עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למי שיש סריאל שיכתוב פה או שיביא לי באייסיקיו בבקשה, אני חיפשתי וחיפשתי וללא הצלחה אייסי 118431391

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  2. צריך שתזהו לי 4 שירים באנגלית. http://www.mytempdir.com/1072680 תודה לעוזרים. רגע יש עוד משהו ששחכתי יש שיר כזה ששמעתי ברדיו בעיברית שמנוגן בו המילים האלו: "זוז כבר לואי אל תיהיה לי קולי עוד מעט כבר יולי ואני מחכה" אני פשוט מנסה לחפש ולא מוצא אם תזהו תירשמו לי את שם השיר והזמרת תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  3. יש לי מצגת עם תמונות ואני צריך שיר שיתנגן ברקע, בערך איזה שלוש וחצי דקות (אפשר גם יותר). יש למישהו שם של שיר שמדבר על זיכרונות מהעבר/ ילדות או משהו כזה ? חבר'ה זה דחוף לי בבקשה.....

• 8 תגובות
    • 7.8k צפיות
  4. העובדות הן כאלה אין לי מחשב בבית אני צריך להמיר שירים מ MP3 ל WAV כל תוכנות ההמרה לא עובדות במחשב שלי כאן בעבודה - המחשב מוגבל מאוד וחסום מכל הכוונים. רק תוכנה אחת כן עובדת אבל לסרוגין פעם ממירה ופעם לא - יש לה וירוס. מישהו יכול למחוק את הוירוס מהתוכנה ולשלוח לי אותה למייל glideria@gmail.com התוכנה עם הוירוס נמצאת כאן בלינק http://rs779.rapidshare.com/files/240925604/MP3_WAV_Converter_3.98_Portable.rar

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  5. אני רוצה להזמין מהחנות www.lsdiodes.com לדים ומגדים, דיברתי איתם ואמרו לי שאני יכול לשלוח להם מזומן, ואז הם ישלחו לי את המוצרים שעליהם שילמתי. אז אני עכשיו ממלא פרטים עליי כדי שהם יוכלו לשלוח לי את הפריטים שהזמנתי אחרי שהם יקבלו את הכסף אבל אני לא ממש יודע מה לכתוב (לא מאמין עד כמה שאני דפוק באנגלית :-[). הנה הפרטים שאני צריך למלא: מדינה: ישראל עיר: לוד שכונה: רמת אשכול רחוב: אקסודוס בניין: 87 דירה: 114 ת.ד: 64 מיקוד: אין לי מושג, המיקוד הוא בכלל אמור להיות של העיר לוד? אם כן אז מישהו יודע מה המיקוד? בבקשה תגידו לי איפה למקם את כל הפרטים האלה כשהם כתובים באנגלית (ואל תתחילו לצחוק בבקשה).

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  6. לחברה שלי יש יום הולדת ואני מחפש בנרות אתר שבו אפשר לשלוח גלויות מושקעות(סרטו אנימציה ולהקדיש שיר...) חיפשתי בגוגל וכל האתרים שמצאתי היו לא משהו בכלל... בבקשה....אם יש למישהו ניסיון או שהוא מוצא שישים לי לינק כאן....אני אשמח תודה רבה.....

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  7. Started by Guy King,

יש שיר ששמעתי ברדיו לפני כמה שבועות ומאז ניסתי למצוא אותו אבל ללא הצלחה :'(. בפזמון של השיר שומעים אנשים צועקים: "ALICE? ALICE? WHO THE HELL IS ALICE" מישהו מכיר אולי את השיר הזה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by Infinite17,

