כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
לצי שזוכר או לא היום (28.3.10) ישודר הפרק הישראלי [The Greatest Story Ever D'ohed] ממליץ לצפות
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין בבלנדר לכתוש קרח ופירות , לשם הכנת אייס קפה , שייקים וכו' איזה אתם ממליצים ? מניסיון או שאתם יודעים שהם טובים תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
מה קורה?? יש לי ראיון עבודה לתמיכה התכנית של בזק , מישהו היה שם פעם ?? איך התהליך ?? איזה שאלות הם שואלים ( שאלת תכניות ) , והמלצות אם יש . תודה
-
- 7 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות שווארמה בפיתה אבל לא יהיה לי מזומנים עד הערב... ובגלל שאני לא רוצה להיות בלחץ אני מעדיף לקנות מחר.. עד מתי בערך פתוחות שווארמיות מחר? השווארמיות עובדות במתכונת של יום שישי?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מצאתי את האפיקומן אבל האחים הז**** שלי גנבו לי אותו ייקח אותם השד, אני יכול לתבוע אותם ?! טוב, לא חברים, אתעלם מהברכות הבנאליות ואאחל לכם בפסח הזה המון כסף, המון אהבה והמון _______(השלם בעצמך). בברכת אם שותים לא נוהגים - בשביל זה מסנג'רים חברים.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
חג שמח לקהילת HWzone ! חג שמח וכשר אל תאכלו יותר מידי מצות זה שובר את הבטן ~!
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות בעתיד חלקים למחשב, וארצה את דעתכם לגבי חנויות, כך שאעשה קניה נבונה. מה שאני אבקש שתמליצו על חנויות עם שם טוב, וגם בהן הייתם צריכים לממש אחריות למוצר שקניתם, ולא נתקלתם בבעיות. תוכלו לציין איזה מוצר, כמה זמן כל התהליך לקח, איך היה השירות וכו. תודה
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מחפש מקום זול להזמין דרכו לארץ בגדים כמו אברקומבי, ראלף לורן, דיזל וכו'... באיביי המחירים די סבבה אבל המשלוח יקר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נעליים אבל לא יהיה לי מזומנים עד הערב... ובגלל שאני לא רוצה להיות בלחץ אני מעדיף לקנות מחר.. עד מתי בערך פתוחות חנויות מחר? החנויות עובדות במתכונת של יום שישי?
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
Newegg: Core i7-920 HIS HD 5870 1GB Asus P6X58D Premium Corsair 6GB DDR3 1600Hz XMS3 Corsair CMPSU-750TX Coolermaster HAF 932 Western Digital Caviar Black 640GB Some Asus 24X DVDRW Grand Total (inc. Shipping): $1,568.91 / ₪ 5863.95 SkyPC: Grand Total (inc. Shipping): $2,275.79 / ₪ 8505.99
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עשיתי מנוי לשרת פרוקסי לא עבד. ביטלתי את המנוי. הורדתי תוכנה בשם Hotspot Shield שאמורה להסתיר את המיקום ו-Hulu עובד, אבל מאד לאט. יש דרך לצפות בשירות בלי לעבור לארצות הברית?
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
dealextreme ידועה כחנות שמוכרת זיופים וחיקויים סיניים, אבל יש שם כמה מוצרים בודדים שבשם שלהם כתוב geniune (בעיקר סוללות לטלפונים סלולאריים ודיסקים קשיחים) האם המוצרים האלו הם באמת מקוריים? אני רוצה לקנות סוללה לסלולארי והיו שם שני סוללות אחת זולה ואחת יקרה, אז ביקרה כתוב geniune.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנושא כי לא יצא לי להזמין מחו"ל עדיין. האם האתר הזה בטוח? ראיתי שם נעלים במחירי ריצפה יחסית לארץ,זה מחיר שלא כולל משלוח ולא את המכס בארץ..בכמה המחיר ישתנה אם נניח שהנעל עולה 500 ש"ח? תודה לעונים:] אם יש עוד משהו שאני צירך לדעת לפני שאני נכנס לעסק הזה אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב תקשיבו הדבר הזה כל כך ממכר שאני חייב לפתוח על זה דיון שכחתי בכלל שהאתר הזה קיים, פעם הייתי מכור לbadger badger badger http://www.weebls-stuff.com/songs/Amazing+Horse/
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת. כאילו לפי הגיון דברים מעובדים צריכים לעלות יותר . אז מה הקטע כאן? או שעסקים גדולים מצאו פטנט, דברים זולים למכור ביוקר?
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום חברים. ברצוני לספר לכם מה קרה לי השובע שקניתי לוח אם מדגם Gigabyte GAEP43DS3L לאחר שהרכבתי אותו בבית לא קיבלתי תמונה על המסך ולאחר שבדקתי את הכרטיס מסך במחשב אחר אצלי ראיתי שיש תמונה וישר הסקתי שזה הלוח - אם. התקשרתי מיד לחנות אמרו לי... 1."אין מה לעשות אנחנו חייבים לבדוק במידה ולא תקין נחכה עד שיגיע מחול כי זה לוח "מיוחד" :bash:" אמרתי אוקי. כי הייתי די בטוח שהוא דפוק. הלוח היה תקין לחלוטין פשוט הספק כח שהיה במחשב היה מעעעפן בשקל וחצי כנראה שזאת הייתה הבעיה ... קניתי בנוסף ספק כח באותה חנות לקחתי את הלוח שהיה סגור באריזה - אותו אריזה כמובן ! - לא לוח חדש ברוב טיפשותי השארתי את הלוח מיום חמישי על השולחן בסלון בבית כי אמרתי שאני אתעסק בזה בסוף שבוע ככה בכ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לצאת לטייל בפסח לכל החג ברגל. אני מחפש מסלולים שאתם עשיתם וממליצים עליהם או אפילו מסלול מוכן של שבוע. תנו בראש!
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אילו אתרים בארץ/בחו"ל מוכרים חולצות כאלו, ושניתן לראות בהן קטלוג או משהו יותר מסודר מאלפי החולצות ב-eBay, שאלא אם כן מחפשים משהו ספציפי די קשה לבצע סינון כלשהו. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קצת ארוך אבל בהחלט מעניין: מממממ. הומור בהחלט לא חסר להם.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה כסא תלמיד/עבודה לא יקר , 200 ש"ח למחשב שיהיה מרופד - לא מנהלים. יש לי כרגע כסא מנהלים שעלה לי בזמנו 400 ש"ח והוא ענק, גדול ולא נוח כל כך.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לעזזל מה זה הסוף הדפוק הזה? יש לכם מושג אם יהיה סרט המשך :s05:
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
דוד מחו"ל אוסף כל מיני דגמי בניינים קטנים כאלה מכל העולם, הוא בא לפה לפסח ורצינו לעשות לו הפתעה ולהביא לו כל מיני דגמים כאלה נגיד של: עזריאלי , כותל , הר הבית , עיר דוד וכו'. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלה? עד כה מצאתי רק מגנטים ותמונות אך לא דגמים קטנים. גודל הדגם לא צריך להיות גדול גם 5X5 ס"מ מספיק
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-