כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
-
נרשמתי אצלם ללימודים הייתי אצלם אצל היועץ לימודים מביא לי מבחן כניסה, אנחנו עוברים על התשובות, וקבלו חלק ממה שהוא אומר לי PING 127.0.0.1- משמש לבדיקה אם יש חיבור לרשתת הביתית (אני אמרתי שזה בדיקה לכרטיס רשת) bus, star iring- רכיבי רשת (אני אמרתי שזה טופולוגיות פיזיות) תהליך POST- משהו שקשור לoutlook מתחילות לעלות לי ממש התלבטויות אם זה הרמה של הלימודים אצלם... מישהו למד אצלם?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחר שנה ותשעה חודשי שירות אצל הדוד הירוק, הגיע הזמן לקבל באופן רשמי את דרגת ה "Semel". The power of three, שהוא בעצם... כלום, מלבד תוספת נכבדת למשכורת של כ 1.5 שקלים (אפילו ארוחת דאבל לא נותנים לי להגדיל כמו שצריך)! אני ברגע האמת, לפני ההענקה ממפקד הגף והקצין האישי - אני ביחד עם חברים טובים מהיחידה + עוד איזה בחור שקיבל דרגה באותו היום ורצה להדחף לתמונה - המשך... נחמני לא עומד בפיתוי ורואה לנכון ללטף ברכות את הדרגה הטריה, עדיין לא החלטתי אם נהנתי מזה... אני ומשק"ית הרס"ר הקשוחה (לא כ"כ קשוחה), משמאל עובד רס"ר מעכל את המתרחש...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל מי שעדיין לא שמע את הגירסה של אבריל לווין המטומטמת ל Chop Suey, שיוריד את זה עכשיו ודחוף (לא בעיה למצוא לזה מקור - **אהם** קאזהה)... בושה וחרפה לקהל המעריצים של סיסטם! ברגע ששמעתי את זה רציתי להכניס לה בוקס... אבל זה עדיין מצחיק תהנו
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמנו הייתי שומע הרבה טראנס ויש טראק אחד בלתי נשכח של .planet b.e.n שנקרא Questionmark תהנו
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ישבנו בחדר ופתאום הילד התחיל לשיר ולרקוד, הוצאתי מצלמה, אח"כ במחשב הוספתי תמונות ושמתי את השיר המקורי ברקע. תגידו מה דעתכם, ותדרגו אם אתם חושבים שזה חמוד ו/או מצחיק. http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=922505 וכמובן אם אהבתם, ספרו לחבריכם.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אובד עצות. כל האתרים נהיו חמדנים ורוצים חשבון PRO בשביל היכולת להעלות תמונה בגודל המקורי שלה ולקשר אותה כDIRECT LINK. בבקשה תמליצו לי על אתר טוב שלא מתעסק באיכות ובגודל של התמונה ושנותן לינקים ישירים. ושיתמוך בבקשה בPNG. תודה לכם
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
פרסמו פה פעם אתר שמלמד איך לעשות הכל, מהר יותר, לדוגמא לקשור שרוכים מהר יותר וכמה זמן חסכת וכמה זמן זה חסך לך בכל החיים.. חיפשתי המון ולא מצאתי גם בגוגל.. מישהו מכיר ויכול להביא לינק?[br]פורסם בתאריך: 29.10.2008 בשעה 23:55:07 מישהו?
-
- 16 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אני יודע שזה נושא ישן ולא אקטואלי, אבל נתקלתי בו עכשיו, ולמרבה התדהמה זו נראה לי הפעם הראשונה שאני מתוודע אליו. לקוח מויקיפדיה: מקור: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%9C%D7%99_%D7%A4%D7%97%D7%99%D7%9E%D7%94 אני רק רוצה לשאול, איך זה פאקינג יכול להיות? איך יכול להיות שברור שהיא עשתה מעשה שעזר לאוייב, עזר לאנשים שרוצחים יהודים בדם קר, ועוד יש כאלה הקוראים לשיחרורה. איך אלה שקראו לשיחרורה, ובוודאי שעשו סוג של תעמולה בנושא, לא שילמו את המחיר? זה פשוט קורע לי את הלב שאני חי באותה אטמוספירה עם אנשים כאלה. איך אפשר לדעת שזה לא ייקרה שוב? זה נקרא שלום? איפה פעילי השלום שחתמו על העצומה רואים שלום במה שהיא עשתה? עאלק דני אמיר, השמאלני הטיפש הזה, עוד כותב שיר שבו נאמר שהיא תי…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם הבעיה אצלי או אצל אחרים ? https://www.google.com/url?q=http://thepiratebay.sx/&sa=U&ei=FRKoUqjOI8eThQeSqYGwAQ&ved=0CAUQFjAA&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNFkLSzgATSe25vsOSt7cQr4V7Mrqw
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
תאריך הגיוס שלי הוא 23/07/06 והוא ממש קרוב אחרי סיום הבגרויות (אני כיתה יב') רציתי קצת לנוח אחרי בית הספר, לעשות קצת כסף ועוד כמה דברים. השאלה שלי איך אני יוכל לדחות את תאריך הגיוס..כי אם אני יגיד להם שאני רוצה לדחות את תאריך הגיוס בשביל לנוח אני חושב שהם יצחקו לי בפנים. אז חבר'ה בבקשה תעזרו לי איך אפשר לעשות את זה...לדחות לפחות ב 3 חודשים...עד אוקטובר יהיה מושלם. :-\
-
- 16 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
בקיץ שעבר פתחו כאן דיון בדיחות ענק שנמשך איזה 28 עמודים עם בדיחות קורעות מצחוק, אז חשבתי למה לא לבדוק מה התעדכן השנה? אז אני אתחיל באחת וכל אחד יוסיף כמה שיש לו, הכל הולך P: שני חברים נפגשים. הראשון אומר לשני: וואי אתה לא יודע הייתי עכשיו בארה"ב, הייתי בגן חיות אתה לא יודע איזה חיות יש להם שם... השני: איזה? הראשון: הכל שם מלא דנגרוסים... אחד עם אוזניים גדולות אחד עם צוואר ארוך אחד עם אף ארוך... השני: מה זה דנגרוסים? אין כזו חיה... הראשון: בטח שכן! השני: לא. הראשון: אז למה על כל כלוב תלוי שלט " דונט פיד דה אנימלס, איטס דנגרוס"? נקוה שיצליח כמו שנה שעברה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני בשבוע הבא הולך לצו ראשון ויש לי שאלה לגבי המבחנים הפסיכוטכניים שבעצם מהווים אחוז נכבד בקב"א. השאלה שלי היא איזה בדיוק מבחנים עושים שם? איזה תרגילים? והאם יש צורך להיערך לזה? הבנתי שחלק מהמבחנים שם הם תרגילים בנושא אנלוגיה מילולית ואנלוגיה צורנית, איפה אני יכול לתרגל את הנושאים האלה? כדי שאני יבוא ערוך ומוכן לתרגילים. תודה רבה ולילה טוב
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה ישמע שאלה מטומטמת אבל אם אני ינסע עם מחשב באוטובוס יש סיכון לנזק כל שהוא?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי לא חובה לעשות ביטוח צד ג' לדוגמא אבל לא הבנתי איזה סוג של ביטוח אני כן חייב לעשות?(אני גם לא ממש יודע סוגי ביטוח יש האמת) וכמה זה יעלה על מכונית ישנה שנתון 90~ אשמח לעזרה בנושא
-
- 16 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
גירסת הבטא של הדפדפן המצליח מביאה איתה מספר שיפורים חשובים - והחל מחודש פברואר הקרוב נראה אפילו פחות פרסומות מעיקות בתור ברירת מחדל לכתבה
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
השאלה בכותרת. האם זה בוודאות חוקי בארץ או לא? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון... בכל מקרה - מה הGUIDE LINES כאשר פותחים את המחשב? האם מומלץ לעבוד על הרצפה (ללא שטיח)? על השולחן? יחף? ערום?? במה לגעת\לא לגעת לפני העבודה? תודה!
-
- 16 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אוקי הכותרת לא אומרת הכל. יש לי PS2, ואני יכול לקנות מחשב של 5000 ש"ח שזה המון, אבל הקטע שאני מתלבט אם למכור את הPS2 ולקנות מחשב או להשאיר את ה PS2. למה ההתלבטות? מכיוון שיש משחק שעומד לצאת SvR 2008 ושמעתי שהוא הולך להיות פצצה וחבל לי לוותר ואחר כך לומר: חבל שלא השארתי את ה PS2. מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני עובד על הציור הזה כבר חודש,(למרות תמיד אני מצייר מכוניות). עבדתי עליו קשה מאוד! עשיתי בערך 20 ציורים על לתוצאה הכמעט מושלמת.(לפחות אני חושב), הציור נעשה כחיקוי לתמונה הזאת במציאות הציור נראה הרבה יותר יפה פשוט יש לי סורק של 5 שקל במצאית הקווים יותא ישרים.. מה לעשות ככה תמונה יוצאת עם איכות סריקה של 200DPI טוב אז אני מקווה שתהנו(וסליחה על הAVIV פשוט עבדתי על זה קשה.....):
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לנו כנראה שיש מה ללמוד פשוט מדהים אה, כן שכחתי, כדי לקבל מושג ופרופורציה הנה חלק מהתוכנית ביחס למגדל אייפל אני רואה שחלק מהתמונות הגדולות נחתכו בצד השמאלי שלהן, כנראה גדולים מדי?
-
- 16 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בממירים בבית (samsung( ופשוט כשאני מזפזפ אז חסרים הרבה ערוצים ויש קפיצות.בחלק מהערוצים אין כלל מידע. זה בכל הבית,ככה שזו לא נראית לי בעיה בממיר אחד או בשלושתם.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי דיסק קשיח מסוג Western Digital WD4000KD מלמיר מחשבים, עם אחריות של 3 שנים (בידי החשבונית). לאחרונה הדיסק הקשיח כשל. היות ולמיר נסגרו, האם מישהו יודע כיצד אני אמור לממש את האחריות על הדיסק הקשיח?
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה P: עשיתי את הצו ראשון, עשיתי שמה מבחנים, ובדיקות רפואיות ואימות נתונים. זימנו אותי אחרי זה עוד פעם לריאיון אישי. אחרי זה חברה של אחותי ניסתה לבדוק לי את הקב"א, והיה רשום שעדיין לא סיימתי את כל הדברים. מה זה לא סיימתי? |: סיימתי מה שצריך, לא?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-