עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Salwaby,

העיצוב החדש פשוט גרוע, כאילו עצבו אותו לילדים בני 10-13 בלבד. אני בעד חזרה לעיצוב הישן.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. סתכלו מה הולך שם...

3. Started by Aviv Bromberg,

עליכם לתת פקודות קצרות ולעניין כגון: קפוץ, תרקדי, תתחבקו, תשירו, דברו, תתפשטי(תראו מה קורה) וכדומה http://www.otherway.co.il/?CampID=44&BannID=44_1&rightURL=OK נחמד מאוד

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. שלום אנשים טובים, אני רוצה להזמין line 6 ux2 ואני לא יודע כמה מיסים יקחו לי על היחידה הנ"ל,מישהו יודע מה יקרה עם זה כאשר זה יגיע למכס?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  5. רכבת אוטובס-איך מגיעים הכי מהר,אני צריך להיות בחרפ ב8 בבוקר אשמח להצעות לדרך הכי יעילה ומהירה

• 4 תגובות
    • 7.6k צפיות
  6. מה לעזזזל קורה פה!?!? זה הלילה האחרון שיש בו חופש (כן בטח.......) ואתם ישנים?!?!?! צאו לבלות, להנות!!, פשוט בושה!! 5 אנשים מחוברים!! תיבשו לכם!!! :dazzler1: :dazzler1: :ylsuper:

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  7. ההורדה סבירה הגלישה איטית מאוד כמו 56K!!

8. Started by Asafalfa,

אני לא יודע למי יצא לשמוע את זה אבל לפני כמה ימים היה ב MTV שילוב של כמה שירים ביחד האחד זה SWEAT DREAMS של החוברה מוזרה חחח ושל המלך faithless (I CANT GET NO SLEEP השילוב היה פשוט מצוין !! ואני מחפש את זה בלי סוף יש איזה מישהו כאן שיודע ?!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by SupeRnovA,

אוקיי מדובר בתחרות איפור וקרובים של חבר שלי משתתפים בה אז אני צריך שתצביעו למתחרה מספר !28 http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=182152&sid=16 בבקשה אתם חייבים להצביע לה תודה רבה רבה רבה למי שעוזר!

• 13 תגובות
    • 755 צפיות
  10. http://www.fun.co.il/submission.php?SubmissionID=125&Type= תעשו טובה תשקיעו 2 שניות ותצביעו 10 לחבר שלי תודה רבה רבה לכם

• 12 תגובות
    • 793 צפיות
  11. אני בשניות אלו עורך עם חברי (יובל קובל Yuvalkob מהפורום) סרט מאוד חשוב ואנחנו צריכים אתר עם פרסומות מצחיקות, ממש לא חשוב באיזו שפה... זה ממש ממש דחוף ואני בטוח שיש אתר כזה אז בבקשה תעזרו לנו! :saint:

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  12. תראו יש באתר היפ תחרות..זה הסרטון שהעלתי לתחורת כמובן אתם מוזמנים לצפות בו.. http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?FileID=33690&tmpl=10&Page=1&cid=161 עכשיו..הייתי מקום ראשון אבל איפסו לי את הנקודות וכביכול איפסו גם לאחרים תנקודות אבל נראה לי שהייתה פה איזה פאשלה מצד האתר..אבל בכל אופן..אני מת להגיע חזרה למקום הראשון..ובשביל זה אני צריך את העזרה שלכם... אני ממש אודה מקרב ליבי לכל בנאדם שירשם לאתר(ההרשמה חינם ולוקחת משהו כמו 10 שניות) וידרג את הסרטון שלי עם 5 כוכבים,ואם אפשר אפילו להגיב ולהעביר לחברים שלכם.. ..זה ממש חשוב לי..! בכל אופן תודה רבה רבה רבה ואני מוכן לתת נשיקה לכל מי שידרג אותי חח תודה רבה חברים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Shadowman,

ואיך השם הזה קשור לשם אולג! לכל העוזרים תודה!

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  14. אני לא אשקר לכם ואמר את האמת, כל כניסה עוזרת לי להתקרב לתגמול.. אז...כנסו ללינק הזה וזהו אם אתם רוצים אתם יכולים למצוא שם בגרות ופסיכומטרי וכאלו אולי תתעניינו ויהיה משהו טוב לכם.. תודה http://www.mikood.co.il/?v=x-amin

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  15. בבקשה תנו אתרים טובים שאפשר לפרסם למכירה

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by d-murder444,

יש לי עבודה להגשה.... אני צריך לעשות עבודה על כיצד משפיע המחשב בתחום.... כלשהוא [רפואה, צבא וכו'] ואני אמור להעביר את זה לכתב יד העיקר שיספיק ל3 עמודים.... בבבבבבבבבבבבקקקקקקקקקקקקשששששששששששששששההההההההה מישהו יכול לעזור??? אני מתחננןןן מנהלים פעם ראשונה תוותרו לי ואל תנעלו.... להרבה אחרים ויתרתם גם בפעם המאה וזו הפעם הראשונה שאני מבקש לא לנעול... מישהו יכול לעזור בבבבבקשהההההה??

• 7 תגובות
    • 507 צפיות
  17. Started by starter,

מה לדעתכם עלה יותר האוטו או האופניים ? לדעתי האופניים ;D אנשים אם סדר עדיפויות... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by Milford Cubicle,

אנשים בלי חיים http://www.snunit.k12.il/kodesh/ מי לעזאזל כתב את כל זה ?! עריכה: למי שלא שם לב - יש שם את כל התנ"ך !

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by GanJaval,

יש לי יומהולדת עוד שבועיים בערך ותאמת אין לי מושג מה לבקשששששששששששששששששש אני יהיה בן15 ... תנו רעינות דברים למחשב אני לא נירא לי צריך יעני אולי איזה תוספות אבל ככה כרטיסי מסך וכל השטויות האלה לא ... פלאפון גם לא ..... ובקיצור תציאו רעיונות אבל גם לא משהו ב 10000 אלף שקל משהו בסביבות ה 1000 שקל

• 11 תגובות
    • 739 צפיות
  20. מקורי שלי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  21. אני צריךךךךךךךךךךךךךךך דחוףףףףףףףף מי שיודע מי הכניס לגרמניה את הגול האחרון והמכריע בבעיטות עונשין מול צרפת במונדיאל 1982 שיגיד לי בבקשההההההההההה אני משתגע ..........שנים אני מחפש ולא מוצא מי זה...........בבקשההההה תעזרו חיייב דחוף תשובה.....מי שיודע מי זה גאוןןןןןןןןןןן :s07:

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  22. רובינו כאן עובדים (או לומדים, או בצבא, תלוי בקבוצת הגיל). רובינו עובדים ביומיום עם אנשים אחרים או מולם. רוב האנשים הללו הם דיי בסדר סך הכל. אבל לפעמים איכשהו יש תמיד אידיוט אחד שחייב למרר לכולם את החיים, או סתם להיות נודנית. לכל אחד יש או היה אחד כזה איפשהו. בעבודה, בצבא, בלימודים או בצופים. אני אשמח לספר לכם על מפלצת המשרד שלי ואשמח לשמוע על שלכם ומה אתם עושים איתן. אז ככה. קוראים לה ר', היא בת 24 או 26. היא סטודנטית שנה ד' לקישקושולוגיה, עם משקפיים כמו של דרו קרי ושיניים כמו של סוס יאור, שכל הזמן מאיימת שכשהיא תסיים את התואר היא תראה לכולנו (במשרד), כאילו תזרוק לנו שקל מהלימוזינה כשהיא תעבור לידינו. בינתיים עברו להן 4 שנים שהיא עובדת שם והיא עדיין שם. התחביב הכי גדול ש…

• 70 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. Started by silas91,

אני זוכר שיש מחלת נפש כזאת שבנאדם חושב שהוא אלוהים מישהו זוכר איך קוראים לזה ?

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. Started by idofr,

אז ככה המכשיר נכנס לרטט ופשוט לא מוכן לצאת ממנו אם מישהו מכיר את הבאג הזה ויודע איך לפתור אותו אז בבקשהההה תכתבו לי בתודה עידו IR

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  25. Started by דודי הסטלן,

כבר כמה ימים ברציפות אני מקבל את המייל החשוד הזה... Dear Sir/Madam, we have logged your IP-address on more than 30 illegal Websites. Important: Please answer our questions! The list of questions are attached. Yours faithfully, Steven Allison ++++ Central Intelligence Agency -CIA- ++++ Office of Public Affairs ++++ Washington, D.C. 20505 ++++ phone: (703) 482-0623 ++++ 7:00 a.m. to 5:00 p.m., US Eastern time יש למישהו מושג מה זה והאם אני אמור לחשוש?

• 8 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים