עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kobi_af,

שלום בקרוב אני מתגייס ונראה לי עדיף להשקיע במכונת גילוח טובה שתשרת אותי לכל אורך השירות ,גם חוסך בזמן וגם יותר נוח. בעיקרון התקציב שלי נע לכיוון ה600 שקל..אשמח לשמוע המלצות.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Blackend,

חשבתי אולי כדאי לעשות קורס כדי שתהיה תעודה...זה לא מזיק. מישהו יודע היכן כדאי ללכת היום לעשות קורס כזה ושאלת המליון דולאר! הוא יתן משהו חוץ מדף מודפס יפה??

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by SweeT_EviL,

היום זפזפתי בערוצים וראיתי איזה שאלה באיזה ערוץ (למצוא מילה מכמה אותיות) והפרס הוא 1200 שקל, לא מעט. רציתי לדעת איך הולך החוקים שמה כי בטוח יש קץ...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by R0ck,

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by lo_toda,

http://www.calcalist.co.il/articles/0%2C7340%2CL-3093942%2C00.html מקור WHATSUP http://www.whatsup.org.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=46413&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= תאמת ידעתי מזה די הרבה זמן ... אבל תמיד רצוי לעשות סקר שוק ..מה שכן אפשר לדעת פחות או יותר מה מחירי המוצרים ...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. מעניין אותי לדעת כמה שומרים את האריזות מהסיבה שאם יקרה משהו יותר נוח לשלוח אותו בחזרה עם האריזה שלו כמו כרטיסי מסך לוח וכו'

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מעין שאלות כלליות שאני לא יודע כ"כ איפה למצוא להן תשובה, אולי תוכלו לעזור לי. מה אכפת לכם, גם ככה משעמם לכם. 1. בתור חייל יוצא לי לחוות די הרבה את מערכת התחבורה הציבורית הנפלאה המתקראת "רכבת ישראל" ושמתי לב לדבר מה משונה - כיוון התנועה ברכבת הינו בצד שמאל של המסילה, בניגוד לכיוון התנועה של כלי רכב בארץ ובדומה לתנועת כלי רכב בבריטניה - האם מדובר בשריד עוד מתקופת המנדט? זה מסקרן אותי באופן מוזר. 2. לפני כמה זמן יצא לי לראות בניין משופץ שבקידמתו השלט בעל הכיתוב "שרואים אותי, כולם מתפעלים!" אם אני לא טועה, "להתפעל" בא מן השורש "פלא" או בתירגום חופשי "להתלהב ממשהו מופלא" - השאלה היא, מדוע כותבים "מתפעל" ולא "מתפאל"? למה הא' הפכה לה לע'?

• 17 תגובות
    • 6.8k צפיות
  8. Started by SamurAchzar,

אני לא בטוח שזה מהמחשב אז שמתי כאן, תודה גברים

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  9. טוב... אז ככה... משני סיבות: הראשונה היא הגיע הזמן להתחדשות והשנייה היא שואוטוטו אני יוצא לקורסים של חיל האוויר ואני צריך מכונה למשך השהייה שלי בקורסים. ובכלל אני צריך מכונת גילוח לעצמי ולא להשתמש בזו של אחי, ולכן אני צריך מכונת גילוח. נכון לרגע זה אני משתמש בפיליפס הקלאסית מסדרת הcoolshave הכחולה (נראה לי דגם 6707) מכונה סבבה לחלוטין. אבל כפי שאמרתי קודם אני צריך המלצה למכונת גילוח בתקציב שציינתי. אני מתגורר בדימונה, ואין לי בעיה להגיע לב"ש. ככה ש"על הדרך" אם אפשר לראות המלצה לחנות או רשת כלשהי (אלמ/מחסני חשמל/אחר-אני לא יודע איזה רשתות וחנויות יש) בדימונה/ב"ש זה יהיה מצויין.

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by R0ck,

חבר טוב שלי מחו"ל שלח לי את הקטע וזה פשוט אדיר!!! להורדה...

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Milford Cubicle,

הסיפור האמיתי... http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/adam.html "מי שאומר שזה ישן הוא מניאק"

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by tamos,

הי, שלום לכולם. הרבה זמן לא נכנסתי לפורום, אני לפני גיוס ואני בדילמה מה לעשות. אז...אני פרופיל 64, הציעו לנו לעשות לימודים קדם-צבאיים י"ג-י"ד בתחום המחשבים במכללה. אחרי לימודי י"ג אני יוצא עם טכנאי ובסיום לימודי י"ד כהנדסאי. במהלך לימודי יג אני יכול לנסות להתקבל לממרם או למשהו ב8200-אם אני מתקבל לאחד מאלה אז זה מעולה. כמובן שנדרשת חתימת קבע לשנתיים(שנה אם אני יוצא רק טכנאי) ואפשר לצאת לקצונה. לפי מה שנאמר לי, אם אני יוצא לימודי יד, הנדסאי, ככל הנראה ייקחו אותי ליחדיה בתחום המחשבים, לא ידוע איפה. הדילמה שלי היא כזו: האם לעשות את זה ולהרוויח כביכול את הניסיון ביחידה של מחשבים+הלימודים יג ו יד. או לעשות איזה תפקיד מבוזבז בצבא(נהג או משהו דפוק אחר) לצאת בגיל 21 ולעשות תואר רא…

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by shaithebest,

שלום לכולם התקבלתי לחברת ביטוח במזל טוב בתור איש המחשבים שנותן תמיכה לכל עובדי החברה בטרמינל הפנימי שלהם,ראוטרים,מדפסות,אופיס וכד' בראיון הוא שאל אותי אם יש לי היכרות עם Priority ואני....בטח כמובן ותכלס אין שמץ מה זה עזרה.......................................................................

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שאלה פשוטה: היכן ניתן לקנות צ'וקור? מ-2006 ועד 2009 היה צ'וקור של מעדנות בכל סופר. מאז זה כבר לא קיים. מיני-צ'וקור לא נחשב. האם יש חברה כלשהי שמייצרת צ'וקורים? הצ'וקור של מעדנות היה אדיר.

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. סתם שאלה, יש פה מישהו חוץ ממני שזוכר עוד את ימי ה BBS???

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by aldema,

כל אחד(שבא לו..) שיעלה את הרקע שיש אצלו בפלאפון ואז יהיה הרבה רקעים נחמדים וטובים של אנשים מהאתר .. אני יתחיל: פלאפון:נוקיה 3120 סדרה:40 רקעהוגו רייס מאבודים..) יאללה חברה תעלו את הרקעים שלכם.. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מה קרה ל pch.co.il סגרו או משהו כזה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Lev-UFO-Child,

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by morpheus1234,

קניתי מוצר בסניף של KSP וגיליתי שאני לא צריך אותו לא עבר שבוע מאז הקניה, והמוצר באריזתו המקורית לפי ניסיונכם, מה הסיכוי לקבל זיכוי?

• 17 תגובות
    • 67.6k צפיות
  20. Started by shalomelbe,

בא לי משהו מעור, של לקוסט או ראלף לורן יכול להיות טוב

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

שלום, עוד כמה ימים אני נוסע לכינרת. מה אתם ממליצים לי לקחת לשם?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי, כן אני יודע ש 5 נושאים למעטה יש נושא דומה, אך הוא מדבר על לגור עם שותפים ולא נותן תשובות לשאלות שלי. אז ככה, הגעתי עם עצמי להחלטה (לפחות כך נראה לי) שאני רוצה לגור לבד. יש 1001 סיבות בעד ונגד, אבל לא על זה הנושא שלי. הייתי שמח לדעת מה עלי לדעת לפני שאני עושה צעד כלשהוא. מה עלי לוודא מבחינת החוזה ומבחינת הדירה ו\או הריהוט (לדוגמא ראיתי שלא כל הדירות מכילות מכונת כביסה, ולחלקן אפילו כתוב "אין אפשרות להכניס מכונת כביסה", האם זה קריטי? השיקול הוא כמובן כלכלי והייתי מעדיף לרכוש כמה שפחות ריהוט\ציוד, כמובן ריהוט כמו שולחן ומיטה אני מביא בעצמי). הייתי רוצה לדעת מבחינת טרמנולוגיה, מה זה דירה מחולקת? מה זה יחידת דיור? האם יש חשיבות לקומת מגורים (לדוגמא האם חשוב לשים דגש על סו…

• 17 תגובות
    • 6.3k צפיות
  23. יאללה תזרימו רעיונות מה אפשר לקנות או לעשות או להכין... הוא בא מתחום המוזיקה אם זה משנה משהו. ולא, התקציב לא מאפשר קוניגזג

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Electric Boom,

http://stwww.weizmann.ac.il/manor/hachiva_kamutit/game.html בטוח נתקלתם בזה מתישהו...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by DJDAVID,

[attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.