כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,558 דיונים בפורום זה
-
כתוב בכותרת המוצר הוא של OCZ אז אם מישהו יודע מי היבואן שלהם בארץ אני אשמח
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם התקבלתי לחברת ביטוח במזל טוב בתור איש המחשבים שנותן תמיכה לכל עובדי החברה בטרמינל הפנימי שלהם,ראוטרים,מדפסות,אופיס וכד' בראיון הוא שאל אותי אם יש לי היכרות עם Priority ואני....בטח כמובן ותכלס אין שמץ מה זה עזרה.......................................................................
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מזל טוב וברכות על סגירת ה-23 שנות אושר! אם לא יידעתם, הוא אחראי פורום "כרטיסי מסך"! (כבר ממזמן, זה רק לאלה שבכלל לא יודעים על מי אני מדבר ;D). מגיע לך 23 שמנמנים! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :birthday: :clown:
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם לסגור אותו או המתנה או מצב שינה או פשוט לא לגעת בוא ואז יש שומר מסך
-
- 17 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני חושב שהעמותות נגד אונסים צריכות לאמץ את הדבר הבא כסרטון הסברתי... http://pown.alluc.org/?uid=1245
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
כמה מרוויח הנדסאי אלקטרוניקה באינטל? כמה מרוויח הנדסאי מתחיל ואיך ההתקדמות שם? איזה אפשרויות יש להנדסאים מתחילים בכלל לא רק באינטל איפה הכי כדאי לעבוד? אני משתחרר עוד שבועיים ואני הנדסאי אלקטרוניקה(מן הסתם) צריך עזרה איך להסתדר על עבודה טובה בינתיים בתור הנדסאי ועם כמה שיותר כסף\תנאים תודה מראש על העזרה
-
- 17 תגובות
- 29.3k צפיות
-
-
ידוע לי שכשקונים מאורנג' או סלקום מכשיר דור 3, חייבים לרשות גם חבילת גלישה של דור 3 (גם אם לא נשתמש בה). מישהו יודע כמה מידע מקבלים כאן? 30MB? 100MB? וזה לרוחב פס של 1.8Mb? וכמה זה עולה? תודה למי שיודע...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר איך בדיוק הדבר הזה עובד? נכנסתי לאתר האוניברסיטה הפתוחה http://www.openu.ac.il/ ואני לא מוצא הרבה מידע. כסטודנט בתיכון (י"א) מה אני יכול להשיג דרך האוניברסיטה עד לגיוס (ו/או במשך הגיוס)?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנחנו הגענו מקום 9 מתוך 25, מכובד למדי לדעתי, בהתחשב בכך שאנחנו לא בברית של סקנדינביה, בריה"מ או בבריתות קטנות אחרות.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול התקשרתי להזמין שני מוצרים מסוימים, כרגיל כמו שאנ מזמין בכל חנות, "שלום, אני רוצה לעשות הזמנה על בלה בלה בלה, אני אבוא לאסוף את זה מסניף מגדל העמק" ומשם הם התחילו לטבוע בכוס מים. "רק שניה, אני בודק אם יש לנו את זה זמין", "לא אין לנו את זה בסניף פה, רק בראשל"צ" אמרתי שאין לי בעיה לחכות כמה ימים ופה אמרו לי משהו שלא שמעתי בחיים- "מחר אחד הנהגים שלנו יהיה בסניף בראשל"צ, תתקשר אליהם בין 11 ל 12 בערך ותבקש את XXX, תגיד לו שיאסוף מהסניף את המוצר שאתה רוצה" .......סליחה? אני? הלקוח המשלם צריך לטרטר את עצמו בטלפונים בשביל לקנות מכם מוצר? מה הבעיה פשוט להכניס הזמנה למערכת, כל יום להוציא את ההזמנות שאין במלאי בסניף אחד ויש בסניף אחר, ואז לעשות משלוח מרוכז? הם אמרו לי בעצם שיש …
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני מתגייס ונראה לי עדיף להשקיע במכונת גילוח טובה שתשרת אותי לכל אורך השירות ,גם חוסך בזמן וגם יותר נוח. בעיקרון התקציב שלי נע לכיוון ה600 שקל..אשמח לשמוע המלצות.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כולם, אוקי, זה ת'רד הזוי והמוזר אבל יש לי בעיה... אתמול קניתי סולות נטענות של GP מסוג ריסייקו- הסוללות מהסדרה החדשה של החברה שמיועדות לשמור על הסביבה ונשארות טעונות לאחר זמן של ללא שימוש. זה היה הגורם שגרם לי לקנות את הסוללות וגם המחיר הזול שלהם בבאג- 99 שקל. אז קניתי אותם והכל ואז הגעתי הביתה, שלפתי את הסוללות החד פעמיות הרגילות הישנות שהיו לי במקלדת ותקעתי את הסוללות ריסייקו החדשות בפנים (הסוללות לפי הטענה של GP מגיעות טעונות כבר מההתחלה ככה שאין צורך לטעון אותן). עכשיו אחרי שימוש קצר של יום בערך במיקלדת הבחנתי שלפעמים היא לא מקלידה לי- הסוללות חלשות, אולי במפעל לא טענו אותם עד הסוף או משהו.. (שמתי זוג שני של סוללות במצלמה הדיגיטלית שלי והיא הורתה על חצי סוללה) …
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר'ה, נא לא לזלזל. בסך הכל העליתי על הכתב את מה שבליבי, פשוט רציתי לשמוע ביקורת מאנשים... There he was, once more gazing at the setting sun dive into the horizon. His troubled mind could not rest; the thoughts in his head were mixed with emotions. Ones that were bound to his Angel, her addictive[, drug-like] smile, which he loved and hated so much, the one that gave him the reason to keep marching on, but at the same time, gave him uncertainty that constantly tortured him... He then returned to his house, but not home which he considered as her hugging arms and her warm presence that could melt down any iceberg in the world. He lied down in his bed, cradling like a li…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי את 'חוק הקוסמים הראשון' של טרי גודקינד (בעברית, לצערי), והגעתי למסקנה שזה ספר מצויין. אני רוצה לקנות את השאר (באנגלית, הפעם), אבל המחירים בארץ מטורפים, ודיי קשה להשיג את כל הסדרה. הגעתי למסקנה שהאפשרות הכי טובה שלי היא לקנות מחו"ל את הסטים, של ספרים 1-3 (כי לקנות את ה3, למרות שכבר קראתי את הראשון, יעלה פחות מלקנות את השני והשלישי לבד), 4-6, 7-9, ואת 10 ו11 בנפרד. סה"כ זה יוצא משהו כמו 200 שקל ל11 ספרים (כשבארץ זה יעלה הרבה יותר). סביר להניח שאני לא אזמין את כולם בו זמנית, אבל זה הרעיון הכללי. והנה השאלות שלי: 1. מאיפה כדאי להזמין? אמאזון? מקום אחר? 2. קיימת אפשרות להזמין סט של כל ה11 (או כל ה12, כולל הסיפור הקצר שמתלווה אל הסדרה) במחיר טוב יותר? 3. יש מכס על ספרים? …
-
- 17 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב מחברת TMS השאלה היא איך אני יכול לבטוח בהם? אנשים שקנו מהחברה הזאת הגיבו מנסיונכם על חווית הקנייה והשירות ואם לא קניתם ב TMS במי אתם כן יודעים שאפשר לבטוח בוודאות!? ??? ??? ???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע לומד בכיתה י', אבל הקצב שם הוא מאוד איטי ואני פשוט משתעמם שם בשיעורים. בגלל זה חשבתי שאולי כדי לי לעשות בגרות אקסטרנית ואולי לחסוך לי הרבה זמן. יש פה מישהו שעשה בגרות אקסטרנית ואולי יוכל להסביר לי על התהליך?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היסטוריה ב' - 65 אנגלית - 82 גיאוגרפיה - 91.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אין לי קרובי משפחה שקשורים לאמריקה/ארה"ב של אמריקה. בעתיד אני ארצה לגור לתקופת זמן ממושכת ולעבוד שם בתור מפיק מוזיקה בכמה אולפנים. זה אפשרי? עריכה: ולמי שיודע, צריך הסבר קצר על אשרת P http://www.drsi-law.com/immigrateusa.htm
-
- 17 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
מכירים את האתר הזה? מבינים מה המטרה שלו? אפשר לעשות דרכו כסף באמת? נראה לכם אמין ? אוהבים נקניקיות? יום טויב ..
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב... אז ככה... משני סיבות: הראשונה היא הגיע הזמן להתחדשות והשנייה היא שואוטוטו אני יוצא לקורסים של חיל האוויר ואני צריך מכונה למשך השהייה שלי בקורסים. ובכלל אני צריך מכונת גילוח לעצמי ולא להשתמש בזו של אחי, ולכן אני צריך מכונת גילוח. נכון לרגע זה אני משתמש בפיליפס הקלאסית מסדרת הcoolshave הכחולה (נראה לי דגם 6707) מכונה סבבה לחלוטין. אבל כפי שאמרתי קודם אני צריך המלצה למכונת גילוח בתקציב שציינתי. אני מתגורר בדימונה, ואין לי בעיה להגיע לב"ש. ככה ש"על הדרך" אם אפשר לראות המלצה לחנות או רשת כלשהי (אלמ/מחסני חשמל/אחר-אני לא יודע איזה רשתות וחנויות יש) בדימונה/ב"ש זה יהיה מצויין.
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
http://translate.google.com/ הם הוסיפו את עברית, עכשיו ניתן לפרש טקסטים/דפים שלמים משפה X לעברית וההפך. כמובן שזה לא מושלם ואני אישית מעדיף לפרש לאנגלית, גם זה לא מושלם, אבל קצת יותר מפותח.
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני רוצה להיתחבר ל 2.5 מגה ! אני לקוח של בזק בינלאומי ניגמר לי ההיתחייבות. הם מציעים לי לחדש את החבילה לאותה חבילה ב 49.90 בלי שום וויכוחים! נטוייז'ן אמרו לי שהם נותנים ל 45 ואחרי זה כבר שמעתי 40 עם היתחייבות לשנה. איך אני מוריד אותם עודד!?!?!!? חייב עזרה..
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש סרטים וסדרות שצולמו בשיטת תמונה-אחר-תמונה, כמו סדרות של פלסטלינה עם הארנב הזה וגם סאות'פארק. אם למישהו יש ידע בנושא או שהוא אפילו מקצוען בזה, אני אשמח לחוות דעת ולהמלצות מה לקחת בחשבון כי אני מתכנן להשתמש בשיטה הזו. אני אשמח לקבל חוות דעת נוספות בנושא.
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-