עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תפנית חדשה בסאגה: לאחר שצפון קוריאה (לכאורה) פרצה למחשביה של סוני ודרשה שלא תשחרר את הסרט שעושה ממנה צחוק, החליטה החברה לשחרר את הסרט הן לאקרנים והן לשירותי צפיה בתשלום ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%98%d7%a2%d7%99%d7%a0%d7%95-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%a8%d7%aa/

2. נראה שאנבידיה לא מתרגשת מהמחסור בכרטיסי מסך - https://www.ynet.co.il/digital/technews/article/S1elIUhHu

3. Started by Danix60,

כרגע אני בכיתה י' ואני מרגיש שאני סתם שם, לא חושב שיעבור את הבגרויות של השנה השאלה, אם גם בלי 12 שנות לימוד אני יוכל להתקדם בחיים ? אני ב16 ואני כבר שנתיים עובד בחנות מחשבים וחתום על חוזה עד גיל 18. מה עושים ?

4. עם לא יצא לכם לראות סרטים טובים השנה, ממליץ בחום לראות את הסרט הזה שפשוט יכול להיחשב כהגדה, סרט כל כך מגעיל שסרטי הזומבים יכולים ללכת הביתה, כמו כן עם יש לכם לב חלש עדיף שלא תראו את הסרט הזה ועל תגידו בכלל שזה לא הסרט הכי טוב בעולם

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אין לי בעיה להזמין באינטרנט ושלא יהיה יקר

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אהלן, לפני שנה וחודשיים קניתי טלוויזית LG 55inch מדגם 55UK6100YVA. לצערי, במהלך צפייה השבוע, חצי המסך התחתון הפך לאפור מרצד. הזמנתי טכנאי שהסתכל אמר מיד שהפתרון הוא להחליף את הכרטיס מאחורה ושבגדול הטלוויזיה התקלקלה. ממש מתסכל שאחרי שנה וחודשיים טלוויזיה כזו, שהייתה שמורה בצורה טובה מאוד - מתקלקלת. רציתי לדעת האם אכן כדאי כבר לקנות טלוויזיה חדשה או שהחלפה של הכרטיס שלה זול (באופן משמעותי) מקנייה? בנוסף, האם יש המלצות לטלוויזיה / חברה שתוכל להחזיק לנו (כמובן שאין וודאות) יותר זמן? תודה רבה.

7. Started by Sargon,

אני צריך לקנות כמה נורות לבית. יש את המסולסלות ה"אקולוגיות" האלה, אבל גם בזה יש סוגים פחות טובים(עם כספית). אז איזה נורות כדאי לקנות? וגם המלצה על נורת חירום תועיל. אני בטח יכול למצוא משהוא בעצמי, אבל לא ממש מבין בזה כל כך...

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by tomegozi12,

שלום לכולם אני מחפש רעיון להקמת עסק קטן מהבית.או עבודה עצמאית מהבית תפציצו ברעיונות

9. אני רוצה להזמין לעצמי אוזניות מחול: Outer Carton Gross weight 17.615 lb GTIN 2 06 09585 12087 1 Height 10.6 inch Length 20.9 inch Nett weight 10.582 lb Number of consumer packagings 12 Tare weight 7.033 lb Width 15.4 inch לפחות נראה לי שאלו המידות: http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consumer/cc/_productid_SHB6100_27_US_CONSUMER/Bluetooth-Stereo-Headset+SHB6100-27 יש ב SPESIFICATIONS פרוט מלא אם לוחצים על MORE. 18 LBS ולשלוח דרך שרות הדואר של ארהב: http://www.usps.com/ אבל אני לא מצליח לחשב שם ,מישוה מוכן לעזור לי ולהגיד כמה זה יעלה וכמה עולה לשלוח פאונד אחד ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by liram21,

שלום לכולם, אח של חבר שלי נתן לי ספר ללמוד של MCITP, קוראים לו MCITP 70-647 SE. אני לא יכל להתחיל ללמוד כי אין לי ווינדוס SERVER 2008, אז אני לא יכל להתחיל כי הכל זה עבודה טכנית (לפי מה שהבנתי ממנו) עם המערכת עצמה. אז מה אני יכל לעשות ? תודה! נ.ב.- אשמח לעוד קישורים או עזרים שאוכל להמשיך ללמוד MCITP או CCNA כמו שצריך עדיף בעברית אבל גם אנגלית זה סבבה.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Guarding angel,

עוד ת'ארד הזוי ;D שוט איזה תוכניות אתם הכי אוהבים ונא לציין אם זה בYES או בHOT

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. נגשתי בגרות בספרות עברתי ואחר שבע שני שרציתי להירשם לימוד תואר אמרו לי חסר לי יחידה בגרות בספרות . זה מורה יכול לעבד או בוחן או משרד החינוך , תוצאות בחינות שלי מופעה הכול הבגרויות וניכשל בלשון . מעושים במכרה הזה ?

13. https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ בהצלחה

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אז ככה, אני עכשיו התחלתי כיתה י' ואני במגמת טכ"ם [הנדסת תוכנה]... כרגע אני מתלבט אם לפרוש לעיוני או לא... :ם בעיוני, יש לי מלא חברים + לומדים מדעי החברה [סוציולוגיה + פסיכולוגיה] שאני רוצה ללמוד ובטכ"ם יש לי קצת חברים אבל לא טובים כ"כ... אבא שלי אומר לי שהוא מעדיף שאני אשאר בטכ"ם בגלל שא) זה יתן לי בחירה בצבא ואני לא אלך אוטומטית לקרבי ויש מצב שיקחו אותי למשהו קצת יותר מקצועי וב) הוא יודע כשהוא סיים צבא היה לו הרבה יותר קל "להתחיל" את החיים. ישר שהוא יצא [למד מחשבים בתיכון והיה קצין קשר] הייתה לו עבודה והוא לא היה צריך להתחיל ב"חלטורות" כמו שהחברים שלו עשו... לעומת זאת, בעיוני יהיו לי 3 שנים של צחוקים וחברים והרבה פחות לחץ, מה שיתן לי יותר זמן להשקיע בפיזיקה \ מתמטיקה \…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by The Dom,

הכלב שלי כול הזמן בורח ורוב הזמן הוא בורח לגינה שהיא מטר מהבית שלי... ולפעמים הוא בורח לתוך העיר ולפעמים לכביש המהיר..... יש איזה מכשיר שאני יכול לשים עליו כדי למצוא אותו (לא צ'יפ)?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. היה לי עד לא מזמן מקורי שחוק, החלפתי לפאנל חדש לא מקורי. וניתן להבחין בהבדלים. המקורי יושב בול על המכשיר, הלא מקורי יושב לא באופן מיטבי. כשהיה נופל והיה לי את הפאנל המקורי, לא היה קורה כלום מלבד מכה בפאנל, כיום כל הפאנל מתפרק ויוצא החוצה. האיכות הנמוכהי יותר מורגשת בפאנל הלא מקורי. המקורי היה בצבע שחור חזק יותר, כלומר יפה יותר. ולבעיה המרגיזה ביותר - בלא מקורי עוצמת הפלאש בתמונות ירדה, נראה לי בגלל הפלסטיק שהחלפתי. חיפשתי בכל הארץ, ולא מצאתי אף חנות שמוכרת פאנל מקורי. כל החנות כותבות "פאנל תואם מקורי" או במקרה הטוב יותר (?) "פאנל תואם מקורי ברמה גבוהה" האם אפשר לסמוך על ebay בנידון? כרגע החנות הכי נראת לי היא Sim-Center שמציעה פאנל מקורי כולל החלפה ב150 ש"ח (אך עפ"י המחיר…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. היי, מכיוון שכל הזמן הנהלים לקבל ויזה לארה"ב משתנים, רציתי לדעת בדיוק מהם הצעדים שעושים כדי לקבל ויזה, כמה זמן לוקח, כמה עולה ומה זה בדיוק "ויזה"? זה כרטיס שמשמש כמו כרטיס אשראי לקניות או שאתה חייב ליצור עוד כרטיס אם אתה רוצה לטוס עם חשבון מסויים לארה"ב? ובנוסף, איך מאשרים רישיון נהיגה בארה"ב? יש אנשים שעברו את התהליך כאן לא מזמן? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אוקיי אז ככה אימא שלי מחפשת שירים של איגור ניקוליוב וספיה רטרה בעיקר והרבה שירים של אמנים רוסיים משנות ה80, מכיוון שאי אפשר להשיג את זה בחנויות פה רציתי לדעת איפה אפשר להוריד אפילו בתשלום או בחינם אם מישהו יודע זה יהיה טוב, ספסיבה דרוזייה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by IG,

