כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתוב האימייל שלי הוא סתם מילה שהמצאתי ואני רוצה לשנות למשהו יותר פשוט
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
כמה שאלות על הטריידזון למי שיודע,בהנחה שזה המקום כי זה לא שאלה "טכנית" על מחשבים) אני פשו לא מצליח ליצור קשר עם אחד המוכרים שם.. 1. לאן מגיעה ההודעה שאני שולח דרך הטריידזון? 2. יש דרך למצוא את המשתמש "האמיתי" בפורום ולשלוח לו הודעה פרטית?(בהנחה שאני לא יודע מי זה מראש כמובן...ויש גם כאלה שמתמשים בשם נוסף לטריידזון)
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
-
אני עולה מ יא' ל יב' ואני בתכנונים של הרשמה לפסיכו', זה התחיל מעתודה והמשיך בזה שהבנתי שזה תופס 7 שנים, מה שאומר שאני לא אצטרך להתעכב עד התואר שאני כבר אהיה משוחרר. גם אחרי שהבנתי שהסיכויים שלי להיתקבל לזה קטנו מאוד כי אני 4 יח"ל מתמ' לא וויתרתי. עכשיו אני ממש בימי הירשמות האחרונים ככה שלא נשאר לי הרבה להתלבט, באמת שעד לפני כמה ימים הייתי סגור על עצמי שאני חורש לפסיכו' ומנסה אשכרה לעשות תואר לפני הצבא, מה שקרה זה שכל מי ששמע ישר שאל "ועל איזה תואר חשבת ?" אז פתאום כל הדבר ניהיה פתאום ענק והבנתי שזהו, בוחרים עכשיו תואר, תמיד היה ניראה שהכי הולך לי בפיזיקה אבל הבנתי שאני לא מספיק אוהב את זה כדי להמשיך עם זה הלאה, עובדה יש לי מחרתיים מבחן מסכם ואני פה במקום ללמוד... אז התחל…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי מספר בדיקות מעמיקות ,תרתי משמע נראה לי שמצאתי פיתרון פשוט,זול וקל ליישום ,לבעיה שתוארה בשרשור הקודם שדן בעניין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458402.msg3922542 כאמור , קונדומים מבוססי גומי ,הינם יותר מדי פגיעים לחומרים(כדוגמת וזלין)שמאכלים אותם במהירות וגורמים לפקיעתם תוך כדי המשגל. עובדה זאת מנוצלת לרעה על ידי בחורות בגילאי ה- 30+ שרוצות ילד בכול מחיר, וגם על ידי חלק מהמתרוממים והנשים (בעיקר זונות נרקומניות) שחטפו איידס ובתור נקמה חולנית, אינפנטילית ומרושעת , מקיימים\מקיימות יחסי מין בצורה סיטונאית עם בני\בנות זוג במטרה מכוונת לפגוע ב-"אויב", בבחינת "תמות נפשי עם פלישתים ". למי שלא הבין : הכוונה להחדרת וזלין לנרתיק או לרקטום ,לפני האק…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני חושב ללמוד טכנאות מחשבים, ודברתי עם 'ג'ון ברייס'. עכשיו, הקורס שם עולה 13,000 ש"ח (כולל מחשב נייד, שמקבלים), ואורך 224 שעות., שאלתי, האם זה צריך להיות כל כך ארוך. יש לי ידע מתקדם יחסית, ובשביל להיות מוכשר להיות טכנאי בבתים, מה אני צריך כבר להוסיף עליו?! בקיצור, האם כדאי להשקיע בכזה קורס, או שזה מיותר? תודה.
-
- 18 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
מבקשת הזמנה ל Bitme.org . זהו אתר טורנט לימודי. תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
נכון בסרטים לפעמים אתם רואים כזה שמישהו מחבר מצלמה למכונית צעצוע שלו ואז מסיע אותה ורואה לאן היא נוסעת דרך מסך כזה. חשבתי לקחת מצלמה לקשור אותה על הכלב שלי ולשחרר אותו איך אפשר לעשות את זה? שאני יראה דרך טלויזיה בLIVE?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כבר המון זמן מנסה לזהות את השיר מהסרטון הזה. כשהוא נכנס יש שיר, את זה אני רוצה. אם מישהו מכיר, שיביא לי את השם בבקשה עריכה: מצאתי את השם של השיר. ואין הורדה שלו בגוגל, ואין אפילו סרטון שלו ביוטיוב ! אבל בסוף מצאתי אתר שאפשר לשמוע שם את השיר המלא, אז הקלטתי את זה באיכות מלאה, למי שחיפש עד עכשיו. קבלו: http://www21.zippyshare.com/v/44435944/file.html תודה למי שניסה.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה ללכת ללמוד קורס של מנהלי רשתות ויש לו כמה שאלות אז אני שואל אותן כאן במקומו. 1. איזה סוגי תעודה יש לקורסים האלו? 2. אם יש כמה סוגי תעודות איזו מהן עדיפה (נחשבת\נדרשת) יותר. 3. מה העלויות בערך של קורס כזה? 4. מה הם המוסדות הנחשבים ללמוד בהם? והאם יש טובים באזור הצפון?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
סיימתי בהצטינות קורס טכנאי מחשבים.. (לא משו מסובך אל תדאגו) השאלה היא כמה צריך לקחת או יותר נכון מה המחירים שלוקחים להתקין מדפסת וינדוס לפרמט לבדוק את המחשב בכללי ליצור רשת וכאלה?[br]פורסם בתאריך: 31.05.2010 בשעה 18:58:33 חח צמתוך שעמום מצאתי את האתרים http://www.pc-israel.com/price.php http://www.pro.co.il/prices.asp?c=15&w=85
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה לא יוצא לי להתקל בקומדיות טובות בזמן האחרון, אני מדבר על השנה +- האחרונה... הקומדיה היחדיה שזכורה לי לטובה היא Kick-Ass שאני ממליץ עליה בחום
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחר בגרות במחשבים מדעי המחשב א' לא כל כך הנתי את כל הנושא הזה של מחלקות אז אם מישהו יכול לתת לי אתר שמסביר את כל הענין... ובנוסף אתר שיש בו בגרויות/מתכונות במחשבים (אם אפשר עם פתרונות גם..) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי מזמין חלקים בונה מחשבים ומוכר באופן פרטי, עכשיו אני רוצה ללכת לעבוד בחנות מחשבים וליהיות איש מכירות ומעבדה. יש לכם מושג כמה משלמים איך ומה התנאים? בתודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כל מי שרוצה להצטרף נא להיכנס ללינק הבא-עיין שם מה לעשות-לא לפרסם פה תגובות בבקשה-בתומ"ר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461629.msg3940986#msg3940986 וזו הרשימה: 1.Peacebringer7 2.yossi_s1 3.agentZ 4.moonmage 5.moonmage 6.NJMAN 7.alex-K 8.alex-K 9.alex-K 10.moonmage 11.nico 12.limer 13.dimer 14.reza 15.twinsen 16.dima67 17. 18. 19. 20.
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה בקיצור ממש נייר פוטו רגיל, מסתבר שלא מתאים למדפסת לייזר אני צריך להדפיס תמונות באיכות גבוהה עם מדפסת לייזר צבעונית שיש בידיי אך אינני מוצא את הנייר המתאים תודה רבה לכולם! גיא
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
קיצר החלטתי לקנות מסוק יחסית קטן עולה לא יקר יחסית ,הוא 20 סנטימטר אורך שוקל 40 גרם ,סוללה שמספיקה ל 10 דקות על שלט כן ומופעל בעזרת בטריה נטענת . יש עצות למישהו לדגם ספציפי ? זה מה שאני רוצה :http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=320526068354&Category=34053&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. לפני מספר ימים הורדתי את מערכת ההפעלה החינמית של UBUNTU ואז צצה לי השאלה. ממה הם מרוויחים? המערכת חינמית אין אפילו פרסומות באתר. הדפדפן ברירת המחדל הוא FIREFOX מה שיכול להכניס להם רווחים קטנים. אך מאיפה הם עושים את הכסף הגדול?
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
- 44 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שעושה טיול בחו"ל. בדרך חזרה הוא מעוניין לקנות מחשב שולחני (חלקים של מחשב מאתר newegg). האם יש למישהו נסיון עם זה? מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? יש מכס על חלקי מחשב? יש מיסים אחרים? כל החלקים האלה, ובמיוחד המארז, יכולים לקחת די הרבה מקום ומשקל. יאפשרו לו להעלות אותם למטען המטוס? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התערבתי עם חבר שיש תוכנית כזאת, הוא אמר לי שהוא זוכר הכל ואת זה לא היה אף פעם... איך קראו לתוכנית הזאת?? היה איזה אחד רע כזה כל פעם רודף אחריו נראה לי שהוא היה נראה כמו שלד כזה...ולילד יש כובע אדום שאיתו הוא פותח שערים ליקומים אחרים בלה בלה בלה...
-
- 35 תגובות
- 4.1k צפיות
-