כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
היי החליפו לנו בעבודה הכסאות עם מעט ריפוד לכסאות מאבן מאיפה אפשר לקנות ריפוד/כרית לכסא לאזור הישבן?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הלכתי עם חבר אתמול לקנות מארז אנטק 300 בחנות זיג זג מחשבים ביהוד, ואני חייב לציין שהופתעתי מאד לטובה! פעם ראשונה שהייתי שם, ולדעתי יש תודעת שירות שלא ראיתי בשום חנות מחשבים בארץ. זה מתחיל בזה שיש שם מחשב עם משחקים (COD MW2 למשל) שמחוברות אליו אפילו המשקפיים החדשות של נוידיה 3D! שינעימו את זמנך אם יש קצת תור (רעיון מעולה שעוד לא ראיתי בשום חנות מחשבים!). האיש מכירות היה מאד מקצועי ונחמד (ארז אם אני לא טועה), לא ניסה לדחוף מוצרים יקרים סתם, ואפילו עשה לנו סיור במעבדה ובחנות והראה לנו איך הם עובדים. דבר נוסף שהתרשמתי ממנו בסיור היה שיש להם מעין "חדר חום" כל מחשב שהורכב עובר סדרת בדיקות עם התקנת ווינדוס כמקובל בכל המקומות, אבל היתרון פה זה שהם שמים את כל המחשבים החדשים בחדר ל…
-
- 38 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
היי. אני מחפש מן סוג של שידה שתהיה ממוקמת ליד שולחן המחשב. היא אמורה לכלול 3 מגירות: אחת בשביל תיקיות בדומה ל זו. ועוד שתיים פחות גבוהות(כ-10 ס"מ כל אחת)בשביל ציוד משרדי(עטים וכו')- כמו אילו רק לא מכוערות. עדיף כמוצר אחד. חיפשתי בגוגל וזאפ ולא מצאתי משהו שיענה על כל הדרישות. תקציב- רחב.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
באשכול הזה אני דיי פונה לאחראים של האתר. ביקשתי להיות כתב באתר ואמרו לי לשלוח כתבה שלחתי את הכתבה לפני שבוע אם לא יותר ועדיין לא קיבלתי תשובה. השאלה שלי היא אם זה אמור להיות ככה?כמה זמן אני אמור לחכות עד שצוות האתר יחליט? נ.ב את הכתבה שלחתי לדן אם אני לא טועה.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אם אפשר הסבר מפורט על איך SKYPE עובד על פלאפון עם סימביאן^3...(אינטרנט?, עלויות?, ועוד...) תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מכירים את ההגבלה המרגיזה של מגהוידאו שמאפשר לכם לראות רק 72 דקות? זה המדריך שיסביר לכם איך לעקוף את ההגבלה! 1. נכנסים לאתר: www.72minutes.net 2. מקלידים בחלון את הכתובת של הוידאו בפורמט: http://www.megavideo.com/?v=XXXXXXXX 3. לוחצים על "לעקיפת הוידאו" 4. לוחצים על פליי, ומחכים מספר שניות. אם הסרטון מחזיר שגיאה פשוט לוחצים על פליי שוב. מקווה שתהנו :]
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי כתובת דואר בגוגל, ברצוני לשנות אותו: XXXX@gmail.com ה-X מסמל את מקום השינוי.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היום ראיתי מחזה מוזר נסעתי לביתי בכפר מעש (פ"ת), מלפני, במרחק של כמאה מטרים, נסע רכב כחול, של חברת השכרת הרכב Avis. הרכב פנה לפניה צדדית, אל תוך רחוב ללא מוצא ונעלם. התעלמתי מהעניין. כשהתקרבתי באיטיות לפניה (הכבישים דפוקים במקום) ראיתי שהוא חוזר... ואז ראיתי את זה... מה שנראה כמו מצלמה מעגלית מוזרה על גג הרכב. מה זה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם קנייה מרשתות המחשבים הגדולות היא קנייה טובה ? אני שואל מכיוון ששמעתי ממישהו פעם שלא מומלץ לקנות מהם בגלל שהרכיבים זולים או משהו כזה, האם באמת יש רכיבים למשל לוחות שמיוצרים במקומות ובאיכות שונה ? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה עקב ויכוח שנוצר...(ליודעי דבר בלבד...) יש לאחי ראוטר בחדר 3 אנט' תקן N של אדימקס.הוא במרחק של משהו כמו 1.5-2 מ' מהמכשיר. שמועה אומרת שהראוטר פולט קרינה כלשהי בעוצמה די מסוכנת...האם זה נכון או לא?
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שמעתי פעם על איזה אתר ששימושי לאנשים שאין להם כרטיס אשראי, זה אתר שאפשר לפתוח בו חשבון אשראי וירטואלי ובכל פעם להכניס אליו כסף דרך חשבון הבנק וככה לשלם לקניית דברים באינטרנט... משהו יכל להביא לי את האתר הזה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מתבגר טיפוסי למחצה, בן 17 שנוסע לשבועיים לצרפת, מהם כשבוע באיזור פריז. כיוון שחיפושים בגוגל מעלים דברים יחסית כלליים, באתי הנה כדי לבקש דעות ספציפיות מאנשים שחוו. מן הסתם נבקר באייפל, ודאי גם בלובר לכמה שעות. אנחנו עוד מתלבטים האם ללכת ליורודיסני או לפארק אסטריקס (מי שלא מכיר - http://www.parcasterix.fr/opening-calendar) אשמח לשמוע מכם עצות\טיפים לגבי מקומות ששווה לראות ודברים ששווה לעשות בפריז, וכן מבצרים מומלצים בעמק הלואר (שבו אבלה שבוע גם כן) אנא קחו בחשבון שהנסיעה בעוד כמה ימים (כלומר אמצע אוגוסט) - האם התורים ביורדיסני בלתי נסבלים לחלוטין? (וכן, אני מודע לאפשרות הFAST PASS אבל משום מה לא מטריף אותי לבזבז שעה בבוקר על לעבור בין כל המתקנים ולקבל שעת כניסה לכ…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני וכמה חברים אוהבים לעשות ראפטינג ולא ממש מרוצים מהמחירים בארץ העלנו רעיון לקנות סירה ולעשות הכל בעצמנו.. לאחר בדיקה סירה סבירה עולה כ 3000 ש"ח יוצא 750 לאדם מתאים לנו נשאר רק חשש אחד .. האם יכול להיות מצב שאני מגיע לחלק מנהר הירדן שבו אחת החברות מפעילה ראפטינג משלה ולא יתנו לנו להשתמש בנהר או משהו כזה... איפה ניתן למצוא מידע על חוקים בנושא הם מותר לעשות דבר כזה האם אני צריך להצתייד במשהו כמו חגורות הצלה חובה או כל מיני דברים כאלו ... יש למישהו רעיון איפה אפשר למצוא מידע בנושא??
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/141/659.html?hp=0&loc=158&tmp=719 לא מצליח לקלוט מדוע לא מגייסים מילואים (אני מתנדב למילואים וכל מי ששוחחתי איתו גם מוכן) מעלים אותם על משאיות ,מובילים אותם לגבול המצרי שממנו הם הגיעו ונותנים להם בעיטה בתחת ואם צריך גם את הקת בפרצוף. ושהשמאלנים יפי הנפש לא יבלבלו את המוח. מאותו רגע שהכושים ברחו מדרפור למצריים או לאחת מ-200 המדינות באפריקה כבר לא נישקפת שום סכנה לחייהם ואין להם מה לחפש בארץ. בזמן שאנחנו מתעסקים עם הפלשינאים בקטנות על קילומטר לפה או לשם הכושים פשוט גונבים לנו ולהם את המדינה מתחת לאף. מדינת חלם עם ממשלה אימפטנטית ואני מתבייש להודות שהצבעתי עבור נתניהו.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
חברה שלי מסיימת צבא עוד שבוע היא גרה בקרית אתא ומחפשת עבודה מועדפת. אבל לא תחנת דלק איזה מפעל או משהו. יש למישהו רעיון. מקומות שאולי כדאי לחפש שם. גוגל היה קצת בעייתי, הרבה תוצאות אבל יותר מידי מבלבל. תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי שלום לכולם , אני מחפש דרייבר מאוד מסויים שמשום מה אי אפשר למצוא אותו, אני מאמין שזה חוקי ולכן אני מבקש פה מחברי הפורום לעזור לי לאתר אותו בכל מיקרה אם מתברר שזה לא חוקי אני ממש מצטער הקובץ נקרא: AppleWirelessMouse2.exe תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי אני נתקל בבעיה ואני חייב להתייעץ כאן בפורום. לפני כחצי שנה קניתי סט מקלדת ועכבר MX5500 במחיר "טוב" של כ670 ש"ח מהחנות נועה מחשבים שבצפון הארץ.