עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by STRENGTH,

באתר הזה רשום שאפשר לדעת מי מחק או חסם אותך מהרשימה checkmessenger2 אבל לפני שאני נכנס אליו צריך להכניס את הסיסמה ואת הכתובת של האימייל אבל השאלה היא אם האתר הזה מספיק בטוח..זה לא איזה אתר גונב סיסמאות?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Sifo Jen,

היי!, אני מחפש חנות שמוכרת נשקים קרים, מהקלסיים דוגמאת קאטאנה ועד מודרניים דומאת משטי. חשוב לי שתשלח לארץ, מישהוא מכיר?

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by A_D,

הרבה זמן כבר אני רוצה להכנס לתחביב של הטסת מסוקים וסוף סוף יש את הכסף והזמן. אבל אין לי מושג מה טוב ומה לא וכמה כל העסק יעלה. משהו יכול להסביר את כל הדברים הבסיסים שצריך לדעת בשביל להתחיל?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. הפרסומת עם הערבי שמרביץ למכונית (ספווייילללררררר) ומקלל אותה בערבית.. מישהו נוסף כאן ראה והתלהב או שזה רק אני ? ניסיתי למצוא ביוטיוב תקטע ולא הלך זה אומר שזה קטע שצולם ע"י חברה ישראלית לא ?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אני קורא הרבה חומר (כתבות, ביקורות, מאמרים, מדריכים וכו') באתר מאז שנת 2001, וידוע שסיימתי קורס טכנאים בג'ון ברייס ואני מתכוון להמשיך ל- MCITP: MCSE 2008 (אלא אם כן אצטרך לעשות את הקורס טכנאים החדש קודם, או את הקורס טכנאים למערכות עסקיות)- אבל השאלה שלי היא כזו: אני לא רוצה שכל החומר שאני מדפיס מהאתר ילך לזבל, באמת שלא, ולכן עוד ב-2001 קניתי לי קלסר גדול לאחסן בו הרבה חומר, וחשוב לי מאוד לדעת- עד כמה מקצועי החומר שיש באתר? עד כמה רחוק אפשר להגיע עם כל הביקורות/מאמרים/כתבות/מדריכים האלה? התשובה חשובה לי מאוד!!!

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by t_elad,

מישהו מכיר או יש לו נגן mp3 עמיד למים לשחייה ויכול להמליץ לי על משהו. מצאתי רק נגן אחד שנמצא במשהו כמו מבחנה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2993829&refid=6 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. הלך לי לאיבוד הארנק... דווחתי כבר לחברת האשראי, וגם למחלקת אבדות של המשטרה... מה סכום הקנס שצריך לשלם על הוצאת ת.ז חדש? וגם צריך לדווח משהו לבנק?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום, הרגע חזרתי מפרזנטציה של כמה מהסוכנים של החברה הזו שבאתי אליה רק בגלל הסקרנות לאחר שחבר שלי נכנס לשם תמורת תשלום של 1080$ למרות שהפצרתי והזהרתי בפניו על כך שזה נראה כמו תרמית פרמידה טיפוסית , לאחר פרזנטציה ארוכה שכללה הרבה מילים יפות ומפוצצות בצורה דיי מגוחכת ומעט מאוד עובדות... גם בשלב השאלות כאשר שאלתי שאלות ישירות וברורות אשר נענו בהתחמקויות , אי ידיעה או חוסר מידע רלוונטי לגבי המוצרים שהחברה מוכרת אשר יעילותם מוטלת בספק במקרה הטוב כדגומת ג'ילים שונים לשתייה למטרות של הרזייה \ דחיית הזדקנות \ עירנות ושאר מטרות נעלות אתר החברה http://www.agelisrael.co.il אז רציתי לשאול אתכם אם יצא לכם לשמוע על החברה הזו Agel ? ומה דעתכם עליה ? כמו כן האם יצא לכם להיתקל במו…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

שלום חברים. יש לי דחף עז לבזבז קצת כסף על המחשב שלי ואני לא יודע על מה ( בטח זה קרה לכם פעם ). יש לכם המלצות ? אם אתם שואלים מה יש לי במחשב תראו את המפרט.

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by LeftRight,

שלשום הלכתי לקנות שתיה [כמה חברים באו אלי] אז ראיתי פתאום בחנות נסטי מנגו-אננס! מישהו שמע על זה? טעם? קניתי 1 וטעמתי זה מה זה טעים! אומרים שהאפרסק טעים אבל אני אומר לכם שלא! אז מישהו עוד טעם חוץ ממני? או שמע? מתכוון לנסות?

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. חבר שלי מתקשר אלי(זה שנשרף לו המחשב בגלל ספק זול) ואומר לי: "עשיתי חישובים והכל ואין לי כסך למע' DURON חדשה, הלכתי לחנות והמוכר הציע לי לוח VIA APPLO 133...." אני כל לא יודע מה יותר גרוע הטמטום שלהם או זה שהם עושקים אותנו

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Ewingum,

סתם אכלתי אחד ורציתי לברר מה דעתכם

13. בוקר טוב לכולם. אני רציתי לשאול אתכם - איפה הכי כדאי לי לקנות מחשב ואני אדע בוודאות שלא אדפק או אקבל חלקים מזויפים / לא טובים... פעם קודמת שקניתי מחשב לא הבנתי כלום במחשבים (3 שנים :) והוא היה מאוד מאוד יקר. אני רוצה לבדוק עכשיו איפה כדאי לקנות כדי שלא אדפק שוב. תודה על זמנכם.

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by vasser,

Read this ... seems like a beginning of a beautiful friendship

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by MODI,

אני רוצה לקנות פקט סיגריות(מרלבורו), האם המחיר יותר זול? אחותי אמרה לי שמקבלים 2 קופסאות מתנה, זה נכון?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by ppe,

אני אוהב אותך, אחי פשוט סרט מעולה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Dark_Phantom,

כן, אני יודע, פורום מחשבים וכו'.. בכל זאת: נניח סיטואציה כזאת. מאיה שהכירה בחור טוב, נניח שמו חיים. היא ממש מסתדרת איתו ומחבבת אותו, בתור ידיד, לטענתה. הם מבלים די הרבה זמן. חיים לאחר זמן מה מתוודה למאיה שהוא מאוהב בה. מאיה מסרבת לו ושואלת מה הוא רוצה לעשות הלאה. מן הסתם חיים המאוהב לא רוצה לנתק יחסים וממשיך להסתובב איתה. למאיהכיף איתו אז לא אכפת לה. למאיהיש גם סוג של מישהו שיש לו רגשות כלפיה,נקרא לו יוסי, וכנראה גם למאיה כלפי יוסי יש רגשות. הם לא חברים אבל נפגשים ושוכבים ומתנהגים כמו חברים, למעט הכרזה בציבור. ליוסי מפריע שהיא מסתובב עם הידיד החדש,חיים, כמה זה טבעי? מה אפשר לעשות? פרט קטן אך חשוב: חיים עוזב עוד חודש וחצי וכנראה שלא יראה את הבחורה...

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אחד המשחקים הגדולים השנה הושק הלילה ולהפתעת רבים הוא מגיע ללא תמיכה כלל בכרטיסי המסך של אינטל לרבות ליבות גרפיות וכרטיסי מסך מסדרות Arc. התגובה? בקשו החזר כספי על רכישת המשחקלכתבה

19. Started by coold,

היי, מצאתי לא מזמן אישורי נסיעה באוטובוס מתקופת היסודי. זה דף עם תמונה בכריכת למינציה. פתחתי את הניילון אבל התמונה דבוקה לניילון. יש לכם דרכים להפריד את התמונה מהניילון כך שהיא לא תקרע? הנה אחד מהאישורים http://imageshack.us/photo/my-images/508/0063yf.jpg/

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אני הולך לבקר במוזיאון חצרים, לראות שם מפגן אווירי מדהים וכמובן לראות את ה"סופה" F-16I מפלצת התימרונים והנשיאת דלק. מישהו עוד הולך לשם או למקום אחר?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. ומי שינסה לשנות אותה , אפי יחר עליו !!! בנימה זאת , אני חפץ לאמור שפע ברכות לחבר יקר , איש אהוב , אמיץ ללא חת , חסר רבב , במלאות יותר מדי אביבים שהוא מסתובב בינינו . הלא הוא עופר , בעל השמחה בעוד כשעה , הזדקנת בעוד שנה , אך אבוי , לא רואים ( ??? ) זאת עליך . האיש שלא חושש להלחים שום דבר , מחבר הכל להכל , עורך ניסויים גנטיים על לוחות מחשב , גודש בדרכים עם הel h'mar האדום שלו ... אךךך עופר ..... קבל לאות יום הולדתך לא שמנים מקפצים , לא סמיילים חסרי תכלית , אלא פשוט ברכה פשוטה ומוזרה : מזל טוב בן אדם !

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by anatoli,

אהלן חברים, מאז שהתגייסתי אין יל הרבה מדיי זמן פנוי, אבל כשאני בבית אני אוהב להתפנק באיזה סרט או שניים. בין הסרטים שיצא לי לראות הסופ"ש הזה היה הסרט Epic Movie. בקצרה, פארודיה על סרטים אחרים בסגנון מת לצעוק. איך הסרט? מעולה! אולי אין לו את המקוריות שהייתה למת לצעוק הראשון כשהוא יצא כי הרעיון כבר לא חדש, אבל ללא כל ספק אחד הסרטים המצחיקים ביותר שראיתי כבר הרבה זמן. ההומור בחלקו הגדול לא חכם במיוחד, אבל בשביל לפרוק קצת לחצים אין כמו זה. פשוט לא להאמין כמה להקות וכמה סרטים מקבלים בראש בסרט הזה! Narnia, Snakes on a plane, The Da Vince Code, Charlie And The Chocolate Factory, Punked, MTV's Kribs, Click, Mission Impossible, Harold and Kumar go to white castle, X-men, Borat, Sta…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by TeaTime,

אני מניח שכולם פה מכירים את תורת האבולוציה אתמול בלילה שניה לפני שנרדמת חשבתי עליה קצת ותהיתי כיצב יכלו להתפתח אבולוציונית דברים כאלה ניסתי ללכת מרמת התא אל הדג ולא הצלחתי לבצע שום התפתחות לוגית שתוביל מתא לדג אני יודע איך להסביר את רוב המערכות, אפילו המתוחכמות כמו העין אבל לא הצלחתי להסביר שום התפתחות של מערכת הדם, הלב והריאות הבעיה המרכזית שנתקלתי בה הייתה זו: 1. כיצד צביר תאים (שכל אחד מהם בנפרד מסוגל לשרוד ללא האחרים) מפתח את התלות בתאים אחים השונים ממנו? כלומר מדוע תאים מסוימים הפכו לתאי שריר בעוד האחרים לתאי עור וכן הלאה? לא הצלחתי לחשוב על הדרך שבה תאים יפתחו תכונות כאלה ועדיין יקיימו את המכלול 2. כיצד אותו צביר תאים מצליח לפתח את היכולת לבנות את כל המכלול מזוג תאי…

• 42 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by OmriF,

שלום לכולם, האם ראיתם את תחרות "המגפה הכתומה"? מה דעתכם עליה? האם זו תרמית או שמה תחרות מעולה? www.magefa.drix.co.il לדעתי האישית, התחרות מעולה, היא מבית טוב, ויש פרסים שאסור להחמיץ.... מה דעתכם?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Ewingum,

http://news.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=0&id=291687 :ylsuper: http://www.brava.com/how-use.html עריכה - כל הזכויות שמורות למישה שגנב מe-r-a-n ;D

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים