כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... יש לי 2 כרטיסי אשראי חד פעמיים, באחד יש 80 ובשני 300 ככה... עכשיו אני רוצה לקנות משהו ב100 שקל ולהיתפטר מהכרטיס הראשון כבר. אז יש אפשרות לחלק את התשלום בין 2 כרטיסים ? או איכשיהו להעביר 20 שקל לחשבון PAYPAL (לא ממש הצלחתי) או דרך אחרת? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני מחפש מזגן נייד, אני לא יודע מה המחירים שלהם היום ומה נחשב לטוב אבל אם מישהו פה קנה פעם או יודע משהו על מזגנים ניידים בבקשה שיעזור..
-
- 6 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
למה הסרטים של ה HD לא יכולים לפעול במסך מלא? גם בטלויזיה וגם במחשב יש להם שוליים יש דרך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ראשית דבר , ברצוני לציין שדיון זה נועד , שאנו בעלי החנויות והמשתמשים בפורום זה שהם הנכס היקר שלנו נבנה תקנון שירות בתחום המחשבים והמסחר במחשבים , שיהיה מקובל על החנויות ועל המשתמשים בפורומי המחשבים בכלל . דבר שיקדם את המסחר ההוגן בתחום המחשבים בארץ , והחנויות ירוויחו שרק חנויות שיעמדו בקרטריונים , שיקבעו במהלך הדיון יוכלו להכלל באתר, לדוגמא בפורום המלצה על מפרטים . מטרת דיון זה היא לא לעלות בעיות ספציפיות של חנות ולקוח ספיציפי , אלה לכתוב באופן כללי את הבעיה , ואנו המשתמשים וכן בעלי החנויות יגיבו בהתאם לבעיה . אבקש להמנע מפרסום של החנות , אלה רק את הבעיה שצצה . אבקש מבעלי החנויות השונים להשתתף בדיון , על מנת לכתוב מה אנו יכולים לבוא לקראת המשתמשים ומה המשתמ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השמח לקבל הצעות על דברים שכדי לעשות באילת כדי לא להשתעמם שם.. אני בן 26 דרך אגב.. אני גם ישמח לדעת כמה בערך צריכה לעלות מונית מהשדה תעופה למלון? הרי ידוע שהנהגי מוניות שם לא בדיוק הולכים לפי הספר..
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
האם האונ' הפתוחה הינה נחשבת כמו אונ' ת''א או בן גוריון ? או שזה רמה יותר של מכללה ?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בגינה הקדמית יש קליטה מצויינת, בצד האחורי אין קליטה כלל. בכל רחבי הבית אין קליטה, החדר שלי נמצא בערך 10-15 מטר (סתם הערכה, לא באמת מדדתי), מהקיר הקדמי של הבית. לשים אנטנה על הגג בדיוק מעלי לא נראה לי רעיון מוצלח כי רוב הסיכויים שלמרות שזאת נקודה גבוהה יותר היא פחות חשופה ביחס לצד הקדמי של הבית. אני מאמין שאם אני אמקם אנטנה על הגג בחלק הקדמי של הבית ואזרוק כבל על הגג עד החדר שלי זה יהיה בסדר, השאלה אם בכלל כל האורך הזה לא ייצור התנגדות גבוהה מידי שתוביל בסופו של דבר לקליטה נמוכה יותר מאשר עם האנטנה הקטנה המסכנה שקיבלתי עם הדונגל USB של APEX, שאיתו אגב השידורים מצויינים בגינה הקדמית... בקיצור, מה הדרך הכי פשוטה וזולה לקבל את השידור אלי לחדר? אני לא מחובר ל-YES/HOT אבל יש לי…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב, אז ככה, הסיפור הוא שקנינו טלויזית LCD של סמסונג 26 אינץ' דגם LA26B450 אחרי יום שקנינו אותה היה מן זימזום גבוה כשהטלויזיה היית מכובת (הנורה האדומה נשארת דלוקה) בהתחלה לא האמינו לי כי רק אני שמעתי את הזימזום, אחרי זה אמא שלי גם שמעה בערך... מפה לשם הזמנו טכנאי והוא איכשהו שמע את הזימזום והחליפו לנו טלויזיה. וכמו שאתם מבינים עדיין יש את אותה בעיה. רק שהפעם רק אני שומע את הרעש ובלילה זה בכלל מחרפן אותי! אני פשוט מוציא אותו מהחשמל אבל זה לא באמת פיתרון.. בכל מקרה רציתי לדעת אולי אם יש איזה משהו שמוריד מתח בשקע של החשמל או שאין כזאת חיה? שכחתי לציין כשאני מדליק את הטלויזיה אז הזימזום נעלם.. יש זימזום רק כשהיא סגורה אגב כנראה הבעיה היא בשנאי של הטלויזיה או בספ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=TgMeCNNVOQM תודה לעונים כבר אולי שנתיים אני מחפש את השם..
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום אני מחפש שירים טובים כמו Dry country של בון ג'ובי עם סולו טוב כמו שיש שם !
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
קניתי מברגה עם מטען לבטריות בארה"ב. על המטען רשום : INPUT : 120 VAC ~60Hz 0.58A OUTPUT: 7.2-14.4V DC 1.9A 1.9A האם אני יכול לחבר את המטען ישירות לרשת החשמל בארץ ??? האם המטען עלול להתקלקל אולי הסוללה??? אם לא , האם יש מתאם שמעביר מ 220 ל 120 ???? משהו זול ??