בסיפור הבא אני לא מתלונן על שום דבר ורק רוצה לתאר לכם "חווית" קניה של צורב DVD. בשבוע שעבר הזמנתי מנועה מחשבים צורב מסויים שלא היה להם במלאי. המוכר שדיברתי איתו אמר לי שהצורב יגיע ביום שני\ מקסימום שלישי והם ישלחו לי אותו מיד. היום (רביעי) התקשרתי אליהם לברר מה קורה, ולהפתעתי- הצורב לא הגיע. ניסיתי לברר מתי הוא יגיע- וקבלתי תשובה בנוסח סוף נובמבר- תחילת כיסלו... בינתיים שאני אחכה. בלי שהודיעו לי, שמו אותי בהמתנה עד לזמן לא ידוע. אותי זה ממש עיצבן אז קצת העלתי את הטון עם הנציג שדברתי איתו- הוא מיד ביטל לי את ההזמנה (מיוזמתו, אגב- כנראה לא רצה להתעסק איתי :2gunsfiring:). לפחות ביטול ההזמנה היה מהיר ובלי לבעיות- רק שאני הייתי מעדיף לקבל את הצורב... התחלתי לחפש חנות אחר…

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Bose,

בקרוב ההורים שלי, אחי הקטן ואני נוסעים לאילת ל-4 לילות ואנחנו מתלבטים בין המלונות הללו: הרודס והילטון. אני אשמח אם תאירו לי את העיניים איזה מלון טוב יותר, עדיף מניסיון. אגב, ההורים שלי יהיו בחדר ואני ואחי הקטן נהיה בחדר. נ.ב, אני לא מוצא את האתר הרשמי של הילטון גם לאחר חיפושים בגוגל אז אם מישהו יואיל בטובו... תודה.

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Yossarian22,

שלום לכולם מישהו פה מכיר את נתניה ?!.... מחר יש לי דייט שם[ראשון] והבחורה גרה 2 מטר משם...[בארותיים אם מישהו מכיר, ליד כפר יונה] אז חשבתי שהדבר הכי הגיוני יהיה ללכת לאיזה מקום נחמד שם... ומשום שאני לא מכיר את נתניה כמעט[חוץ מבורגוס].... מישהו מכיר מקום נחמד לקחת אליו בחורה ? נ.ב. פירוט ברמת הרחוב יהיה נהדר נ.ב.2 אולי עדיף בכלל לנסוע ל"טריטוריה" שלי ? כפ"ס... עריכה: עכשיו קפץ לי לראש שאמור להיות מקס ברנר איפשהו בנתניה... וזה נראה לי די אידיאלי.... מה דעתכם? יש בכלל חיה כזאת בנתניה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  22. Started by DarkRise,

איך אתם מתמודדים עם זה? מה השיטות שלכם להקל על ה"כאב" אחרי לילה משוגע?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by phmu,

שלום, אני מתכנן להריץ בו זמנית 4-5 מערכות, בשיא כל אחת אמורה לקחת כ1000W (ספקים של 1200) כנראה גם יהיה מזגן נייד בחדר, אין לי נסיון עם חשמל, אשמח לעצתכם. לאילו בעיות צריך לצפות? האם תהיה בעיה עם השקעים? אם זה שקעים באותו חדר זה נחשב כ"פיצול"? האם אל פסק יעזור במשהו? תודה.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by WildFire,

התאכזבתי לגלות שאין נושא כזה עדיין. את הכופרים ניתן לתפוס בצורה יעילה בכתובת: http://www.bizniz.co.il/ayalon.asp עבד לי בIE, אבל לא בפיירפוקס.

25. Started by KoM,

קצת תקווה, יש כאן ?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים