כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מקום באזור המרכז קונה בעיקר בכמויות של 30+ זוגות
-
- 5 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
איזה חנויות טובות יש באשדוד? הבנתי שיש חנויות של סקוני שאפשר ממש להתאים נעל בצורה מושלמת לרגל.
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
משהו בין ראשון לנתניה. למטרות דייט. אנחנו ילדים גדולים 21/23.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pcprogram.info/ הגיוני? האם מישהו עשה את זה? מוזר מאוד כול פעם אני רואה דברים כאלו האם זה הגיוני ואמין? אני רוצה לעשות מה יש לי להפסיד הרשמה רק 40 דולר. שווה לי לנסות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוץ מהחנויות המפורטות בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=395089.0 , אילו עוד חנויות זולות (לא רק בענייני מחשבים) ללא דמי משלוח או עם דמי משלוח מינימליים אתם מכירים? למשל כמו http://www.mymemory.co.uk שמוכרת מוצרי אלקטרוניקה שונים, או http://www.bookdepository.co.uk שמוכרת ספרים.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי לפני חצי שנה אחרי צו הראשון פרופיל 72, וכל זה בגלל אוושה בלב. הצבא ביקש ממני לעשות בדיקה מסויימת ושעשיתי את הבדיקה עברתי חודש לפני כן ת.ד עם אופנוע. הפרופיל שנקבע לגבי לדעתי לא צודק ולכן אני רוצה לדרוש ועדה רפואית חוזרת. מה התהליכים איך עושים אתזה ומה צריך לעשות כדי לקבל ועדה חוזרת ? תודה לעונים ושבת שלום.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה דעתכם? לשם שינוי אני ממש אהבתי.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אולי טס לאיה נאפה בקיץ ורציתי לשאול האם יש שם מקומות תיירותיים לבקר בהם? אני כמובן לא מדבר על מסיבות ומועדונים וכל זה. זה פשוט חשוב למישהי שאני טס איתה ואשמח לקבל קצת מידע ממי שיודע. תודה
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
עד עכשיו בעיקר קראתי באינטרנט חדשות. אני רוצה להתחיל לראות חדשות. אשמח להמלצה עד מקום שבו אפשר לראות את סיכום חדשות היום ב-20 דקות בערך. משהו בסגנון של חדשות 2. אם צריך יש לי גם VOD. תודה
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הנה דוגמה של רמיקס שעשו למנגינה של mario land מהגיימבוי אני מתחיל לחשוב שאם אני רוצה לשמוע מנגינות כאלה אני אצטרך לטוס ליפן ולטייל בחנויות גדולות או לעמוד כל היום במעליות שלהם
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יום שישי בלילה הייתי בתל אביב באלנבי ובסביבה שם ויש שם מקומות ומלא אנשים ממש מלא אני רוצה לחזור היום בערב (מוצאי שבת ) לשם , האם המצב במוצאי שבת כמו ביום שישי ? אנשים יוצאים מוצאי שבת שם ? או שיש פחות אנשים אם כן באיזה מידה רבה/מעטה ?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם. פרצו לי לאיחסון של האתר שלי ושינו את הסיסמא רציתי לדעת אם מישהו יוכל לפרוץ ולתת לי את הסיסמא ששמו? זה חשוב לי מאוד, האתר של הרדיו שלי מאוחסן שם ומחקו לי הכל. www.Radio-Remix.co.il זה לא עובד, כי מישהו מחק את הקבצים ושינה סיסמא ! וגם כשאני הולך לשרת עצמו( לא דרך כתובת הDNS) זה לא עובד http://84.95.241.33/~menihen מי שמוכן לעזור לי, שיגיד ואני אשלח לו את הפרטים של הFTP. אם אסור לעשות כאלה דברים כאן, אני מצטער וזה לא יקרה שוב. אם זה לא מתאים לכאן, אנה מכם, תעבירו לפורום המתאים. תודה, מני חן.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, שמי דוד, סיימתי ללמוד י"ג,י"ד במכללת כנרת ועוד 3 שבועות אני מתגייס לצבא. אני מעוניין לשרת ביחידת אבנט כחול (בבסיס רמת דוד), חיפשתי מידע בפורומים אבל לא מצאתי משהו ספציפי שיעזור לי. יכול להיות שאני אוכל להכנס לזה בגלל קשרים בין המכללה לבסיס, אבל אני רוצה לדעת בעיקר איך היציאות. קראתי תגובות שאפשר אפילו לקבל יומיות, אבל אולי זה רק בבסיסים מסויימים. אני גם אהיה מרוצה אם אני אשיג חמשו"שים. אם משהו משרת בזה, או מכיר אנשים שמשרתים בזה, אני מאד אשמח לקבל כל מידע שתוכלו להביא לי. תודה רבה. נ.ב: אם משהו יודע משהו גם על קורסים של דרג ד" ויציאות זה גם יעזור לי, תודה.
-
- 11 תגובות
- 29.6k צפיות
-
-
כמו שכמה מכירים אני גר בארה"ב וגרתי פה במשך השנה האחרונה ועברתי לארה"ב בסוף כיתה י"א ופה סיימתי י"ב והיום ב7:30 מתחיל הטקס שרובכם רואים בסרטים, שאתה מקבל דיפלומה, ואז אתה זורק את הכובע באוויר... בכל מקרה היום ב8 בבוקר עשינו חזרות על זה ואני מתרגש + אני גם יביא תמונות מחר. אחרי הטקס יש לכל השכבה all night party לפי מה שני הבנתי, נוסעים לאנשהו וחוגגים את הסיום בית ספר וחוזרים מאוחר בלילה. וביום רביעי (עוד יומיים, ה24) אני חוזר לארץ ומתגייס(ב23 ליולי) + אני יראה את אבא שלי אחרי שנה אבל אני גם נפרד מאמא שלי כל השנים האלה. בכל מקרה זה יהיה רגע מרגש ועצוב
-
- 167 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
אז ככה, לפני כמה ימים חיברתי את המאוורר 120 שאון נתן לי במפגש(שוב, תודה רבה), חיברתי אותו בדרך מאוד יצירתית, ואחד החוטים היה קצת חשוף, וכששמתי את המאוורר מעל המעבד, כנראה החלק החשוף נגע בוודו וחישמל לו ת'חיים!!! :lol: סוף סוף אני נפתר מהמשאית הזאת!!!! אני עכשיו על וודו3000 ישן של שכן שלי(Ivgi) אני מחפש איפה שהוא עכשיו קיירו2, בנתיים לא מוצא, אם מישהו מוכר יד שניה ובמחיר הגיוני, שיפנה אלי באימייל/איסיקיו
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כנראה איזה סיני מטומטם, יש לו מזל שאני לא תופס אותו, הייתי מוציא לו את כל העצמות מחתיכת העור הגמדית שלו בקיצור המייל של השולח לי מופיע כ wowaccountadmin@blizzard.com<wowaccountadmin@blizzard.com>; אבל כשאני עושה details על האימייל (זה בתוכנת האימייל של וינדוס לייב) אז מופיע לי בכלל X-Originating-IP: [124.94.42.206] X-Originating-Email: [matyus82@hotmail.com] איך לעזאזל הוא הסווה את עצמו בתור האימייל של בליזארד? ועכשיו לשאלה החשובה, מה אני עושה כדי שהוא יפסיק לשלוח לי את האימיילים האלה? כל פעם זה מאימייל אחר שמופיע בDETAILS הנה התוכן של המייל: Greetings! This is an automated notification regarding the recent change(s) made to your World of Warcraft account. Your pa…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אין אבל ממש אין לי מושג מה ללכת ללמוד באוניברסיטה אז אני צריך עזרה של איזה מכון או פסיכולוג שיוכל לעזור לי עם זה כבר ניסיתי ללמוד שני דברים שהיו מאוד שונים זה מזה (פיסיקה ופסיכולוגיה) וממש לא אהבתי את שניהם מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר ששרה דנה אינטרנשיונל שהולך כזה "עלי,עלי..תסתכל תסתכל עלי..."? ומה השם של השיר בפרסומת תמיד שיש לקסטרו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם , אני רוצה להזמין את מכונת הגילוח הזאת : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002FGTIZ0/ref=nosim/?tag=7855u-21 היא מ AMAZON UK , אני יכול להזמין אותה לפה ?? אם כן כמה מס או מע"מ אני אמור לשלם? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המונדיאל מתקרב, ולפי מיטב הבנתי ערוץ 11 ישדר רק חלק מהמשחקים. איך אתם מתכוונים לראות את המשחקים ? דרכים מומלצות/אתרים מומלצים ?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אם אני נותן למישהו עבודה, לשווק את הAPP שיצרתי לאייפון , בכל מיני דרכים שונות, כמה צריך בערך לשלם, יש למישהו מושג? זה לוקח בטח הרבה זמן ומאמץ אז כנראה שזה לא 5-10 דולר. אבל גם לא נראה לי שזה 1K מצד שני.. בקיצור, צריך עזרה.
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה חודשים קניתי את הWA2209 של דל מIvory. מסך מצויין ואני ממש מרוצה ממנו אבל לפני איזה יומיים הנורית חיווי של הדולק/לא-דולק החליטה למות לה וזה ממש מפריע לי רציתי לממש אחראיות אבל אבא שלי אומר שבגלל שהמסך במצב ממש טוב חוץ מהעיניין הקטן הזה הוא מפחד שאני יקבל אותו חזרה שרוט ועוד פחות עובד ממה שהוא עכשיו למישהו יש ניסיון איתם? מישהו יודע להמליץ לטובה או לרעה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-