כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מה אני יכול לעשות? כל המיילים שמגיעים הם נרשמים שעה אחת קדימה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הדולר כל הזמן בירידה והשקל בסימן התחזקות, אבל עדיין כל מחירי החומרה והאלקטרוניקה נשארו אותו הדבר, איך זה יכול להיות? זו צריכה להיות *ה*תקופה בשביל צריכת אקלטרוניקה אבל בעצם אין שום שינוי בשוק הישראלי, איך זה יכול להיות? למישהו יש תשובה?
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ב20 לחודש הזמנתי מהאתר שלהם מחשב ובחרתי באופציה של קבלת פרטי האשראי בטלפון ועד היום לא לקחו ממני את הפרטים! פעם אחת התקשרתי ואמרו לי שיחזרו אלי ואכן חזרו רק בכדי לספר לי שאין חלק מהחלקים במלאי אז אמרתי לו להחליף לרכיבים שיש וכך הסתיימה השיחה. זה נפוץ? מה אני אמור לעשות?
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הסקין נראה כמעט אחד לאחד כמו הסקין של המקסתון ואני לא מוצא אותווווו מישהו? עזרה?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני לא מצליח להגיע לדף האחרון של הבניה של המחשב זה כותב לי את זה:Microsoft VBScript runtime error '800a0009' Subscript out of range: '[number: 1]' /compbuilder/index.asp, line 315
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי משם הזמנה לפני רבע שעה (פעם ראשונה). נכנסתי אחרי רבע שעה לבוק מה קורה עם ההזמנה והאתר לא פועל לי (כבר התחילו להתחמק הזו** ;D). אין תוכנות ריגול/טרויאנים/וירוסים במחשב ואתרים אחרים (כמו האתר הזה) פועלים לי מצויין (חוץ מעוד כמה אתרים שבהם יש לי את אותה הבעיה). האתר שלהם קרס אומה?
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות תמונה וזה תמיד אומר לי שהקובץ גדול מדי ... מה לעשות???
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
זה נותן לי את ההודעה הבאה: ברור שניסיתי להתנתק ולהתחבר וזה לא עוזר :[
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
תשמעו יש לי איזה בעיה שאני לא מבין. אני כותב הודעות (זה לא רק בפורום הזה), ואנשים נותנים תגובות... (כרגיל) אבל יש איזה מקום שרשום כמה הודעות יש לי, אז הבעיה היא שגם אם אני מקבל תגובות לא רשום לי שקיבלתי הודעות! תגידו זה רק אצלי או שגם אצלכם? אני לא מבין את זה!!!
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
נו ברצינות אנשים מה יש לך לא רוצים אל תפתחו...... לא מעניין אותי אבל אני עדיין נשאר פה! ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דברים כמו שינוי מתח חשמלי, בדיקה ביטחונית בשדה תעופה וכו...
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם חזרתי אחרי שבוע מטירונות..דחפו אותי למ.צ למרות שההיתי מיועד לחייל האוויר . רציתי לשאול אותם אם אני כבר במ.צ אז מה התפקיד הכי שווה , יש מגוון תפקידים למשל : מצ"ח , בלש ,סוהר , היסוף מודיעיני , מעברים וכ"ו. תמליצו לי אם אתם יכולים לאן כדי להגיע
-
- 151 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
-
הוא חוגג יום הולדת עוד מעט ואני רוצה להרשים אותו בזה שפתחתי פורום לכבודו. כמובן שרק הודעות מזל טוב (וגם אפשר לשבח אותו על יופיו) יתקבלו בפורום. תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה כבר עלה על כל גבול...פשוט ככה... אז כן,להוריד מוזיקה דרך תוכנות שיתוף זה פשע,מה לעשות-מדובר בגניבה...ועל כן הRIAA צדים את מורידי המוזיקה כאילו הם היו ארנבות קטנות וחסרות ישע... הטירוף החדש הזה של תביעת משתמשים שמורידים מוזיקה כבר עובר כל גבול,למען האמת-הטמטום שבענין משגע אותי. בעוד שבארה"ב יש דרכים להשיג מוזיקה באופן חוקי,אני לא יודע אם שמעתם או לא-אבל בארץ יש כוונות להתחיל לתבוע משתמשים שמורידים שירים,"נפלא" הלא כך?ממש נפלא... כל אותם "צדיקים תמימים בחסד ה'" שתובעים משתמשים שמורידים,בכלל לא בודקים אם יש אלתרנתיבות לאותם משתמשים שמורידים,במקום לנסות ולפתור את הבעיה,הם יוצאים ונלחמים בה בכוח,ולא מטפלים בה בגרוש. אז כן,אני כמו רבים אחרים קניתי נגן MP3,נגן של RIO ליתר דיו…
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
פנדסססס Logic Pcccc עכשיו, יש לי כמה שאלות. אני קונה את זה. אז מאיפה יותר כדאי? אני גר ברמת גן, הרא"ה זה קרוב אליי, אבל השירות של Logic Pc הוא אחלה? ומה עם של פנדס? אה, ובקשר לזמן ההגעה, אם אני יבקש מ-Logic Pc או מפנדס להזמין לי את זה, כמה זמן זה יקח להם? תודה, אני מאושר.
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אבל כלום... יש טעות בסדר של האותיות בתשובות, רק אני שמתי לב לזה?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עכשיו אני מבולבל, שלום לכולם, , כרגע עברתי שיחת איכות עם אבי, והוא אמר לי שכדאי לחכות ולא לקנות עכשיו את המחשב (למרות שחיכיתי כבר חצי שנה בשבילו) והוא טוען, שכדאי לך לקנות מחשב כשקרייסיס יצא (מדובר על חודש אוגוסט) עם הX38 וה9800GTS, זאת אומרת עוד חודשיים, ועד אז, לשחק במשחקים פחות טובים כמו SAN ANDREAS, מייפל סטורי וכ'ו, גם קומפני אוף הירוס, הוא אמר, שקרייסיס יהיה משחק הDX10. עכשיו אני רוצה לשאול אותכם, האם באמת כדאי לחכות עם המחשב ה#$%^!@#$ שלי עוד חודשיים לקרייסיס, ואז לקנות רכיבים חדשים למחשב החדש שלי? או שכדאי כבר מחר-מחרותיים לקנות מחשב חדש שיחזיק לי את קרייסיס? האם זאת תקופה טובה כיום לקנות מחשב? והאם אני אוכל להשאר עם המחשב ה$^@#$%^ עוד חודשיים (מפרט משמאל)? …
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
סליחה מראש על השאלה הטפשית,תודה חג שמח ובתאבון.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בחיפושים אחר דירה שתיתן את מקסימום יחס מחיר-תמורה התחלתי לבדוק באזורים היותר... איך נגיד את זה בעדינות... אקזוטיים במדינת ישראל. התחלתי לבדוק דירות באריאל. רכב - יש. דלק - יש. נכנסתי ליד 2. יחידת דיור 107 מ"ר משופצת מהיסוד ב-2,300 ש"ח כולל הכל. דירה 2 חדרים + גינה + ריהוט - 2,000 שקל. דירה 2 חדרים 90 מ"ר + מרפסת + רק סיימו לבנות ב-2,000 שקל. WTF?! זה אמיתי?! מה אני מפספס?
-
- 182 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
אתם יודעים, חשבתי על זה קצת לאחרונה ו... אני אוהב את מדינתי ואני אוהב את הצבא. עכשיו אחרי שראיתי את התוכנית על הנח"ל החרדי בער' 2 זה רק חיזק בי את תחושותיי (וגיליתי הערכה חדשה לגמרי אליהם). את הדרך שלי, בשרות הסדיר שלי, לא אהבתי כלל - ובכל זאת מוכן אני עכשיו לקום ולחזור לחודשיים ויותר לשירות מילואים פעיל איפה שאצטרך! המדינה הזו חשובה! העם הזה חשוב! אנו צריכים לקום ולהגן עליו! אני מוכן לתת הרבה, אפילו הכל! סוף.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם למישהו יש ידיעות הדרום אז אני נמצא ב"אנשי העתיד" אשמח לדעות על הכתבה
-
- 46 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-