עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by טל קורקוס,

ראיתי פורום עם נשים " נשלטת שיפחה " דברים כאלה ואני לא מבין דבר אחד איך בחורה מוכנה להיות מושפלת ולמכור את הגוף שלה ? בשביל אהבה ? תשומי ? עברה טראומה בבית ? זה מוזר לראות גברים בני 60 מתעסקים על ילדות בנות 20 - 25 ועושים בהן ככל על רוחם והן עוד קוראות להם " אדוני מאסטר שלי " זה מוזר הן מטורפות לא נורמליות , הן ניראות " כאילו " נורמליות הן מקלידות " כאילו "נורמלי אבל משהו דפוק להן בראש , אוהבות שמכים אותן מורידים להן דם קושרים אותן מה זה ? אני רק יודע שקוראים לזה BDSM והגברים שהם כביכול " המאסטר " קולטים שהן שרוטות על כל הראש ופשוט עם לשון חלקלקה גורמים להן לעשות כל מה שהם רוצים ואפילו קראתי שהם מבטיחים להן להיות מאושרות והן מאמינות בזה ואפילו רושמות בפורום " אני מאושרת ב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Dima67,

אני כרגע נמצא בתחרות פייסבוק, מקום ראשון יזכה ב-SC2 בטא קיי. אני מבקש שתעזרו לי לנצח, זה עניין קצר של פחות מדקה! כל מה שצריך לעשות זה להצטרף לקבוצה הזאת http://www.facebook.com/pages/Gaming-Forever/301215367711 ולעשות לייק לתמונה הזאת http://www.facebook.com/photo.php?pid=30558039&o=all&op=1&view=all&subj=301215367711&aid=-1&id=1445206413 אני כרגע במקום שני, ויש לי עוד המון יחסית עד למקום הראשון. אני ממש מתחנן בפניכם שתעזרו לי! תודה לכל מי שיתרום מזמנו למעני. D=

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. כמו שאתם רואים בתמונה יש 2 גגות הגג היותר נמוך זה הבית שלי והגג היותר גבוה זה של השכנים שצמודים אלי את הגג בנינו לפני שבועות אחדים והישתמשנו בקיר של השכנים שלי כמו שאתם רואים בתמונה השאלה שלי כזאת.. האם הם יכולים איכשהו לחייב אותי על זה מבחינה חוקית? יש איזה בעיה עם זה שהישתמשנו בקיר שלהם כדי לבנות את הגג? http://img229.imageshack.us/img229/7279/img0065x.jpg

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  4. האם יכול להיגרם נזק לראוטר או מודם כתוצא מכך שיוצבו ליד רמקולים של מערכת סטריאו? השאלה מתייחסת למצב שבו אגביר את העוצמה לגבוהה.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by Vaz,

עם הזמנתי מוצר שעלה 99 דולר, והמוכר שם תקבלה שזה עלה 99 דולר יקחו את זה למכס? ואני צריך לשלם כסף? או שזה יגיע בלי בעיות לדואר? תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. משהו שממש מעיר בבוקר כי לפעמים אני לא שומע כי אני ישן חזק תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. אהלן חברה ! אני מאמין שאמצא כאן כמה אנשים שכמוני אוהבים לטייל בארץ. אני מחפש המלצה לטיול נחמד, ל-3 ימים בשבוע הבא עם לינת שטח בצפון הארץ. אני אוהב מקומות עם מים, נוף ובכלל להרגיש את הארץ מקרוב. אם יש לכם מסלול מוכן, מקומות ספציפיים, טיפים וכדומה, אשמח לשמוע בתודה מראש!

• 8 תגובות
    • 8.6k צפיות
  8. Started by ToMuSH,

שלום, הייתי אמור להתגייס ביולי השנה, ודחיתי גיוס בשביל ללכת למכינה קדם צבאית. מסיבות בריאותיות כנראה שלא אוכל להתגייס לשירות קרבי, וארצה לגמור עם הצבא כמה שיותר מוקדם. איך אני יכול לבטל את דחיית הגיוס? זה נעשה לפני כחודש בערך. אולי שלושה שבועות. אני מוכן לשלוח פקסים לכל מי שצריך, ולהילחם על זה כמה שצריך. יש לי משהו טוב להילחם בעבורו, בשביל ביטול דחיית הגיוס הזו. זה עניין שמאוד דחוף לי, אם מישהו יודע משהו על הנושא אשמח אם יוכל לפרט ולהרחיב. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 7.1k צפיות
  9. Started by alex.turovsky,

קפץ לי הרגע לתוצאת חיפוש...

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  10. מהו הגיינר הטוב ביותר ומה זה קריאטין והאם מומלץ לקנות אותו גם?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. השיר המקורי הוא LET THE SUNSHINE. הביצוע בפרסומת: מישהו יודע מי המבצעים והאם הביצוע הזה נעשה במיוחד עבור הפרסומת? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. נגיד יש מערכת כזאת x + 4y+ 5 z =10 2x + 2y + 5 z = 20 x +10 y + 3 z =15 נעביר למטריצה 1 + 4 + 5 = 10 2 + 2 + 5 = 20 1 + 10 + 3 =15 R2 - 2R1 R3 - R1 1 + 4 +5 = 10 0 - 6 - 5 =0 0 + 6 - 2 = 5 עכשיו כל פעולה אלמנטרית[מותרת] שנעשה שתי האיקסים בעמודה הראשונה ישארו אפס תזכירו לי למה ? כלומר אם איפסנו אותם על ידי פעולה אלמנטרית של הוספת כפולה של שורה כל כלשהי אז אם אחר כך אני מוסיף לה עוד כפולה של שורה שיש ב X [נגיד R1 עוד פעם ] אז למה זה ישאר 0 ב X ? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by J0n1,

אני מחש קטע אדיו עם מוסיקת בלוז בסיסית, אפשר לשמוע ב00:40איפה אפשר למצוא?

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  14. הכותרת מסבירה הכל.. אני יודע שהם התפרקו ל TMS ו FOXPC .. שניהם לא עונים לטלפונים .. הכרטיס מסך שלי נשלח לתיקון לפני 40 ימים במסגרת אחריות שהיה לי.. באותו יום ששלחתי תכרטיס המוכר (בסניף ראשון לציון) אמר לי שהכרטיס מסך יחזור עד 21 ימים ( באתר כתוב עד 14) ... הם לא עונים לטלפונים .. אני כמעט בטוח שהם פשטו רגל... ההורים רוצים לפנות לבית משפט לתביעות קטנות .. איך אפשר להשיג את בעל החברה? נציג? מישהו שיכל להרגיע אותי בטלפון בקשר למצב. הכרטיס מסך שלי עלה לי יקר ועזבו כמה הוא עלה זה לא פסדר שקורה מצב כזה והם עושים ככה ללקוחות. קניתי מהם מחשב לפני 8 חודשושילמתי 6אלף במזומן. וככה אני נדפק? זה לא הולך לעבור בשקט זה בטוח.. פתחתי תאשכול כי ראיתי שיש כמה תגובות של "נציגי TMS" שהם גם …

• 439 תגובות
    • 56.3k צפיות
  15. Started by טל קורקוס,

קניתי לוח אם משומש ASROCK P4FSB1333-650 ב 100 שקל , ציפסט 945G זה יקר ? 3 חודשים אחריות הבעיה בלוח שאם אני נכנס לביוס ועושה ברירת מחדל בהגדרות הוא עושה OC ? במקום לאפס את ההגדרות עושה את הבאס של המעבד 266X12 במקום 200X12 ואז אני צריך לעשות הכול ידני , והזכרונות הוא מראה 533 במקום 667 ואז אני צריך לכוון את זה גם ידני לא מבין למה ? שאני רואה בביוס 333X2-667 ב CPUZ אני רואה רשום 250X2 למה ? משהו מוזר לאללה מכפלה רשום 4/5 ובביוס אין לי אפשרות לשחק עם זה הלוח מאוד בסיסי . http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4FSB1333-650

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  16. מעט מאד אנשים מחוברים, בעיות בשליחה ועוד ? למעשה לדעתי הבעיה עדיין קיימת...

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  17. שלום לכולם.. בית מזרחי חג פסח קרב ואיתו אמא עצבנית שמעיפה הכל לפח. בכל מקרה יש לי כאן זוג מסכי CRT 17" שטוחים (סמסונג,מאג) הבאתי אותם כי חשבתי שנצליח למכור אבל אין אף אחד לא מעוניין אני מוכן להחליף אותם בתמורה לחלקים למחשב פנטיום 4 סוקט 478 כמו: זיכרון SDRAM, הארד דיסק של 40 גי'גה וכו' (כמובן שהיה שווה לתמורה) אני מאזור הצפון (נהריה) הצעות אחרות יתקבלו בברכה :]

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  18. אני רוצה לבצע קנייה גדולה של 3 מערכות מחשבים בסכום כולל של קרוב ל 30000 שח 2 מערכות של 11-13 אלף שח ועוד מערכת של 4500 שח איפה ממולץ לקנות? איפה אני יקבל את ההנחה הכי משמעותית ושרות ואחריות טובים? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by kisin,

אני מתכנן לקנות נייד חדש מהחנות qsys שנמצאת בכפר סבא. זה האתר של החנות: http://www.qsys.co.il/ האם מישהו מכיר את החנות ויכול להמליץ לי עליה? היא אמינה? השירות טוב? לפני שאני משקיע שם 6500 שקל אני רק רוצה לדעת שהכל תקין תודה

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  20. אצלי כשבוע ורואים שהיא בנויה טוב בצורה מפתיעה למחירה [ממש טוב ] דרך אגב היא נטענת . http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32724 לא יכול לצלם הטלפון שלי התקלקל אם יש לכם ניסיון טוב עם איזה מוצר שם תגידו

• 26 תגובות
    • 5k צפיות
  21. http://www.southparkstudios.com/episodes/267106

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  22. ערב טוב לכולם, כרגע אני משלם על סמייל במהירות 2.5M כ-46 ש"ח ולתשתית של הוט עוד כ-60 ש"ח כל חודש. נמאס לי כבר מההגבלות של סמייל ואני מרגיש שאני סתם פרייר ולא ממצא את האינטרנט, מזמן כבר שחכתי מה זה גיימינג בגללם. המחירים פה הם אך ורק של האינטרנט? http://www.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx כמה תעלה לי התשתית? שוקל לשדרג ל-4M.

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  23. בעקבות מייל שנתקלתי בו אצל אחד מחבריי, אני מפרסמת הודעת אזהרה זו. מדובר במייל שעל פניו נראה כמו מייל תקין מתמיכת אתר פייסבוק. בהודעת המייל נכתב שלאור פנייתי לאיפוס הסיסמה באתר יש להקיש על הלינק המצורף. כמובן שלא בוצעה שום בקשה לאיפוס הסיסמה, ומדובר במייל "פישינג". מהם אתרי פישינג? פישינג (phishing) היא שיטת הונאה המבוססת ברובה על שכפול אתרים לגיטימיים, כמו אתרי בנקים, אתרי משלוחים, אתרי חברות אשראי ועוד. כיום, ההונאה פועלת בשתי דרכים עיקריות. הדרך הראשונה והפחות נפוצה היא השתלטות על אתרים קיימים, בעת ניסיון כניסה לאתרים הנ"ל, עולה אתר 'דמה' (הזהה לחלוטין לאתר המקורי) ומבקש את פרטי הכניסה, ברגע שהמשתמש יכניס את הפרטים הוא יועבר לאתר 'שגיאה' שגם הוא מזויף המעיד על תקלה …

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by טל קורקוס,

עד לפני חודש הלך למחשב שלי הלוח אם ECS 478 VIA והצלחתי למצוא במחיר קצת יקר לוח אם משומש אחר ב 100 שקל MSI 478 VIA PT800 העניין שיש שם מעבד ישן 2660/533/512KB וחשבתי לשדרג לפרסקוט 3000/800/1024KB השאלה אם אני ארגיש הבדל בביצועים ? או שכדאי לוותר על זה ? אני עובד עם הרבה דפדפנים ברקע , אימיול וכו' יש לי אפשרות לקנות ממעבדה ב 60 - 100 שקל כולל מאוורר .

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by mtn9,

שלום לכולם החלטתי לקנות כסא חדש אחרי שמה שיש לי עכשיו (דגם "יואב") כבר עשה את שלו, ובקושי נשאר לו ספוג מתחת לבד (בכל זאת יש לי אותו 4 שנים). אתמול הייתי באופיס דיפו, ACE והום סנטר וישבתי על מלא כסאות, ואחד מACE היה ממש נוח עם הרבה ריפוד אבל המחיר שלו 579 ש"ח. אני רוצה כסא שיחזיק להרבה זמן והכי חשוב עם גב גבוה כדי שיהיה לי משענת לראש, בכסא שלי אני סובל ואחרי ישיבה ממושכת יש לי כבר כאבי צוואר בגלל שאין מקום להניח את הראש. למרות שראיתי שלא מומלץ לקנות כסאות מנהלים במחיר כזה כל הכסאות תלמיד שראיתי היו עם גב נמוך ככה שהם לא אופציה בשבילי. עדיף לא לחרוג מ500 ש"ח, ואם כן שלא יהיה יותר מידי.. כמו כן, יש מקומות יותר מומלצים וזולים לקנות בהם חוץ מאיפה שהייתי? תודה

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים