עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Blue Cheese,

אני חושב על הזמנת מוצר מהחנות שהוא מעל 600 ש"ח,העניין הוא שאף פעם לא קניתי מהם מוצרים וגם לא הזמנתי ברשת מהחנות הזאת. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על החנות?האם הם אמינים,והאם מישהו הזמין מהם מוצרים ברשת?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Chamuelm,

http://rapidshare.com/news.html מישהו מוכן להסביר לי את השיטה החדשה?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  3. Started by pure perfection,

מה קורה?? מישהו יכול להגיד לי מה רמת הקרינה הסלולארית המומלצת בנייד ?? פעם ראיתי שזה 0.55 מקסימום זה נכון ?? אם לא מה המקסימום ומה מומלץ ?? בכל מקרה אני לא שם את הפלאפון בכיס הוא תמיד ביד אבל בכל מקרה .

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. בזמן האחרון אני מאוד מתעניין בנושא, ואפילו נרשמתי לקורס בסיסי. אני מחפש מקומות יפים במרכז הארץ שאפשר לצלם בהם. יאללה שתפו 10x

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by Born2Kill,

היי, חשבתי על העניין הזה, יש דברים שיש לאנשים (שקשורים למחשבים) וחסר להם משהו אחר שקשור למחשבים והם יהיו מעוניינים להחליף. כל אחד יגיד מה יש לו ועם מה הוא מעוניין להחליף. למשל: אחד ירשום שהוא רוצה מחשב נייד בגודל XX עם חומרה XX בתקציב XXXX בתמורה למוצר אחר שאותו מבקש מציע, במקרה ואכן בנאדם אחר רואה שזה גם עונה לו על הצרכים אז יכול להתבצע החלפה. מבלי להתעסק בלמכור את המוצר או לבקש זיכוי ודברים אחרים. חשוב להשים דגש שהמוצר אחד שווה ערך למוצר השני, או לסה"כ המוצרים (אם מדובר בכמה פריטים). במקרה הגרוע מוסיפים כסף... תנו צ'אנס, זה על בטוח יצליח. אז אני מתחיל. ההצעה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני מאוד אוהב את כל נושא הSTORAGE מישהו יכול להמליץ לי על איזה שהוא קורס או הסמכה כלשהיא בנושא? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by JohnnyBravo,

http://englishrussia.com/index.php/2009/09/24/the-real-stalker-2/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היום סוף סוף הורכב המחשב שלי ונשלח (ככל הנראה ל- FedEx - קיבלתי מספר טלפון, חיפשתי אותו בגוגל כדי לברר איזו חברה ומצאתי אזכור של Fedex ליד המספר 1-700-706-500), קיבלתי מספר חבילה (מ- SkyPC), אבל מה אני עושה איתה? האם זה "שטר המטען" שאותו צריך להכניס בשביל לעקוב אחרי המשלוח באתר של FedEx? אני פשוט צריך לדעת אם המחשב יגיע מחר או ביום ראשון, ואם זה מגיע מחר אני חייב להגיד להם לשנות כתובת לפני שיהיה מאוחר מדי

9. המכללות נמצאות במלחמה מתמדת מול האוניברסיטאות, מלחמה שכוללת שיווק אגרסיבי ותוכניות מיוחדות כמו מרכז יזמות עסקית בשיתוף עם אנשי עסקים בכירים וחברות מצליחות. מכללות להנדסה כמו אפקה וסמי שמעון מספקות רשת בוגרים מרשימה שבה ניתן לראות כי הבוגרים אכן מסתדרים היטב בשוק העבודה בתפקידי מפתח שעד לפני כמה שנים היו שמורים לבוגרי טכניון בלבד. האם נגמרו הימים האלה לדעתכם או שמא המכללות מתעתעות בנו באמצעות תרגילי שיווק זולים? מעולם לא הבנתי מדוע אוני' עדיפה על מכללה, וברור לי שזה לא בגלל המרצים, כי המרצים של המכללות עובדים גם באוניברסיטאות כך שזה לא משנה בכלל. קשה יותר לסיים באוניברסיטה, זה בטוח, אבל האם זה מעיד על יכולת אישית וכושר ניתוח טוב יותר? לא חושב. או שאולי אנחנו נמצאים בתקופה …

• 72 תגובות
    • 7.6k צפיות
  10. יצאתי עכשיו למרפסת לעשן,אני גר בקריות,וראיתי מטואר ענקי,זה נמשך בערך 40 שניות,עד שהאור נעלם,חבל שלא הייתה לי מצלמה,מישהו עוד ראה?פאקינג מדהים..

• 63 תגובות
    • 6.7k צפיות
  11. לפני שבוע או שבועיים לא בטוח שמעתי שהיתה תוכנית בערוץ 10 בשם אורלי וגיא בע"מ ופירסמו שם אתר שבו אפשר להזין מספר תעודת זהות ולקבל מידע אם האדם זכאי לקבל כסף מהמדינה (קרנות השתלמות, ביטוח... לא זוכר בדיוק מה ) מישהו יודע מהו האתר בדיוק ועל סמך מה מקבלים כסף?

12. עד שהכסף עובר לחשבון? היום/מחר מפקידים לי משכורת ואני צריך לקנות משהו ליום ראשון (איזה באסה זה שאני אשרוף על זה את כל המשכורת ולא אהנה ממנה לעוד דברים :-\ ) יש מצב שבראשון הכסף יחכה בבנק?

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by niv212,

ברישיון הזמני שלי כתוב שאני חייב נהג מלווה עד ה25.6 כלומר מחר... השאלה היא אם מחר אני כבר יכול לנהוג לבד או שאני צריך לחכות שהיום ייגמר?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  14. האם כולם פה משלמים את האגרה? או שהרבה (כמוני) מקבלים הרבה מכתבים מעורכי דין לפני נקיטת הליכי גבייה כבר למעלה משנה ? ואולי למישהו ידוע האם אדם מחוייב לשלם את האגרה גם אם בבעלותו רק מחשב עם קו אינטרנט ואין לו טלויזיה אחת בבית?

• 52 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. שלום רב יש לי חבר טוב שלא נזהר עם חברה שלו (שניהם חיילים) ועכשיו היא בהיריון (חודש+-) יש למישהו פה מושג/ניסיון מה עושים במקרה כזה? הבנתי שהצבא מממן הפלה אחת, אבל גם הבנתי שיש איזה וועדה מעורבת.. למי צריך לפנות ? תודה מראש לכל מי שעוזר, זה בהול ורציני..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. http://www.youtube.com/watch?v=eeXzR9iexJk אני חושב שזה צריך לזכות בפרס "האופציה המיותרת ביותר אי פעם"

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  17. אני טס מחר ללונדון בעיקר בשביל Hard rock calling festival, לכן הטיול קצר מאוד ואין הרבה זמן לטייל. בעקרון אנחנו נוחתים מאוחר בלילה עד שנגיע למלון והכול אני מאמין שיהיה אחד וחצי בלילה. אני צריך המלצה לבילוי לילי טוב בלונדון, פאבים או כול רעיון אחר כולל המלצה על מקומות התקבלו בברכה. ביום שלאחר מכן יש לנו זמן עד 5 בערך לטייל לפני שמתחילות ההופעות הטובות. חשבתי על הLondon Eye האם מישהו היה שם? האם צריך להזמין כרטיסים מראש? האם התור גדול? האם זה שווה? כמו כן אשמח לעוד המלצות. ביום השני אנחנו רק מטיילים אשמח להמלצות על מקומות טובים בעיר, אטרקציות וכו'. היום השלישי דומה ליום הראשון עד 5 בערך פתוח לטיולים. יש לציין שבכול ערב אנחנו מתכננים לצאת לכן חשוב לנו מאוד המלצות על מקומות ט…

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  18. נכון יש את הפרסומת של MTV ויש כמו כדורים כאלה שחורים מבריקים.. אז אני רוצה תמונה/רקע שלהם, הרזולוציה לא משנה(זה לאייפון) וגם יש כמו בובות כאלה עם מלא פרווה צבעונית אז אני מחפש גם תמונה/רקע שלהם(גם לאייפון) תודה סהר!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  19. Started by omri_ro,

האם ניתן לרכוש בארץ קוביות/חלקי לגו בודדים? יש לי ערכה (לגו טכני) שאחיין שלי קצת התאכזר אליה ושבר שם חלק(ציר באורך 8 ס"מ). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 17.1k צפיות
  20. Started by ליאור שמש,

יש לי דודים שגרים בניו יורק והם יכולים להביא איתם מחשב נייד אני צריך את עזרתכם כדי לדעת מאיזה חנות בחו''ל לקנות תודה..

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  21. כותרת. אני זקוק לתווים, שואל בכמה שיותר פורומים בשביל שהסיכוי שיענו יעלה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by BedB0y,

נרשמתי באתר שלהם לפני חודשיים בערך, אף אחד לא חזר עד עכשיו. בטלפון לא יודעים מה להגיד לי חוץ מ"כשייפתח קורס יחזרו אליך" תכלס הכל פרוטקציות פה, לא נראה לי הגיוני שלא פתחו תוך חודשיים קורס לא בת"א ולא בראשון לציון (שזה המקומות המועדפים שבחרתי לעשות בהם את הקורס + רשמתי שאין לי בעיה להתפשר על מקומות אחרים מהסביבה). אני ממש רוצה לסיים את הקורס כמה שיותר מוקדם כי באוקטובר אני מתחיל ללמוד. יש פה איזה מתנדב צדיק במקרה שיש לו קשרים במד"א ויכול לעזור לי?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. אני רוצה לקנות את הנעליים הבאות: http://www.ralphlauren.com/product/index.jsp?productId=3958280 הייתי אתמול בקניון ארנה בחנות POLO JEANS, שאגב השם שלהם שקרי מאוד, בטלפון הם לא ענו והייתי בטוח שזאת חנות דגל של החברה. בכל מקרה, את הנעליים האלה לא מצאתי שם. א) מישהו יודע על חנות נעליים שמוכרת נעליים של RALPH LAUREN (עם עדיפות לפתח תקוה והשרון)? ואם לא: ב) איך אני יכול להגיע ליבואן כלשהו או משהו ולעשות הזמנה אישית? (אני יודע איזו מידה אני צריך) אולי יותר מתאים לפורומים של אופנה אבל ניסיתי ולא ענו, ננסה את מזלי פה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  24. ראיתי היום את הפרסומות בסניף שלהם והם מעודדים אנשים להתקשר ולשאול הכל בשביל איזה 99 שקל לשנה. או חינם אם קונים שם מחשב. נראה לי התאבדות. ממה שאני מכיר מעסקי התמיכה אנשים מתקשרים מחזיקים אותך על הקו שעות, ושואלים שוב ושוב ושוב. איך אפשר להחזיק כזה מוקד בלי הגבלה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Internal,

מישהו פירסם את השיר הזה ,בהתחלה חשבתי וואלה ילדים שרים יפה אבל אז...

• 7 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים