עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Pr0Xy,

הוא סוף סוף חזר!!! זה רק אני או שהוא יותר קשה מאשר מקודם?

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by spmguy,

אני כרגע נמצא עם תיבת דואר של הספקית נטוויז'ן ועשיתי ייבוא של הדואר אל GMAIL. השאלה שלי היא : אם אני אתנתק מנטוויז'ן ואעבור לספקית אחרת, האם אני אוכל להמשיך לקבל מיילים בתיבת דואר של GMAIL ?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  3. תנו רעיונות

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. לשימוש אישי... ושתהיה חזקה ולא תהרס אחרי יומים..

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by roadrunner,

הוא בסביבות 4.95 , נראה לכם שהם לא יודעים שהיה פיחות בשאר החנויות השער הוא בסביבות 4.85 שמתם לב שהם כבר לא מציינים את שער הדולר בדף הבית שלהם

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by UponTheRose,

למי שלא מכיר, COUCHSURFING זה מונח למגורים של מישהו שבו אפשר ללון במדינה זרה שבה אתה מטייל... משהו מאוד נחמד אבל אני חושש שזה מסוכן, מישהו פעם ניסה את זה? זה בטוח?? איך זה באמת הולך? תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. תגובה הבאה, ישנם שינויים. מצטער

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. מה יהיה? עוד מישהו נתקל? או רק אני?

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. לאחר חודשים של ניסויים שקטים ותלונות גוברות מצד יוצרי תוכן, ענקית החיפוש מסירה את הכפפות ומודה כי החלפת הכותרות המקוריות בכותרות גנריות המיוצרות על ידי בינה מלאכותית היא כאן כדי להישאר, כשהמטרה המוצהרת היא "שביעות רצון המשתמשים" - גם במחיר של הטעיה עובדתית ומוסריתלכתבה

10. אתמול, בזמן שבבית הכנסת שליד מרכז קריית אתא נערכו הקפות שניות, ההרגשה שלי של החג הייתה יותר כמו של יום העצמאות מאשר של שמחת תורה. ממספר רב של מוקדים, שמעתי וראיתי זיקוקים: פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה הזאת בשמחת תורה, וזאת למרות שהוא חג יהודי דתי. בשנים שעברו, לא זכור לי שבשמחת תורה, היו זיקוקים. האם זאת תופעה חדשה???

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. חברה בבקשה לא לצחוק,זה ממש חשוב לי. קיבלתי טבעת שהייתה של דוד שלי שנפטר , אומנם הטבעת לא זהב 50000 אלף קראט אך יקרה לי מאוד. מעולם לא שמתי טבעת ונראה לי קצת מוזר . אני אחד שהולך עם צמידים בידיים אם זה משנה ואני ימני. בעיקרון שמתי על יד שמאל על בקמיצה (ליד הזרת לאלה שלא יודעים,ויש כאלה אז לא לצחוק) וזה נראה דיי טוב אבל אני רוצה לדעת אם אני לא מפדח את עצמי \= תודה רבה ושוב אני מבקש לא לצחוק (אם אפשר כמובן.. כי ראיתי בדיי הרבה נושאים פה שיורדים על אנשים )

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. אני אובד עצות. כל האתרים נהיו חמדנים ורוצים חשבון PRO בשביל היכולת להעלות תמונה בגודל המקורי שלה ולקשר אותה כDIRECT LINK. בבקשה תמליצו לי על אתר טוב שלא מתעסק באיכות ובגודל של התמונה ושנותן לינקים ישירים. ושיתמוך בבקשה בPNG. תודה לכם

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אהלן. מקודם לא יצא טוב - אני כותב מהפלאפון... בכל אופן - הזמנתי משהו מגיבור מחשבים ועבר כמעט חודש ועדיין לא קיבלתי את זה, הם לא חוזרים אליי בטלפון ולא עונים לי למייל - המוצר כבר חוייב בכרטיס האשראי שלי והכסף ירד מהחשבון - איך אני פונה לישראכרט שיזכה אותי ואיך הולך בכלל התהליך? תודה

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by ZorD,

שלום לכם. יש בפי כמה שאלות בקשר לצבא, ואשמח אם תוכלו לעזור לי. - לפני כמה ימים עשיתי בדיקה כדי לבדוק אם יש לי מיגרנה מסוג כלשהו.. הרופאה נתנה לי טופס ואמרה לי לשלוח אותו לצבא. היום שבאתי לשלוח את זה נזכרתי שאין לי מושג לאן שולחים דבר כזה.. וגם הרופאה לא אמרה דבר.. אני חושב שהיא התכוונה לשליחה בפקס. למישהו יש מושג לאן זה צריך להישלח? והאם מיגרנה יכולה להשפיע על הפרופיל שלי, ואם כן אז באיזו מידה? - ברצוני לדחות את תאריך הגיוס שלי, יש לי עוד חודש+ ועוד לא הספקתי לעשות הרבה.. אני רוצה לנסוע לחופשה בחול עם המשפחה וגם לשפר קצת ציונים במקצוע או שניים.. איך אוכל לדחות את הגיוס? למי אני צריך להתקשר? - איך אני מסדר לעצמי נעליים אורטופדיות בצבא? אני פשוט לא מסוגל לסבול את …

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. יש בעיה מציקה בפורום שחלקים ממנו (בעיקר העמוד של החיפוש, הודעות חדשות, כמעט הכל חוץ מההודעות עצמם) הם בפונט שלפחות בלינוקס הוא פשוט לא ברור. יכול להיות שבווינדוס זה נראה יותר טוב אבל בלינוקס זה נראה זוועה. אני מעלה תמונות שתראו. צריך בקיצור להגדיר את הפונט arial שיש בכל האתר גם במקומות הבעייתיים בפורום. או לבטל את ההגדרת פונטים שיש שמה.. וקצת פחות קשור, ומקסימום עושים zoom, אבל למה הפונט כל כך קטן? אני יודע שלמעצבים יש מנייה כזאת לעשות פונטים בלתי נראים כי זה הכי יפה, אבל פונט גדול זה יותר נחמד וקריא. [img width=600]http://img521.imageshack.us/img521/2600/screenshotcn.png [img width=600]http://img843.imageshack.us/img843/3826/screenshothwzoneminefie.png

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. לחבר שלי יש כרטיס ויזה צעיר, ויש לו 16 ספרות, וזה גם מספר הספרות של ויזה רגילה. תהיתי אם כרטיס זה מתקבל אם אני מנסה לקנות ב- Steam למשל, EBAY או PayPal. מה אומרים? אפשרי?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מיקרופון עם איכות שמע טובה,אשר יהיה כמה שיותר נסתר. המטרה היא ללכת ברחוב,להתחיל עם בנות בזמן שחבר מצלם *בלי שהן יודעות* , הצילומים יהיו גם ברמה המקצועית של לעזור לגברים לדעת איך לדבר עם בנות,לעשות דברים מגוחכים,ולהצליח בכל זאת. דוגמא לסרטון מחו"ל : נעשו כמה פיילוטים עם האייפון,הסרטונים מצחיקים בטירוף ומלמדים שלא משנה מה אומרים, אלא איך אומרים את זה , מי יודע אולי גם אתם תלמדו איזה תרגיל או שניים לסיכום,אני צריך כרגע מיקרופון שיהיה כמה שפחות גלוי,עדיף בלי כל הכבלים ,תודה מראש לעוזרים מי שהכי יעזור לקבל קרדיט כשאתפרסם

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. תשאירו דואר אלקטרוני ותקבלו הזמנה לטלפון חינם spikko

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by FIRE-KID,

שלום אני צריך להשכיר רכב ל5 ימים משפחתית 5 מקומות. בסריקה מהירה באינטרנט הכי זול מצאתי שברולט "אבאו ביג" ב930 שקל ל5 ימים.. מה אתם אומרים? יש הצעות טובות יותר?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by OmriF,

שלום לכולם, האם ראיתם את תחרות "המגפה הכתומה"? מה דעתכם עליה? האם זו תרמית או שמה תחרות מעולה? www.magefa.drix.co.il לדעתי האישית, התחרות מעולה, היא מבית טוב, ויש פרסים שאסור להחמיץ.... מה דעתכם?

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אז ככה המצב כזה: אני חייל בצריפין (הייתי קרבי) ורוב הסיכויים שאשאר שם עד סוף השירות (צריך לעשות ניתוח). היות ואני נמצא במצב הנ"ל, החלטתי למצוא עבודה. אני עושה רק שני ימים בצבא (לצורך העניין -ראשון ושלישי), ובשאר הימים אני חוזר הביתה בסביבות 3. מה שאומר כזה דבר: יש 5 ימים בשבוע שאני יכול לעבוד -3 מהם מהשעה 16:00, ושניים נוספים שזה שישי ושבת. הבנתי שברוב המקומות יש התחייבות למספר מסויים של משמרות (5-4), כמה שעות זה כל משמרת ? האם יש אפשרות לעבוד רק במשמרות מסוימות ? אני כותב עכשיו קורות חיים, ולא יודע אם בכלל לרשום את העובדה שאני חייל. מצד אחד בכל מקרה אני אספר על כך בראיון, אבל מצד שני יש סיכוי שלא יזמנו אותי בכלל. יש לי המון נסיון בחומרה, גם באופן כללי וגם כטכנא…

22. Started by aaviran,

שלום לחברי הפורום. כבר כשבועיים שאני לא מצליח לישון כמו שצריך. עוברות שעות רבות בערב עד שאני נרדם, וכשאני כבר נרדם אני מתעורר כל שעה ולא מצליח לחזור לישון. חוסר השינה משגע אותי. קשה לי לתפקד בכל התחומים. בנוסף לכך אני מרגיש חולי; כאבי ראש, כאבי גרון ועוד. אני מעדיף שלא לקחת כדורי שינה. אם מישהו יכול לעזור לי אשמח. תודה

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by Crown,

למי שלא ראה , סרט חובה!! אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בשנים האחרון!! נשפכתי 90 אחוז מהסרט!! ענק! SPEECH LESS! בקיצור, MUST SEE!!! לא רוצה לקלקל אז לא אספר על הקטעים שיש שם, בקצרה בוראט הוא אחד הדמויות של ALI G ובסרט בוראט נוסע לאמריקה כדי ללמוד על התרבות האמריקאית. וזהו בקצרה.

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Pro X,

שלום, האם מישהו כאן יכול לספר לי פרטים על המשרה? איך התנאים/עומסי העבודה? האם העבודה מתבצעת בנוחות, או שזה מחנה עבודה שמצריך הרכבה של כמה שיותר מחשבים בכמה שיותר מהירות? (כמו פועל סיני) האם לטכנאי יש מגע עם ציבור הלקוחות כמו לנציג המכירות? מאז שאני זוכר את עצמי הרכבתי ופירקתי מחשבים, מאז ומתמיד אהבתי את העולם הזה. אני רק רוצה לציין שמבחינת פירוק והרכבה, אין לי כל בעיה. אבל אני פחות בקיא מבחינת זיהוי בעיות ופתרונן, למשל לזהות מדוע מחשב קופא/לא עולה/עושה ריסטארט בפתאומיות. לבעיות כאלה יכולות להיות הרבה סיבות, ואני לא הכי בקיא בזה. אבל כמובן שאני מגיע עם ראש פתוח, ללמוד, להבין ולהתפתח. האם משרה של איש מכירות יכולה להיות אטרקטיבית יותר…

דיונים חדשים בפורומים