כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
בנושא מעגלים חשמליים באותו סגנון, ניסיתי לפתור.... ולא הצלחתי: 1) לרשותך 3 נורות של פנס כיס,סוללה,נגד משתנה אחד,ותיילים מוליכים. על אחד הנורות רשום-1W-5V ועל האחרות-0.2W-2V. כא"מ הסוללה הוא 9V והתנגדותה הפינימית 1 אום. א)האם 3 הנורות יכולות לפעול בהתאם לרשום עליהם כשהם מחוברות בטור? ב)תכנן מעגל חשמלי עם כל הרכיבים כך שכל הנורות יאירו בהתאם לרשום עליהם-סרטט. ג) חשב את התנגדות הנגד המשתנה במעגל שתכננת. 2) תלמיד צריך להפעיל נורת להט של 110V-75W בהתאם לרשום עליהם בעזרת מקור מתח של 220V שהתנגדותו הפנימית זניחה. א) כדי להפעיל את הנורה בהתאם לרשום עליה, חיבר התלמיד לנורה נגד בטור. חשב את התנגדות הנגד. ב) התלמיד רוצה להשתמש בנורות של 110V-25W במקום הנגד,כדי להפעיל את הנורה בהתאם …
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתנדב לצבא [יש לי פטור אז אני לא חייב להתגייס] ואני לא יודע לאיזה תפקיד להתגייס. נתנו לי אפשרות להתגייס לכל תפקיד מלבד קרבי ומודיעין [עקרונית, אני יכול גם את זה אבל עזבו..] אני לא רוצה איזה תפקיד זוטר מעפן או משהו כזה. משהו שישמע חשוב. אם להיות כנה, אומר כי הרושם שהתפקיד עושה הוא דיי חשוב לי, היינו, הכבוד שנותנים לדובר צהל הוא גבוה בהרבה ממשק ממטרות. אני לא יודע לאן ללכת... חשבתי אולי פקח טיסה אבל גם זה לא כזה מרשים ולא כזה מעניין. נאמר לי שתפקיד כבאי בחיל אוויר הוא אחלה דבר ואנשים יוצאים משם מרוצים, אבל אין לו כ"כ רושם גדול... לא?! יש כ"כ הרבה תפקידים וכמעט ואת כולם אני לא מכיר... יש עצות?! תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם שמת לב אתה נועל דיונים שדווקא הולכים יפה... ומופרטים שם הדברים בנושא. זה שמפריע לך לראות זאת -בעיה שלך. זה דיון ולא הסכמה. --- פורום זה מקום לדיונים מכל הסוגים -אנשים קוראים ותמיד אפשר ללמוד ולעשיר ידע. פורום של צחוקים לא נעלת ,עד שכתבתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543653.10 את 'העקר' לקחת רחוק. עריכה: על הדיון הזה מדבר שננעל לכתחילה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543631.100
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש אתר של מלא משחקי סודוקו מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.liorfilm.com/my_movies/shenkin/page_design_heb.html
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להעביר שולחן ביליארד מבית של חבר לבית שלי, אבל העניין הוא הרבה יותר מסובך ממה שהוא נראה. אני צריך חברה שמתמחה בדברים כאלו, אני צריך שהם יבואו ויפרקו את השולחן (רגליים+פלטות שיש) יובילו את השולחן מהבית שלו לבית שלי (שולחן כזה שוקל כמה מאות קילו) ולאחר מכן יתקינו את השולחן בבית שלי (הורדה למרתף+הרכבה+פילוס) האם מישהו מכיר חברה או אדם שיודע לעשות את זה? או מתעסק עם זה? אם כן אני אשמח אם תשתפו אותי. אגב, אם למישהו פה יש שולחן ביליארד בבית, אני אשמח לקבל טיפים על איך לשמור את השולחן נקי וכד'... בתודה ניר
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מזהיר מראש שזאת חידה ממכרת ביותר ויכול לקחת הרבה מאוד זמן לפתור אותה (לאח שלי לקח מעל 3 שעות) אני קודם אסביר, יש 5 קוביות, המחשב זורק את הקוביות ולפי הקוביות צריך לדעת את התשובה עכשיו למשחק קוראים petals around the rose (שזה בעברית "עלי כותרת מסביב לורד") אתם צריכים לדעת את התשובה לשאלה - How many petals around the rose ("כמה עלי כותרת מסביב לורד") קודם כל, לסדר של הקוביות אין שום משמעות (את המשחק/חידה במקור משחקים עם קוביות אמיתיות אז לסדר שלהן אין משמעות) עכשיו ככה, התשובה תמיד תהיה מספר זוגי או אפס לשם של המשחק יש חשיבות (אני הגעתי לפתרון בלעדיו, אך זה יכול לעזור) לכל הטלה יש פתרון (כלומר כל רצף אפשרי של הטלות תמיד יהיה לו תשובה) ולסיום, תשמרו על ראש פתוח ואת הסיבו…
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קמתי בבוקר ואין אופניים!!!!! Haro V4 חדשים! יצאה לי הנשמה עד שהשגתי אותן. קניתי יד שנייה מזקן שגר בקומה רביעית ולא נסע בהן בכלל! אההההההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!! צמיגים ח-ד-ש-י-ם. הילוכי שימנו ח-ד-ש-י-ם. מעצורים ח-ד-ש-י-ם. סבל חדש שעולה 200 ש"ח! כיסא משודרג מאוד! :2gunsfiring: עכשיו אני צריך להניע את האוטו לכל מקום! (פיזור ילדים לגנים, מכולת ועוד...) סיימתי להתבכיין. בקיצור, אני צריך אופניים מהר מאוד מאוד מאוד ! הדלק יורד לי כל יום! (בכמויות) זה ממש לגזול אוכל מהפה של הילדים שלי - אבל אין לי ברירה. תקציב - 2000 ש"ח. (אני לא מאמין) לנסיעה עירונית בעיקר. אני מתלבט בין Haro (שהייתי מרוצה מהן מאוד מאוד [ בחודש הקצר שהיו אצלי]) לבין Trek שנראים לי אחלה אופניים. יש המל…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול ברצוני לקנות חיישן תנועה ,שכאשר הוא מזהה תנועה הוא שולח SMS לסלולרי, השאלה שלי איך זה פועל בדיוק מה אני שם כול SIM ואז הוא שולח לי SMS ,במקרה של תנועה או שצריך שיהיה קו פעיל בSIM מה הפרוצדורה? . תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אתר להורדה של דאמפים בחינם. משום מה כל האתרים הגדולים עברו למודל של תשלום... אפילו את סימולטור הVCE אי אפשר להוריד בחינם תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
להיגרם? אני פשוט נכנס לחדר ומתחילים לי כאבי ראש אם אני רואה טלויזיה/במחשב אז גם מדרדרת איכות הראייה (קצת שורף ואני מתחיל לרואת מטושטש) וסחרחורת רצינית דיברתי עם בודק קרינה מגנטית הוא אמר שאין מה לדאוג ממסכי LCD ואני יושב רחוק מספיק מהטלויזיה יש לכם רעיון ממה זה יכול להיגרם?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
"מעבד אינטל 4 ליבות QUAD Q6600. יתרון חשוב: יותר מהיר מ Q6000" ... מה אם מישהו באמת יבוא אליהם וירצה לקנות את זה? זה נראה ממש מגוחך אולי אני מחמיץ פה משהו? מישהו מוכן להעיר את עייני O_O
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חג שמח לכולם . אני מחפש תיק גב לנייד לא משהו גדול וזועק אלא ו קטן ואיכותי . יש איזה חנות טובה באיזור המרכז שמישהו יכול להמליץ עליה? אני מחפש משהו באיזור 200 ש"ח . אשמח לעזרה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם יש דירוג ליצירות טראנס החל מהתקופה שהוא פרח (כלומר מ-1992)
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=D4a1z7NLnNk הרג אותי ההוא שניסה לעשות PRINT-SCREEN בעזרת מכונת הצילום.
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שיבת המלך! (שר הטבעות 3) . עזבו את זה שזה הסרט הכי טוב גם מבחינה וויזואלית ובכלל הסרט הכי טוב שאי פעם יצא. אתמול ישבתי וראיתי את הסרט כמו שצריך בבית ואני אומר לכם, בקולנוע פשוט אי אפשר להעריך אותו כמו שצריך! ואני שילמתי 45 שקל לסינימקס (עם הSDDS וכל הזבל הזה!)!!,אני לא רואה יותר סרטים בקולנוע. אתם חיבים לקחת הבית\לחבר\אולם תצוגה של B&O ( ;D או כל חברה שמוכרת רמקולים ב 90 אלף שקל) ולשמוע אותו כמו שצריך. זה פשוט דבר אחר. ללא ספק האיכות הכי גבוה של סאונד ששמעתי בסרט אי פעם, וראיתי כל סרט טוב שיצא בזמן האחרון בבית עם אותם התנאים בדיוק. אני לא יודע מה עושה את הסאונד כל כך טוב, אולי זו באמת איכות טובה של הקלטה אולי זה רק השקעה ממש גדולה בפרטים ובמנגינות והקולות והכל …
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
א' עד ט' באב, תקופה קשה ביהדות. נהוג שלא לאכול בשר, לא להתקלח, לא לכבס בגדים, לא לשמוע מוזיקה וכו'. כיצד אתם נוהגים בימים אלה? אני לא אוכל בשר, משתדל שלא להינות מדברים כמו מוזיקה, סרטים, משחקים וכו'. אומרים שבימים אלה יש מזל רע. למשל, הים סוער ויש חשש לטבוע אז יש להימנע מללכת לים. (חוץ מזה שים זה הנאה אז זה אסור במילא).
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.navngo.co.il/page.aspx?page_id=108 הם רציניים ? אייקון "אמן", שמחליף את אייקון "אישור" :-\
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המשיח היגיע או זה כחלון ?? גם הוזלה של דמי הקישוריות וגם קנסות מופחתים ?? יופחתו קנסות יציאה בסלולר גם ללקוחות קיימים? גם לקוחות עם חוזים קיימים לא ישלמו קנסות יציאה של אלפי שקלים, כך אישרה היום וועדת השרים לכלכלה. החברות יוכלו לגבות דמי יציאה שגובהם 10% מהחשבון הממוצע, כפול מספר החודשים שנותרו. ההחלטה עדיין צריכה לעבור הצבעה בכנסת, במסגרת אישור חוק ההסדרים ב-31 בדצמבר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3949713,00.html
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
* קניה בארה"ב - ללא מכס וללא משלוח. * זקוק להמלצה לשני אוהלים: 1. אוהל למשפחה של 5 נפשות (3 בנות בגילאי 4,7,10) לקמפינג מזדמן של יום-יומיים עם עמידות סבירה לגשם (לא חורף). אני מנח שאוהל ל-6 נפשות יהיה גבולי, אוהל ל-8 יהיה נוח אם כוללים ציוד ונוחות. רצוי מאוד אוהל שניתן לחלק לשניים או יותר. מחיר עד 250-300$ אבל עדיף פחות. 2. אוהל לשני מבוגרים לקמפינג מעט רציני יותר אבל לא משהו מקצועי ויקר. אוהל שמוגדר ל-4 נפשות או אוהל גדול יחסית ל-3 נפשות יהיה בסדר. משהו שיחזיק ויהיה מעט יותר עמיד - עד 150$ נאמר אבל עדיף לכיוון ה-100 אם ניתן. אם אפשר - שיהיה קומפקטי, קל ונוח להקמה (אבל לא צריך להיות קל ברמה של תרמילאים - יש רכב תמיד). * מעדיף לקנות באמאז…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
קראתי הצעת עבודה IT Infrastructure Demand Manager מה זה אומר תכלס מה עושים בעבודה הזאת?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה: פעם ראיתי בערוץ 2 סרט קומי מצחיק ובדיוני על יצורים קטנים ושעירים כאלה שדומים לפרבי ואם אני לא טועה נקראים גובלינים (אבל אני לא בטוח), אני זוכר שלסרט הזה יש גם סרט המשך אבל אני לא זוכר שחקנים ושמותיהם או את שם הסרט אם מישהו יכול לכתוב את שם הסרט או להביא לינק אליו מ imdb.com אני אודה לו מאוד.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-