עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sir f,

8 hours, 47 minutes, and 03 seconds until the next season of Top Gear starts. מעניין מה יהיה בעונה החדשה. סוף סוף! (ספירה לאחור ניתן למצוא בראש העמוד)

• 47 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by alex.turovsky,

חבר שאל אותי אז אני שואל בשמו: "יש לי שאלה שמעניינת אותי שאולי תדע מה התשובה אליה: אתרי הימורים באינטרנט שמנסים לזהות מי מפעיל נגדם תוכנות אוטומטיות - אחרי מה הם מנסים להתחקות? הממשק? האלגוריתם? זמני הפעולה? "

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by alexbmw,

יש איזה שיר כזה שהולך משהו ככה ,"תתגייס לצנחנים יא בן **** ,תתגייס לצנחנים יא בן **** ,כי בנח"ל וגולניפ מגייסים שם רק ...." ומשם אני לא זוכר . למישהו יש את הליריקס של זה ? אולי את השיר עצמו ?

• 16 תגובות
    • 12.5k צפיות
  4. התכונות שאני צריך בלוח שווה ערך הן (כ- 1000ש"ח): 2xPCIE2.0 X16 בשביל CrossFire. eSATA FireWire יכולת OC גבוהה. לפחות 6 חיבורי SATAII. ותמיכה ב- RAID. יותר מ- 10 חיבורי USB2.0 האם ניתן למצוא את התכונות הללו בלוח P45 כלשהו, או רק ב- X48 ?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שמתי לב שאם אני מעביר למישהו כסף, המישהו הזה יכול לראות את הכתובת שלי , איך אני מבטל את האפשרות הזאת?

6. Started by intel suck,

השאלה פשוטה אני פשוט כבר לא זוכר כל כך תחומר ln x^3+ln x^2-2lnx=0 הגזירה יוצאת( x/(3lnx^2+2lnx-2 איך מגיעים לתוצאה הזאת? אם מישהו יוכל להסביר תודה יום טוב!

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  7. אני מחפש נעלי ספורט בעיקר לריצה בתקציב של 400+- ש"ח יש לכם המלצות? תודה

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by sd1,

חבר שלי מדד לי את הגובה שלי אצלו בבית. שכבתי על בלטות של 30 ס’’מ 6 בלטות של 30 ס’’מ זה 1.80מטר וחבר שלי הראה לי בדיוק לאיפה הגעתי ושאלתי אותו עם באמת הגעתי למקום שהוא מראה לי והוא אמר לי שכן והוא הראה לי שחסר לי רק 5ס’’מ בדיוק. אז אני 1.75 מטר? ואחותי אמרה לי שאני עובר את סבא שלי ממש בטיפה ממש בקצת ושהוא דומה לי בגובה. והיא הראתה לי לאיפה הוא הגיע לי לראש ועברתי את הסימון שהיא הראתה לי ב-2ס’’מ רק בדקתי עם סרגל. גם כשאני הייתי עם קרוקס והוא עם כפכפים עדיין אחותי אמרה לי שעברתי אותו בקצת ושהוא הגיע לי לאותו המקום שהיא הראתה לי וגם שהיינו יחפים אותו הדבר. אז אני מטר 75 וסבא שלי מטר 73? אשמח לתשובות.וסליחה על החפירה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by sd1,

חבר שלי מדד לי את הגובה שלי אצלו בבית. שכבתי על בלטות של 30 ס’’מ 6 בלטות של 30 ס’’מ זה 1.80מטר וחבר שלי הראה לי בדיוק לאיפה הגעתי ושאלתי אותו עם באמת הגעתי למקום שהוא מראה לי והוא אמר לי שכן והוא הראה לי שחסר לי רק 5ס’’מ בדיוק. אז אני 1.75 מטר? ואחותי אמרה לי שאני עובר את סבא שלי ממש בטיפה ממש בקצת ושהוא דומה לי בגובה. והיא הראתה לי לאיפה הוא הגיע לי לראש ועברתי את הסימון שהיא הראתה לי ב-2ס’’מ רק בדקתי עם סרגל. גם כשאני הייתי עם קרוקס והוא עם כפכפים עדיין אחותי אמרה לי שעברתי אותו בקצת ושהוא הגיע לי לאותו המקום שהיא הראתה לי וגם שהיינו יחפים אותו הדבר. אז אני מטר 75 וסבא שלי מטר 73? אשמח לתשובות.וסליחה על החפירה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by JohnnyBravo,

מייל שקיבלתי הפנה אותי ליוטוב.קצת הזוי לפי דעתי(למרות שלכו תדעו,המציאות עולה על כל דימיון) http://www.youtube.com/watch?v=ccfm4uhXtZo&feature=player_embedded#! כל מה שיש לי להגיד זה-well,welcome abord!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by asiofjiojqwr,

רשמי או לא, סתם מעניין אותי לדעת. ואם כן, מהו?

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  12. שלום לכולם, אם חלילה חייל-לוחם, בן-יחיד, בזמן שירות חובה, נופל בקרב, כמה כסף מקבל אותו אדם שרשום כיורש, נקרא לזה, והאם ההורים זכאים להטבות למיניהן? שאלה נוספת: האם זה משנה אם הוא בן-יחיד שהוריו חתמו כהסכמה לשירות קרבי, אם הוא נפל בקרב, באימונים, בתאונת דרכים באזרחות או בכלל התאבד?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  13. זה טראק ראשון שאני עושה ואני צריך המון תגובות אז: http://soundcloud.com/dannygg/dannygg-asteroids Negative is Positive

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by elite group,

מישהו יודע אם מותר לבטל עסקה עד 14 יום גם אם התחייבתי בפון ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by SimonSays,

מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. חבר מפתח גוף שלח לי את זה. חשבתי שיעניין פה עוד חברה לפגוש אישית את הבחור ששבר את שיאו של שוורצנגר והוא אחד מגדולי מפתחי הגוף שחיים איתנו כיום. לפי תוכנית הכנס הוא ידבר על הכל, אימונים, תזונה, סטרואידים, ידגים פיזית תרגילים ויענה על שאלות. ביום שישי ה-2.7 במכון וינגייט. http://www.wingate.org.il/Index.asp?ArticleID=461&CategoryID=1260 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ עדכון לאחר הכנס: עלו כתבות, תמונות וסרטי וידאו. תזכרו שהבחור זקן יחסית, לא מתחרה שנתיים ו"לא בכושר" . . . מאמר על הכנס (בתמונה רוני כשניסה לתחוב פתק בין האבנים ובטעות פירק אחת מהן): http://www.wingate.org.il/Index.asp?ArticleID=5413&CategoryID=804 הדגמת אימונים. עברו בין…

• 170 תגובות
    • 27.6k צפיות
  17. טוב תמיד אהבתי את תחום המחשבים,ואחרי שחזרתי מטיול מתאילנד של שנה! אני צריך לחשוב לכיוון המקצועי. אני רוצה לעסוק במשהו שאני אוהב ורק מחשבים נכלל בקטגוריה הזאת,אתם המקצוענים ואני פונה אליכם בשביל המלצות וכיוון. ראיתי שיש קורס טכנאי מחשבים וניהול רשתות. השאלה אם זה מה שדרוש היום ( מה שלא נראה לי דרך אגב ) מה אתם ממליצים ללמוד וכו... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  18. בארה"ב פירסמו מה שוות הסמכות ה-IT . אם אתם חושבים ש-CCNA או MCSE זה משהו אז זה רק קצה הקרחון. הרשימה מסודרת לפי הא"ב ובדקתי עם חברים שם, היא נכונה פחות או יותר (אם לא מדובר במישהו שהוא תותח, יש לו ידע בהכל וניסיון רב). *כל מספר זה באלפי דולרים לדוגמה 99 שווה 99 אלף דולר לשנה. שכר HELP DESK כהשוואה הוא בערך 50 אלף דולר שם ו-5 אלף שקל לחודש כאן. אז מדובר בתפקידים בכירים יותר. http://www.nxtbook.com/nxtbooks/mediatec/cm1209/index.php?startid=14#/18/OnePage 10 ההסמכות השוות ביותר (לחצו על המספרים לפי הסדר, זו מין מצגת. מדובר כמובן בהסמכות הנוטות לשוק אבטחת המידע): http://www.eweek.com/c/a/Security/Top-IT-Security-Certifications-That-Will-Get-You-a-Raise-233791/?kc=EWKNLCSM051…

• 24 תגובות
    • 12.3k צפיות
  19. Newegg לא מקבלים כרטיסי אשראי בינלאומיים, אך ניתן לשלם באמצעות paypal. האם הוספה ל-paypal של הכתובת ה"וירטואלית" של חברת המשלוחים תאפשר הזמנה ומשלוח לארץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום מחפש המלצה לחנות מחשבים במרכז או עדיף באזור השרון, לקניית מחשב בהתאמה אישית. בחרתי כבר את כל חלקי המחשב . מפרט סגור. האמת מה שנשאר זה לקנות את החלקים ולהרכיב אותו. ולקבל אחריות טובה ותמיכה. בתודה

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  21. נמאס לי משער ארוך ואני רוצה ממחר להתחיל ולגלח את הראש. במקום לשלם לספר פעם בחודש, חשבתי לקנות מכונה ביתית רק לשימוש הזה. כמו שאמרתי, גילוח לאפס. איזה מכונה לא יקרה ומספיק טובה מומלצת? התכוונתי ללכת לחנות מוצרי חשמל ולקחת את הדבר הראשון שאני אראה, שואל כאן קודם ליתר ביטחון.

• 50 תגובות
    • 6.7k צפיות
  22. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3917354,00.html וואו פשוט מטורף מה שילך שם.. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Shasoosh,

אם בכל זאת חשבתם שיש למישהו בושה במדינה הזאת..

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. ב 5/09 נציגה של חברת אורנג עשתה איתי עסקה טלפונית שבעסקה קיבלתי 3 חודשים חינם חבילה של 4800 ו 5 מגה אינטרנט ולאחר מכן אני אצטרך לשלם 177 שקל X 21 כמובן שחברת אורנג התכחשה להסכם בהסבר " אולי לא הבנת נכון " , ב 3 חודשים של החינם הם גבו לי כסף !!! ולאחר 3 חודשים קיבלתי מהם מספרי פניה שבהם נאמר לי שלא יגבו ממני שקל אחד עד לקבלת מנהל אגף אז ככה גם לא קיבלתי מנהל אגף גם שיקרו אותי שאני לא אשלם מעבר ל 3 חודשים עד שאני אקבל מנהל אגף וגם ב 3 חודשים חינם גבו ממני כסף חצי שנה שאני משלם לאורנג כסף סתם !!! הם איימו עלי שאם אני לא אחזיר ציוד אני לא אקבל זיכוי " תתנתק ואז תקבל את מה שמגיע לך " למה להחזיר ציוד מגיע לי הזיכוי יש לי מספרי פניה מסתבר שמספרי פניה באורנג זה חארטה כמו ההבטחות …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Alexkmr,

משהו פה בא היום ל-Porcupine Tree?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים