עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי כ6500 אלף שקל פקדון מהשירות לאומי, להבדיל מהצבא, במידה ואני לא ישתמש בפיקדון הפקדון יחזור תוך 5~ שנים לעמותה שבא שירתתי שירות לאומי. חשבתי לקחת מספר קורסים בכל מיני נושאים להעשרת הידע שלי אך אאפשר לשלם להם בעזרת הפקדון. הבנתי שאני יכול להשתמש בכסף כאשר אני פותח עסק, וגם עסק פתור ממס. זה בעיה לפתוח עסק פתור ולסגור אותו לאחר מספר חודשים?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by eliil1,

ושאלה שנייה היא האם יכולים לעצור את החבילה ? שלא ימציאו איזה שטות שאני מבריח סמים או אנערף..?

• 17 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

שלום, לאחרונה בזמן שנהגתי עצר אותי שוטר(לא משנה על מה) וביקש לראות רשיונות(פרטי ורכב). לאחר שהסתכל קצת על הרשיון/ביטוח רכב הוא ביקש לראות תעודת זהות. אמרתי שחוץ מהרשיון אין עליי תעודת זהות - הוא היישיר אליי מבט ואמר לי "אתה מודע לכך שאתה צריך להסתובב עם תעודת זהות בכל זמן נתון?" אז אמרתי לו שלפי מה שאני יודע, במדינת ישראל, רשיון הוא שווה ערך לתעודה מזהה. השוטר אמר: "לא בכל מצב". עכשיו השאלה שלי היא - הא?! א. ממתי זה? ב. אם לא בכל מצב - אז באילו מצבים זה לא נחשב? ג. למה לעזאזל שזה לא ייחשב? יש ברשיון את כל המידע שיש בתעודת זהות חוץ מאולי מקום לידה: מספר ת.ז/שם מלא/תאריך לידה/כתובת/תמונה.. אשמח אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. התקציב הוא עד 60K. מתלבט בין שני הרכבים האלו. מבחינת כדאיות, מה עדיף? אחזקה לא יקרה, טיפולים לא יקרים, תקלות, נוחות, יופי, מראה, וכו' . אשמח לחוות דעת.

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Born2Kill,

היי חבר'ה, האם יש אוכל שהוא לא משמין וגם נותן תחושה של שובע? זה נראה לי מה שאני צריך כדי לרדת טיפה במשקל.

• 87 תגובות
    • 13.3k צפיות
  6. Started by michaelr,

אני לא יודע אם שמעתם אבל בזמן האחרון מסתובבת לנו כוכבת חדשה בפייסבוק יוטיוב פליקס ואחרים מקורות רשמיים אומרים שהיא ליידי גאגא הישראלית (מאקו,לידיעת הגולשים כנראה יש עוד ...לפי מה שהבנתי) עושה דברים מצחיקים חייבים לראות . אני לפחות אהבתי . קבלו קישור http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3614361 דבר שני הידעתם שהרבה מאוד פרופילים בפייסבוק מזוייפים ומאחוריהם נמצאים נוכלים ? עוד דבר דבר פייסבוק הולך ליפול לפי דעתי אני נותן שנה וחצי מינימום ... מה אתם אומרים?

• 63 תגובות
    • 6.7k צפיות
  7. טוב שישי הגיע וכרגיל לפי המסורת צריך לצאת ולשתות עם החברים עכשיו הגיע אלי שמועה שנפתח בתלאביב בר בסגנון בית המרזח(בר בצפון עם 67 סוגי בירות מהחבית) עכשיו העם מישהו שמע על בר כזה בתלאביב ויכול לתת פרטים בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי יש אתר לצפיה באיכות HD און ליין בערוציי הטלויזיה הישראלית? רוני

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by sir f,

פשוט אדיר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. התקשרתי לתמיכה אמרו מאתר החברה , נכנסתי וניסיתי להוריד את התוכנה לתקופת ניסיון, לא הלך הודיע על טעות למרות שסגרתי אנטיוירוס ופיירוול . לבושתי, ראיתי כי את התוכנה ניתן לרכוש דרך האנטרנט באמצעות כרטיס אשראי בינ"ל, מה שאין לי . הקיצקץ, מה לעשות? איך אני משיג את התוכנה. אציין, ניסיתי להוריד באימיול, לא נפתח מה אתם אומרים תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by KrustyTheKlown,

היי יש לי עסק קטן ליבוא ומכירה לכל מיני מוצרים שקשורים בגיטרה, העסק מתנהל ברשת. בניתי על שם מסוים אבל לצערי שם הדומיין תפוס. אני מחפש שם חדש לעסק ושהדומיין של השם יהיה פנוי ב co.il מעדיף שמות בעברית או שנשמעים ונראים טוב גם בעברית הצעות יתקבלו בברכה (אין לי בעיה גם לצ'פר אם השתמשתי בשם של מישהו) תודה מראש נתי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. זכור לי שהיה אתר כזה שמשלמים דרך הטלפון וזה נותן איזה שהם עצות לגבי תעסוקה. אני כרגע בדיכאון גדול, אחרי שגיליתי שתיכנות לא מעניין כמו שזה נראה. (לא מאתגר, צריך לזכור דברים בעל פה, פשוט משעמם) קראתי פה פעם שמדעי המחשב, בניגוד לתיכנות מכיל הרבה מתמטיקה, אני צריך לבדוק אם זה מתאים לי. בכל אופן אני שואף להגיע להנדסת חשמל בטכניון, רק שוב אני מסתכל מרחוק על זה זה נראה מעניין, השאלה בפועל כמה אני יואהב את זה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אני די מעריץ אותם ואוהב את המוזיקה שלהם... בעיקרון אני בן 18 והתאריך הזה פשוט מתאים לי עכשיו אין לי מושג איך קונים כרטיס ואם זה בכלל אפשרי ? מישהו לומד שם ? או יודע יותר פרטים זה ה event הרשמי שלהם http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=112200475457710&index=1 תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. תראו, אני צריך טלפון אלחוטי לבית בתקציב של עד 500 ש"ח. ורציתי את הטלפון הטוב ביותר שאפשר במחיר הזה. אני מחפש טלפון שתומך בכל השכלולים של היום. חשבתי על ID555 של Philips - איך הוא ? ואם אפשר תגידו לי לאיזה פורום הנושא הזה שייך ? תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. http://cgi.ebay.com/SAITEK-PS28-FLIGHT-CONTROL-SYSTEM-X52-PC-JOYSTICK-NEW-/380232308374?cmd=ViewItem&pt=PCA_Joysticks_Game_Controllers&hash=item58879c9696 זה מה שאני רוצה, דבר ראשון למה לעזעזל המשלוח עולה כמעט כמו הג'ויסטיק? דבר שני איך אני יודע תוך כמה זמן זה יגיע אלי +-, והכי חשוב יהיה על זה מכס / מע"מ או אחד משאר זינוי השכל של הממשלה הדפוקה הזו?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  16. שלום לכולם! עקב שיקולים כלכליים - כלומר חיסכון של כ100 ש"ח בחודש החלטתי לעבור בבית לחבילת הטריפל מגה לתשתית ה12 מגה UFI בהוט. עד היום היה לי כבלים,טלפון ואינטרנט של הוט ללא התחייבות - כלומר שלמעט החלפת המודם ועדכון הגדרות בהוט אין אצלי צורך ל"עבודות מיוחדות" של טכנאים. לאחר שיחה עם נציגת שירות התברר לי שאין שום בעיה לעבור לחבילה הזאת רק שייקח בין שבוע לחודש עד המעבר לחבילה החדשה כאשר הדגש העיקרי מבחינתי הוא גלישה ב12 מגה לעומת ה3 מגה היום. מישהו יכול להסביר לי למה לוקח מינימום שבוע ועד חודש עד השדרוג ? אני מזכיר, למעט החלפת מודם אין צורך לבצע שום עבודות אצלי. ועוד משהו קטן, ברור לי שיש כאלה שיקפצו וירשמו ש"הוט חרא" ויש להם חרא של שירות וכו' וכו' - אנא הימנעו מתגובות כאלה …

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by aviad91,

חשבתי על לקנות מקרן. עברתי דירה ועלתה המחשבה על לצפות בחדר באמצעות מקרן קיצר.המרחק צפייה יהיה 3 מטר..בכל מקרה חשבתי אם הצפייה תהיה איכותית ואם בכלל זה שווה את הכסף.. אשמח לחוות דעת.במיוחד ממי שיש אם בכלל תודה

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  18. למי שעוד לא נתקל בזה אז הנה: חובה לתת סקרין שוט של הסטטוס [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. אתמול הצלחתי לגרור אותו לכספומט ולקבל חצי מהחוב. אך לפי מה שאני רואה אין לי יותר שום סיכוי לקבל את מה שמגיע לי, במיוחד אחרי אתמול. מדובר בתשלום על עבודה שעשיתי לבנאדם, לא היה בינינו שום חוזה חתום אבל נתתי לו מראש הצעת מחיר ואפילו שאלתי אם יש לו כסף לשלם לי, הוא ענה לי בחיובי. לאחר שסיימתי את עבודתי והגיע הזמן לקבל את הכסף שמגיע לי, קיבלתי משהו בסגנון הזה אבל הרבה יותר קיצוני.מאוחר יותר יצא לי לדבר עם כמה אנשים שמכירים אותו, והתברר שמדובר בקומבינטור נוכל ושקרן שחייב כסף להמון אנשים ומתחמק מתשלומים באופן סדרתי. כנראה זה גם מסביר למה יש לו מסך CRT ובית העסק שלו נראה כמו מזבלה. ולפני שאומרים לי: "אף פעם על תעבוד בלי חוזה" או "תמיד תקח תשלום מראש" - באמת שאני לא צריך את …

• 34 תגובות
    • 8.9k צפיות
  20. אהלן אני מחפש חנויות עודפים של מותגים, בעיקר חולצות פולו של לאקוסט, טומי הילפיגר, וכו' מישהו מכיר חנויות באזור השרון, בעיקר הרצליה ורמת השרון, שמוכרת מותגים כאלו יחסיתבזול? (כלומר, לא 300-400 ש"ח לחולצה, שזה מחיר שוק בערך) תודה מראש, אסף

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. http://vimeo.com/11528827 איזה רוכב מוכשר, שם פס על כל חוקי הפיזיקה. ;D

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  22. Started by o07,

כן כן אלבום חדש לפישי הגדול חופשי להורדה: http://livo.co.il/artists/89/%D7%A4%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C אחלה אלבום, אהבתי במיוחד את מאמא, פרפר, אדולן וערב רומנטי.

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  23. שלום, עוד שבועיים ימלאו לי 18 ואני מתכנן לעבור לחשבון חיילים (בנק הפועלים), כרגע אני משתמש בחשבון צעיר וכרטיס אשראי דירקט, האם אני יכול לבצע רכישות באינטרנט באמצעות הכרטיס הזה באתרים בארץ? כאמור הכרטיס הוא לשימוש בישראל בלבד וכשאחליף לחשבון חיילים, האם קיים אשראי איתו אוכל לרכוש מוצרים גם באתרים בחו"ל?

• 15 תגובות
    • 22.4k צפיות
  24. לאחרונה חישדתי את המנוי שלי אצלם ומה הופתעתי לגלות שיש הגבלה של 65GIGA תעבורה לחודש!!!! מצורף תמונה מה אתם אומרים התחילו עכשיו לאנוס אותנו לגמריי [attachment deleted by admin]

• 51 תגובות
    • 6.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.