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אתמול שמתי את הפלאפון שלי K800I בתיקון המצלמה הראתה בירוק עכשיו התקשרו אליי ואמרו לי שאי אפשר לתקן אותו כי יש לו קורוזיה ובמסגרת הביטוח שיש לי אני יכול להביא אותו מכשיר חדש בתשלום חד פעמי של 390 ש"ח יש לי אותו שלוש שנים .. זאת אומרת בדיוק נגמרו ה 36 תשלומים על הפלאפון .. מה אתם אומרים .. הם מנסים לסחוט סתם כסף .. ?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, אז עוד שבוע טיול שנתי לאילת, וזו נסיעה של 6-7 שעות באוטובוס למישהו היה ניסיון עם כדורים נגד בחילות? המלצות?
-
- 12 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני כחודש עד חודשיים נרשמתי לקורס פסיכומטרי בלחמן על סך 2500 ש"ח. הקורס מתחיל ב26 לחודש הזה ואני רוצה לבטלו. כמה קנס אקבל ? אני יודע שלפי החוק לא יכולים להביא יותר מ10% דמי ביטול השאלה אם זה יהייה פחות מזה. תודה, סמיון.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך קצת עזרה בעניין אחד שקרה לי הסיפור הוא שלפני כמה ימים עורך דין מחברת HOT התקשר לאמא שלי ואמר לה שיש לה חוב של 3,500 שקל לידע כללי אמא שלי אף פעם לא הייתה בHOT אך אבא שלי היה והם גרושים לפי איך ששמעתי כשהם גרו ביחד היה להם תבל [הכבלים הבסיסים אני חושב] שהיה רשום על אמא שלי אמא שלי התגרשה ממנו לאחר כמה זמן, ואבא שלי בדירה שלו עבר מתבל לHOT היום מסתבר שבמקום לפתוח חוזה על אבא שלי הם "לקחו" איכשהו את הפרטים הישנים של אמא שלי והשתמשו בפרטים האלו כדי לפתוח את החשבון בHOT רק שאני יציין אמא שלי לא חתמה על שום חוזה חדש ועל שום דבר כי היא עברה לגור בעיר אחרת וכנראה מישהו אחר חתם על החוזה החדש של HOT עם הפרטים של אמא שלי ללא הסכמתה עכשיו הם מאיימים בהליכים משפ…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3858556,00.html ראיתי אותו ב-21:30, הוקרן ביס 1. סרט שמדבר על הבעיה השיגרתית בעיראק - מטעני חבלה. אחד הדברים הבולטים בסרט הוא קבלת החלטות, אם לירות או לא לירות. שווה צפייה. תבדקו ביס לשידור חוזר.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש פוסטרים כאלה עם תרשימים של מודל 7 השכבות, פרוטוקולי רשת וכל מה שקשור לעולם המחשבים. האם ניתן להשיג את זה בחנות כולשהי בארץ ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש משהו בתחום הזה בכלל שנקרא טוב? או שהכל זה ג'אנק סיני?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/results?search_query=the+retarded+policeman&search_type=&aq=0&oq=the+retar תראו הכל. אמנם זה קצת מטופש (קצת הרבה) אבל זה מצחיק ;D
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חודש הבא אני הולך להופעה של אסף אבידן בהיכל אומניות הבמה בת"א וכיוון שאני לא יושב הכי קרוב שאפשר, חשבתי אולי להביא את המצלמת HD החדשדשה שיש לה זום גדול מאוד וככה לא תיהיה לי בעיה לצלם . הבעיה שבעצם יכולים לעשות לי בעיות בטענה שאסור לצלם את המופע וכו ..בעוד שבכל זאת אנשים מכניסים ללא בעיה מצלמות דיגיטליות רגילות.. מה דעתכם? תודה רבה אגב - אסף אבידן והמוג'וס מומלצים בטירוף ..תבדקו ביוטיוב
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מסיים בעזרת ה' השבוע י''ד עם דפלומת הנדסאי בפרוייקט עדן של חיל התקשוב ביום שלישי אמורים לבוא אלינו אנשים מהחיל כדי להציע לנו קורסים שונים ואחריהם שנמלא טופס העדפות לגבי הקורסים שהציעו.. אין לי מושג איזה קורסים באמת טובים ואיזה קורסים יפתחו עדייין. אבל מה שכן אני יודע שהצבא נותן גם מפוצץ גם לקורסים הכי על הפנים שיש. איזה קורסים איכותיים באמת קיימים בחיל שיכולים באמת לתרום משהו באזרחי אחרי שנתיים של לימודים שתרמתי לצבא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם רציתי לשתף אתכם בתיסכול מחשב שעולה בחול 490 $ שער הדולר אולי - 3.8 ומס על מחשב נייד זה רק מעמ שזה יוצא בערך 2200 בחשבון זריז מפה להגיע ל-3000 שח (שזה כמעט 40 אחוז פער!!!) זה פשוט עובר כל גבול... http://www.pc365.co.il/cat.aspx?cat_id=1726 ולכן בא לי לשיר... http://www.youtube.com/watch?v=-2xgjox3qzU כל טוב, גבריאל
-
- 43 תגובות
- 5k צפיות
-
-
לא חוקי בארץ נכון ? בכל זאת מה העונש אם תופסים אותי עם אחד? איפה אפשר לקנות ואיזה סוגים יש בארץ ? מה לגבי הזמנה מEBAY? והכי חשוב - אפשר לירות באנשים ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-