עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by תחמן מתימן,

שלום,אני בן 17 ולא עשיתי בחיים בדיקת דם זה נוראי?? יכול להיות שאני חולה במשהו ואני לא יודע? תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by tadcom,

רואים משהו?

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by Asaff,

ניסיון

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by Ran B,

לא יודע אם פורסם או לא פורסם בעבר. אבל זה בהחלט סרטון נחמד. מה שכן, מוזר. איך מעבד אינטל מגיע רק ל29 מעלות ללא גוף קירור בזמן המשחק ומאיט את המשחק. (מה שגם מוזר זה שהגוף קירור מוחזר תוך שניה ~ שתים המשחק חוזר לFPS גבוה שוב) והAMD מגיע ל360 מעלות (ויותר אם זכור לי נכון) ללא הגוף קירור ונשרף. או שלא הבנתי נכון את קריאת הטמפרטורות שהם הביאו? :s05: בכל מקרה, תהנו ותגיבו : http://www.dumpalink.com/media/1124623986/How_To_Mess_Up_Your_Computer

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  5. יש ברשותי 2 מחשבים שולחניים שאני מעוניין לדעת בכמה אני יכול למכור אותם המחשב הראשון: PENTIUM4-3GIGA זיכרון512mg כונן קשיח 160G כרטיס מסך חיצוני NVIDIA GeFORCE 6600GT לוח אם אינטל רוק לייק (פרל) מעבד 3 GIGA המחשב השני: PENTIUM DUAL CORE E-2180 זיכרון 2GIGA כונן קשיח 250G כרטיס מסך חיצוני פנימי לוח אם JETWAY 2G-RAM מעבד E-2180 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, רציתי לשמוע את עצתכם לגביי בדיקה כללית למחשב יד שנייה אותו אתם ניגשים לבדוק כדי לתת טווח מחיר משוער. הפעולות שאני עושה הן: בדיקה לוגית: שימוש בתוכנות - AIDA32 לבדיקת החומרה באופן פרטני. CPU-Z הגדרות המעבד (וכדו') ו - PRIME95 לשם בדיקת החומרה בזמן "מאמץ והעמסה לזיכרון". איפיון המערכת בהתאם למחירים "יד שנייה" (אתרים, לוחות אינטרנטיים ועוד...). כמובן שיש התייחסות לסוג החומרה (מותג או גנרי) ויציבותה כמכלול. בדיקה פיזית: פתיחת המארז ובדיקת החומרה ;D יצאו תוכנות חדשות שאתם ממליצים עליהן? אתם מבצעים משהו שונה/אחר/בנוסף? אשמח לשמוע (למנהל, אם ההודעה לא מתאימה לפורום מפרטי מחשב אשמח אם תעבירה לפורום מתאים יותר)

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by MORIDIN,

עלה לי רעיון לסמיילי חדש, ככה הבנתי את הסמיילי בפעם הראשונה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by israelgod,

הייתי מעוניין לשער מה הקב"א שלי לפי הזימונים שקיבלתי.... קיבלתי זימון בהתחלה לעתודה, ולאחר מכן זימון לחיל המודיעין...! מי שיודע בערך מה יכולה להיות הקב"א שלי... אז תודה :]

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by EagleXDR,

היי, הייתי בצו ראשון לפני חצי שנה בערך, ואני מעוניין לדעת מה הקבא שנקבע לי. ידוע לי שאין אופציה רשמית לדעת זה, וכל עוד אין לך קשרים, נחרץ גורלך. אז במקרה שלי, לצערי הרב אין קשרים - האם באמת נפקד ממני מלדעת את הקבא שלי? נ.ב. - אם קיבלתי מכתב שמזמין אותי ליום פתוח לעתודה או משהו כזה - זה אומר משהו, או שכל אחד מקבל את זה? תודה.

• 11 תגובות
    • 10.2k צפיות
  10. Started by Djx,

http://www.liquidgeneration.com/sabotage/vision_sabotage.asp בדיקת ראייה און ליין תרגישו חופשי לפרסם את תוצאות הבדיקה נראה מי רואה פה טוב ומי לא ;D

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by darkman,

היום נסעתי עם הורי, למרות שכבר נגמרה לי תקופת המלווה. זה היה באזור התעשיה של רעננה אחד הרחובות ליד קניון רעננים, אני פונה מהרחוב הראשי שם, לאחד הרחובות היותר צדדים פתאום אני רואה שוטר (יחסית מבוגר אני מנחש שזה מתנדב). הוא מסמן לי עם דבר זוהר כזה לעצור בצד, הוא אומר "שלום רישיונות בבקשה" הבאתי לו תרישיונות, אחרי דקה או שתים של בדיקה הוא מחזיר ואומר זו הייתה בדיקת רישיונות *נשמתי לרווחה* מה שלא הבנתי בכל הקטע הזה, לא יותר חשוב שהם יעמדו בצמתים מרכזים ויעצרו אנשים שנוהגים מהר מידי מאשר סתם לנסות "להפיל" נהגים? לסיכום זה היה מאוד מפחיד אני לא מאחל שזה יקרה למישהו.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Milk-Inc,

אתם צריכים ללחוץ על כפתור ה-start ואז ישר כשמגיע הצבע תלחצו על-stop זה בודק את זמן התגובה שלכם , השיא שלי זה: 0.141 (אני איטי...) הנה האתר : http://www.revelate-rock.com/reflex.htm ד.א תיכנסו לעמוד הראשי יש שם עוד דברים נחמדים....

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Yehudaa,

-דוקטור אני חושד שאישתי לא שומעת -תעשה לה בדיקת שמיעה, כשהיא תבשל תשאל אותה משתי מטר מה היא מבשלת. אם היא לא תענה, תתקדם חצי מטר ותשאל אותה עוד פעם, וכן על זה הדרך 4 פעמים עד שתשאל אותה באוזן מה היא מבשלת -טוב אני אבדוק -רותי מה את מבשלת? לא עונה -רותי מה את מבשלת ? לא עונה -רותי מה את מבשלת ? לא עונה פעם רביעית באוזן -רותי מה את מבשלת ?? -ארבע פעמים אני אומרת לך מרק !!!!!?

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by captaincaveman,

כבו את הרמקולים, כנסו לפה: http://www.japracer.co.uk/fun/insane.htm תקראו את ההוראות.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.condom.co.il/links.asp?id=288l תגידו לי כמה קיבלתם.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by MATTAN,

אחים שלי הקמתי שרת ftp והוא עושה לי קצת בעיות אצלי הוא עובד אבל אצל אחרים לא אתם מוכנים ללחוץ על הלינק ולהגיד לי עם הוא עובד תודה! ftp://80.178.71.158 שם מישתמש :test סיסמה:12345 תודה לכל הבודקים נ.ב שרת זה בעתיד יוכל לאכסן כל מיני קבצים שמשתמשים בפורום ירצו להעלות אך לא ימצאו אכסון וכדומה'

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by Holography,

כמה זמן לפני בדיקת שתן אסור לשתות שתייה חריפה (נניח רבע-שליש בקבוק וודקה) כדי שלא ישארו סימנים בבדיקה? אני צריך להעביר בדיקות שתן לצבא, הם בודקים את זה בכלל?

• 12 תגובות
    • 9.9k צפיות
  18. בבדיקה עצמה מה בודקים בשתן??? כי בדקו לי ונפלתי פעמיים ואני לא מעשן או משהו יש שם 3 קרטריונים שאני לא יודע מה הם יצא לי פעמיים ככה: + - - מי שמבין שיעזור לי בבקשה אני הבנתי שבודקים שם חלבונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מרכיב משקפיים מכיתה ז'. במשך כל השנים קיבלתי מרשמים מאופטומטריסטים והיה בסדר גמור. לאחרונה התחלתי להרכיב עדשות מגע ואני מרגיש שאין חדות כמו במשקפיים. אפילו לא קרוב. אני שומע דעות חלוקת לגבי מקור קבלת המרשם. מצד אחד אומרים שרופא עיניים בעל ידע רב יותר בתחום, מצד שני אופטומטריסט בעלי יותר ניסיון מעשי. עדשות מגע זה עניין יותר רגיש מסתם משקפיים וחשוב מאד לקבל בדיקה מקיפה ומקצועית. השאלה כמה רופא עיניים מנוסה בתחום עדשות מגע. מה אתם אומרים? למי יש ניסיון? על איזה חברות של עדשות אתם ממליצים? שמעתי דברים מאד טובים על ג'ונסון & ג'ונסון.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. איך בודקים תקינות קבל אלקטרוליטי עם מד התנגדות?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. בתערוכת CES 2016 נפל דבר: שירות ה-VOD הפופולרי ביותר בעולם הגיע לישראל. איך זה נראה, והאם זה באמת שווה את זה? רשמים ראשוניים נטפליקס, שירות הזרמת המדיה המוכר ביותר בעולם הכולל מספר עצום של סדרות וסרטים מגיע גם לישראל, יחד עם עוד 130 מדינות נוספות – כך התבשרנו אתמול בתערוכת CES 2016. מדובר בפצצה, שכן הביקוש לשירות גם בארץ היה גבוה מזה שנים, והנה, הוא הניב תוצאות. חברת יס, הוט וסלקום משדרות מגוון רחב של סדרות האמנם, אך הוא מחסיר הרבה מאוד סדרות מבוקשות ואהובות ברחבי העולם מאידך. הצופים פונים לפתרון פיראטי, דוגמת טורנטים, צפיה ישירה באתרים או דרך מקורות בקודי, לכן הגעתה של נטפליקס, שירות שבו תמורת תשלום חודשי סמלי ניתן לצפות בכל אלו הוא חדשה מרעישה. נטפל…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. לקחנו לביקורת את מחשב הנוק של אינטל, ונדהמנו כמה עוצמתי מחשב זעיר יכול להיות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%93%d7%a7%d7%a0%d7%95-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%94-%d7%91%d7%9b%d7%a3-%d7%94/

• 24 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. סמסונג מכריזה על ייצור המוני של מודולים לעולם השרתים בנפח מרשים של 64 ג׳יגה-בייט, וסוללת את הדרך להכפלת כלל הזכרונות הדינאמיים המוכרים לנו לכתבה

24. השיחה הולכת כדילקמן : Salesmun - "במה אפשר לעזור..?" אני -"צהריים טובים, טיפקום!" (השעה 10:30) "צהריים..." "שומע, ילדון, בנוגע לטיפקום שלי... (בקול באס עבה במיוחד, יורדים לי 15 הרצים כשאני מתעורר)" "ילדון..." "קיצר, לפני שבועיים קיבלתי למכשיר הודעה עליזה משו, המבשרת על כך שזכיתי לשירות טיפקום למשך חודשיים!! ומאז אני מקבל 49023784902384 הודעות מהדרעק הזה ביום, גם באמצע הלילה וזה מצייק!" "שניה... אמצע הלילה זה לא אנחנו". "זה כן אתם, ההודעה פותחת בטיפקום : סנאי שאיגזז אלפקה הבוקר במחסום ארז עורר חשד..." וכו'.. "או.קיי... תגיד, יש לך במקרה עבודה בשבילי?" (אני אוחז את עצמי שלא לצחוק) "מה... זהו?!" "כן... היום זה היום האחרון שלי" "אין לך איזה משו...?" "לא, לא ממ…

• 4 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.