עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gabbay,

לפני שבועיים קניתי בKSP ב"ש את razor lachesis כשהתחלתי להשתמש בו שמתי לב שמידי פעם הסמן קופץ לראש המסך מכיוון שהייתי אמור לקבל מחשב חדש ולא היה לי כוח להתקין דריברים ציפתי שהבעיה תעבור כאשר אני אקבל את המחשב החדש. לאחר שקיבלתי את המחשב והתקנתי את הדרברים ראיתי שהבעיה עדיין חוזרת על עצמה. מכיוון שחשבתי שיש בעיה בעכבר חזרתי לחנות וביקשתי שהם ייבדקו אתו. למחרת התקשרתי לברר והם אמרו לי שהם עבדו איתו יום שלם ולא נתקלו בקפיצות כך שהם לא יכולים להחליף לי את העכבר. אחרי שלקחתי מהם את העכבר נתתי את העכבר לידידה שלי כדי שתנסה אותו והיא אמרה שהוא קופץ גם לה. שלחתי גם מייל לתמיכה של רייזר אבל אף אחד מהפתרונות שלהם לא פתר את הבעיה. לסיכום ניסיתי את העכבר בשלושה מחשבים שונים על שלוש מע…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by QQQ,

אני רוצה להזמין חולצות מEBAY (שנשלחות מארה"ב דרך PRIORITY) ב$90 כולל משלוח. כמה ייקחו לי? 16% מה-90 או יותר מזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by elvisalive,

מהי המסעדה הכי טובה בתל אביב צריך מסעדה רומנטית לזוג התקציב הוא 500 שקל שמעתי בנתיים על רפאל ועל רוקה מה אתם אומרים על המסעדות האלו ? האם יש יותר טובות ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Oryam,

שלום וזה , שמעתי היום שיר עברי ואני כ"כ רוצה להוריד אותו אבל אני לא זוכר במדיוק את המילים בשיר ואת הזמר מה שכן אני זוכר שיש בשיר את המילים נץ מעל ההר משו כזה (לא של היהודים) ואני פשוט לא מוצא את השיר הזה , עזרה תתקבל בברכה =)

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  5. אהלן יש לי חוזרה בפורמט PDF שאני צריך לחתום עליו. יש לי חתימה בתמונה, איך אני עושה את זה ? תודה

• 9 תגובות
    • 13.8k צפיות
  6. אהלן וערב טוב בעיה מוזרה לחלוטין. מנסה לשלוח מייל מצרף קובץ וכמה פעמים שאני לא מנסה מציג לי שישנה שגיעה ולא ניתן לצרף את הקובץ? מה פשר הבעיה , שרת גימייל או משהו במחשב דפדפן . תודה

• 4 תגובות
    • 8.3k צפיות
  7. Started by arik100,

שלום, איפה אתם ממליצים לקנות מיטה וחצי , ספת נוער? באזור המרכז , תל אביב-רמת-גבעתיים תודה מראש ואם אתם מבינים , מה אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  8. איך אני יכול להתקשר מהטלפון שלי בבסיס לטלפון אזרחי רגיל או לפלאפון שלא מירס ? אני מכיר שלוחצים על ספרה מסויימת (מי שמכיר מכיר) ואז אפשר להתקשר לקווי של בזק אבל איך מתקשרים לשאר המספרים האזרחיים ? (הוט, סלולארי) אם אתם לא רוצים לפרסם את זה פה אז אפשר גם בפרטי. תודה רבה מראש !

• 7 תגובות
    • 11.8k צפיות
  9. היי אתמול שאלתי באורנג' לגבי חבילת גלישה בבלולארי, הציעו לי חבילה של 30mb ב 26 שקל לחודש. למה מספיקים 30mb ?? נשמע ממש מעט... איך החבילות ברשתות אחרות?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by etz,

שלום לכולם, קודם כל התוודות קטנה - כבר כמה שנים שלא כתבתי כאן באתר... לאחרונה חזרתי כצופה סמוי וזאת ההודעה הראשנה שלי מאז, מרגיש ממש נוסטלגי. אז ככה: לאחרונה נרשמתי ללימודי הנדסה במוסד שהוא ללא ספק הידידותי ביותר לסטודנט ובעל הרמה הקלה ביותר, הלא הוא הטכניון. ועכשיו ברצינות, אמנם עוד לא התקבלתי באופן רשמי אבל אני צריך להכין את עצמי מראש. עברו הרבה שנים מאז שלמדתי מתמטיקה בבי"ס, וגם שם לא הייתי מהמבריקים ביותר (ציון בינוני+ ב-4 יח"ל), ולכן אני מחשיב את עצמי כבעל חור די רציני בנושא. נכון שעשיתי פסיכומטרי לא מזמן ובהצלחה רבה אבל רובנו יודעים שהחומר המועט הנלמד שם הוא של חטיבת ביניים ולא ברמה גבוהה במיוחד. השאלה שלי בעצם היא האם מישהו מכיר איזשהו קורס ריענון בנושא? אני יודע ש…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by DUDEnamE,

יכול להיות הדבר הגדול הזה שנקרא גוגל יקרוס?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני גר ביוסטון , טקסס אני רוכש את המוצרים ישירות מהמפיצים הגדולים של כל יצרן בתחום האלקטרוניקה והמחשבים. שמתי לב שיש המון חלקי מחשב , מחשבים ניידים , מארזים מיוחדים , זכרונות מיוחדים , כרטיסי מסך , SSD ועוד ועוד....... או שאין בארץ או שמאוד קשה להשיג , או שהמחיר כפול. מבחינת אחריות , אפשר לשלוח אליי כל מוצר תקול ואני אדאג להחליף אותו בחדש או לתקן אותו אצל היצרן. יצרני מחשבים כמו ASUS , DELL ועוד נותנים אחריות בינלאומית ותמיד תוכלו לתקן בארץ במעבדות של היצרן. בתרד' הזה כל אחד יוכל להציע מוצר מסויים שהוא מעוניין בו ושאר חברי הפורום יחשבו אם מתאים להם להצטרף לקנייה הקבוצתית של אותו מוצר. כדי לקבל מחיר טוב מהמפיצים הכמות צריכה להיות 10 יחידות ומעלה (כמות משוערת - תלוי במוצר ה…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by HuGeMouTh,

http://www.techpowerup.com/116872/Newegg.com_Botchup_Sends_Several_Core_i7_Demo_Boxes_to_Customers.html בהתחלה אמרו שזה DEMO BOX אבל מבדיקה מעמיקה ניראה שזה לא, האנגלית ממש נוראית. ניראה כאילו מדובר בזיוף

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. כנראה בעיה ב DNS ואני אכלתי סרטים שזה אצלי נ.ב. דווקא HWZONE עובד.. אבל כל שאר אתרים כמו YNET FACEBOOK וגוגל לא עובדים הזוי ***עידכון*** נראה שתיקנו את זה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  15. שלום, נניח אני מתקשר מסקייפ לפלאפון כלשהו, זה עולה לי כסף? כי מתי שדיברתי היה מצויין באירו את העלות השיחה פר דקה. מצד שני, לא נתתי פרטי כרטיסי אשראי או משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. http://www.zefrank.com/punc/ :lol:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. http://www.polyvibeentertainmentgroup.com/2009/06/how-many-songs-are-the-same-4-chords/ הגעתי לזה דרך ה Stumpleupon יש פה כמה שירים דומים ממש, כמה שקצת לא. אבל העיקרון של זה יפה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by eliil1,

אני חתמתי בינתיים עם חיל התקשוב לפרוייקט עדן, עתודה טכנולוגית באלקטרוניקה. קודם כל בגלל הגיל ותאריך הגיוס שלי יוצא שאני אסיים את ההנדסאי בערך חצי שנה לאחר התאריך גיוס , כך שאני לא מבזבז הרבה זמן בכל מקרה, ומהשיקולים שאני לא בטוח שאני רוצה לעבוד בתחום האלקטרוניקה אלא תכנה(זה מה שתמיד רציתי האמת, אבל המורה שלי במגמת אלקט' שהוא סגן מנהל במכללה אליה אני הולך ללמוד אומר שזה לא מקצוע הכי יציב, יש להם תקופות טובות ויש רעות, ועדיף לבחור את תחום האלקטרוניקה/חשמל), ואין דרך יותר טובה לבדוק את זה מאשר למעשה לעבוד בתחום הזה , מה שהעתודה מאפשרת. ולבסוף השנה וחצי קבע, זה לא נראה כזה נורא, כי במקום שאחרי צבא אני אצא ואתחיל לעבוד במלצרות או עבודות כאלה אני אעבוד במקום קצת יותר... מעניין …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום רב במסגרת עבודה שאני מכין על נגישות לאינטרנט של בעלי מוגבלויות ובפרט של בעלי עיוורון צבעים אני צריך אנשים שיענו על השאלון המצורף להודעה. מי שלא בקיא בנושא הנגישות לאינטרנט יכול ללמוד על הנושא באתר זה: http://www.nagish.org.il אני מודה מאוד לכל מי ששיתף פעולה ועזר לי לחקור את הנושא. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by Alex89,

אני רוצה למכור את הדומיין שלי אמרו לי שהוא שווה הרבה איפה אני יכול למכור אותו? (מקום עם אנשים מבינים שישלמו באמת את המחיר האמיתי) מדור על הדומיין בחתימה שלי

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  21. אני צריך המלצה לסוללות AA (אצבע) נטענות לשימוש כללי, שיחזיקו כמה שיותר זמן ושהמטען יהיה נוח פשוט ומהיר (זמן הטענה)... המלצות מניסיון של חברי הפורום ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היום יצאתי מהסופר, אדם חרש ניגש אלי וביקש תרומה. שלפתי את הארנק ותרמתי. (ממש לא עקרוני כמה). ואז ידידה שאלה אותי "מרגיש יותר טוב עם עצמך עכשיו?" התשובה שלי מיד הייתה לא. אני לא מרגיש טוב יותר או כאילו עזרתי (ולו במעט) לאדם אחר. מה איתכם? סתם מעניין אותי. לילה טוב.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by lev-27,

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3398906,00.html מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  24. אני בינתיים תקוע עם התחייבות ל-012, שלמזלי היא עוד מעט תגמר. רציתי בינתיים ולברר מה הפינג הממוצע של בזק. אז אני מבקש עזרה מכם. מי שבעל אינטרנט של בזק שיכנס בבקשה לאתר הזה http://www.speedtest.net/ ויבדוק מה הפינג שלו/שלה מול שרת כלשהו באירופה, ויציין מה המהירות אינטרנט שלו. תודה למי שיתרום לי קצת מהזמן הפנוי שלו ויעזור לי. D=

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by JONathan144,

מתגייס מחר להנדסה קרבית עם עוד כמה חברים, שיהיה בהצלחה לככככללל החברים שלי שהתגייסו/יתגייסו בגיוס מרץ10 ישר כח !!!!!! וקרבי זה הכי אחי : )

• 57 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים