עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by EyEOnE,

סופ"ש נעים לכולם, כרגע בת דודה שלי אמרה לי שנפרץ לה משתמש של Gmail ו-Facebook. קיימת דרך להחזיר את המשתמשים הנ"ל ובאיזה צורה? פשוט לא מאמין שיש עד כדי כך אנשים משועממים. המשך יום נעים לכולם!

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Alex89,

האם ניתן בעזרת כלים שיש בבית/בכל חנות ליד הבית לנקות מי ברז ממלח? המים לשם השקיית צמחים בבית. דוגמא: כשאני שם את הלאקי במבוק בתוך מים לאחר שהמפלס יורד נישאר עליו מלח. אם מישהו יודע על פורום בנושא טיפול בצמחים/צמחים בכללי אני אשמח לקבל קישור בפרטי (נידמה לי שאסור כאן).

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אוקיי אז ככה אימא שלי מחפשת שירים של איגור ניקוליוב וספיה רטרה בעיקר והרבה שירים של אמנים רוסיים משנות ה80, מכיוון שאי אפשר להשיג את זה בחנויות פה רציתי לדעת איפה אפשר להוריד אפילו בתשלום או בחינם אם מישהו יודע זה יהיה טוב, ספסיבה דרוזייה.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by miaoo673,

Spin! Spin! http://www.funny-city.com/1845/

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום. אני יודע שכל התר'ד הזה ישמע מוזר אבל מעניין אם באמת יש מוטנטים או זומבים. תאמת אני כמעט בטוח שמוטנטים יש כי אני יודע שיש פרות למשל שיש להן שני רשים וכל מיני בעליי חיים בצורות מוזרות. הביעו את דעתכם רק בצורה בוגרת

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. ערב טוב, לאחר שננעל הת'רד הזה התחלתי לחשוב בעצם על מה שעשיתי וההתנהגות שלי, והמסקנה שהתקבלה היא שהתנהגתי בטיפשות וחוסר בגרות לא נורמאלי, דבר דיי אופייני לי משום מה, אבל לא ברמה כזאת גדולה. לכן, ארצה לנצל את הת'רד הזה לשם התנצלות בפני קודם כל imac, להתנצל בפני maphisto על כך שאיכזבתי אותו, בפני רונן על כך שהשמצתי אותו וכמובן בפנים שאר המנהלים על הבעיות הטיפשיות שעשיתי. מקווה שתמצאו מקום לסלוח לי, בכבוד רב והתנצלות רבה, מישה.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. מישהו מכיר, חנות בארץ, שאפשר לקנות אותם במחיר סביר יחסית? http://cgi.ebay.com/Muscle-Fitness-Workout-Gymnastic-Ring-Gym-Exercise-Dip-/280597902112?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4154f03320 חרשתי על הגוגל. לא הצלחתי למצוא שום דבר...

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. היי, קנית איזה משהו באיביי לפני שבועיים ואני רוצה לדעת איפה זה נמצא או מתי זה יגיע..? איפה אפשר לראות את הפרטים? אדם

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. כאשר אני נכנס לאתר של פניות הציבור של משרד התחבורה על מנת להגיש תלונה בנושא תדירות נמוכה של אוטובוסים בקריית אתא בהשוואה לתדירות הגבוהה של קו 2 של המטרונית, פיירפוקס חוסם לי את האתר: https://s19.postimg.cc/5wfclq5xv/image.png מה באפשרותי לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by KoM,

קצת תקווה, יש כאן ?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by FARKASH7,

חזרתי מהצבא ולהפתעתי הרבה האתר פשוט מסרב לעלות. בתחילה חשבתי שהוא נפל ויחזור עוד מעט, אבל אז אחרי חיפוש קטן הבנתי שהיו בעיות באתר בשבוע האחרון בגלל פריצות וכ'ו... השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי שהאתר יעלה לי?

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by payback,

כ"כ תמים, במיוחד עם השוקולד השוויצרי שבא איתו. הגעתי למצב שאני קונה תה קוקטייל "ויסוצקי" בטעם טקילה, ליים ופסיפלורה. משו חרפיצי. עוד מישהו לא יכול בלי? מישהו יודע על דרך להיגמל מתה? אני לא מבין למה לא מוציאים את התיונים של Lipton מחוץ לחוק...כ"כ הרבה טעמים מפתים....

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by HiperPsY,

אני עושה 005 כי קיבלתי 5

• 49 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. נגשתי בגרות בספרות עברתי ואחר שבע שני שרציתי להירשם לימוד תואר אמרו לי חסר לי יחידה בגרות בספרות . זה מורה יכול לעבד או בוחן או משרד החינוך , תוצאות בחינות שלי מופעה הכול הבגרויות וניכשל בלשון . מעושים במכרה הזה ?

15. Started by IG,

בסיפור הבא אני לא מתלונן על שום דבר ורק רוצה לתאר לכם "חווית" קניה של צורב DVD. בשבוע שעבר הזמנתי מנועה מחשבים צורב מסויים שלא היה להם במלאי. המוכר שדיברתי איתו אמר לי שהצורב יגיע ביום שני\ מקסימום שלישי והם ישלחו לי אותו מיד. היום (רביעי) התקשרתי אליהם לברר מה קורה, ולהפתעתי- הצורב לא הגיע. ניסיתי לברר מתי הוא יגיע- וקבלתי תשובה בנוסח סוף נובמבר- תחילת כיסלו... בינתיים שאני אחכה. בלי שהודיעו לי, שמו אותי בהמתנה עד לזמן לא ידוע. אותי זה ממש עיצבן אז קצת העלתי את הטון עם הנציג שדברתי איתו- הוא מיד ביטל לי את ההזמנה (מיוזמתו, אגב- כנראה לא רצה להתעסק איתי :2gunsfiring:). לפחות ביטול ההזמנה היה מהיר ובלי לבעיות- רק שאני הייתי מעדיף לקבל את הצורב... התחלתי לחפש חנות אחר…

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. הקדמה: כן אני יודע שזה לא פורום רכב או פורום בוכרים, ושהשאלות לא קשורות, אבל עלה לי כרגע בראש D: 1. אם אני מגלח נגד כיוון הצמחיה, אז יוצא פרצוף ממש ממש חלק, בלי זיפים (אני משקיע ועובר כמה פעמים נגיד), וככה גם לוקח יותר זמן עד הפעם הבאה שצריך להתגלח, גם פחות מעצבן אותי, ועוד כמה נקודות. אבל יש לזה חסרון כלשהו? זה גורם לצמיחה מהירה יותר או לא? (אם אפשר בלי ניחושיידה) כי לא בא לי לגלות שעוד חצי שנה אני צריך להתגלח כל יומיים. 2. אוטו, נגיד ואני שם מוזיקה, עדיף להשאיר את המנוע מכובה וזה יאכל לי את המצבר (כמה הוא מחזיק?- לא שמתי לב בלוח מכוונים למדד של המצבר)? כמה בערך זה זמן בטוח להשאיר אוטו על מצבר? או שעדיף כל X זמן להדליק את המנוע שיטען אם זה משנה, מדובר בטויוטה קורולה , רמ…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by x-dude,

http://news.walla.co.il/?w=//638068 למי שזה מעניין אותו :-\

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by it4chi,

שלום, חשבתי על לעשות עכשיו פסיכומטרי, אבל הרבה אומרים לי עכשיו שכמעט כל מי שעושה בסוף י"א לא מצליח להוציא הרבה, כלומר ציונים דיי נמוכים. הבנתי שגם הקורסים לא ממש ברמה מאחר ומשלמים פחות כסף. מה אתם אומרים ? שווה לעשות בסוף י"א, או אפשר לחכות לאחרי הצבא ? אני מעדיף שמי שעה בסוף י"א יגיב. תודה. עריכה- כמה שעות ביום בערך צריכים ללמוד? נ.ב- חבר שלי רשם את זה, אבל מאחר והוא לא רשום פה אני מפרסם בשמו.

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שתי האתרים שהייתי מוריד מהם תרגומים נסגרו . מאיפה אתם מורידים?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. השאלה בכותרת, בהמשך למה שהופיע כאן קודם, מסקרן אותי לדעת למה זה ככה?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Shmoolik,

תיכנסו לכאן (האתר של זיזאג) ותראו יש למאטה קטע של "היכן אנו נמצאים" מהקטע הזה ומאטה תסמנו את כל מה שכתוב עם הכבר ותראו מה מסתתר בין השורות עריכה - יש 3 שורות כאלה , אז תסמנו את הכל.. ;D :lol: :lol: ------------------------ © ענקודר מימי פיסי פרו

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום לכם אני מחפש את 2 משחקי הנ"ל( משחקי לוח) לאחיינים שלי בתור מתנה אודה לכם אם תביאו לי קישורים ושיהיה זול תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. לפני כמה שניות הגעתי דרך כתבה כאן באתר לסרטון המתיחות הזה: Extremely Scary Ghost Elevator Prank in Brazil#! ודרכו הגעתי לסרטון ההמשך: Extremely Scary Corpse Elevator Prank in Brazil בכל אחת מהמתיחות דמיינתי מה הייתי עושה בסיטואציות הללו- ואז קלטתי דבר מוזר, אם הייתה מופיע בפני רוח רפאים-הייתי נותן לה אגרוף. לעומת זאת מגופה שהתעוררה לחיים הייתי מתכרבל בפינה בצרחות. הזוי לגמרי, ועכשיו מעניין אותי איך זה אצלכם?...

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

שנה טובה ומתוקה! (לצערנו, החיילים שלנו נפצעו קשות מקסאם, דווקא לפני ראש השנה, מקווה שייחלימו מהר... :-\)

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. תפנית חדשה בסאגה: לאחר שצפון קוריאה (לכאורה) פרצה למחשביה של סוני ודרשה שלא תשחרר את הסרט שעושה ממנה צחוק, החליטה החברה לשחרר את הסרט הן לאקרנים והן לשירותי צפיה בתשלום ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%98%d7%a2%d7%99%d7%a0%d7%95-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%a8%d7%aa/

דיונים חדשים בפורומים