כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
עברתי על כמה חנויות מחשבים ולהפתעתי נתקלתי באתר FoxPC החדש,אחת החנויות ממנה רכשתי מחשב. בעיקרון עכשיו האתר נמצא בשלבי בניה http://www.foxpc.co.il/index.php/?___store=hebrew [יש את העיצוב הבסיסי שמקבלים עם כל אתר] אולי הם יספקו לכל הלקוחות שקנו מהם מחשבים אחרויות אחרי הכל... .
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש בעקרון אתרים טובים שניתן להזמין מהם חולצות טי שירט עם הדפסה צבעונית. מישהו מכיר אתר טוב ואמין שמוכר חולצות עם איכות הדפסה טובה?אני לא רוצה חולצה שתאבד את האיכות שלה ואת הצבעה של ההדפסה אחרי כביסה אחת או שתיים... תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
היי אני רוצה להבין את המחדל הזה של החברות טלוויזיה.! אני היום משלם 280 שקל בחודש על כל הערוצים(לומרות שאני רואה רק 10 אולי),+ 5ממירים(3מקס רגילים ו-2 רגילים). וללקוחות חדשים יש דילים הרבה הרבה הרבה יותר משתלמים... https://secure.yes.co.il/Secure/join.aspx---- מדובר פה על YES MAX HD TOTAL ועוד שטויות.... ב-60 שקלים פחות.... אני רציתי לשדרג לממיר כזה אבל היא אומרת לי שאני צריך להוסיף 20 (יוצא 300 בחודש) שקלים בחודש לכל ממיר, אז אני אומר לה שאני רואה דילים יותר זולים מול העניים שלי, היא אומרת שזה ללקוחות חדשים בלבד!! (ובלחישה-ללקוחות קיימים זה לא אקטואלי)..{אם אני רוצה לנתק אותם ולהיות לקוח חדש זה קנס של 2,000 שקל!!!}. כמה אתם משלמים??? ומה אפשר לעשות בנידון???
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש תחרות של לייקים מחברת ויקטוריה סיקרטס, הזוכה תקבל 1000 שקלים לביזבוזים, בבקשה תצביעו לחברה שלי, ותורידו מחיל את הנטל הכלכלי של לקנות לה הלבשה ב1000 שקל ;D סה"כ שני קליקים! כול מה שצריך לעשות זה לייק פה: http://www.facebook.com/victoriasecretisrael ופה: http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=30908439&id=1064914158&subject=122253794870&ref=mf אני מודה לכם מקרב לב!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני בן 17.5 ואני הולך היום לשמה לראיון רציתי רק לשאול משו קטן\ אם אין לי פנקס עובד בכל זאת ייקבלו אותי?? ראיתי באתר שלהם שצריכים להביא אבל חבר שלי אמר לי שזה סתם שוק שמה ולא שמים על זה זין ויש אצלנו ראיונות כל יום רביעי ואין לי כוח לחכות עוד שבוע למה זה סיפור ארוך עם אמא שלי וזה קיצר מישו שעובד\עבד שמה הם מקפידים על זה??
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בינתיים התגובות הכי טובות זה זיגזג מחשבים. יש חנויות נוספות באזור ראשון לציון שהן מומלצות? מה דעתכם על SKYPC או DMO אני מחפש חנות שתהיה אדיבה לא רק במעמד הקנייה כמו הרשתות הגדולות. האם כדאי לקנות ברשת באג ? תודה
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנוי ב Rapidsahre ולפני כיומיים קיבלתי דוא"ל מהם בו מצויין שהחל מה 29/06/2010 (היום) משתנה המודל העסקי ומודל התמחור. להלן ציטוט מהאתר שלהם: RapidShare is launching a new currency: Rapids. This will allow users to take up various packages from June 29, 2010. Rapids can be acquired in the following increments: Prepaid funds 400 Rapids € 4,99 1.000 Rapids € 9,95 2.000 Rapids € 19,90 5.000 Rapids € 49,75 20.000 Rapids € 199,00 Many users will already have Rapids in their accounts from the start as both the remaining days in existing Premium accounts and unused traffic share will be converted automatically into Rapids. For each remaining day, th…
-
- 74 תגובות
- 7k צפיות
-
-
לדוגמה משהו שהרגיז אותי היום..הייתי היום בהופע של סטיבן וילסון, בכניסה השומר אמר לי שאסור להיכנס עם שתייה ולקח לי את הבקבוק. למה אותו שומר לא לוקח גם סיגריות כי אסור לעשן בתוך האולם? מחר אולי הוא ירצה למכור בגדים אז הם גם יקחו לי בגדים בכניסה ואז אני יצתרך לקנות שם\: אגב, החוק עדיין קיים שאסור לעשן בפאבים, ומסעדות וכו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה נראה כאילו כל חנות (שמתיימרת להיות) מחשבים ברעננה ממש "זורקת", אין אשכרה עם מי לדבר, השירות על הפנים והמקסימום הוא שיציעו לך מפרט מוכן מראש במקום שתדבר כמו בנאדם עם המוכר על החלקים של המחשב החדש שלך. למישהו יש המלצות לחנות מחשבים באיזור המרכז, עם היצע חומרתי רחב ושירות טוב?
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני שוקל להרשם אליו, למישהו יש חוות דעות עליו?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
החברים שלי הרגע נזכרו שבא להם אילת (כרגיל) ואנחנו מחפשים מלון זול שכולל ארוחת בוקר בסביבות 150-200 ש"ח . יש למישהו הצעות? תודה ! נ.ב-עדיף שיהיה קרוב לטיילת ..
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הי, קיבלתי זימון לזה והבנתי מחיפוש בגוגל שזה ממר"ם. למישהו יש מושג מה הולך שם? אני מתכנת בשפות C# , JAVA ו C++ . תודה
-
- 4 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע רכישה קבוציתית, כיוון שזוהי הדרך היחידה כנראה לקבל מחיר שפוי במדינה הזאת. מדובר על רכישה של 15 אנשים בערך או יותר, כרגע אני אוסף אנשים ומחפש ספקים במקביל. אם מישהו מכיר איזה ספק או אם אתם ספקים בעצמכם אל תהססו להגיד. נ.ב. כמובן שאני מדבר על אייפון סימפרי 32 ג'יגה
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, אין לי רעיון אחר איפה לפתוח את הנושא הזה, חשבתי שזה המקום לשאול אולי יש פה מישהו עם נסיון מהזמנות חלקי מחשב מחו"ל. אני רוצה לרכוש מעבד וזכרון מהאתר NEWEGG, המשלוח יהיה לארה"ב, ומשם אני רוצה שאחותי תשלח לי את זה בדואר לארץ. החסכון מהזמנה בחו"ל זה כמעט 500 ש"ח. שווי המעבד והזכרון יעמוד על כ- +$200. האם עלולה להיות בעיה במכס? אם כן, האם ישנם טריקים מסויימים? כמו לפתוח את האריזות לפני השליחה ולטעון שזה משומש? במידה ואני אצטרך לשלם למכס, כמה בערך? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע אני לומד קורס רשתות MCITP. אני לא חי בסרט, ואני יודע שהתעודות האלה לא יסדרו לי את החיים... מכיוון שלא נחנתי בתכונות או ביכולות פנומנליות, אני מרגיש שאני חייב ללמוד לתואר כלשהו בשביל להתקדם בחיים. ואם כבר תואר עדיף אחד כזה שיהיה פרקטי. בינתיים, לא מצאתי שום תואר שעשוי לעניין אותי ברמה כזו שאני להוט ללמוד ואח"כ לעבוד בו. מצד שני אני הבנתי שתואר יכול לפתוח לא מעט דלתות. תחומים בהנדסה שנראו לי מעניינים וחשבתי ללמוד אותם: הנדסת תעשייה וניהול/רפואית/חשמל. הבעיה שלי עם לימודי הנדסה, שעל פניו זה נשמע מקצוע מורכב ומעניין אבל אני זוכר עוד מימי התיכון, שאף פעם לא הייתי טוב במקצועות ריאליים. לא סבלתי מקצועות כמו: מתמטיקה, תכנות ובפיסיקה בכלל לא נגעתי. אני מאמין, שאם אני ממש אשק…
-
- 44 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מי המטומטם פה? האמריקאים כאלה סתומים?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היי אני צריך מקום טוב וידוע שמוכשר היטב לתספורת לכלבים בראשון לציון אנא המליצו לי מניסיון אישי או מידע בטוח אם אפשר קישור לאתר או טלפון שאוכל בעזרתו ליצור קשר עם המספרה ולקבוע תור או בכלל לדעת איך להגיע תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, אני מוכר נטבוק למישהו אחר וברצוני לדעת האם יש אפשרות להעביר את האחריות אליו. כתוב בדף הקבלה וזה לא מובן לי למה:"האחריות לסחורה אישית לקונה ואינה ניתנת להעברה". מישהו יכול להבהיר את העניין? זה נראה לי מוזר שאסור להעביר אחריות?
-
- 35 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
למי שחי בטנק ולא שמע על הלהיט החדש של צה"ל, אפרט. חיילים בחטיבת הנח"ל העלו סרטון לאינטרנט, שבו הם נראים רוקדים ברחובות חברון הפלסטינית לצלילי שיר פופ אמריקאי. הסרטון, שהועלה בסוף השבוע שעבר לאתר יו-טיוב, מציג צוות סיור של שישה חיילים מפלוגת החוד של גדוד 50 (בזלת) מחטיבת הנח"ל המוצב כרגע בגזרת חברון. הם נראים לבושים באפוד קרבי מלא, חובשים קסדות ומהלכים באחד מרחובות החלק הפלסטיני של העיר, באזור הנתון בשליטת צה"ל בשל קרבתו ליישוב היהודי. באמצע הסיור החיילים מתחילים לרקוד למשך כדקה לצלילי השיר "טיק טוק" של הזמרת קיישה, ששימש גם את מערכון המקפלות בעונה האחרונה של "ארץ נהדרת". מהביצוע ניכר שהלוחמים ערכו חזרות רבות לפני הצילום. הומור מתחייב בתנאי לחץ ועל כן אני נותן להם את פר…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך אפשר למכור מחשב כולל הכול, מבלי שאותו קונה יבוא אליך הביתה ? ואין לי אפשרות לקחת את האוטו של ההורים לצערי. ובעת מכירת המחשב כדאי אולי לנסח הסכם בכתב ביני לבין הקונה ? עוד עצות יתקבלו בברכה . ותודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה?? ההתחייבות שלי עם אורנג הסתיימה , התקשרתי אליהם והם נתנו לי מחיר של 108 עם חודשיים חינם על מהירות 8 מגה זה יקר נכון ?? כי ראיתי פה מישהו שהציעו לו בבזק בינלאומי 39 מה אתם אומרים ?? דיברתי עם השימור גם זה מה שהם נתנו .
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מישהו הציע לי אייפון 4 מקנדה ב800$ דולר, כאשר הוא מבקש מקדמה. זה ידוע שבקנדה הם הכי זולים, הוא הסביר שיהיה לו רווח מהחזרי המס (19% בערך) ויש לו פרוטקציות במכס. ביקש מקדמה של 500$, והראה לי את הקבלה שהוא נותן לכולם, ועליה רושמים גם זיכרון דברים. הוא הסביר שהוא מוכר בזול כי אין לו כרגע כסף להביא את המכשירים במחיר מלא מהכיס שלו, אחרת הוא היה מביא לפה ומשלש את המחיר כמו כל הישראלים חח. הכל נשמע טוב ויפה אבל משהו לא מרגיש לי טוב, מה תכלס אפשר לעשות עם הסכם של זיכרון דברים אם בן אדם בורח לי? גם מספר העוסק מורשה שלו לא מצאתי באתר של https://www.shaam.gov.il/emosek/fset.htm לא אמרתי לו שלא מצאתי אבל כשביקשתי את המספר ישר הוא אמר לי שהוא עוסק מורשה אבל לא עוסק מורשה בע"מ, יש הגיון…
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מאמר מצחיק שמצאתי http://mekusharim.walla.co.il/News/ViewArticle.aspx?ArticleID=238741
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-