עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by שניצל,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא שקפקפים למבוגרים באיזור תל אביב?

• 16 תגובות
    • 15.9k צפיות
  2. אתמול נתקלתי ב YOUTUBE בסדרה ממש מצחיקה של סרטונים על שוטר מפגר. (לא מפגר מבחינת עלבון, מפגר מבחינת המחלה, פיגור שכלי וזה כנראה מה שיש לו\תסמונת דאון) בקיצור, ממליץ בחום לראות הנה הפרק המועדף עליי:

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by imac,

הוא קנה GigaByte Gforce1 32 MB ב 700 ש"ח אמרתי לו שעבדו עליו והוא לא הקשיב לי (נכון שזה היה לפני כמה חודשים אבל ב800 ש"ח הוא יכל כבר לקנות GFORCE 3)

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by lev-27,

במשך השנים צברתי ספרים רבים: מדע בדיוני, פנטזיה, היסטוריה, טבע וספרי לימוד שונים. ספרים מעניינים שנכתבו ע"י מיטב הסופרים בז'אנר. רוב הספרים באנגלית. יש גרסאות Hardcover איכותיות ומהודרות. בעיה אין לי מה לעשות איתם והם סתם תופסים מקום רב שאני צריך. החלטתי למסור את הספרים. ארזתי אותם בקרטונים והעמסתי אותם ברכב. ספריה עירונית נראה כמו המקום הטבעי למסור ספרים, אבל האם יש מקומות נוספים? לא נראה לי שצריך אותם בספריה באוניברסיטה. לפחות אצלנו 99.9% מהספרים ספרי לימוד. איפה לספרים יהיה הכי רבה שימוש? חבל שהם יתבזבזו.

• 16 תגובות
    • 13k צפיות
  5. שידרו היום קטע של כתב חדשות ערבי שמנסה לשדר מתוך נהריה לאחר ירי הקטיושות כאשר ברקע עומדים מלא ישראלים ש"מפריעים" לו תוך כדי שהם מנופפים בדגלים וצועקים שנסראלה פחדן, השיא היה כאשר הכתב ראיין קשיש זקן במיוחד (מזכיר את שתי הזקנים בשבוע סוף) שאמר לו "שנסראלה יצא מהבונקר, אין לו בייצים!!!" כשראיתי את הקטע הזה נשפכתי לריצפה מרוב צחוק :lol: :lol: ואני חייב להשיג תיעוד שלו. למישהו יש לינק לזה? נ.ב שודר מספר פעמים בחדשות ערוץ 10

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by YTZ,

האם ניתן להחזיק קטשופ פתוח ללא קירור? (עם הפקק סגור כמובן) מה לגבי חמוצים במלח?

• 16 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. אחרי הנושאים הקודמים זה הנושא האחרון =\ יש לי עכשיו לא 600 דולר יש לי כבר 1000 דולר. (מי שלא יודע זה 1000 דולר לביזבוזים בחופש הגדול בקנדה...) עכשיו ככה חישבתי את הכסף: - מערכת קירור מים + זיכרונות חדשים - מקסימום 400$ - ועכשיו לקנות את המפלצת GeForce 7950GX2 שעולה 600$ או לקנות XBOX360 שמחירו בסביבות 400$ ? כאילו עד עכשיו הייתי בטוח בXBOX360 אבל אחרי שהמפלצת הזאת יצאה (GeForce 7950GX2) עם 48 צינורות עיבוד שיגע אותי כי עכשיו אני עם 6200 עם פתיחת צינורות וOC מסתדר יפה אבל עוד חצי שנה הוא לא יחזיק כמו שהוא מחזיק עכשיו (שהוא מריץ כל משחק על מדיום - HIGH בלי בעיות ממש...) ושאלה אם אני אקנה את המפלצת לכמה זמן בערך אני לא אצתרך להחליף כ.מסך ? :s05: כי אני יודע שאם אנ…

8. אני רוצה לעבוד בארה"ב בתחום של חומרה/תוכנה בארה"ב אצל איזה חברה של יהודי.מישהו מכיר?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. בעקבות הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3686751,00.html התקנתי Folding@home http://folding.stanford.edu/ מוגדרת לו העדיפות הכי נמוכה.(אפשר תמיד לשנות) אם תשימו לב במנהל המשימות ,המעבד כמעט לא מנוצל.. הרוב המוחלט של הזמן תופס התהליך system idele process ( ולדעתי לא חייב תמיד אינטרנט כי פעם ראשונה הוא מוריד את העבודה שצריך לעשות ואחרי זה הוא מבצע אותה ורק כשהוא מסיים הוא צריך לשלוח אותה ולהוריד למחשב משימה חדשה)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה שמישהו שמגיע מUS עוד כמה זמן יביא לי אוזניות שהמחיר שלהן בחו"ל הוא 50$ הוא יצטרך לשלם על זה מכס? זה משנה מה המחיר של זה בארץ? (550) אפשר שהוא יביא את זה באריזה המקורית ויצהיר על זה ולא יצטרך לשלם? תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. היי... אני מחפש גירסה גדולה יותר של התמונה הזאת: הגירסה בגודל המלא נעשתה על התמונה המקורית הזו (כך שזה אמור להיות הגודל שלה פחות או יותר): את התמונה הזאת ראיתי לראשונה בהודעה של דריה (ותתפלאו או לא, אבל עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי אותה: כאן, אבל הקישור של התמונה שם כבר לא עובד... כל עזרה תתקבל בברכה..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by roniok,

