עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by klayton,

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. עכשיו רק נשאר לי לברר אם אני רשום אצלם בתור ערבי או שהם שלחו את זה לכל המנויים

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by raiman1,

יש לי עבודה לחופש (שתמות המורה) ואני לא זוכר איך עושים את החרא הזה.. אם מישהו יודע ויכול לעזור אני אודה לו מאוד Xו-Y הם שני מספרים המקיימים X+2Y=8. מה צריכים להיות שני המספרים כדי שמכפלתם תהיה מקסימלית?

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by Bebush,

מה החוק לגבי מיסים אומר לגבי חיילים משוחררים, לא עברתי קורס משתחררים ולא הועילו בטובם ליידע אותי מה אני משלם ומה לא. (אני משוחרר כבר חצי שנה) ממה שאני יודע מחברים זה שמס הכנסה לא משלמים לאיזה 1-3 שנים משהו כזה. ביטוח לאומי אני יודע שמשלמים אבל מה הסכום? האם זה קבוע? משתנה ממשכורת למשכורת? לפי אחוזים מסויימים? ביטוח בריאות איך זה עובד? ראיתי אצל חברים שלי שכבר משוחררים כמעט שנתיים וכמה שעדין לא התגייסו, וזה שונה. הבנתי גם שזה לפי מס' שעות מסויים משלים X ש"ח ואם עוברים את מספר השעות שקבעו אז זה לפי אחוזים או משהו כזה.. כרגע אני משלם 105 ש"ח לביטוח לאומי, כשלא עבדתי זה 151 ש"ח (אם לא שלמתי על התקופה שלא עבדתי זה גובה גם בקנס מסויים?) מס הכנסה 190 ש"ח (הורידו החודש הזה, אבל י…

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  5. זה מה שיכול לקרות (תמונה - שימו לב לעיוות בפלסטיק מעל איפה שהיה את הציפ) לקורא כרטיסים או חומרה אחרת שמחברים ל USB קדמי של מחשב הקורא כרטיסים הזה התחמם ונמס תוך שניות. מאז מת - לא עובד יותר ומתחמם מאוד גם אם מחובר לתקע USB תקין מה קרה כאן ? חיבורי USB קדמיים של מחשב מחוברים ללוח אם כבלים. בחלק מהמארזים לכל חוט של הכבל יש תקע עצמי ואמורים לחבר אותם ללוח בצורה מסויימת. אם נעשית כאן טעות החיבור USB הקדמי יתן מתח לקווים הלא נכונים וישרוף את החומרה שמחוברת אליו מסקנה - אם יש מחשב שאתם לא סומכים אל ההרכבה שלו תעשו את המאמץ ותחברו את ה USB לחיבורים המובנים בלוח מאחורי המחשב [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3414460,00.html סעו בזהירות.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Googleness,

מנסים בעבודה לשכנע אותי להתנדב במשטרה אזרחית משום מה. מישהו מתנדב או התנדב שיכול להגיד אם זה לעניין? יש מסלולים ? למי פונים? שעות סבירות? בשלב מסוים צריך ללבוש מדים\נשק או שהכל בלבוש אזרחי?

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. Started by asafgolan,

קניתי מיקרוגל של פיילוט באחד מסניפי שופרסל אתמול. בתוך המיקרוגל יש מעין לוחית מחומר שלא זיהיתי (יש תמונה) ואין לי מושג אם היא צריכה להיות שם או שאני אמור להוריד אותה. בחוברת הפעלה רק כתוב שצריך להוציא מהמיקרוגל את חלקי האריזה ולא כתוב משהו על זה במפורש. בסניף ממנו קניתי את המוצר לא ידעו להגיד לי מה עושים עם זה. כמו כן, במספר של שירות הלקוחות שמופיע בחוברת המוצר עונה הודעה מוקלטת שאומרת שיש לפנות לסניף ממנו נרכש המוצר... אני מאמין שהלוחית צריכה לרדת, אבל רק כדי להיות בטוח הייתי שמח אם מישהו יוכל להגיד לי בוודאות.

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. מישהו יודע?

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. מראש אני אומר, אני לא אוהד של הקבוצה (לא רואה כדורגל בכלל) מדובר פה על התערבות שלי עם מכר שהוא אוהד שלהם לגבי כרטיס המנוי אם יש למישהו כרטיס מנוי והוא יכול להראות לי איך הוא נראה או להפנות אותי לתמונה ברשת (כי לא מצאתי)

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  11. היי, אני מכין מצגת לדודה שלי שמתחתנת בקרוב והייתי שמח לשמוע מכם המלצות לשירים למצגת... אני צריך 2-3 שירים. עדיף שירים בעברית. לא מזרחית. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  12. שלום לכולם! אחי, אבי בלייר, משיק ביום שישי הקרוב (13 באוגוסט) את הקומיקס עליו עבד יותר מ- 10 שנים יחד עם הכותב אסא זיידמן. ההשקה תהיה בחנות "קומיקס וירקות" ברחוק קינג ג'ורג' בת"א. בקצרה, הקומיקס מגולל את סיפורם של שני קיבוצניקים מקיבוץ עין שעורה הנקלעים לשוד מזוין במוזיאון תל-אביב. ההשקה המתוכננת הינה לחוברת הראשונה מתוך סדרה של 5 חוברות סה"כ. למרות שאינני אובייקטיבי, זהו ככל הנראה הקומיקס היפה והמושקע ביותר שנעשה בישראל. פורסמו מספר כתבות לקראת ההשקה: MyNET (ידיעות בקיבוץ, למי שמכיר): http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3929784,00.html ישראל היום (גם בעמוד 35 היום בעיתון): http://www.israelhayom.co.il/site/newsletter_article.php?id=7668 את החוברות ניתן יה…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני מחפש חנות אמינה ומקצועית באיזור אשדוד - ראשון לציון, שלא ישחטו במחירים ושיהיו אמינים. תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. מעבד: Intel Core i3 530 לוח אם : Intel Dp55wb זכרון : 4gb ddr3 1333mhz כרטיס מסך : Gigabyte Hd 5850 1gb מסך Asus Ms226h

15. Started by 114508534,

אשמח לקבל הסבר על איך בידיוק עובד מזגן . תודה

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  16. Started by sagigi21,

מי שמכיר את הסדרה המצויינת V וראה אותה בטח מצפה לעונה החדשה... יש פה מישהו שיודע מתי עונה 2 מגיעה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  17. טוב אז ככה בזמן האחרון יצא לי ליצפות בכל מיני פרסומות ישנות שחלקן מצחיקות היום (לפחות אותי ) לדוגמה שנינטנדו הוציאו את הNES בארצות הברית שוק הקונסולות היה מת אז -אז תיראו מה הכניסו לבנדל למשוך קונים -ותירו מאיזה משחקים התלהבו אז - בכל מקרה כמובן לא חיבים בתחום המשחקים תשלפו פרסומות בסגנון בשביל הצחוקים

18. Started by Legendary_Undertaker,

שלום חברים, רציתי לדעת אם מישהו ממכם יודע איפה ניתן להירשם לקורסים של JAVA למי שאין ניסיון בתחום התכנות בכלל באיזור רחובות? אם עדיפות ללימודי ערב, חיפשתי בגוגל ומצאתי רק מכללת גון ברייס והיטק בהרצליה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לכם 49,102 ש"ח ובמקום לנהוג על מזדה 3 אתם מעדיפים לחרוש על HP Officejet 6500 זו החנות בשבילכם

20. Started by RGod,

אז ככה חברה שלי קנתה בחול IPOD TUCH עכשיו הוא עלה לה שם 279 דולר בעיקרון לפי מה שראיתי אז מותר לעבור במסלול הירוק עם דברים שהם עד 200 דולר ? עכשיו ביקשו ממנה שם את הדרכון ועשו לה החזר מס בחול על המכשיר ! עכשיו י דואגת שהם מעברים מידע מחול לארץ שהורידו לה מס שם וכאילו שבמחשב בנתבג זה יהיה מעודכן ועצרו אותה לבדיקה על סמך זה ,הגיוני ? עכשיו אני רוצה לדעת מניסיון של אנשים באיזה מסלול צריך לעבור ? תודה על העזרה

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. האם יש כזה דבר . כאילו שאפשר לערוך את הנשק ,לקבוע איזה צבע ,גודל ,כוונות ותוספות וכאלו (ומשהו קצת יותר רציני מה pimp your gun וכל החרא הזה ). תודה

22. כיום ישנו אתר www.runner.co.il ששולח קובץ קורות חיים בודד להמון חברות ואז פשוטו יושבים ומחכים שיחזרו אליכם. היום גיליתי אתר חדש. הוא בעצם מנוע לשליחת קורות חיים לחברות על פי אזורים וערים. בדקתי ובאזור תל אביב לדוגמה הוא באמת מביא הרבה תוצאות. פשוטו סמנו לאיזו חברה תרצו לשלוח את הקובץ והוא יישלח לכתובת הרלוונטית באגף כח אדם/מחלקת הגיוס של החברה הרלוונטית ואם תתאימו, יחזרו אליכם. האתר טרי אבל יוזמה ברוכה http://www.easywork.co.il בהצלחה !

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. אני כרגע באמצע קורס מנהלי רשתות, אני מעוניין להפיץ את הקורות שלי בכמה שיותר מקומות על מנת להגדיל את הסיכויים למצוא עבודה בתחום עוד לפני שיש לי את התעודה עצמה, למען הניסיון. אני מכיר את האתרים JobMaster Runner וזהו בעיקרון. ועוד שאלה - יש טעם לשלוח קו"ח לחברות השמה? בגלל שבג'וב מאסטר אני רואה שהחברות השמה גם עובדות איתם והם מפרסמות שם עבודות גם כן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Demagh,

אתם יודעים, כדי לנקות את המקלדת משאריות חטיפים :

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. אף פעם לא הבנתי מדוע, בניגוד לרוב החנויות המוכרות לנו שפועלות עד 10-12 בלילה - חנויות המחשבים בארצינו תמיד נסגרות ב6-7 בערב ולא מאוחר מזה. מה זה נותן להם? למה הנוהל המוזר הזה? ???

דיונים חדשים בפורומים