כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, אז ככה, הסיפור הוא שקנינו טלויזית LCD של סמסונג 26 אינץ' דגם LA26B450 אחרי יום שקנינו אותה היה מן זימזום גבוה כשהטלויזיה היית מכובת (הנורה האדומה נשארת דלוקה) בהתחלה לא האמינו לי כי רק אני שמעתי את הזימזום, אחרי זה אמא שלי גם שמעה בערך... מפה לשם הזמנו טכנאי והוא איכשהו שמע את הזימזום והחליפו לנו טלויזיה. וכמו שאתם מבינים עדיין יש את אותה בעיה. רק שהפעם רק אני שומע את הרעש ובלילה זה בכלל מחרפן אותי! אני פשוט מוציא אותו מהחשמל אבל זה לא באמת פיתרון.. בכל מקרה רציתי לדעת אולי אם יש איזה משהו שמוריד מתח בשקע של החשמל או שאין כזאת חיה? שכחתי לציין כשאני מדליק את הטלויזיה אז הזימזום נעלם.. יש זימזום רק כשהיא סגורה אגב כנראה הבעיה היא בשנאי של הטלויזיה או בספ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=TgMeCNNVOQM תודה לעונים כבר אולי שנתיים אני מחפש את השם..
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אני מחפש שירים טובים כמו Dry country של בון ג'ובי עם סולו טוב כמו שיש שם !
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
קניתי מברגה עם מטען לבטריות בארה"ב. על המטען רשום : INPUT : 120 VAC ~60Hz 0.58A OUTPUT: 7.2-14.4V DC 1.9A 1.9A האם אני יכול לחבר את המטען ישירות לרשת החשמל בארץ ??? האם המטען עלול להתקלקל אולי הסוללה??? אם לא , האם יש מתאם שמעביר מ 220 ל 120 ???? משהו זול ??
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אתמול שמתי את הפלאפון שלי K800I בתיקון המצלמה הראתה בירוק עכשיו התקשרו אליי ואמרו לי שאי אפשר לתקן אותו כי יש לו קורוזיה ובמסגרת הביטוח שיש לי אני יכול להביא אותו מכשיר חדש בתשלום חד פעמי של 390 ש"ח יש לי אותו שלוש שנים .. זאת אומרת בדיוק נגמרו ה 36 תשלומים על הפלאפון .. מה אתם אומרים .. הם מנסים לסחוט סתם כסף .. ?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, אז עוד שבוע טיול שנתי לאילת, וזו נסיעה של 6-7 שעות באוטובוס למישהו היה ניסיון עם כדורים נגד בחילות? המלצות?
-
- 12 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני כחודש עד חודשיים נרשמתי לקורס פסיכומטרי בלחמן על סך 2500 ש"ח. הקורס מתחיל ב26 לחודש הזה ואני רוצה לבטלו. כמה קנס אקבל ? אני יודע שלפי החוק לא יכולים להביא יותר מ10% דמי ביטול השאלה אם זה יהייה פחות מזה. תודה, סמיון.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך קצת עזרה בעניין אחד שקרה לי הסיפור הוא שלפני כמה ימים עורך דין מחברת HOT התקשר לאמא שלי ואמר לה שיש לה חוב של 3,500 שקל לידע כללי אמא שלי אף פעם לא הייתה בHOT אך אבא שלי היה והם גרושים לפי איך ששמעתי כשהם גרו ביחד היה להם תבל [הכבלים הבסיסים אני חושב] שהיה רשום על אמא שלי אמא שלי התגרשה ממנו לאחר כמה זמן, ואבא שלי בדירה שלו עבר מתבל לHOT היום מסתבר שבמקום לפתוח חוזה על אבא שלי הם "לקחו" איכשהו את הפרטים הישנים של אמא שלי והשתמשו בפרטים האלו כדי לפתוח את החשבון בHOT רק שאני יציין אמא שלי לא חתמה על שום חוזה חדש ועל שום דבר כי היא עברה לגור בעיר אחרת וכנראה מישהו אחר חתם על החוזה החדש של HOT עם הפרטים של אמא שלי ללא הסכמתה עכשיו הם מאיימים בהליכים משפ…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3858556,00.html ראיתי אותו ב-21:30, הוקרן ביס 1. סרט שמדבר על הבעיה השיגרתית בעיראק - מטעני חבלה. אחד הדברים הבולטים בסרט הוא קבלת החלטות, אם לירות או לא לירות. שווה צפייה. תבדקו ביס לשידור חוזר.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש פוסטרים כאלה עם תרשימים של מודל 7 השכבות, פרוטוקולי רשת וכל מה שקשור לעולם המחשבים. האם ניתן להשיג את זה בחנות כולשהי בארץ ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש משהו בתחום הזה בכלל שנקרא טוב? או שהכל זה ג'אנק סיני?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/results?search_query=the+retarded+policeman&search_type=&aq=0&oq=the+retar תראו הכל. אמנם זה קצת מטופש (קצת הרבה) אבל זה מצחיק ;D