שלום רציתי לדעת אם יש אתר האקרים ישראלי עם מדריכים,כתבות ופורום בנושא פריצה?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם בעלי תואר בוגר אונ' במדעי המחשב יכולים לעבוד בניהול רשתות ואבטחת מידע ? (האקינג\ אנטי-האקינג לרשתות, תחזוקתם ואבטחתם וכו') או רק בתכנות ? האם כדי לעבוד במקצוע הנ"ל צריך להיות בעל תואר אחר ממדמ"ח? איזה מסלול לימודים צריך לבחור באונ' בשביל זה ? תודה :]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום! היום גיליתי שהדביקו לי מדבקות "חניה פרטית" על שמשת הרכב הקדמית - שני דפי A4 מודדבקים עם סופר גלו לחלון. יש למישהו רעיון יצירתי איך להסיר את הדבק בלי לפגוש בשמשה? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 20k צפיות
  15. Started by enzo,

כאשר אני מבצע סקר מבין כל בתי הספר והמכונים שקיימים אילו שאלות חשובות עליי לשאול ועל מה לשים דגש כדי לבחור את המקום הכי טוב? כמו כן האם מנסיונכם ניתן להוריד משמעותית את המחיר שמוצע לאחר התמקחות ארוכה? (יש לציין שאני חייל משוחרר אך המחירים עדיין גבוהים). ומי מכם שלמד ויכול לספר לי על בית הספר/המכון בו למד ולספר התרשמויות כלליות. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by the_big,

ראיתי הרבה נושאים ומודעות עם המילים האלו מישהו יכול להסביר לי מה זה

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. שלום לכולם... יש לי 2 כרטיסי אשראי חד פעמיים, באחד יש 80 ובשני 300 ככה... עכשיו אני רוצה לקנות משהו ב100 שקל ולהיתפטר מהכרטיס הראשון כבר. אז יש אפשרות לחלק את התשלום בין 2 כרטיסים ? או איכשיהו להעביר 20 שקל לחשבון PAYPAL (לא ממש הצלחתי) או דרך אחרת? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by Merrymoon,

אתם תהיו שופטים לזה... דבילי בטירוף

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by דניאל52,

BMW Police Chase! 15 years old kid is chasing the police!! http://youtube.com/watch?v=HJOQFAKVK6I

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Green,

שלום רציתי לדעת איך בודקים על אמת את הIQ שלך תודה

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by TOMMYB1,

חחחחחחח

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. https://www.behatsdaa.org.il/ נתקלתי באתר הזה במייל ששלחו לי מהאגדוה למען החייל. עוד לא יצא לי להכינס אבל אני בקרוב אכנס ונראה מה הולך שם. נראה לי שזה אחלה של דבר שסוף סוף מישהו עושה משהו לחיילים ששירתו בצה"ל והשתחררו בכבוד. כל הכבוד להם. עריכה, טוב כשאתם נכנסים לאתר אתם מעדכנים פרטים כמו שם, שם משפחה, אימייל, טלפון וכד'... ואז אתה רואה את כל האטרקציות שיש, כגון מופעמים קרובים, הופעות, ספא, קולנוע, מינויים וכד'.. במחירים יחסית טובים. יום ספא ב180 ש"ח. הופעה של סינגולדה ב90 ש"ח. 2 כרטיסים זוגיים לבתי הקולנוע של גלובוס מקס ב170 (אצלנו, בגלובוס מקס נתניה זה עולה 120 ש"ח לאחד!) ואפשר להזמין גם דרך האתר.

• 16 תגובות
    • 9.4k צפיות
  23. Started by tdknight,

איך אני מגיע באמצעות רכבת לאוניברסיטת ת"א? אני יודע שיש תחנה קרובה יחסית, מה שמה? וכשאני מגיע לתחנה, איך אני מגיע לאוניברסיטה ברגל? (או שעדיף אוטובוס, ואם כבר אז לקחת אוטובוס לת"מ ומשם לאוניברסיטה?) תודה נ.ב. אני נוסע כדי להתראיין לפסגות או משהו כזה, מישהו כבר היה שם ויודע לתת הכוונות מדוייקות יותר בתוך האוניברסיטה? (צריך איזה "בניין כיתות", כאילו זה הבניין היחיד שיש בו כיתות שם)

• 16 תגובות
    • 20.8k צפיות
  24. Started by Prime86,

אהלן קיבלתי היום מייל שהכיל את המלל הבא: Please note that this is an automatic generated email, please don't reply. Lufthansa Call Center Phone: (+1) 800 645 3880 Please find attached your Lufthansa Travel Information as PDF document. You need the Acrobat Reader to display the attached PDF-document. Please use the URL below to download and install the Acrobat Reader free of charge: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html Corporate Headquarters: Deutsche Lufthansa Aktiengesellschaft, Köln Registration: Amtsgericht Köln HR B 2168 Chairman of the Supervisory Board: Dipl.-Ing. Dr.-Ing. E.h. Jürgen Weber Executive Board: Wolfgang Mayrhuber (Vor…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by BedB0y,

אני מגדל זקן "מפאה לפאה", פס כזה שיוצא מהפאה ועובר דרך הסנטר עד לפאה השניה. לפעמים זה גודל יותר מדי ואני רוצה לקצץ אותו בצורה אחידה אבל לא להוריד אותו לגמרי. עם סכין גילוח זה יוצא מעפן, עם מכונה זה יוצא מעפן. יש שיטה אחרת לזה? תודה!

• 16 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.