עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מקורי שלי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  2. אני צריךךךךךךךךךךךךךךך דחוףףףףףףףף מי שיודע מי הכניס לגרמניה את הגול האחרון והמכריע בבעיטות עונשין מול צרפת במונדיאל 1982 שיגיד לי בבקשההההההההההה אני משתגע ..........שנים אני מחפש ולא מוצא מי זה...........בבקשההההה תעזרו חיייב דחוף תשובה.....מי שיודע מי זה גאוןןןןןןןןןןן :s07:

• 6 תגובות
    • 495 צפיות
  3. רובינו כאן עובדים (או לומדים, או בצבא, תלוי בקבוצת הגיל). רובינו עובדים ביומיום עם אנשים אחרים או מולם. רוב האנשים הללו הם דיי בסדר סך הכל. אבל לפעמים איכשהו יש תמיד אידיוט אחד שחייב למרר לכולם את החיים, או סתם להיות נודנית. לכל אחד יש או היה אחד כזה איפשהו. בעבודה, בצבא, בלימודים או בצופים. אני אשמח לספר לכם על מפלצת המשרד שלי ואשמח לשמוע על שלכם ומה אתם עושים איתן. אז ככה. קוראים לה ר', היא בת 24 או 26. היא סטודנטית שנה ד' לקישקושולוגיה, עם משקפיים כמו של דרו קרי ושיניים כמו של סוס יאור, שכל הזמן מאיימת שכשהיא תסיים את התואר היא תראה לכולנו (במשרד), כאילו תזרוק לנו שקל מהלימוזינה כשהיא תעבור לידינו. בינתיים עברו להן 4 שנים שהיא עובדת שם והיא עדיין שם. התחביב הכי גדול ש…

• 70 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. Started by silas91,

אני זוכר שיש מחלת נפש כזאת שבנאדם חושב שהוא אלוהים מישהו זוכר איך קוראים לזה ?

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. Started by idofr,

אז ככה המכשיר נכנס לרטט ופשוט לא מוכן לצאת ממנו אם מישהו מכיר את הבאג הזה ויודע איך לפתור אותו אז בבקשהההה תכתבו לי בתודה עידו IR

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  6. Started by דודי הסטלן,

כבר כמה ימים ברציפות אני מקבל את המייל החשוד הזה... Dear Sir/Madam, we have logged your IP-address on more than 30 illegal Websites. Important: Please answer our questions! The list of questions are attached. Yours faithfully, Steven Allison ++++ Central Intelligence Agency -CIA- ++++ Office of Public Affairs ++++ Washington, D.C. 20505 ++++ phone: (703) 482-0623 ++++ 7:00 a.m. to 5:00 p.m., US Eastern time יש למישהו מושג מה זה והאם אני אמור לחשוש?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by efee123,

סתם חשבתי למצוא מציאות במדור יד שנייה באתר אבל כשראיתי מה הולך שם חשכו עיני!!! האנשים שם הורגים אותי! הם נראה לי לא מבינים שהם מוכרים חפצים משומשים יד שניה!!! הם כאילו עושים טובה שהם מורידים 100-200 שקל למעבד/לוח שעולים 1000 +. אני יכול להבין את הרצון שלהם למכור במחיר גבוה אבל שיהיו ריאלים! אני אישית יעדיף להוסיף 200 שקל בשביל מוצר חדש+אחריות!! זוהי דעתי!! סתם נקודה למחשבה..

• 36 תגובות
    • 5.6k צפיות
  8. Started by roadrunner,

אישתי עובדת במלון דיוויד אינטרקונטיננטל וכשביל גייטס היה שם השבוע לפחות 10-15 אנשים התקשרו למלון וביקשו את האימייל שלו כי הם רוצים לשלוח לו קורות חיים .

9. מה אתם אומרים? תחרות המודינג של ]HW[?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  10. Started by tom123,

הזמנתי לוח אם של ABIT IC7 MAX 3 , מסך של יונדאי Q17 ומארז Thermaltake Highest Xaser III V1000A המוכר אומר שאין להשיג בארץ הוא אמר הלוח אולי מישהו יכול לתת לי את המס' של היבואנים זה דחוףףף תודה רבה

• 9 תגובות
    • 561 צפיות
  11. תודה לעוזרים שלחו במייל vorsin@012.net.il נ.ב אל תשלחו שטויות שלא קשורות לזה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by marking,

נו דחוף אני צריך לדעת אם להישאר הלילה. תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  13. במהלך שיטוטיי ביד 2, אני לא רק רואה מוצרים מצ'וקמקים במחירים מופקעים, אלא גם מודעות הזויות וכשלים מוזרים בתיאור המוצר, ואפילו סתם מודעות מצחיקות. למשל: מחיר- 150 ש"ח מחיר- 150 ש"ח ללא ספק מועמד חזק לפרס המודעה המפגרת: מחיר- 450 ש"ח פרס החומרה המתקדמת: מחיר- 300 ש"ח. שווה כל אגורה. וראיתי עוד מודעות מוזרות הרבה יותר, גם ברכב. מישהו אחר מכיר את התופעה? אתם מוזמנים לשתף. אתם מכירים אולי מקום נורמאלי יותר ליד שנייה? winwin לא בא בחשבון- האתר פשוט לא בנוי טוב ממשקית, וגם שם המודעות והמחירים הזויים (אבל פחות). אם אתם מכירים מקום כזה- שתפו אותי. בינתיים אני תקוע עם יד 2.

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. אחרי מספר ימים של עבודה כואב לי לעלות מדרגות ולרוץ, בברכיים יש נקודה כזאת שממש כואבת, בשתי הברכיים במקום זהה, זה מתרפא? למישהו היה את זה? איך נפטרים מזה יש תרופה שיטת ריפוי? :'(

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by HFDO5,

הגעתי ל 100 הודעות מזלטוב לי חחחח ;D

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  16. מה אתם אומרים אתם גם מוזמנים להראות את שלכם מישו מכיר איפה יש איקונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eli.g,

אני יודע שזה 2.5 בלילה אבל בכל זאת. אז למי שיש משהו להגיד או שסתם משעמם לו כמוני שיכתוב. או אולי משהו מצחיק.... משהו......

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. חברה ,חברה שלי רוצה לעשות יום הולדת בצ'רצ'יל באזור צומת קרית אתא שם ואני לא מוצא את המספר טלפון שלהם בשביל לבדוק משהו, מישהו מכיר פליז זה חשוב היא משגעת אותי שהיא לא מוצאת את המספר והפילה אלי את הנושא, קיצר לא רוצה לאכזב אותה לא כדי גם אני רוצה מתנה ביום הולדת שלה ;D אז תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by shalomelbe,

פתחתי טוויטר ולא הבנתי בכלל מה עושים שם. יש אנשים מעניינים שאתם עוקבים אחריהם? (סליחה על ההצפה בנושאים היום, היתי רחוק מהמחשב מלא זמן :-) )

20. רציתי לשאול אולי יש מישהו שזה יצלצל לו עכשיו קרה משהו מוזר אני על המחשב השעה כמעט 5 וכמעט חושך כבר פתאום הפסקת חשמל הולך לחלון רואה שזה רק אצלנו פותחים את הדלת יש שני אנשים על הארון חשמל אומרים דברים לא הכי ברורים שהם בודקים לחורף ואם יש עצים גבוהים או מרפסות אצלנו ואם אפשר להכנס להסתכל שואלים אותם שוב כמה פעמים מה המטרה הייתה ולכבות את הפיוז הם לא ממש עונים וממשיכים לדבר על עצים גבוהים שיכולים לפגוע בקווי חשמל מיד אחרי זה ראיתי את שנייהם מהחלון למטה כל אחד נכנס למכונית פרטית משלו מכוניות רגילות לא של חברת חשמל נראה ונסעו יש דבר כזה עובד חברת חשמל מורידים פיוזים בבנין דירות? בחיים לא זוכר כזה דבר בטח שלא בכמעט …

21. אז ככה בטח כבר הכרתם את האתר שלי http://abdlala.freeserverhost.com/ עכשיו אני מחפש אנשים עם מצלמות שרוצים אולי להכין מערכונים קצרים ואידיוטיים לאתר משהו שקרוב לערבים , תתפשו לערבי תעשו קולות מה שבא לכם ותפנו לאייסיקיו שלי שלחו את זה אפשר גם סירטוני פלאש או תמונות 61041243 :xyxthumbs:

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מה דעתכם על הסדרה?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by nehmia,

תרשמו איזה "יצירות" שלהם הכי אהבתם

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  24. דוד שלי אמור לנחות היום בישראל הוא מגיע מאסטרדם יש למישהו מושג איך אני משיג את המספר טיסה שלו ? או פרטים כלשהם (אני יודע שהוא אמור לעלות לטיסה עוד שעתיים מעכשיו )

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by Devil Servant,

זה לא ממש קשור לפורום תכנות לכן העדפתי לבקש פה. אני צריך תוכנה קטנה בVB שתתמזער ליד השעון ותכנס כל שעה לכתובת http://www.yad2.co.il//MyYad2/MyOrder/Yad1Details.php?SalesID=47693&Up=u זה יעזור לי מאוד חבר'ה תודה!

• 1 תגובה
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים