כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אללה יוסטורררר ! היום, כהרגלי, הלכתי לבדוק דואר שלא היה לי זמן לקחת במהלך השבוע ומה ממתין לי ? מכתב חמוד ויפה של ביטוח לאומי שמספר לי את הסיפור הבא ( ממש בקיצור ) : " לאור בדיקה שערכנו, מסתבר שבשנת 2002 , בחודשים X - Y לא עבדת. <- נכון יש לך חוב על סך XXX ובנוסף ריבית + הצמדה ZZZ כך שחובך מסתכם ב YYY כלפי ביטוח לאומי. " " מכיוון שזו ההודעה הראשונה שאנו שולחים לך, נעשה ג'סטה ונמחק לך את הריבית אם יואיל כבודו לשלם את חובו ... מייד !! " WTF ?! בחיים שלי לא קיבלתי דרישת תשלום מביטוח לאומי ... כלשהי ... ולמיטב ידיעתי, כל החובות שלי שולמו במלואם ( לך תוכיח שאין לך אחות ) כוסססססס אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחתו !!! מבדיקה מהירה באינטרטנט, מסתבר שזה סיפור נ…
-
- 56 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
האתר www.pccool.co.il קיים, אך החנות שלהם נסגרה בקריות. ממה שהבנתי כאן ניתן לבצע הזמנות דרך האתר וזה ישלח מהסניף שלהם מנתניה. לפני כשבועיים וחצי הזמנתי פאנל שליטה על מאווררים דרך האתר ועדיין לא קיבלתי את המוצר או סימן כל-שהוא מהחנות עצמה. יש למישהו מושג איך יוצרים איתם קשר?(הטלפון והאימייל שלהם באתר לא עובדים)
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני בוחן את המושגים הבסיסיים של RAM ו-ROM במערכות מחשב ותוהה לגבי ההשלכות המעשיות שלהם בתכנות. להלן קטע קוד להקשר: # Python code involving memory operations data = [1, 2, 3, 4, 5] result = sum(data) print("Sum of data:", result) למרות שהקוד פשוט, אני מעוניין להבין את ההבדלים המעשיים בין RAM ו-ROM וכיצד הם משפיעים על פעולות כמו זו בקוד זה. במה שונים אחסון הנתונים, מהירות הגישה והתנודתיות ב-RAM מהאופי הלא נדיף של ROM, וכיצד משפיעות ההבחנות הללו על החלטות תכנות? כשאני חוקר כמה אתרים כמו Scaler, אני גם תוהה אם יש מצבים מסוימים שבהם השימוש ב-RAM או ROM הופך חיוני למהירות ואמינות הקוד הטובות ביותר.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי שאלה, יש לי דיסק בגודל 80 גיגה ואני רוצה לפצל אותו ולעשות 2 משתמשים(LOG ON). כך שאחד יהיה לו 40 גיגגה ולאחר יהי גם 40 גיגה.. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
http://click.conduit-emails.com/?qs=6faa744f696b2bcc316d7d5fa7d84f165d3b90e027193608d79c57a02102a5571ac1208d217e13b0 תנסו, עם זה יהיה מוצלח נייצר מודל לפורום
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ענקית התוכנה חושפת זינוק של 200% בהתקפות על סיסמאות ומקדמת מעבר מאסיבי לטכנולוגיית אבטחה מתקדמתלכתבה
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
- 2 followers
-
-
לא הייתה לי כותרת אחרת http://www.nothingtoxic.com/media/1156295768/Masters_of_Ki_Take_Vicious_Blows_with_No_Problem מה לעזעזאל?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מדובר ברמקולים X16 האלה: http://www.microlab.cn/product_detail.a ... classid=73 וזוהי הטלויזיה: http://www.sony.lv/product/tv-102-40-lc ... nicalSpecs האם ניתן לחבר אותם לטלויזיה? אם כן, אפשר לחבר פשוט עם הכבלים שמגיעים עם הסאב או שצריך מתאמים? האם מחברים רק את הסאב לטלויזיה?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני תלמידה בכיתה יב במגמת תקשורת בנתניה ואני מחפשת דמות/בן אדם לסרט דוקומנטרי בן 15 עד 20 דקות. אני מחפשת בן אדם עם רקע וסיפור שמוכן לשתף את סיפורו ומוכן לחשוף את עצמו למצלמה. אם יש מישהו שמוכן לכך והוא מוכן להעביר את סיפורו ולשתף בבקשה לשלוח לי איימיל ל: eden170997@gmail.com או להשאיר תגובה כאן ודרך שבה אוכל ליצור קשר.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש משם בזמן האחרון כרטיס מסך... והייתי רוצה לדעת האם החנות אמינה, טובה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא רוצה לרשום שיש לו שליטה באנגלית אבל לא שפת אם אלא דרגה מתחת לזה (או איך שלא קוראים לזה - אולי שוטף ?). איך רושמים את זה באנגלית ?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
[TABLE=width: 500] [TR] [TD] לשפנים! נא ללחוץ על הלינק של מוזיקת הרקע כדי שתתנגן בזמן הצפיה. התמונות באדיבות bunnywood production וסוכנות רויטרס. [/TD] [TD]http://picosong.com/f66T/ [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הצעה במזומן, גבוהה בהרבה משווי החברה, מגיעה על רקע לחץ משפטי על גוגל והאצה בתחרות על שליטה בשוק החיפושלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
http://cool.berber.co.il/CoolStuff/New_Stuff/2002/10/14/drive%20carefully.pps
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ענקית החיפוש משיקה ניסוי מסקרן במיוחד מבית Google Labs המבוסס על מודל Gemini 3 העוצמתי. הרעיון המהפכני: במקום לטבוע בים של טאבים פתוחים, הבינה המלאכותית תסרוק את המידע ו"תבנה" עבורכם אפליקציות אינטראקטיביות בהתאמה אישית בתוך שניות. כל הפרטים על הניסוי החדש שמנסה להגדיר מחדש את הגלישה ברשתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
אחד המשחקים המדוברים של השנה עומד לצאת ו-MSI חוברת ל-Pearl Abyss בשביל להעניק מפתח בשווי 279 שקלים במתנה ברכישת אחד מלוחות האם המשתתפים במבצעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול הצורב שלי (שוב) הפסיק לקרוא דיסקים. ספונטנית. כבר קרה לי שהוא התפגר (עקב ניסיון לעידכון FirmWare) ולקח חודשיים וחצי (!) עד שהחליפו לי אותו (פנדה). הפעם כבר נמאס לי ואני לא מוכן שיתקנו/יחליפו לי אותו, זו חתיכת זבל ונמאס לי לשלם כל חודשיים על משלוחים לפנדה ומפנדה. נראה לכם שפנדה יסכימו להחליף לי את הזבל הזה לליטאון או משהו כזה? אגב, הם כבר לא מוכרים את הצורב שלי (AOpen 32x12x48) באתר שלהם... תודה נ.ב התלבטתי אם לשים את זה פה (כללי) או באמצעי איכסון, אם זה לא במקום, תעבירו את זה בבקשה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על יחידת הדואר 4 אחוז? מסתבר שהחבילה שלי מחו"ל בדרכה לשם. לפי המעקב של USPS החבילה נכנסה למכס ויצאה משם, שזה אחלה, רק איפה זה לעזאזל 4%..... מישהו ראה פעם משהו דומה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://zone.walla.co.il/?w=/202/1083604 זה לא מתי שאמורה להיות מלחמה? ;D
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול אחרי שהמקלדת החביבה והנחמדה שלי של מייקרוסופט מתה בסייבא טובה לאחר 5 שנים שיש לי אותה כשעוד יצאה לשוק והייתה חדשנית בשל היותה אל חוטית היא עברה נתיחה של אחרי המוות לצורך שעשוע וסתם כי היה לי משעמם.. הכנתי לכם מיני בוק של התהליך ושקצת תבינו כמה לכלוך ואבק צוברת מקלדת ש"מעשנת" (אוכלת) במשך 5 שנים ת'אוכל שלי... באמצע הפירוק- המקשים שהוצאתי עד לאמצע הפירוק- ה-F10 המסכן שנשבר בעת נסיון הוצאה מהמקום- כל המקשים בחוץ!(מצאו- איפה F10) - המקלדת ללא מקשים!(חוץ מהמולטימדיה)- קצת מאקרו לצורך מבט מקרוב על האבק- מה שקורה למקשים הגדולים אחרי תקופה ארוכה- כל המקשים עם פניהם מעלה- כשהיינו קטנים היינו עושים ערמת ילדים, עכשיו זה ערמת מקשים! ;D - מקווה שנהנ…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות וירטואלית או רגילה טובה למחשבים. היה לי נסיון טוב עם פנדס אבל אולי משהו חמק ממני. תרגישו חופשי להמליץ
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מחפשים לארגן לחבר יומולדת בקארטינג תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנו איזו סירטון שיכול גם להיות כשומר מסך למחשב על ציפורים על כבל חשמל שציפור גדולה יותר מתיישבת להם על הכבל וכולם שם מנסות להעיף אותה. מישהו יודע איך ניתן להשיג את זה?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היה לי עכשיו ויכוח עם כמה חבר'ה על הימורים מסוג ווינר, לוטו, טוטו והימורי ספורט. אני הייתי נגד כל העסק הזה והנה הטענות שלי: א', בספורט הכל יכול לקרות. במשחקי ספורט כמו כדורגל יש המון המון משחקים מכורים, ראינו מה קרה בליגה הישראלית, ראינו מה קרב בליגה האיטלקית. וזה רק שאלה של זמן עד שיגלו עוד תרמיות כאלו. משחקים מכורים יש בכל ספורט, היו, יש וימשיכו להיות. אחוז המהמרים שבאמת זוכים בפרס רציני לא גדול (האמת שאין לי מושג כמה אבל אני בטוח שזה פחות מ20%). ולא שווה פשוט לקחת תא הסכום כסף שאתם מזקיעים כל חודש\שנה על הימורים כאלו, לא עדיף לשים את הכסף בבנק או להשאיר בצד, אני כמעט בטוח שהסכום שיצתבר יהיה יותר מאשר כל הסכום שהשקעתם בהימורים האלו?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום ... אחרי חיפוש אחרי המון שירים ודיסקים הבנתי אני חושב את סוג השירים שאני אוהב... אני אוהב שירים כמו : run it step up (ממש חזק של DARIN) yeah (כבר לא ממש) its gonna be me (ישן מאוד) בכללי זה נראה לי כמו פופ (ואולי טיפה מוזקיה שחורה או משהו כזה).. אם משהו הבין את איך נשמעת המוזיקה שאני מחפש בבקשה שיכתוב לי כמה שמות של שירים חזקים בשבילי בבקשה! תודה רבה לכולכם!
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-