עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Merrymoon,

אני מקבלת את הדרגה הכי טובה שיש - אזרח. סוף סוף אהיה חופשיה לעשות מה בראש שלי בלי שאף אחד יכנס לי לת** וינדנד מעבר למה שאמא שלי כבר עושה. בטח חלק מכם זוכרים איזה דיון ארוך היה פה על ההחלטה להעיף אותי מצה"ל, אז ככה. אחרי איזו ועדה בבית חיל הים גיליתי מה לא בסדר. המפקד שלי, שלא ממש סבל אותי (זה בסדר, זה הדדי), פשוט מאד... המציא עליי מעשיה או שתיים. ישמע לכם מופרך, גם לי זה נשמע כך, אבל אחרי שקראתי את המסמך החתום 8 פעם, גם אני התחלתי להאמין בפיות, שדונים וסנטה קלאוס. המפקד שלי טוען שאני חברה בכת השטן, שאיימתי על חיילת אחת בבסיס בבקבוק שבור כדי לקבל סיגריות והיא גם אמרה לו את זה (ואותה חיילת היא אחת החברות הכי טובות שלי שם, היא לא סובלת את המפקד שלי ובכלל לא מעשנת). חוצמזה הי…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by IG,

אני רוצה לדעת איך בדיוק אני משיג את הפטור. אני צריך לגשת לרופא המשפחה כדי שיתן לי איזה אישור, ואיתו לגשת לרופא הצבאי? אני צריך לגשת לרופא הצבאי מייד אחרי שאני מגיע לבסיס הטירונים? אני צריך לגשת לרופא בבקו"ם??? ?????? תודה.

• 16 תגובות
    • 7.4k צפיות
  3. מחפש חנות אמינה (שלא מרמה עם החלקים כמו פנדה) עם מפרט רחב של רכיבים ועדייף שתיהיה דיי זולה באיזור ת"א. למישהו יש המלצות אולי? שמעתי על PCLogic, האם הם טובים? מישהו קנה אצלם והוא מרוצה? אם אפשר כתובת, טלפון ואתר או איימייל אם יש. תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by GiZmo,

קבלו מה קניתי בארה"ב: וכן, אני רוצה שקל מה, אסור קצת להתלהב ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. כרגע חזרתי מהבקום עם תעודת השיחרור! סיימתי את דרכי בצבאית! 13 חודשי שירות! ואפילו פטור ממילואים!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by lion03,

אני רוצה להמשיך ללמוד אלקטרוניקה ואולי מיקרו אלקטרוניקה ורציתי לדעת האם 5 יחידות פיזיקה זה חובה או רצוי או בכלל לא משנה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by -R-E-L-,

או שעדיף לקנות מ GET IT. ראיתי פעם כתבה על NET ACTION אצל רפי גינט (שזה כמובן לא דבר טוב) ואני מטלבט אם כדאי להזמין מהם כסא. :-\

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Bessmertniy,

זה רק אני או ש techtv הפך בכמה חודשים האחרונים להיות חרא של ערוץ בלי שום תוכן מעניין התוכניות היחידה הנורמלית שם היא screensavers אבל גם היא ממוחזרת ולא מראים כבר את השידורים החדשים איפה נעלמו techlive xplay והתוכנית הזאת עם כל הגדגטים הכי חדשים (לא זוכר את קוראים לה) ואפילו call for help המעפנה . עכשיו יש שם תוכניות ישנות יבשות ומשעממות!!! צריך לעשות בקשר לזה משהו נשארי ב yes המחורבנים האלו רק בגלל הערוץ הזה כי היה שם תוכניות נחמדות עכשיו הכל זבל , ומיחזור.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ברצוני לאחל לכולם צום קל וגמר חתימה טוב.

• 16 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by ^HocK^,

משעמם לשחק לבד..בואו להזכר בנוסטלגיה ולשחק

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Boomer,

זה לכל הרמאים שבינכם שלא מסוגלים לנצח במשחקי רשת בלי לרמות קצת... יש שם קודים לכל משחקי הרשת הקיימים כמעט! www.multiplayercheats.net נ.ב. מומלץ להפעיל רמקולים כי יש לאתר פס-קול מדהים!!!

• 16 תגובות
    • 41.6k צפיות
  12. Started by Tomerico,

red light תומך בעברית? זה מראה ג'יבריש בכתוביות....

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by pro,

המשחק שהכי הגעיל אותי הוא BLOOD II בשלב השלישי שבטעות נופלים לברכה ונדבקת עליך לא יכלתי להסתכל על המסך רק יריתי עד היום אני זוכר את זה ואתם מה הכי הגעיל אתכם (משחקים אחרים)?

• 16 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. לחצו כאן להורדת הסרטון משהו ממש נחמד שההורים שלי הצליחו לתפוס במצלמה כשהם היו בחו"ל... החלטתי לשתף אותם גם גודלו של הקובץ אגב הוא 1.8Mb.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ido,

אין מה להוסיף..

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by NOSTREDAMUS,

לכל החבר'ה הטובים, אני רוצה לאחל לכולכם צום קל (אם אתם צמים כמובן) וגמר חתימה טובה. וכמובן סליחה ומחילה אם פגעתי או העלבתי מישהו מכם בלי כוונה (או שאולי עם :asthanos:) צום קל וגמר חתימה טובה ידידים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אפילו שזה יחשב כספאם , אני עוד לא יודע למי / לאן לפנות כדי לגלות את התשובה . אני באמת לא יודע , ובערך 80 אחוז מהאנשים ששאלתי אמרו לי שאין להם מושג . אודה לכל מי שיגיד לי מה הדבר הצמרי הזה עושה , ואם בכלל תמצאו אולי איפשהו קובץ אודיאו שימחיש לי את הקול , אודה מאוד . אתם מוזמנים גם להקליט את עצמכם במיקרופון ולצרף את הקובץ ! המערכת מודה לכם . שלום רב . ח"י שקלים . בס"ד ? ( או שזה צריך לבוא בהתחלה למעלה ? )

• 16 תגובות
    • 8k צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by imac,

הוא קנה GigaByte Gforce1 32 MB ב 700 ש"ח אמרתי לו שעבדו עליו והוא לא הקשיב לי (נכון שזה היה לפני כמה חודשים אבל ב800 ש"ח הוא יכל כבר לקנות GFORCE 3)

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. נלקח מהעיתון המקומי: :lol:

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. קטע זה צולם במסגרת סרט באנגלית שעשינו לבית ספר הנפילה הייתה אמורה להיות מזוייפת אבל היא הייתה אמיתית (הוא בסדר גמור) LOL!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by MishaK,

האתר הכי מדהים שראיתי אי פעם בחיי, וראיתי המון.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by TZuKi,

לפני חודש התגייסתי. אמרתי כאן ביי לכמה אנשים, הודעתי שאחזור כשאוכל (אני בגימלים עכשיו....). בשבתות שחזרתי לא יצא לי להכנס. מה אני אגיד לחברה שלי? "עזבי עכשיו יש HWZ?" נעכנסתי לפני כמה שעות. התחלתי לקרוא. אורי פורש? מה קרה לך? למה? הבנתי שהוא לא נתן סיבה. נראה לי שהבנתי שהוא חוזר בו מפרישתו. תקנו אותי אם אני טועה. כל מקרה, אני עוד חייב לו ג'יפ. זה יבוא. אל תדאג. באנים רצים פה על ימין ועל שמאל, הסיפור הישן-חדש של הדיקטטורה של המנהלים (שאני מתנגד לביטוי הזה ב 99 אחוז מהמקרים ומסכים איתם לגמרי) חוזר. בקשר למחשבים, תמיד יהיה חדש. גם אחרי הודעה זו בטח יהיה משהו חדש.... בקשר לתוכן, חלק אהבתי. חלק לא היו כתובות כמו שצריך. אבל מעטות. חוץ מזה, מי אני שאתן לכם ביקורת.... נראה שה…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Blah,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב עוד כמה שבועות ואני מתחיל עכשיו לחפש חנויות ברשת או חנות "אמתית" אני מכיר את PCHardware, Pandas, KSP ב PCH המחירים ממש זולים ובכלל הוא נראה אתר מאוד אטרקטיבי. אז אם מישהו קנה מהם או בכלל מאיזשהי חנות ברשת ויכול להמליץ לי עליה או ההפך אז בבקשה. ואם מישהו מכיר חנות שאפשר לסמוך באזור הצפון אז שיכתוב עליה כאן בבקשה . . . תודה מראש, אלון. *אני לא בטוח שזה המקום הנכון לנושא אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים. :-\

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.