כבר בהתחלה היו בעיות עם העכבר שלא עבד, והעכבר שחזר אליי לא הייה תואם (החכמים שלו לי את הדגם שעובד על ה WIRELESS במקום ה BLUETUTH). על כל זה אני שילמתי את המשלוחים בכיוון האחד, לאחר יחס מאוד מזלזל וצורך בשכנועים ארוכים. בזמן האחרון, העכבר התחיל להתקלף (באיזור הריפד מגומי) והם ממש לא מתכוונים לטפל בזה, ואף הפנו אותי לספק שאסדר איתו את הבעיה. חששבתי פשוט לדבר על לוג'יטק ושהם יטפלו בבעיה כבר. מה אתם מציעים לעשות?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=733548 תנובה טוענים שהעכבר נכנס לשקית לאחר פתיחתה, מה אתם אומרים? החור דיי קטן בשביל שעכבר ייכנס לשם. נראה לי שאני אתרחק מהמוצרים שלהם לזמן מה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.consciousmedianetwork.com/video/2010/061810.htm
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה היום דפדפתי בלוח שנה לשנה העברית החדשה- התשע"א וראיתי שהשנה הבאה תיהיה שנה מעוברת. כלומר יהיו 2 חודשים אדר. כמובן שזה לא משפיע על החיים בשום צורה, פרט לעובדה שיש הרבה יותן זמן ללמוד מחנוכה לפורים אבל זה העלה בי שאלה מסקרנת. בלוח השנה העברי יש 354 ימים ושליש. האם גם בשנה מעוברת יש 354 ושליש ימים? אם כן, איך זה יתכן? הרי מוסיפים עוד חודש, אדר א', ויש בו 30 יום, ומנגד מחסירים 2 ימים בחודש חשון וכסלו מה שנותן בסופו של דבר 28 ימים נוספים שלא היו בשנה רגילה. איך זה שבכל זאת יש אותם מספר ימים כל שנה? ולגבי הלוח הלועזי בו יש 365 ורבע ימים בשנה, ופעם ב-4 שנים מוסיפים עוד יום (29 לפברואר), איך זה שעדיין נשמר כל שנה 365 ימים? או שאני בכלל טועה וכל שנה יש מספר שו…
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
נתחיל מזה שאני לקוח קבוע בחנות מזה 3 שנים ובכל התקופה הזאת שלחתי לשם את כל החברים והמשפחה שלי לחנות הזאת לרכוש משם את המחשב הבא שלהם. אך השירות המזוויע שנתקלתי בו אתמול עבר כל גבול והבטחתי לעצמי שכף רגלי לא תדרוך שם יותר ולא אמליץ על חנות זאת מעתה והלאה. הסיפור הוא כזה, המחשב שלי הפסיק לעבוד לפני כשלושה שבועות..והוציא צפצופים בהדלקת המחשב,שפירושם מעיד על תקלה כלשהי בכרטיס מסך. לכן מאחר ויש לי אחריות על המוצר הנ"ל לפני כשבוע נסעתי לחנות שם פגש אותי יאיר(הבן של הבעלים של החנות, שהוא מנהל את רוב העסק למיטב ידיעתי וניסיוני עם החנות עד כה) ושאל לבעייתי אחרי הסבר קצר שבו ציינתי מה אני חושב שהבעיה ובנוסף הוספתי שאני חושד שאולי אלה גם הזכרונות, שגם עליהם יש לי אחריות כמובן, יאיר …
-
- 207 תגובות
- 21.9k צפיות
-
-
מחפש המלצה לסדרה טובה. מאוד אהבתי 24 האוס ודקסטר. אבודים ראיתי. רוצה סדרה "רצינית" ולא איזה קומדיה קלילה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני יודע שלוקחים מכס על חבילות שעולות מעל 50$ עכשיו אך זה הולך עם יורו או פאונד מאיזה מחיר לוקחים מכס? ומה ההבדל בין משלוח Royal Mail Int. 1st Class (Not Signed for) לבין Royal Mail Int. 1st Class (Signed for) אחד רשום והשני לא? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-