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חודש הבא אני הולך להופעה של אסף אבידן בהיכל אומניות הבמה בת"א וכיוון שאני לא יושב הכי קרוב שאפשר, חשבתי אולי להביא את המצלמת HD החדשדשה שיש לה זום גדול מאוד וככה לא תיהיה לי בעיה לצלם . הבעיה שבעצם יכולים לעשות לי בעיות בטענה שאסור לצלם את המופע וכו ..בעוד שבכל זאת אנשים מכניסים ללא בעיה מצלמות דיגיטליות רגילות.. מה דעתכם? תודה רבה אגב - אסף אבידן והמוג'וס מומלצים בטירוף ..תבדקו ביוטיוב
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מסיים בעזרת ה' השבוע י''ד עם דפלומת הנדסאי בפרוייקט עדן של חיל התקשוב ביום שלישי אמורים לבוא אלינו אנשים מהחיל כדי להציע לנו קורסים שונים ואחריהם שנמלא טופס העדפות לגבי הקורסים שהציעו.. אין לי מושג איזה קורסים באמת טובים ואיזה קורסים יפתחו עדייין. אבל מה שכן אני יודע שהצבא נותן גם מפוצץ גם לקורסים הכי על הפנים שיש. איזה קורסים איכותיים באמת קיימים בחיל שיכולים באמת לתרום משהו באזרחי אחרי שנתיים של לימודים שתרמתי לצבא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם רציתי לשתף אתכם בתיסכול מחשב שעולה בחול 490 $ שער הדולר אולי - 3.8 ומס על מחשב נייד זה רק מעמ שזה יוצא בערך 2200 בחשבון זריז מפה להגיע ל-3000 שח (שזה כמעט 40 אחוז פער!!!) זה פשוט עובר כל גבול... http://www.pc365.co.il/cat.aspx?cat_id=1726 ולכן בא לי לשיר... http://www.youtube.com/watch?v=-2xgjox3qzU כל טוב, גבריאל
-
- 43 תגובות
- 5k צפיות
-
-
לא חוקי בארץ נכון ? בכל זאת מה העונש אם תופסים אותי עם אחד? איפה אפשר לקנות ואיזה סוגים יש בארץ ? מה לגבי הזמנה מEBAY? והכי חשוב - אפשר לירות באנשים ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בשפה פשוטה וקליטה מה זה אומר בעצם אסרטיביות? ולאיזה משרות בדרך כלל דורשים את התכונה הזאת ? לניהול ? לשירות לקוחות ? או שבעצם כמעט לכל משרה זה טוב ?
-
- 6 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
אדיר! הצילומים האמיתיים שצולמו שם היו פשוט מדהימים וכל כך קריפיים שזה עשה לי צמרמורות בטירוף... מישהו ראה את הסרט? http://www.imdb.com/title/tt1220198/
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב כולל כרטיס מסך השאלה שלי היא האים הרשת הזאת טובה ...........שמתי לב שהמחירים שם יכולים להיות זולים לאותו מוצר עד 200-300 שקל פחות . מה אתם אומרים על איבורי.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שוב שלום לכולם אני יוצר מוסיקה בתור תחביב מזה כמה שנים, לאחרונה יצרתי קטע לא שגרתי ומי שמכיר אותי יודע שזה לא הסגנון שאני שומע לכן חשוב לי לדעת מה דעכתם עליו, ואם יש לכם הצעות לשיפור שינוי או סתם בא לכם לפרגן במידה ואהבתם את היצירה, אשמח לשמוע את דעתכם. לינק לוידאו המאולתר באתר יוטיוב: למי שרוצה את הקטע המלא בMP3 יוכל להוריד אותו מכאן: http://rapidshare.com/files/35778422...In_My_Mind.mp3 תודה ויום טוב KOBrA
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש איזה שיר אחד שפעם שמעתי וכל החיים שלי אני מת לדעת איך קוראים לו.. אם אני לא טועה שמעתי אותו לפני איזה 4 שנים ברדיו באוטו של GTA SA בקיצור זה שיר רוק כבד כזה באנגלית, והפזמון שלו מתחיל ככה: And I'm feeling, I'm feeling..---->אלה המילים And I'm fee(hi)leeheng... ---->ככה זה נשמע אשמח אם תעזרו לי! נ.ב צריך לעשות שתהיה אופציה להקליט צליל לתוך פורום.. במקום להקליד אני יכול ללחוץ "Record", מקליט מה שאני רוצה ואז "Stop", ויהיה סמל כזה של רמקול שניתן ללחוץ עליו ולשמוע את ההקלטה.. לא רעיון גאוני?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום חברים. יום ההולדת קרב ובא ואני מתלבט נורא איך לחגוג ומה לעשות. אני מחליף קידומת ולמרות הלימודים האיננסיבים אני לא רואה ולא רוצה לראות אותי מוותר על חגיגה של היום הולדת. אני סטודנט, וכרגע חשבתי על 2 אופציות. האחת - לסגור מקום ("פינה") במועדון קטן ששם אוכל להכניס לבטח 20-50 אנשים, תלוי במוזמנים שלי. עלות אני מעריך תיהיה 400 ש"ח ואקבל גם 2 בקבוקים ויסקי וודקה (בן דוד סגר לפני חודש בשישי, אלו +- הפרטים) השנייה - להרים אירוע בבית (לא בית גדול), לכ20 אנשים (החוג הקרוב ביותר) , כאן אני מעריך שהעלות תיהיה גבוהה יותר (אלכוהול,שתייה,חטיפים,אוכל) . פתוח להצעות. אשמח לקבל רעיונות מקוריים, מגוונים ואם אפשר גם לא יקרים. תודה .
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-