אז בחרתי בכללי : למהירי החלטה !!! מדף חדש לחלוטין , לא הותקן מעולם , בצבע עץ כזה , לא ממש יודע איזה צבע זה , אבל הוא דמוי עץ , ונראה כמו עץ , אז זה הופך אותו לצבע עץ כזה ... קיצר , מדף מטורף לגמרי !!! מי שירצה ברצינות , אני גם מוכן להתגמש קצת . תמונות יתווספו כנראה מחר .
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכל חברי HW! רציתי לספר לכם סיפור קצרצר שלי עםצ חברת פנדה מחשבים. הסיפור מתחיל בתאריך ה-11.2.09, התאריך בו הזמנתי לי סטיק זכרון של G.SKILL שעלה בזמנו 130. (פרטי מוצר תוכלו לראות כאן באתר החברה-http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=23747&PHPSESSID=f9945d6fb8de81b37fe0350a44326084) ההזמנה הייתה פשוטה, שם, טלפון ואני קיבלתי מספר הזמנה. עבר יום, יומיים, שלושה, שבוע ופנדה לא התקשרו? איפה פנדה הנהדרת שכולם מהללים ומשבחים? אני כלקוח לא לחוץ לא לקחתי את זה אישי או משהו דומה. אחרי זה הזמן התחיל לעבור ואני התחלתי "לחשוש" מה עם ההזמנה שלי? התקשרתי ואמרו לי שיש בעיות עם היבואן ואז באתי פיזית לחנות אחרי שבועיים- נאמ…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זוכרים שלפני כמה זמן היה ווירוס שהתפשט על ידי משתמשים פיקטיבים ששלחו הודעות לאנשים, ואז הווירוס שלח את עצמו כהודעה לכל הרשימה? אז זה חזר שוב, וד"א, הבנאדם ש"שולח" את ההודעה, לא יודע את זה.. הנה אחד שנפל בפח :-\: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209698.msg1838256;topicseen#new אז אל תכנסו ללינקים שאתם לא מכירים ! רק רציתי להזהיר.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך טרנספומטור מהתקע הזה לשקע ישראלי תקני... אנא עיזרו לי! אם אתם יודעים איפה ניתן להשיג (בדקתי בקניון מלחה {ירושלמי}, אין בליאור, הום סנטר ואופיס דיפו) - פנו אלי באיציק (120246873) או במייל mraxe@walla.co.il בתודה, אקס, יו"ר מועדון הבכיינים...
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סרט המשך ל"מבצע סבתא" **שווה צפייה** חלק א' חלק ב' תגובות בבקשה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כבר מחפש המון זמן מחזיק מפתחות סכין יפני (זה שעולה גרושים) וכל מה שהצלחתי למצוא זה קניה במינימום של כמה מאות כאלה (משרדי פירסום). האם מישהו יודע איכן ניתן להשיג כאלה מחזיקי מפתחות באיזור השרון/מרכז ? בסגנון הזה תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
ייאלה שכל אחד ירשום את השירים שהוא אוהב!! 1. שכל אחד יכתוב עד 3 שירים שהוא אוהב. 2. שיסווג אותם לפי סוג (רוק, פופ, מטאל, קלאסי ועוד..). 3. אם אתם רוצים תרשמו מספר מילים על כל שיר. 4. עשו טובה ואל תחזרו על אותו שיר פעמיים... 5. מי שת'רד זה לא מוצא חן בעניין מוזמן לא להגיב... תבלו!!
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כי אני יודע שיש ארצות שבונים בתים מעץ או שילוב של עץ עם חיפוי מלט. זה גם יותר זול וגם מהיר מאוד לבניה. מכירים סוגים נוספים של בניה?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המכשיר, כמעט סגור שיהיה SAMSUNG GALAXY S. מיקום החנות: רעננה / כפר סבא / תל אביב / הרצליה / רמת גן. ראיתי בערך מה יש בZAP, אבל אני מעדיף להסתמך על הנסיון של חברי הפורום עם חנויות. מעדיף המלצות של אנשים שכן היו צריכים שירות ו/או תיקון אחרי הקנייה על חנות שנתנה שירות טוב.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/user/Technion#p/c/5626FD1B3206FE28/0/xKfYI-s9Gxw מי שרוצה לקבל קצת מושג על מה זה חדו"א באקדמיה, מה ההבדל בינה לבין מתמטיקה של תיכון - ובעיקר, למה 5 יח"ל לא יעזרו לכם להבין את החדו"א
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי אותו מוצר מכמה אנשים שונים בEBAY, קיבלתי את המוצר לבנתיים מאחד מהם, רשום על החבילה SHIPPERS ACCOUNT עם מספר, אני מתאר לעצמי שזה המספר חשבון של השולח... אני רוצה להשאיר פידבק חיובי על השולח איך אני יודע ממי הגיע המוצר?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סהלן בחשבון הדו חודשי האחרון שקיבלתי, מתבקש תשלום של 4300 שקל על 171 קו"ב מים. ממוצע השימוש בין חשבונות קודמים כולל ביקורת על שנה שעברה, הוא 30 עד 40 קו"ב ל 4 אנשים. בשימוש שוטף רגיל - כביסות, מקלחות, שירותים, שטיפה ( כלים, רצפות וכולי ) , שתייה, בישולים, עניינים ושאר ירקות. לבית ( בניין משותף רב קומתי ) ישנה גינה גדולה פרטית וצנרת בחוץ ( תת קרקעית ) אך אין השקייה והקרקע יחסית יבשה ולא ספוגה במים. אין רטיבות בקירות ואף אחד מהשכנים לא התלונן על נזילה שמקורה אצלי. אין דליפת מים בצנרת הביתית, ניאגרה, מקלחת או כל מקור אחר. החשבון הינו חשבון פרטי וללא צריכת מים משותפת. מי, מה, למה וכמה ואיך ואיפה ובעזרת מי ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברה! אני מתלבט בין לעשות מנוי למגזין של נשיונל גאוגרפיק בעיברית לבין המגזין popular science מה אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קרב היום בו גוגל מתכננת להשתלט על העולם, והפעם הם הביאו לנו את DOCS(מואהאהאהא): http://docs.google.com/
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מזל טוב ליוסי המוכר בשם iib על יום הולדתו ה19. מי יתן ויזכה לגדולות
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נערך ע"י הנהלה. הפורום אינו פלטפורמת פרסום.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש אתרים/מדריכים שאפשר ללמוד בהם דברים מגניבים אם סכין פרפר ראיתי כל מיני דברים יפים שאפשר לעשות אם סכין פרפר מישהוא מכיר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון בעניין? אני צריך חשבון די דחוף...
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-