עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן אני חושב על לשדרג את המהירות אינטרנט שלי... רציתי לעשות בדיקה קטנה ולראות כמה אתם משלמים, על מה ולמי. אשמח לשיתוף פעולה תודה!

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. הכל התחיל אתמול בערב שהחלטנו כמה חברים להפגש ללאן פארטי קטן. בשעה תשע התחלנו להתאסף במקום עם כל הציוד. הנחתי את הציוד שלי על איזה שולחן פינג פונג שהיה במקום. אחרי כמה דקות החליט אחד החברים לסדר משהו בשולחן שיהיה יותר יציב. בעודו מתעסק עם איזה הברגה הגיע עוד אחד שהחליט להזיז את השולחן תוך כדי. דחיפה קלה לשולחן ואני רואה את המחשב והמסך שלי נופלים יחד עם השולחן לרצפה (גובה של כ-70ס"מ). אני הולך לבדוק מה מצב המסך ורואה שריטה אחת עמוקה (ניתן לראות בתמונה הראשונה). שריטה רצינית אבל אפשר לחיות איתה. כשבאתי לבדוק אם קרה משהו למחשב עצמו וחיברתי את הכל נראה מולי המחזה הנוראי שתועד בתמונה השניה :'(... זה סופו של המסך ששירת אותי נאמנה במשך שנתיים וחצי. [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by liavliavz,

אחרי ששלחתי לפה טראקים שלי אמרו לי שאני חייב להישתפר אז השתפרתי מאז? מה יש עוד לשפר? תהנו http://www.youtube.com/watch?v=8rU_SjIZ5RY

4. שלי: עם - יפנים ארץ - ישראל, הכי טוב

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן בקשר לשאלה 3... לא בטוח תצליח עם החברה שלך וגם אולי תמות ב7 שנים האלה אה כן פטנט מחזיק רק ל100 שנה כלומר אם אתה בוחר באחוזים או להקים חברה משלך תדע שאחרי 100 שנה זה לא יהיה שווה כלום (כאילו אם את חושב על הדורות אחריך)

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. לאיזה קורס פסיכומטרי יוצר כדי לי ללכת מבין השלושה אנקורי/לחמן/קידום? אני מקבל ווצ'ר מהצבא, אבל אין לי מושג איזה יותר טוב.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. מישהו מכיר, חנות בארץ, שאפשר לקנות אותם במחיר סביר יחסית? http://cgi.ebay.com/Muscle-Fitness-Workout-Gymnastic-Ring-Gym-Exercise-Dip-/280597902112?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4154f03320 חרשתי על הגוגל. לא הצלחתי למצוא שום דבר...

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. טס עוד כמה שעות ונתקלתי בתקנה שאומרת שכל הבאה של משקה אלכוהולי מהדיוטי פרי ממדינה שאינה באיחוד האירופי תוחרם. האם שמעתם\נתקלתם במשהו כזה? שוב דחוף דחוף.. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by The Terminator,

אני אישית נקרעתי

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Natan_Rozen,

היי שלום היום הלכתי לעשות קניות לקחתי את העגלה הכל התנהל כרגיל באתי לשים את מה שקניתי בקופה ע"מ לשלם הכנסתי את השקים לתוך העגלה והמשכתי לדרכי פתאום לרגע הורדתי את היד שלי מהפלסטיק של העגלה (הידית מפלסטיק על העגלה* ) ושמתי את היד על הברזל מהצד פתאום הרגשתי כאילו הברזל של העגלה נותן לי מכות חשמל כאלו קטנות ביד ... זה די כואב אבל מכות חשמל קטנות : : מישהו יודע מה פשר הדבר? נשמע לי מאוד מוזר שכזה דבר קורה לי זה הפעם השניה שקורה לי דבר כזה יש כאן מישהו שיכול להסביר את התופעה הזאת? :s05:

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by ofir_0544,

שלום אני חדש כאן אחי אמר לי שפו יעזרו לי ליבנות מחשב (עם אני לא במקום הנכון אז תעביו אותי לאן שצריך ) אני רוצה ליבנות מחשב ב 5000 ש"ח עם הכול מסך מקלדת עכבר רמקולים טובים ועד.... באתר KSP לא חייב אני בעיקרון לא רוצה כרטיס קול טוב תיפה יותר מהמינימום אני רוצה כרטיס מסך טוב ורמקולים טובים (לא מעוד) וביכלל שהמחשב יפעל לי את ה GTA IV בצורה טוב וביכלל שהמחשב היה רצחני !!! אני מעדיף שיהיה לכטיס מסך שתי יצעות למסך שיהיה 4 רם תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אהלן , הבנתי שצריך להגיע לקרית גת ומשם אין לי מושג , בקישור גם כן לא כל כך יודעים לעזור, אשמח לקבל עזרה ממי שיודע תודה

13. Started by LOL,

אני מתחיל ללמוד עוד חודש ואחרי שהתיק הקודם שלי סיים את הצבא במצב לא משהו אני צריך תיק חדש הבעיה שאין לי מושג איפה לחפש תיק טוב (עם עדיפות לזול כמה שאפשר) שיהיה בו גם תא למחשב נייד אז אם מישהו מכיר תיקים טובים\חנות באזור השרון\מרכז אני אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by avivlyaviv,

אני עובד בקיטנה וחופש ואני צריך להעביר שעתיים עם הילדים. אני צריך להכיסנ 5 פעולות ליום חמישי יום לי בניתיים 2 רעיונות 1.(פעולות להתחלה) כל אחד אומר תשם שלו שם של צבע באות הראשונה של השם ואז צריך לגעת במשהו בצבע הזה....) 2. משחק WHA (משהו שאני כמיר יש לכם עוד רעיונות? או רעיונות לשיפור לשמחק שחבתי עליו (מספר 1) הגילים עדין לא אמרו לי אבל זה בין "עולים לגן חובה" לכיתות ה' אפשר להתאים אתזה לפי גילים....

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by MassiveAmmo,

לא מציע לכם להתגרות בי .. חחח.... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1818857

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by the king2006,

אהלן .. הלכתי לפינטבולל בכפר סבא ושם שיחקנו בטקטיק בול זה כמו רובים אמיתיים מפלדה אבל כדורי פלסטיק מישהו יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה??? תודה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by BedB0y,

בזמן האחרון זה מתחיל לעלות לי על העצבים, פתאום ב4 בבוקר אני מקבל SMS "התחזית האסטרולוגית שלך..." או "הטיפ שלך להיום" וכל מיני חרטות כאלה. יש מצב שלחלקם באמת נרשמתי באינטרנט אבל כששולחים לי את זה לא מוצג מספר של השולח, או שמוצג מספר מוזר כזה שאין מה לעשות איתו. איך אפשר לבטל את העינוי הזה? ולגבי "שירותים" שלא נרשמתי אליהם, אני לא ממש עוקב, אבל לא יצא חוק כזה נגד דואר זבל שכלול בו גם הודעות SMS?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by shayb19,

זזזזזזזז

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. הרגע גיליתי שאני יכול אולי לקנות אותו מיפן באיזה 20 שקל, אז קראתי אותה בפעם הראשונה.. ;D ;D ;D רק.. אממ... המטען שקיבלת.. הוא מתאים ל-220 וולט ? כי אני דיי בטוח שאני אקבל מטען שמתחבר לשקע של 110 וולט (יפנים משוגעים..).. :-/

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אני יודע שאני לא ממציא את הגלגל, אבל אני רוצה לדעת. בשיא הרצינות, אם משחק היה עולה 50 ש"ח הייתם קונים משחקים הרבה יותר מעכשיו? אין ספק שמאתיים פלוס זה השקעה רצינית ואני יודע שיש אנשים שמורידים משחקים כדי לדעת איך הם ואז אם זה באמת בעל פוטנציאל להיות מותקן חודשים הם קונים את זה. אני גם יודע מנסיון אישי שלא התלבטתי הרבה כשאמרו לי לקנות האלף לייף ב 49 ש"ח למרות שלא ידעתי מה זה רק כי המליצו לי על CS. אנשים משלמים על סרט של שעה וחצי 30 ש"ח, לא הייתם משלמים 50 אפילו על משחק כמו מקס 2? לדעתי חברה שתוריד מחירים על משחק ל15 דולר במקום חמישים תרוויח פי כמה. מה דעתכם?

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום אני עובר דירה בעוד כמה ימים, וצריך להעביר ארגזים וארון בגודל בינוני.. אני מעוניין לשכור טנדר פתוח ולטפל בהובלה באופן עצמאי. חיפשתי ברשת שירותי השכרה של טנדרים והכל מוביל לאתרי הובלות בתשלום או השכרת טנדר עם נהג.. אני אשמח אם מישהו בקיא בנושא ויוכל להפנות אותי למקום הנכון.. תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  22. כל אחד אומר לי משהו אחר האם לכל מקצוע של 5 יחידות (אפילו אלקטרוניקה למשל) מגיע בונוס? יש איזה אתר שמאפשר חישוב של ציון תעודת בגרות? (לא מדבר על אתר של אוניברסיטה כלשהי, בכל אחד מהם זה שונה..) תודה!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by redti,

אהלן חבר'ה.. בחיים שלי לא חשבתי שאני אפתח תר'ד שבו אני פשוט אמליץ על סרט.. אבל זה בגלל הסיבה הפשוטה שלא ראיתי סרט כזה טוב בחיים שלי אני פשוט ממליץ פה למי שלא ראה שזה חובה .. אין שם שנייה אחת מבוזבזת שעתיים של סרט מרתק עם אפקטים עשירים, דמויות מרתקות ועלילה סוחפת ממש ממש ממש כדאי לכם לראות את זה

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אני מתגייס ועדיין אין לי מושג לאן ידחפו אותי. פרופיל 64 :ylsuper:

• 51 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by RayZ,

זה ת'רד שבו כל אחד מספר איך הוא הגיע ל HWzone. יש למלא כמה דברים: שם: הצטרפתי לפורום ב: איך הגעתם לכאן?: עכשיו אני אמלא את שלי. שם: אורי הצטרפתי לפורום ב: בערך לפני חצי שנה. איך הגעתם לכאן?: לפני שאסביר,אוכל לומר שהייתי ממש אפס. לא ממש אפס במחשבים,אבל בחומרה, כן. יש לי חבר שהוא משתמש כאן. דיברנו.. עכשיו אני אומר לו: "איזה בעסא.. הכרטיס מסך פגום.. קניתי רק אתמול" אז הוא אומר לי שיכול ליהיות שזה לא דפוק. הוא נתן לי את הלינק לכאן,התרשמתי,ונרשמתי.

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים