כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
שלום!מה שלומכם?סוף סוף סיימתי תיכון ויש לי זמן לחזור לפורום הנהדר הזה! אז..אני כבר בן 18 ו6 ימים.ואני נלחמתי המון זמן כדי להכנס לעבוד בפלאפון ביום רביעי האחרון,עברתי את שלב הקורות חיים,וקראו לי לגבעתיים לראיון..הייתי הכי צעיר שם..כולם היו בני 22 לפחות,אפילו הבנות,ואני?רק סיימתי תיכון ואפילו צבא עוד לא עשיתי[שזה גם..סיפור ארוך]האמת?בהתחלה בכלל באתי כדי להיות נציג טלפוני בDATA אבל לאחר הראיון,הסימולציה,והראיון האישי,נועה,המנהלת אמרה לי שאני אהיה מבוזבז שם,והיא רוצה לשים אותי בקניון איילון,מכירים את העמדה הזאת?זאת שמוכרת פלאפונים.היא אמרה לי ששם מרווחים יותר,והרבה יותר קשה להתקבל לשם,ובטח שלא בגיל שלי,אבל היא קיבלה אותי. הכל היה מעולה,עד שהיא אמרה לי איזה משהו שהדליק לי נורה…
-
- 128 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
היום לפנות בוקר שודר הפרק הראשון של העונה השלישית לסדרה התותחית - Breaking Bad (או בשמו המגויר - שובר שורות). למי שלא מכיר - הסדרה מספרת את סיפורו של וולטר ווייט, כימאי תותח שהחיים התגלגלו לו לא כמו שהוא ציפה והוא מוצא את עצמו מורה לכימיה בתיכון, עם חובות כספיים, בעיות בריאותיות של בנו הבכור, ועוד ילד בדרך. הדובדבן שבקצפת קורה ביום שהוא מתבשר כי הוא חולה במחלת הסרטן. יש כאן עוד עוקבים לסדרה?
-
- 31 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש שיר שפעם הייתי שומע מלא מלא מלא. אני לא זוכר קטעים מהשיר אבל אני זוכר את הקליפ. מקווה שמישהו ידע אז קודם כל, זה שיר מוכר ! הקליפ שלו מתחיל ככה, נכנסים כמה אנשים למין מקום כזה שיש בו במה, ועל הרמקולים והכל יש אבק. הם מנקים הכל מהר כזה, ואז מישהו מחבר כבלים למצבר, ומתחיל השיר, ובאמצע השיר נראה לי שהם לוקחים מכוניות ישנות משפצים אותם, ואז הם מנקים אותם ויוצאים עם מלא בחורות כאלה על הרכבים, והם בסוף מכניסים רכב מסריח כזה ומוציאים רכב מטורףף. השיר הוא בסגנון Daddy Yankey כזה לפי מה שאני זוכר. חייב את זה דחוףףףףף תודה לעוזרים מני חן.
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
תודה מראש אשמח גם אם תוכלו לתת המלצות למנגינות בסגנון. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה אופיין ? כמה בערך המשכורת, השעות, וכו'.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע לא משנה באיזה חנות מדובר... הסיפור הוא כזה: לפני כחודש הלך לי לוח האם. קניתי לוח חלופי, התקנתי אותו, המחשב עובד - ורק לפני כמה ימים נזכרתי שהלוח התקול עדיין באחריות. כל זה לא ממש רלוונטי, בכל מקרה היום הלכתי לחנות. יצויין לטובה שבחנות קיבלו את הלוח למרות שלא היתה לי קבלה ביד, אלא לפי הרישום הפנימי שלהם של ההזמנות שבה ראו מה קניתי ומתי, אמרו שיעבירו למעבדה - וכאן מגיע החלק המוזר: בטופס שהתבקשתי למלא התבקשתי למסור בנוסף לפרטים הרגילים גם את פרטי כרטיס האשראי. ההסבר שקיבלתי הוא שזה ערבון למקרה שהבדיקה תעלה שהלוח תקין. אם הוא אכן תקול, כך אמרו לי, הוא יוחלף במסגרת האחריות, אבל אם סתם הבאתי להם לוח שעובד - מדיניות החנות אומרת לחייב אותי בעלות הבדיקה (אותה עלות כמו בדיקה ש…
-
- 45 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
יש שיחשבו שזה מטריד ונוראי, ויש שיחשבו שזה מצחיק בטירוף.. אני נקרעתי! http://www.sugarzaza.com/mindy.html (יש שמה 5 סרטונים) "יאללה פיסט-פאק עם גופי"
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=JNEgr6ua6VQ
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
חלום בלהות החלום בלהות, הנורא מכל התממש. מעדתי ונפלתי לתוך תהום עמוקה. כמעט ולא היה שם אור כל הצבעים שהרכיבו את האור, לא רצו להכנס לשם חוץ מצבע אחד השמיים, האנשים וכל בעלי החיים עטו גווני מונוכרום העולם היה מלא באנשים שליליים, קטני אמונה ומלאי שנאה מוחם כל היום התרכז בייאוש בחוסר תקווה והסתכלות על חצי הכוס הריקה התעוררתי, לאחר תקופה ארוכה מזל שהכל היה רק חלום התעוררתי לתוך מציאות אחרת מציאות שונה ראיתי את קרני השמש חודרות וצובעות את העולם בכחול ובירוק כשנשמתי הרגשתי אוויר נקי שחודר לריאות שוב את הדם שזורם בעורקיי ומנקה את גופי ידעתי שוב מהי שמחה ידעתי מהי משמעות ידעתי מהי תקווה. אשמח לכל חוות דעת. * משהו אחרון שאני מעלה לכאן לתקופה הקרובה, לפנ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להתגייס לקורס חובלים (כי אני די בטוח שאני רוצה להיות בשייטת 7, אם לא אז לשרת על להב/חנית/אילת). רציתי לשאול בכללי מה המסלול שעוברים בדרך לשם ומה עוברים שם, ככה ממי שיודע, להיות מוכן. אני בכושר סביר ואוטוטו מתחיל להתאמן כדי להיכנס לכושר טוב, שמעתי שמאוד צריך את זה כדי להיות מסוגל לרוץ ולשחות הרבה אחרי לילות של 3-4 שעות שינה. מבחינה לימודית אני די טוב ושמעתי שצריך ללמוד הרבה בכיתות בקורס חובלים. אני מפחד שבכושר אני קצת אפול מאחרים - מה רמת הכושר שצריך? מנטאלית אין לי בעיה אני לא בנאדם שנשבר בקלות בכלל, גם כשקשה לי מאוד אני ממשיך וממשיך ולא מוותר, לא נראה לי שיהיו לי בעיות מבחינה מנטאלית. אמרו לי שאני גם צריך לדעת לתפוס פיקוד ולהיות עם ראש פיקודי טוב. אין לי נ…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היו חיביים להחזיר לי 10 דולר על ביטול הזמנה. וכבר 4 ימים שלא מחזירים.. איפה מתלוננים שם? (כבר דיברתי עם התמיכה של האתר שממנו קניתי, ונאמר לי שאני יקבל את הכסף עוד יומים ואחרי זה אמרו לי תוך יום ועדין לא קיבלתי)
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
חברה מי זוכרים את השירים שלו היה מאוד פופלארי בשנות ה90 במיוחד בצבא !! הוא היה שר עם הרבה גסויות ! נדמה זה היה נקרא סטלבט ועם יש גם למישהו גם את עידן יהושע בבקשה עזרתכם מאיפה להשיג /להוריד אפילו בהודעה פרטית ! תודה וערב טוב !
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! לרוב כשאני צריך משהו שימריץ אותי בחדר כושר יש לי רשימת שירים דיי מוגבלת שכבר יותר משעממת ולא ממריצה... drowning pool- step up alexis on fire- young cardinals dragonforce- ttfaf, down over a new world daft punk- around the world remix Dio- rainbow in the dark, holy diver Soad- this cocaine makes me crazy, revange, X, byob 300 Violin Orchestra אשמח לבחון את הצעותיכם. אין לי ז'אנר קבוע שאני שומע, הרוב ניו מטאל- פאאור מטאל אבל אני לא צר אופקים. תודה מראש ושבת שלום
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכתוב לי מהן הדרכים הטובות ביותר.. ואיך איש פלוני יכול לדעת שמישהו פרץ לו ממש כשהוא עצמו משתמש במחשב.? אלף תודות וברכות!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אז שמי הוא אור [= אני בקרוב מאוד מעלה סידרה חדשה שתיהיה רק ביוטיוב ואני צריך את עזרתכם כדאי שהיא תמשיך אני צריך שתכנסו לדף שלי ביוטיוב ותעשו Subscribe אז זה הדף שלי http://www.youtube.com/user/orTHINGS אני צריך כמה שיותר אנשים ככה הסדרה תשרוד יותר זמן וחשוב להגיד שזה לא סתם הפקה מסריחה כמו שאתם רואים ביוטיוב בדרך כלל זה עם אולפן, מצלמות, עורכים ועוד... וזה הולך להיות באנגלית אז בבקשה אנשים תכנסו ותעשו לי Subscribe http://www.youtube.com/user/orTHINGS וחשוב להגיד שאין לי רווח אישי מזה! אני עושה זאת רק למען הנהת הצופים וכמובן שגם אני יהנה וילמד ממה שיגידו לי [= תודה ושיהיה שבוע טוב [=
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ואז השיר נקטע לרגע, וממשיך עם ווינדוס 7 ULTIMATE . קורה לכם?
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
עשיתי פסיכומטרי מזמן מזמן,וגם יש לי תואר אקדמי,אבל אני שוקל לחזור וללמוד משהו אחר. בזמנו,קיבלתי ציון 701,(כבר לא תקף,אגב),והתכוננתי רק מספרים.יש לציין שרמת הקורסים היתה נמוכה בתקופה שעשיתי, כך שלא היה יתרון גדול למי שעשה קורס,והרוב גם לא עשו. היום כולם כמעט עושים קורס,ומכיון שהציון הוא ציון-תקן,כלומר הוא מבטא את מיקומך ביחס לאוכלוסית הנבחנים,אז אולי ללא קורס הציון יהיה כמעט אוטומטית נמוך יותר מזה שהיית מקבל עם קורס. השאלה היא האם זה ממש הכרחי,או שאפשר לרכוש את כל הידע והטריקים שמלמדים בקורסים מקריאה בספרים ואתרי אינטרנט. האמת שאני מאמין שגם במקרה שלי הציון ישתפר עם קורס איכותי,השאלה רק בכמה.סה"כ החומר מאד פשוט,ונראה לי שעם אימון אינטנסיבי עצמאי,ניתן להתכונן לא רע.ממש חבל …
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לערוך באוויד קבצי HD עם סיומת MTS. האוויד לא קורא את הקבצים האלה בכלל, ואני מנסה לעשות להם המרה לקבצי MOV. בכל פעם שפתחתי את הקנופוס התוכנה נתקעה, ולכן אני משתמש בSUPER כדי להמיר את הקבצים. אני מצליח לעשות את זה כמעט כמו שצריך באיכות טובה, פרט לעובדה שהוידאו מנוגן במהירות גבוהה ולא משנה מה אני עושה בהגדרות זה לא מצליח לנגן את זה במהירות נורמלית. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
פשוט חיפשתי ולא מצאתי בשום מקום.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי כמה שאלות עם מנוי פרימיום בראפידשר. 1. אם לדוג' אני רוצה להוריד קובץ חוקי שיש בו 40לינקים, האם אני יכול להכניס את כולם למנהל הורדות ולהוריד את כולם במכה? במידה וכן, האם אני יכול להשהות את הקבצים, ולהמשיך להוריד יותר מאוחר?(כי בפיילפלייר לדוג', זה לא עובד) 2. האם אני אקבל מהירות הורדה מלאה? 3. מה ההגבלה ליום? והאם בשעות הלילה יש הורדה חופשית? אריאל
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אולר שנותן את התמורה לכסף. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי אמור להתגייס עוד חודש אבל דחיתי את היום סיירות לאוקטובר. אני רוצה להקדים את השירות בחזרה ולוותר על היום סיירות, מה שאומר שכנראה אני אצטרך לוותר גם על הגיבוש צנחנים. 2 היחידות שנשמעות לי טוב זה גולני ומג"ב. השאלה מה עדיף? מבחינת 1. שירות שוטף 2. אפשרות להתקדמות הכושר שלי לא בשמיים אבל אני מחפש בכל זאת אפשרות להיות כמה שיותר מבצעי. לגולני יש אגוז ופלסר אבל יש הרבה ביקוש מה שמוריד מהסיכויים שלי. למג"ב יש את ימ"ס,יחידת צלפים ועוד ואני מניח שהביקוש אליהם לא גדול, מצד שני אם לא מתקבלים אז אני נשאר סדיר במג"ב, עד כמה זה נורא? מה דעתכם? אשמח לתשובות מבעלי נסיון או ידע מבוסס, כי שמועות ומיתוסים על הכל גם אני שמעתי.
-
- 22 תגובות
- 8k צפיות
-
-
מבצע די שווה, שבמקרה ראיתי אתמול, כנראה היום, זה היום האחרון של המבצע...
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Ce6CPjBuzG8
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הצטרפו למשחק אסטרטגיה, ניהול, תפקידים. הכנסו לעולם האירפבליק שמדמה את המציאות. מה בעצם עושים? אתם בעצם נכנסים לעולם כאזרח במדינה שתבחרו ותוכלו להיות חיילים ולהילחם למען המדינה או להיות אנשי עסקים שמנהלים חברות או שתוכלו להיות גם פוליטיקאים שמשפיעים על עתיד המדינה או אפילו להיות הכל ביחד אתמול טורקיה תקפה את ישראל ורוצה לכבוש את כולה. הם כבר כבשו את חיפה והם בדרך לתל אביב erepublik.com/en/battles/show/10744 , חייבים לעצור אותם. רק אתמול הצטרפו 150 שחקנים לישראל, אבל עדיין הטורקים חזקים יותר, כל שחקן יכול לעזור להילחם נגד הטורקים. אז קדימה למה אתם מחכים הרשמה למשחק: http://www.erepublik.com/en/referrer/Zaib+Atsu
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-