אהלן אני תלמיד בכיתה י"א 5 יח"ל אנגלית ואני צריך לעשות פרויקט מסויים עד סוף חודש פברואר אז בגלל שאני עצלן נורא ואני מחכה לרגע האחרון אני עכשיו צריך להזיע. זה לא אמור להיות כל כך קשה כי את רוב החומר יש באינטרנט ואין לי בעיה עם אנגלית הבעיה היחידה היא לבנות את העבודה. אני מתקשה מאוד במציאת שאלת חקר מתאימה, הנושא שלה צריך להיות איכשהוא קשור לאנשים, אישיות כלשהיא או משהו דומה העיקר אנשים. אני פשוט לא יודע איזה שאלה להמציא ומה השאלה שאני אמצא עליה את הכי הרבה חומר ברשת. אפשר בבקשה את עזרתכם? אני אהיה אסיר תודה אם תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  9. אני לא מבין מה צריך לעשות בתרגיל הזה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  10. הבעיה לקוחה מתוך הפרק על משפט פיתגורס, אז בבקשה, הסתמכו בפרון שלכם על המשפט, ולא על חומר שמעבר לתחילת כיתה י' (סינוס, טנגנס וכו'). תודה.

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by House M.D.,

הזמנתי מ EBAY זיכרונות למחשב. המוכר (ישראלי) הבטיח משלוח מהיר (למחרת היום שבו שילמתי) הוא "שלח" את הזיכרונות ומסתבר שהוא "שכח לשים בול על החבילה". זה התברר תוך שבוע מיום השליחה. ביקשתי ממנו לשלוח בדואר רשום רגיל, שלא אמור לעלות הרבה כסף כי זה הרי משלוח בתוך הארץ. הוא הסכים אבל כל הזמן דוחה את מועד השליחה. לפני כמה ימים הוא עשה לי REFUND למוצר ואמר שהוא רוצה שאני אשלח לו את הכסף ישירות לPAYPAL שלו, אני כמו דפוק הסכמתי... אחרי ששלחתי הוא הפסיק לענות לי, ושם את ההעברה על complete. עכשיו מה אני אמור לעשות? אני לא יכול לקבל את הכסף מ EBAY בחזרה כי המוצר נמצא על refunded והוא מוגדר כמוצר שהחזירו לי עליו כסף. ב PAYPAL ההעברה היא דיי חדשה, ואיך אני אוכיח להם שאני מחכה כבר שבועיי…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי טלויזיה מסוג JVC שהיא 21 אינטש ויש לי שלט אוניברסלי שאני רוצה שהוא יעבוד על הטלויזיה איך אני עושה את זה מישהו אולי יכול לעזור לי בבקשה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הטקסט הולך ככה: Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these accounts or to ban all the…

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by musari,

המתח עבודה זה 1.2 וולט, המתח של האנודה זה 0.87- וולט. המתח של הקתודה יהיה גדול מ0.33 קטן או שווה? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by beast_master,

שלום אניז קוק למידע פשוט אך חשוב ביותר איכן אני יכול למצוא את מספר ה ID של המחשב מקווה לכבל תשובה בימים הקרובים זה דבר שאני צריך בדחיפות ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  16. Started by ROI-COHEN,

כמה ילדים בשיכבה שלי צילמו אותי בעירום והם מתכוונים להכניס את התמונות לאתר האינטרנט שלהם... מה שלהם נראה סתם מעשה קונדס יפגע בי מאוד ואני לא יודע מה לעשות... אני צריך עצות מה אפשר לעשות...תודה מראש! מישהו הציע ל י להפיל את האתר שלהם אבל אין לי מושג איך עושים את זה..(אז עם מישהו יודע שבבקשה יפנה אלי בפרטי בשביל שלא ינעל התרד). כל אחד אחר שיש לו עצה אחרת בבקשה שיעזור לי...

• 59 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. אז ככה יש איזה מישהי שאני קורא לה רק לקטע מיני פעם פעמיים בשבוע אנחנו נפגשים כבר איזה 4-5 חודשים יש שתי בעיות 1)אני מתחיל להרגיש שהיא מאוהבת בי על כל הראש נדמה לי אפילו תתאבד בשבילי,זה לא הדדי אני סתם איתה לזיון ולא יותר,ולא משנה כמה חרא אני מתנהג אלייה ואני ממש מתנהג אלייה חרא לא יורד לה ממני 2)בהתחלה הסקס היה כיף והכול ואת הצרחות שלה היה אפשר לשמוע עד הבלוק הבא אחרי איזה 20-30 פעם שזיינתי אותה(סעמק כמה חבילות קונדומים ביזבזתי) אני מרגיש שהחור שלה התרחב והוא כמו מערה שם וזה לא מצחיק אני כבר לא מצליח לגמור כי מרוב שהוא התרחב כל כך אני לא ממש מרגיש את זה ולפעמים בגלל זה לוקח לי מעל 4 שעות לגמור וזה מעצבן...וגם כמובן עוצמת הגניחות שלהה ירדו בהתאם ולא רק זה גם נכנס ל…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. מוכן לשלם לטכנאי שיעזור לי. פרטים בהודעה ה"פ. זה קשור להתקנת ווינדאוס.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  19. אז כמו שנאמר בכותרת, יש לי מחר את הבחינה, ואני תקוע עם קטע לא מובן. תוכלו לתרגם לי אותו בבקשה?? (לתרגם מילה במילה זאת לא בעיה, הקושי שלי זה לצרף אותם למשמעות אחת). 20th Century Literature: The second world war, an intervening economic depression of great severity, and the austerity of life in Britain following the second of these wars help to explain the quality and direction of English literature in the 20th century. The traditional values of Western civilization, which the Victorians had only begun to question, came to be questioned seriously by a number of new writers, who saw society Breaking down around them. Traditional literary forms were often discarded, and …

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. שלום אני צריך להגיש עבודה בנאגלית והנושא שבחרתי הוא מחשבים. עכשיו אני צריך גראפים או סטטיסטיקות של שימוש במחשב נגיד החל משנת 1960 (אם אין אפשר יותר מאוחר). בבקשה זה נורא חשוב לי, לא הצלחתי למצוא שום דבר בגוגל. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by nehmia,

למשהו יש אתר טוב שאפשר להוריד ממנו ההרבה פונטים???

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by IlanF,

אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור ישיר ל setpoint 4.7 vista 64 bit ההורדה מהאתר של לוג'יטק פשוט לא זזה ואני לא מוצא קישור ישיר... לא אכפת לי מאיפה, העיקר שיוריד לי על יותר מ- 5 KB תודה...

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by borg,

אני צריך קישורים לאתרים טובים עם הרבה טורנטים שאפשר להוריד במהירות גבוהה, ולא מחייבים אותך להעלות באותה מהירות בה אתה מוריד. במידה ומדובר באתרים שהחוקיות שלהם לא ברורה, או במידה ויש לכם ספק אם מותר לפרסם כאן את הקישור לאתרים האלה, אז תשלחו לי בבקשה את הקישורים בהודעה פרטית. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by doker,

what could be done to help prevent people from eating junk food create an advertisement אני צריך לעשות איזה פרסומת או משהו אם למישהו יש רעיונות למשפטים יפים שקשורים בנושא זה ממש יעזור לי ואני יודה לו *זה לא עבודה שלמה זה רק סעיף אבל בכל זאת אני צריך שיהיה איזה משפט או משהו יפה תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by doker,

אני צריך לזהות ידיים בתמונה על ידי אלגוריתם שאני צריך לבנות אני לא יודע לאן זה מתאים יותר לפורום תכנות או לפה כי גם מי שלא יודע לתכנת יוכל לעזור אני צריך שיטה יעילה לזהות איפה נמצאת יד בתמונה דרך לעבור על התמונה ולמצוא איפה היד נמצאת חשבתי על מספר דרכים: 1.בכל יד גובה האצבעות הוא בסדר עולה השמאלית והימנית הן האצבעות הנמוכות ביותר והאמצעית היא הגבוה יכול ליהיות בזה שימוש אבל זה נראה לי בעייתי 2.יש כל מיני אפקטים שאפשר להשתמש ולנסות להגיע למצב שליד יש סימני זיהוי ברורים ויש עוד כמה אבל הן כבר לא שיטות מעניינות למישהו יש עוד רעיונות יצירתיים שיוכלו לעזור לי כי זה ממש קשה לחשוב על רעיון לזה ואני גם לא יודע אם זה יעיל הפיתרון שהצעתי ברעיון מספר אחד כי אני צריך בדרך כל שהיא לה…

דיונים חדשים בפורומים