עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by evman007,

יש לי בעיה מוזרה בממירים בבית (samsung( ופשוט כשאני מזפזפ אז חסרים הרבה ערוצים ויש קפיצות.בחלק מהערוצים אין כלל מידע. זה בכל הבית,ככה שזו לא נראית לי בעיה בממיר אחד או בשלושתם.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. פשוט אין מילים לתאר את הכישרון שלו... http://www.glumbert.com/media/badrobber

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by hck,

רוכב אופנוע פשוט מטורף!!! יש לו מספר סרטים שניתן להוריד באימיול תחת השם שלו. סתם דוגמא לקטע שבו הוא נוסע במשך כרבע שעה במהירות ממוצעת של 272 קמ"ש !! ** סירטון **

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by payback,

מישהו ראה את המשחק נגד ויאריאל עכשיו?... ואת הגול של רונלדיניו? אחח...איזה גול מדהים (עצירה על החזה ומספרת בסיבוב מעל השוער)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Em.,

אהלן חבר'ה ..!! מישהו ממכם יודע אולי איך מגיעים לחטמ"ר אפריים...? .. איך מגיעים בתחבורה ציבורית וגם ברכב פרטי ...(אפשר גם כביש 6)... תודה!!.. -------- ** אמממ הסתדרתי בסוף.... למחוק אם רוצים

• 16 תגובות
    • 16.6k צפיות
  6. יש לי אתר ואני רוצה להוסיף גלריה שהגולשים גם יוכלו להעלות תמונות לגלריה איך עושים את זה ?, יש משהו מוכן שאפשר לצרף ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Yehudaa,

בזמנו הייתי שומע הרבה טראנס ויש טראק אחד בלתי נשכח של .planet b.e.n שנקרא Questionmark תהנו

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אין עוד הרבה מה להגיד. משפט תלס, טופס 05, תרגיל מעצבן אפילו רק סעיף א' יספיק, תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. לאחותי יש אפשרות לרכוש דרך החברה שלה את גירסת OFFICE 2007 PRO בעיברית ב125 ש"ח. חיפשתי השוואת מחירים באינטרנט ושמתי לב שזה עולה או 500 דולר או 1800 ש"ח. בקיצור שווה לשלם 125 ש"ח עבור הרישיון משתמש או להשיג אופיס כמו שכולם משיגים?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by 114508534,

זה נשמע טיפשי אבל זה כבר הפך להיות מכה בפלוגה שלי במחלקה שלי יש מכת זבובים מה לא ניסינו , עיתון , בקבוק עם סירופ שהם ידבקו אליו , מטקה כזאתי שהורגים איתה זבובים . יש אולי איזשהי דרך או שיטה לבנות מלכודות או משהו שהזבובים ימותו בה ? תודה

• 16 תגובות
    • 6.3k צפיות
  11. Started by the dead,

שתיתי מספר פעמים רדבול (הרגיל, לא הדיאט או מה שיהיה הבהיר), לא עשה לי כלום. לא החיה שום גוף ושום נפש.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by J0n1,

אני בטוח שלכולם יש סיפורים על איך הוא סיים את השנה, אז תפרסמו אותם פה. יום שני הייתה לנו מסיבת סיום, מסיבה די גרועה הייתי אומר, החלטנו שאחרי המסיבה כל השכבה (יותר נכון קבוצה ענקית מהשכבה שהם חברים) נוסעים לים. ארגנו אוטובוס וב12.5 יצאנו לדרך. ישר שהגענו כל אחד חיפש לעצמו מוכר לאלכוהול ולסיגריות.. (קניתי בהתחלה 2 בירות ואחת הבאתי לילדה, אח"כ ביקשתי מאיזו תיירת שתקנה לי, אז היא אמרה לי שיש לה יומהולדת היום ואני זה שצריך לקנות לה, אז אמרתי לה שאני אקנה לה אם היא תקנה לי... קיצר גם עליה שרפתי בירה, דווקא חמודה, חבל אבל שבת 20 :-\, אח"כ כבר מצאתי אישה חמודה שהסברתי לה שסיימתי היום לימודים אז היא קנתה לי בשמחה) היה כיף חיים בים, לילה, הים ריק... מסתובבים על החוף ומדברים... …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. טוב זה לא נישמע כמו עוד סיפור עלילה מהWWE כמו הסיפור של וינס מקמאן שבטח לוגם שמפניה באיזה חור עד שיופיע מיחדש הסיפור על קריס כניראה אמיתי וזה מה שהיה כתוב - http://www.wwe.com/shows/ecw/superstars/chrisbenoit/articles/benoitupdate וזה הרגשה מוזרה איך לעזזל אפשר ביכלל להרגיש עצב על רוצח שמת?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. השאלה היא למה המהירות לאורך המסלול (מהנקודה האדומה לנקודה הכחולה) קטנה ? אני עניתי בגלל שלאורך המסלול הAr(תאוצה רדיאלית)גדלה. האם יקבלו את התשובה לפחות באופן חלקי?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. http://one.revver.com/watch/323363 :lol: :lol:

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Yossarian22,

שלום רב אני מחפש המלצות לספרים טובים אני בד"כ אוהב ספרי מתח עם נגיעה של מדע בידיוני(או ההפך....) כגון הספרים של דן בראון(צופן דה וינצ'י..מבצר דיגיטלי..וכל שאר הספרים שלו) נהניתי גם מהספר "המשוואה של דנטה" ומהארלן קובן אני מחפש ספרים בסגנונות האלה תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום. הבנתי שאפשר לעשות 7 יח"ל באנגלית, מישהו שמע על זה או יכול לספר לי על זה? הבנתי שה - 2 יח"ל הנוספות הן יחידות תרגום או משהו כזה. האם אפשר לעשות את זה למרות שאני עולה ליב' ועדיין נשארו לי בחמש יחידות לעשות את F ו - G? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by kill_b7,

בדיוק חזרתי מהבגרות שלי במתמטיקה. נגשתי ל005 כדי לשפר את הציון מתחילת השנה. הלך סביר בהחלט חוץ מהתרגיל בהסתברות(5) שאני לא כל כך בטוח בו. אשמח שתחלקו כאן תשובות של המבחן וחוויות.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Domovoi,

סתכלו עד הסוף ..... :-[

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by cleric,

http://www.destructoid.com/minesweeper-the-movie-37770.phtml

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שתי האתרים שהייתי מוריד מהם תרגומים נסגרו . מאיפה אתם מורידים?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Aviko,

תחשבו איך זה להיות קטן, חסר אונים ללא אוכל, מים, בית חם, קורת גג ואהבה. ככה מרגישים אלפי כלבים, חתולים, וחיות נוספות שביתן הוא הרחוב. השנה אנו נעזור לחיות אלה לעבוראת החורף ונציל אותם ממות. ביום שבת הקרוב יום התרמה ענקי, זכרו קליק אחד מצלי חיים!!! לחצו על הלינק הבא: לחצו כאן תצילו חיים של אלפי גורים החיים ברחוב

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. זה לא נקלט הספר של לחמן עובר על זה בכלליות

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by zoman,

מישהו יכול להגיד לי מזה הדבר המוזר שרשום לכל אחד מימין : דפדפן: MSIE 6.0 על Windows XP :nixweiss: הכוונה לימין למטה מעל למפרט המחשב!!!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by arkady,

שלום יש לי בעייה P: עשיתי את הצו ראשון, עשיתי שמה מבחנים, ובדיקות רפואיות ואימות נתונים. זימנו אותי אחרי זה עוד פעם לריאיון אישי. אחרי זה חברה של אחותי ניסתה לבדוק לי את הקב"א, והיה רשום שעדיין לא סיימתי את כל הדברים. מה זה לא סיימתי? |: סיימתי מה שצריך, לא?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.