כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
ואני כבר ציפתי למשהו נחמד, אפילו דודידו ופילוס לא היו !
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אפשר להזמין סכינים מחול? כמו של kershaw,sog,benchmade,spyderco ? למשל להזמין את הסכינים האלו באיביי, או מהאתר של החברות האלו..זה אפשרי? מכיוון שזה נחמד לנשק, אני חושב שיהיו דיי הרבה בעיות עם הדברים האלו למי שלא יודע למה אני מתכוון, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אנשים אני זקוק לשמות + תיאור בסיסי (או מורחב, כמה שיותר יותר טוב) אני מתכוון להשאיר את המחשב שלי יום וליל עובד (אני מת על אנימה , אין מה לעשות) ויהיה לי עוד מעט הרבה זמן לשרוף (סוף סוף הגיעה סוף הלימודים , ויש לי עוד 8 חודשים עד הצבא) חוץ מזה אני גם מוריד סדרות מד"ב (גם מכור) (SG1, SG ATLANTIS,FARSCAPE...) אז אנשים תנו לי המלצות, אפשר גם המלצות למד"ב רגיל תודה
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
זה לא אמור להיות קשה אבל... אני לא מצליח לפתור את השאלה הזאת: סכום האיברים הראשון והשני בטור הנדסי אין סופי שהמנה שלה בין 1- ל 1 הוא 10. סכום הטור גדול פי 4.5 מהאיבר השני. מצא את סכום הטור. לא צריך הסברים מפורטים יותר מדי תודה מראש ערן.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אז ככה,אפשר להגיד שאני דיי מבין בחומרה,אך למרות הכול,אני מעוניין להרחיב את הידע עוד ועוד,ועוד. רציתי לדעת אם זה הספר המתאים?מישהו פה התנסה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! בעזרת השם אני קונה מחשב חדש. אני מעוניין ליקנות את המחשב מ ZIGZAG ויש לי כמה שאלות. 1) מישהו קנה מהם פעם מחשב? 2) האם היא חנות אמינה? כלומר אפשר לסמוך על זה שהיא תחליף רכיבים כמו שצריך ולא תעשה בעיות. במידה ומיתקלקל לי רכיב מסוים, האם היא מחליפה אותו מהר? כמה זמן לוקח לה להחליף רכיב? האם נגיד היתקלקל לי ההארד דיסק אז אני צריך לישלוח אותו אליהם , נכון? ואז מה בשביל הארד דיסק היא תישלח שליח שיביא לי את ההארד דיסק החדש? 3)האם היא מייבאת מוצרים איכותיים , כמו שצריך? 4) אני אשמח לשמוע דעות ממישהו שקנה שם. ומוכן לחלוק איתי את התרשמותו מהחנות. תודה רבה. וחג שמח.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב, כאחד שיודע ללכת לאיבוד דיי בקלות, אבל הפעם אני עם מישהי אז חח חבל לעשות לה אבודים, בכול מקרה, אם מישהו יודע, איזה קווים אפשר לתפוס בתחנת רכבת השלום בת''א, (עזריאלי שם), שמגיעים לטיילת בת''א כמובן. חישפתי בדן, ואגד, וכול הקווים שם עושים סיבובים בחולון לפני, קיצר סתם סיפורים, אני מחפש קו פשוט, מ א' ל ב' בלי הרבה בעיות בדרך. ואם ידוע לכן איזה קו אפשר לתפוס משם שמגיע לרחוב רוטשילד ככה קרוב למקס ברנר, ככה יותר טוב. או כמה אמורה בערך לעלות מונית מהטיילת לרוטישלד 40 בערך. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
השאלה היא למה המהירות לאורך המסלול (מהנקודה האדומה לנקודה הכחולה) קטנה ? אני עניתי בגלל שלאורך המסלול הAr(תאוצה רדיאלית)גדלה. האם יקבלו את התשובה לפחות באופן חלקי?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חוגגים יומלדת לחבר.... ואנחנו קונים אלכוהול בכמה מאות שקלים אבל עדיין לא סגור כמה... ורציתי להתייעץ אתכם מה לקנות... חשבתי שכול אחד מהחבורה יקנה בעצמו זה מה שחשבתי שאני יקנה לבד... מה אתם אומרים ? 2/3 אבסולוט אבסנט (לא סגור כמה זה עולה.. משהו יודע... נשמע לי יקר) ייגר (דבש) קגלביץ' מלון את הוודקה ואת הקגלביץ' אני משיג ב-160 שקל.. ואת הייגר דבש יש לי אחד פה חדש על מה אתם ממליצים.. נ.ב. : עכשיו שמתי לב שיש לי גם סקוטש' משהו לפנננננים.....
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אנשים.. קודם כל אני חדשה פה, הבנתי שאין פה הרבה בנות. קוראת סמויה בדרך כלל (סוף סוף אני יכולה לשאול משהו) הבנתי שבפורום הזה אפשר להעלות כל שאלה. בכל מקרה, לפני בערך 3 חודשים הפסקתי לעשן סיגריות, אני חייבת גם להחמיא לעצמי למה עישנתי 4 שנים והפסקתי ! כל הזמן הייתי לועסת מסטיק ושוכחת מסיגריות. כמובן שאני ממשיכה עם זה, אבל לפני כמה זמן אחד מהידידים שלי טוען שכבר הפכתי את ההתמכרות שלי מסיגריות להתמכרות למסטיקים. חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שאני באמת כל הזמן עם מסטיק בפה.. זה נראה לכם מוזר ?? אפשר בכלל להתמכר למסטיק ?? מה ההתמכרויות שלכם ??
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אופניים ללא בולם זעזועים אחורי (אני חושב שקוראים לזה זנב קשיח או משהו), באיזור הגליל התחתון. המחיר לא כל כך גמיש תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הייתי נהג משא כבד בצבא ואני רוצה לחזור לצבא לקבע מה התהליך ? אמרו לי שמי שרוצה לחזור לקבע חייב לעבור " מיון תעסוקתי " ? האם זה נכון שצריך לעבור את זה ? אם כן מה עוברים ביום הזה? מה הסיכוי ? אם אני לא יעבור יגידו לי לעזוב את השירות קבע ? 2. כמו כן הם גם דורשים "ממליצים " באמת מסתכלים על זה ? זה גורם משפיע ? אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא הייתי מתנגד לאיזה אחת שתישב לי בגינה...לנסוע איתה לביה"ס...
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שמתי לב למשהו, אין מספיק צחוק באיזור הזה, בין אם זה בדיחות עלובות של ספאמרים, או ת'רדים של בדיחות שלא שוות קריאה (ילד אחד הלך הלך הלך, נפל לבור ומת.) What the Fuck is that?! אז הבה נעתיק מאנשים שכן יודעים להצחיק, ישראלים, לא ישראלים (רק לא צרפתים, אוקי?) Fire At Will! (זה לא מילה במילה, כי אין לי כאן את הקטעים) -"i'm tierd of all those fucking magazines!! every group of people has it's own magazine. we have working mother magzine, hispanic buissnes magazine, infact, any activity that is done by more that four people in the US has a fucking magazine devoted to it. sky diving, snow mobiling, backpacking, mountain climbing, bunjey jumping, ski shooting, duck hunting,…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למי שלא ראה , סרט חובה!! אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בשנים האחרון!! נשפכתי 90 אחוז מהסרט!! ענק! SPEECH LESS! בקיצור, MUST SEE!!! לא רוצה לקלקל אז לא אספר על הקטעים שיש שם, בקצרה בוראט הוא אחד הדמויות של ALI G ובסרט בוראט נוסע לאמריקה כדי ללמוד על התרבות האמריקאית. וזהו בקצרה.
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מסע לפולין - תקציר מהיר. אז ככה: הסיבה להעדרותי מהפורומים/חדשות/ניהול האתר במשך שמונת הימים האחרונים היא מסע שכבתי לפולין. את המסע הזה התחלתי ללא הרבה יותר מידי ציפיות כי ככה אני, לא ציפיתי שאני אעבור איזהשהו שינוי גדול כמו שאכן קרה לי. לקחתי לעצמי יום יום באשר הוא וחייתי את הרגע, הדבר היחידי שנתתי עליו את הדעת והיה קשור בעתיד הוא מתי ההשקמה מחר בבוקר ומתי אוכלים (וכמו שאתם רואים גם זה היה עתיד קרוב מאוד). לפני כמה שעות בודדות חזרתי מפולין והינה רשמים מהירים (בקרוב יומן מסע מלא): יום שני למסע - מחנה ההעבודה וההשמדה "מיידאנק". אני מגיע לשדה ענקי בדיוק כמו באגדות רק שלשם שינוי נמצא עליו מחנה גרמני-נאצי ענקי בגודלו, סיפורים שלמים יש סביב המחנה הזה ועל חוסר יעילותו (תאי גזים …
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, כפי שהבנתם מהכותרת,אני לומד כרגע פסיכומטרי ונבחן למועד יולי. ואחד האתגרים המעיקים(לפחות מבחינתי) והקשים בפסיכומטרי הוא אוצר המילים. אני יחסית מתקשה בלזכור את המילים,בלשנן אותם.אמנם אני יכול לזכור אותם לטווח קצר,אך לא כל כך מצליח לזכור לטווח ארוך. ואני מתייחס בעיקר למילים באנגלית,שזהו שפה זרה ,ויותר קשה לי לזכור אותן. רציתי שתציעו לי דרכים ,איך לזכור את המילים ולשנן אותם. תודה.פתוח להצעות...
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נלקח מהעיתון המקומי: :lol:
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סתם ,היה קצת משעמם אז אחד החברה מהתרד של "מי מאמין שנחתו על הירח? דבר על איזה מלחמה עם זומבים או משהוא כזה ,אז איכשהו זה הגיע ל"איזה נשקים אתם מתכוונים לקחת אתכם". אז מי שרוצה להגיד איזה נשקים ,שיכתוב פה . אני יתחיל . רכב : שניים כאלו כבדים ,שיכולים לסחוב הספקה ואפשר לישון בהם בלי פחד . עוד שניים כאלו ,שנוסעים מהר יותר וגם ממוגנים . + שניים כאלו לבריחה מהירה ,עם משהוא משתבש . על כל המכוניות כמה כאלו מכונות ירי m61 . וציוד אישי של כל אדם בצוות טווח רחוק-בינוני (נשק עיקרי) : http://www.imfdb.org/index.php/Bushmaster_ACR טווח קרוב (מקריי חרום) : http://en.wikipedia.org/wiki/Atchisson_Assault_Shotgun שוטגאן ,שאפשר לרסס איתו . אקדח לטווח קרוב : http:…
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר בידור כלשהו, שיעזור לי להעביר את הלילות הקרים בח"א. בהתחלה חשבתי על מחשב נייד, אבל מחשבים איכותיים יקרים מידי. עכשיו אני חושב על נגן DVD נייד או משהו בסגנון. כמובן שאני פתוח להצעות אחרות. התקציב עד 3000 - 4000 ש"ח. יש המלצות?
-
- 44 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. רציתי לקבל עזרה בתרגיל הבא: חשבו את: א. ההתנגדות השקולה במעגל (RT) ב. הזרם בכל נגד. ג. ההספק על כל נגד. ד. ההספק הכולל במעגל (PT) תודה רבה, אשמח אם תוכלו להסביר לי את הדרך לפתרונות!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי! קצת משעמם לי בחופש, ובגלל שלא מצאתי עבודה, אני החלטתי לקרוא החופש 2-4 ספרים טובים. בבקשה תמליצו לי על ספר(לא יקר) שקראתם ואהבתם. אפשר בעיברית ואפשר באנגלית. תודה רבה. נ.ב. למי שמתכוון לצחוק עליי ולהגיד "מי קורא ספרים?!!?!" אז שלא יגיב בת'ראד שלי בבקשה!!!
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קודם כל, ההיבט האידאולוגי מעניין לי את הביצה. אני רוצה לבחון את העניין הבריאותי בלבד. בתור טורף בשר מושבע שעוקב אחר הנושא כבר כמה זמן, קשה לי להתכחש לכל ההשפעות הרפואיות השליליות שיש לבשר מעובד על הגוף, גם ממחקרים רפואיים שנצברו לאורך השנים וגם מתחושות אישיות שאני חווה לעיתים לאחר אכילת בשר. רציתי לדעת אם יש כאן כאלה שעברו את התהליך לתזונה מן הצומח ויכולים להעיד ממקור ראשון על הנושא
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-