עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SKYPE VOIP,

היום בעידן IVORY ו KSP וחאפרים בני 12 , 13 " גאוני מחשבים " השאלה אם שווה להיכנס לשוק הזה ? ואם כן האם עדיף להוריד מחירים לרמה של " חאפר " כדי להתערבב בשוק ? או לקחת מחירים לא הגיוניים " 150 - 200 שעה " כמו מחירונים שראיתי באינטרנט , ישבתי עם עצמי וחשבתי על מחירון ותגידו לי אם זה יקר לקחתי שכר ממוצע של טכנאי מחשבים 25 ש"ח שעה . מחירון : בדיקה מחשב 25 - 50 פירמוט + גיבוי 25 - 100 התקנה תוכנה 25 התקנה כרטיס קול , מסך 25 התקנה לוח אם - 50 מה אתם אומרים ? זה יעבוד דבר כזה ?! ? , יש רק בעיה עם " חלקים " שמחיר זול תהיה בעיה . תודה מראש! ( אם אפשר חוות דעת )

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  2. בניתי בעזרתכם הרבה כמוהן מפרט מחשב מהחנות הנ"ל אך אף פעם לא קניתי בה ולכן רציתי לשאול את דעתכם עליה. אם משהו יכול לספר לי על חווית הקניה שהיתה לו שם אני אשמח. כמו כן אם זה לא מתאים לכאן אשמח אם תעבירו להיכן שמתאים כי לא באמת ידעתי איפה לשים את הפוסט הנ"ל. היה נראה לי מתאים כאן כי זה בנוגע למפרט שאני שנבנה כבר. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. מדוע מותר למכור ז'יטונים וכלי משחק אבל אסור לארגן תחרות פוקר הולדם למשל? אם זה אסור-למה מותר למכור? כי אסור למכור חשיש או באנגים וזה נראה לי אותו סוג של איסור

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני צריך את עזרתכם חברים, לי ולחברתי יהיו עוד שבוע 5 חודש. עד היום קניתי לה בשמים ותכשיטים אבל אני רוצה לעשות משו רומנטי ולא סתם לקנות לה חפץ, חשבתי על להכין איתה בבוקר איזה מאכל(כמו רבילוי לדוגמא) כי שנינו מעריכים אוכל טוב, ואז לקחת אותה לרכיבת סוסים\השטת סירה\הטסת מטוס. אני בן 17 כרגע, מה האפשרויות שלי? מה מן הפעיליות שהזכרתי באמת מותר לי לעשות? ומה סביבות המחרים? אשמח לעזרה ורעיונות ממכם.

• 12 תגובות
    • 6.6k צפיות
  5. שלום כולם! חבר שלי ביקש ממני שאני אעזור לו להבין\להעריך כמה שוות הקופסאות סיגריות שיש בידיו (ואם בכלל שוות משהו) כל הקופסאות עדיין בניילון המקורי ובמצב חדש אם זה משנה אלה הקופסאות שיש לו ומאיזה שנה: הנשיא-60, דובק-61, נובלס-58, מונט בלנט- 61, דורון -61, פילטרון- 60, אילון- 58, נשר-60 תודה על כל עזרה שלא תיהיה, אנחנו פשוט מנסים להעריך מה שווי האוסף הזה תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב לכל חברי הפורום. רציתי לשאול כמה שאלות לגבי קורס נתיב מי שמכיר/היה בו. -מתי הקורס יכול להתחיל בערך? כלומר באיזה חודשים הוא מתחיל? -אני רוצה לצאת לקורס פתוח אבל אין לי ת"ש, האם זה ממש קשה להשיג נתיב פתוח בלי ת"ש ? -באיזה שעה מסיימים יום לימודים בדרך כלל ? -האם יש אנשים איכותיים בקורס הזה? -האם בכלל שווה לצאת לקורס הזה כדי ללמוד/לשבור את השגרה ? תודה רבה רבה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. שלום! היום גיליתי שהדביקו לי מדבקות "חניה פרטית" על שמשת הרכב הקדמית - שני דפי A4 מודדבקים עם סופר גלו לחלון. יש למישהו רעיון יצירתי איך להסיר את הדבק בלי לפגוש בשמשה? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 19.4k צפיות
  8. מגיעים אליי קרובי משפחה ממיאמי לכמה שבועות.. אני רוצה שהם יקנו לי 2 מולטי אפקטים לגיטרה [כל אחד 500 דולר..בארץ 3500 שקל בערך] כך שבעצם הם יעלו למטוס איתם, ויחזרו לארה"ב בלעדיהם,כמובן.. האם חוקי מכס תקפים פה בצורה כלשהי או שהם יכולים להביא לי את הציוד, חדש בקופסא, בלי כל בעיה? תודה רבה [=

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. אני בנק לאומי..

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  10. אהלן, לפני כמה ימים התקשרו לביתי. בצד השני של הטלפון היתה נציגה טלפונית בשם דליה, שטענה כי היא מתקשרת אליי מטעמה של חברה, שאת שמה שכחתי, העובדת עם ישראכרט. החברה עצמה מציעה לי לעשות מנוי חודשי של 170 ש"ח בחודש. מעצם המנוי הזה, החברה בעצם מכניסה את שמי ל-180 הגרלות של מפעל הפיס בכל חודש [צ'אנס, לוטו, טוטו וכו'], כאשר לטענתה, מובטחת לי לפחות זכייה אחת בכל חודש. העניין עורר את סקרונתי, כיוון שתהיתי כיצד חברה ש"עובדת עם ישראכרט" מציעה לי מודל "עסקי", שהוא לא פחות מאשר מודל הימורים, האסור בארץ. יתרה על כך, התעוררה אצלי תהיה האם הדבר בכלל מותר... שכן ידוע לי שע"מ למכור כל דבר הנוגע להגרלות של מפעל הפיס צריך אישור מיוחד לכך, מה גם שאני בספק שהצעה שכזו היא בכלל חוקית. הבחורה הנחמ…

• 3 תגובות
    • 11.1k צפיות
  11. היי, מישהו מכיר איזה רדיו דיסק לרכב שתומך בMP3 כמובן עד 400 שקל? תודה.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  12. מהירות 12Mb ב 013 נטוויז'ן במחיר ממש ממש זול. חבר מביא חבר... מי שרוצה שישלח לי בהודעה פרטית את המספר פלאפון שלו ואני אחזור אליו כבר. המבצע באמת משתלם וזול. המבצע למצטרפים חדשים בלבד! אני לא סוגר עסקה, אני בסך הכל לקוח... המבצע הוא כזה: מהירות 12Mb התחייבות לשנה בלבד. המחיר הוא 75 ש"ח בחודש ו 3 חודשים מתנה! זאת אומרת מחיר ממוצע לחודש הוא 56 ש"ח בלבד!!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שונה לי תאריך הגיוס והייתי שמח לדעת לאן אני מתגייס... האם יש דרך לדעת?, אם כן, כיצד? תודה מראש ערן.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני גר ליד באר שבע. יכול לרדת בכל תחנת רכבת בתל אביב או בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב. איך משם אפשר להגיע לאוניברסיטה הפתוחה ברמת אביב, רח' קלאוזנר 16? אם אפשר תגובה מהירה כי זה למחר... תודה!

• 6 תגובות
    • 7.3k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

http://www.youtube.com/watch?v=G0o8hFAQ1Z8&feature=player_embedded :lol:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by DXM,

שלום רב! אני מחפש עלויות של 200 ליטר בירה גולדסטאר, אין בעיה להזמין גם בחביות או בבקבוקים, (ברז אין לי בעיה להשיג בחינם). אשמח אם מישהו יודע כמה אמור להיות מחיר סביר.

• 25 תגובות
    • 8.2k צפיות
  17. http://www.youtube.com/user/Technion#p/c/5626FD1B3206FE28/0/xKfYI-s9Gxw מי שרוצה לקבל קצת מושג על מה זה חדו"א באקדמיה, מה ההבדל בינה לבין מתמטיקה של תיכון - ובעיקר, למה 5 יח"ל לא יעזרו לכם להבין את החדו"א

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by bar72,

שלום, מבקש המלצה לחנות באזור ת"א/רמ"ג, שתוכל להקים את המפרט המומלץ גיימינג-בינוני, תוך החלפת מספר חלקים גם במחשב הביתי שלי (זיכרון/מעבד/כ.מסך) ניסיתי בעבר את זיג זג, אבל הם רחוקים מידי וגם לא הייתי 100% מרוצה מהמחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  19. שוחחתי, אחרי מספר שנים עם חברה שלי לשעבר ,השיחה היתה ביוזמתה ואחרי הפצרות רבה מצידה בעקבות משבר משפחתי אצלה. נדהמתי לשמוע ממנה אודות הריון שהיא נכנסה להריון זמן קצר לפני שנפרדנו ושההיריון ניגמר בהפלה טבעית. אני אומנם זוכר שקונדום איכותי (LIFESTYLE ) ניקרע באופן פתאומי מבלי שבאותו "מפגש" היה משהו חריג אבל זה נראה לי מוזר למדי ,מפני שבעבר מעולם לא נקרע לי קונדום תוצרת LIFESTYLE (למי שלא יודע,מדובר בקונדומים איכותיים מתוצרת אמריקאים שיחודם בכך שהם עבים מאוד). בזמנו היא הרגיעה אותי ואמרה לי שהיא נמצאת "בתקופה הבטוחה " ,כלומר אותם ימים אחרי קבלת מחזור בהם אין סיכוי להפרייה . היא אומנם התוודתה על השקר,אולם לא סיפרה לי כיצד היא גרמה לכך . עשיתי בעצמי "2+2 " . פשוט אני זוכר מצד …

• 84 תגובות
    • 18.6k צפיות
  20. עד כמה הקרינה הנפלטת מהטלפון הנייד מסוכנת בזמן טעינה מהמחשב ? פחות מסוכנת מהקרינה דרך התקע שבקיר ? עכשיו רק נפל האסימון שיכול ליהיות שזה מסוכן שאני ישן מטר מהמחשב והטלפון נטען לילה-לילה. בבקשה לא לירשום הודעות כמו : "בכל דבר יש קרינה"\"לחיות זה מסרטן", אני לא מקבל את הגישה הזאת ואל תהפכו את הדיון הזה לדיון על זה. תגובות רציניות ייתקבלו בברכה, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Born2Kill,

היי חבר'ה, מי שרוצה לראות את ה-HD5970 בעירום מ-ל-א שיילחץ למטה על "Like"! לא תאמינו מה תראו! וברצינות, נמאס לי, פשוט נמאס מכל הקבוצות הלייק האלה שמציפות את פייסבוק!

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. לחייל בשירות סדיר מותר ללכת בזמנו הפרטי לעשות צניחה חופשית?

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. האם אפשר להשתמש בפיפאל בעזרת הכרטיס הוירטואלי של ישרכארד? זה לא יעשה בעיות? הבנתי שהאתר לוקח דולר ואז מחזיר אותו אבל לכרטיס כזה אי אפשר להחזיר כסף אז איך זה יעבוד כי אני יודע שעם הכרטיס של הדואר אין בעיה אשמח לתשובה מהירה[br]פורסם בתאריך: 2.05.2010 בשעה 19:33:11 תשובה בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ref4fcd,

יהודי, גרמני וכושי מתים ועולים השמיימה. איך שהם מגיעים למעלה מגיע אליהם אלוהים ואומר להם שהוא הולך לשאול אותם שאלה, יודעים הולכים לגן עדן לא יודעים מגיעים לגהנום. מגיע היהודי ראשון , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", היהודי עונה בלי היסוס ", מזתומרת, 6 מיליון" וישר עובר לגן עדן. מגיע הגרמני אחריו , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", הגרמני בלי היסוס נוסף "מזתומרת, 6 מיליון", וישר עובר לגן עדן. מגיע הכושי , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?" , הכושי "מזתומרת, 6 מיליון " אלוהים- "שמות כושי, שמות..."

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by Bebush,

http://www.ovdim.org.il/Page10877.asp לפי המסמך הנה"ל, הבנתי שעל המעסיק לשלם לעובד סכום מקסימלי של עד 21.14 ש"ח על נסיעות. שאלות, אם מחיר הנסיעות שלי מהבית לעבודה יוצא 22.28 ש"ח המעסיק חייב לשלם לי 21.14 ש"ח או כיסוי מלא של המחיר? אם מחיר הנסיעות שלי מהבית לעבודה יוצא 15 ש"ח המעסיק חייב לשלם רק על 15 ש"ח נכון? סליחה על השאלות הדפוקות אני רוצה להיות סגור על זה 100%. ד"א אם אני אשלח את הדף הנ"ל למעסיק שלי במייל זה נחשב למסמך אמין שהוא חייב ל"הקשיב לו" או שזה מצטריך עוד מסמכים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים